Var ledig hela dagen idag så passade på att åka in till stan och umgås med josse en stund! Vi gick en promenad och avslutade med lunch på wagamama... alltid så så gott!!!

Nu ligger jag hemma i Jonna i hennes säng och kollar Bridget Jones baby, bättre fredag får man då inte!

Likes

Comments

Helgen bestod av lite jobb men ska jag vara ärlig var det lite mysigt... jag och Simon var på hans första fotbollsträning, mycket spännande! Speciellt eftersom han var det enda barnet som satt eller låg på bollen istället för sparka den. Vet inte om det blir någon stjärna av honom men kul hade vi!

Hela lördagen och natten till söndagen snöade det massor här, en så kallad "snöstorm"... i vilket fall passade jag och Simon på att mysa ute i snön, äta snö (ja man måste göra det som barn, så länge den inte är gul, Right?) och göra snögubbe!
Tur att vi tog vara på det för nu några dagar senare är all snö borta och man får vårkänslor ute. Vi gick från -17 till idag ha +14 grader ute...

Vad gör jag annars då?
Gymmar, går promenader, jobbar, umgås med Jonna och gör massa planer!
Ser så mycket fram emot den tiden som jag har kvar, massor med resor och nya platser att se, mer tid med kompisar, familjen och mina killar och även få komma hem till Sverige i sommar!

Inte mycket att klaga på i livet just nu!!!

Likes

Comments

Har bestämt mig för att förlänga mitt år här i USA med 6 månader!!

Känns så bra då jag inte känner mig klar här ännu! Vill stanna i familjen, se när barnen växer och få möjlighet att se plaster i USA!
Kommer även få åka hem två veckor i sommar vilket känns kul!

Att från början vara så så säker på att enbart göra ett är...det fanns inget snack om saken om att stanna längre. Ett år skulle vara alldeles perfekt för mig intalade jag mig, jag skulle känna mig klar och vilja åka hem. Visst att vilja åka hem kommer alltid finnas där för saknaden till familjen och vänner försvinner aldrig iväg... men att komma hem och inte känna sig klar hade förmodligen varit mitt största misstag. För om jag känner mig själv vet jag att jag kommer ångra mig om jag vet att jag hade kunnat ta chansen, chansen att stanna längre!

Förmodligen kommer jag efter 6 månader till inte känna mig helt färdig, för hur kan man någonsin känna sig redo att lämna en familj och barn man älskar?
Men den dagen har jag inget val, då måste väskornas packa och jag tror att jag kommer kunna känna att nu är det slut och jag har stannat så länge jag ville!
Jag åkte inte hem för någon annans skull, jag stannade! Stannade för att JAG inte ville att detta äventyret skulle ta slut, för att JAG kände att det fanns mer här som höll mig kvar just nu!

Så Sverige, vi ses i November istället. I slask och regn, can't wait....

Likes

Comments

Haha detta är bilderna jag har från nyår... men jag hade en trevlig kväll med massa god mat, mycket tjejsnack och massa bubbel! Som en nyår ska vara!

Lite bilder från veckan som gått...

Kom tillbaka till kylan förra fredagen och insåg med en gång att jag verkligen inte gillar vintern. Kallt och ännu kallare...

Iallfall har vi försökt gjort det så mysigt man kan. Ätit våfflor och varm choklad till lunch, gått på långpromenader i solen och tränat en massa. Däremellan har jag hängt med jonnaklara, mysigt värre.

Helgen som kommer består av jobb vilket inte hör till vanligheterna för mig. Men så är det ibland!

Likes

Comments

Bästa andra familjen man kan tänka sig!!


Idag är det sista dagen på året... börjar den med en sovandes Jonna jämte mig och kommer sluta med vänner, god mat och bubbel. Mer perfekt än så blir det inte!

Detta året är ju utan tvekan det mest lärorika, spännande, roligaste, jobbigaste, mest omtumlande och förmodligen ett av de mest minnesvärda jag någonsin kommer vara med om!

Från att förra året i början av december inte ha någon som helst plan på att åka till USA och vara au pair till att idag bott här i snart 8 månader.... är så otroligt glad att jag tog chansen när den faktiskt kom och att jag hamnat i just den familjen jag gjort. Hade inte kunnat kommit mer rätt!

2017 kommer bjuda på en massa mer skojigheter och kommer ta vara på varje minut i USA!!!

Likes

Comments

Här har vi spenderat den mesta tiden sen vi kom hit...

Imorgon åker vi hem och det är slut på poolhäng, solandet och all den goda maten på kvällarna... hade mer än gärna stannat längre men allt det goda har ett slut. För 1,5 månad iallfall sen åker vi tillbaka till Florida och Key West... love love love!!

Som jag älskar denna lilla...

Likes

Comments

Har haft en perfekt helg/jul med Jonathan och hans familj... med det kom också lite ångest från ingenstans...

När de skulle åka kom tårarna och 100 olika känslor. Har aldrig under hela mitt liv haft känslorna så mycket utanpå kroppen. Ena stunden är livet på topp och man kan inte tänka sig att saker kan bli bättre och sen är man ner i en dal på noll sekunder.

Man vet inte riktigt hur man ska tänka, känna eller resonera... tankarna snurrar och snurrar hur man ska göra med framtiden. Vad är viktigt, vad gör skillnad och vad kommer man känna sen.

Men som min kloka vän Sara sa(<3)... ibland måste man bara bestämma sig och stanna vid det beslutet och inte hålla på att ändra sig. Man får gråta och känna ånger men man får bara ta sig igenom de dagarna och sen komma upp på andra sidan! Den andra dagen kan man känna ånger för något annat (eller jag iallfall, ingen människa som ändrad sig så mycket som jag)

Livet är bra iallfall i Florida och ligger i en solstol med en podd i öronen och svettas...!!

Likes

Comments

Har haft tre underbara dagar med familjen Alexandersson!!

Vi har legat på stranden, badat, spelat volleyboll och firat jul. Mamma hade skickat med massa fina julklappar till mig och Jonathan och fick även fina träningskläder av Jonathans föräldrar!

Firade jul med julmat, julklapp spel, julsånger i kyrkan och massa mys. Även om man mer än gärna hade velat vara hemma under jul blev detta så bra det kunde verkligen!

Nu sitter vi i bilen påväg över Florida för att åka dit jag egentligen håller hus för att de ska få träffa min värdfamilj! Så mysigt....

  • 630 readers

Likes

Comments

Palm beach zoo

Min första soft pretzel och häng vid poolen eller hängmattan...

Mina dagar just nu! Klagar då inte, älskar älskar!

Avslutar varje kväll med sååå got mat! Igår italienskt och idag ett Japanese steakhouse!

Likes

Comments

Det här just nu.... klagar inte alls!

Imorse 6 åkte vi hemifrån och är nu i Florida! Saknaden efter sol och värme var stooor och det är så så skönt!

Här ska vi vara i 10 dagar varav några kommer jag spendera med jonathan och hans familj! Så mysigt...

Likes

Comments