Dagen idag har blitt brukt til å fortsette på bordkortene, og nå er jeg altså ferdig med alle med unntak av fire stykker som jeg skal lage i morgen.

De andre kortene jeg har lagt til er konfirmasjonskortene som det går mest av for tiden. Disse er laget med enkle ark og mønsterark, bilder og tekst, og passer fint å gi til en konfirmant.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I det siste har jeg fått mange bestillinger både på gratulasjonskort, konfirmasjonskort og bordkort. De fleste av de begynner nå å bli ferdig, med unntak av bordkortene, de er jeg ikke ferdig med ennå. Jeg har lagt med bilder av ett dåpskort som ble bestilt, ett gratulasjonskort, ett av bordkortene og noen av de enkle konfirmasjonskortene.

Om en stund skal jeg også legge ut bilde av alle bordkortene, men det kan ta litt tid da jeg må kjøpe inn noe ekstra papir for å lage de siste. Det kommer også flere bilder av de kortene som er bestilt.

Likes

Comments

Idag kommer ett innlegg som egentlig skulle komme i går, da jeg ikke fikk tid til å legge det ut i går. Jeg våknet til litt sol så bestemte jeg meg for å lage ferdig en bestilling på ett kort. Denne gangen var bestillingen fra en mor, det var ett konfirmantkort til hennes sønn. Jeg har prøvd å gjort kortet mørkt for å gjøre det litt tøft, men også brukt diverse ark i sølv og glitter for å gjøre det mer elegant.

Likes

Comments

​En liten sniktitt på kort jeg har laget i det siste. Det første er ett bryllupskort som jeg har solgt en del av, som jeg har brukt en god del forskjellige sølvpapir på. Det andre er ett FROST-inspirert kort jeg har solgt på en messe, som også selger ganske godt. For å få det til å se ut som frost har jeg brukt glittermist over blomstrene. Jeg har også limt på en stjerne i hver sin ende av bildet for å få det mer frost-inspirert. 

Likes

Comments

Det ble også laget noen eksempler på bordkort til gutt som jeg kan ta imot bestilling på. På bildet til høyre kan dere se bordkort med liverpool tema som ble bestilt tidligere i år. Disse var mye mer jobb med enn jeg trodde, men jeg kom heldigvis i mål.

Likes

Comments

Produksjon av diverse bordkort er begynt, og det er bare og sende inn bestilling dersom her er noe du ønsker å kjøpe. Idag har jeg fokusert på å lage bordkort til konfirmasjon for jente.

Likes

Comments