YouTube

​Jag älskar att fota det har blivit min återhämtning att fånga alla fina färger detta är nytagna bilder av mig ifrån sommren :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Tjenare på er! Nu är det så här att jag har som sagt inte kunnat blogga apå väldigt längeee pågrund av flera olika anledningar ... osvidare. men nu när jag blivit lite bättre igen så har jag startat upp en youtube kanal där jag bloggar om phykisk ohälsa och mitt mående och vad jag gör på dagarna för min återhämtning så ni får jätte gärna gå in och följa mig där.. då jag kommer lägga upp lite videos då och då och hålla er uppaterade mer än vad jag kommer vara här på bloggen :)

Min youtube kanal

Likes

Comments

Hej på er! Nu är det så här att jag tänkte börja blogga lite smått igen men det kommer vara lite ändringar här på bloggen och jag kommer vara lite mera öppen av mig och skriva om mina tankar och känslor och hur mitt mående har varit dom senaste månaderna, Jag kan gott och gott säga att jag under en längre period inte mått så bra över saker som har hänt tidigare i mitt liv bland annat , att jag i mina tidigare år blivit utsatt för mobbning, osv ,osv det kan ja kanse ta i ett senare inlägg men iallafall min hälsa är inte den bästa just nu och jag har drabbats kraftigt av panik ångest , vilket i dagens samhälle är vanligare än vad man tror , jag har alltid haft panikångest i visa samanhang men nu kan man ju säga att jag har gått in i den så kallade vägen , jag mår hyffsat mycket bättre en vad jag gjorde från första början jag har gjort enorma framsteg en så länge men jag har mycket kvar, och en lång väg att gå innan jag blir helt fri från min ångest men jag känner att jag har saknat att blogga och ska väll kanse börja lite i taget nåt inlägg om dagen och lite tips angående psykisk ohälsa för att jag ska må bra själv och för att dela med mig lite om min erfarenhet som jag har fått lära mig utav min panik ångest m.m och hur det påverkar mig i min vardag.. samt hur jag hanterar visa situationer!

Likes

Comments

''En bild säger mer en tusen ord'' Instagram: eelin-b Om ni vill följa mig det är där jag uppdaterat mest nu för tiden! :)


Likes

Comments

Postiva saker som hänt denna veckan!

- Jag har varit på sminkkurs med skådespelarna!

- Jag har festat med min fina tjejkompis och snackat om framtiden o planer för årets resa!

- En äldre man till en bekant )som jag träffade när ja väntade på bussen sa att jag är en riktigt bra tjej o att han tror på mig (blev så röörd) snacka om att ens självkänsla stiger när nån säger att man är bra som man är! o uppskattar en)

- Jag fick en komplimang av en på jobbet att jag var riktigt söt utan smink! (snacka om att man blir glad när jag själv egentligen inte tycker ja är fin utan smink)

-Jag blev lite sent firad av mina pärons kompisar med tårta o jätte fina ögonskuggor ifrån makeup store! ,

- Var på en smink kurs med skådespelarna

Jag Tycker alla borde skriva såna här listor på dom bra saker som har hänt dig som gjort dig glad även om vissa dagar är skit så måste man försöka se det possitiva som händer i våra liv också! det behöver inte vara nånting stort det räcker med att nån kan ler mot dig som kan göra dig glad! ,VI är oftast bra på att se de negativa men försök att se det lilla positiva så kommer du må mycket bättre! Alla har såklart dåliga dagar men se alltid framåt inte bakåt..

(Jag brukar även skriva lappar på bra saker som har hänt mig och som folk sagt till mig) så att när jag är lite deppig så kollar jag alltid på dom så känns det mycket bättre ett tips från mig till fina dig!


Likes

Comments

Hej på er alla underbara! Jag är så himla dålig på att blogga nu jag vill så gärna skriva ett inlägg lite då och då , men jag har inte haft tiden till det då jag jobbar för fullt , och träffat vänner osv ,Men idag är det fredag och jag är ledig så tänkte passa på att skriva av mig lite Jag tänkte bara tala om att jag har det super bra där jag jobbar dessa människor är så underbarara och förstående , och jag har redan fått lära mig så mycket som att , sätta peruker , göra skägg, etc... Riktigt roligt är det varje gång går jag hem med ett leende på läpparna , Alla är så glada för min skull och jag har fått så mycket komplimanger och beröm det senaste. och folk tror verkligen på mig! Även om jag vissa dagar inte tror på mig själv och kan känna mig verdelös. Så är jag så himla tacksam att jag har så fina människor i min närhet som ger mig så himla mycket kärlek!

!awesome quote, believe, life, perfect, quotes, smart, teen quotes, you can do it

Likes

Comments

Tjenare på er idag tänkte jag tycka till lite om olika trender hos tjejer & killar och skriva lite vad jag tycker om visa trender om jag hissar eller dissar dom så Kom ihåg att alla tycker olika! Detta är mina åsikter, Smaken är som baken

Kommentera gärna vad ni tycker om dom olika trenderna! .


Tjej Trenderna

Den första trenden är Calvin clain Underkläderna som blivit väldigt populärt bland tjejerna!

- Jag tycker verkligen om underkläderna ser riktigt snyggt ut speciellt när folk lägger upp tumblr bilder osv.. jag skulle lätt köpa dessa. Love theeeem!
Sen har vi dom 70 tals inspirerade utsvängda jeans som är väldigt inne... Jag får lite hippie känsla av dom Jag själv skulle inte vilja ha ett par utsvängda jeans och speciellt inte när man är kort, funkar på längre personer men om jag skulle ha de så skulle det se wierd ut .... så jag dissar!

Thigh gap

För några år sedan och fortfarande är det typ inne med thig gap Asså att man skulle ha ett hål mellan sina lååår Asså detta måsta varit den sjukaste trenden och är än idag vem fan bryr sig om hur stort hål du har mellan dina lår? asså det är inget fel ifall du inte har det och det är inte så att nån tänker på det i såfall e de ju sjukt , Jävla kroppsideal , detta ger jag en fett diss, Ni är fina som ni är gå inte efter såna här trender ....Odd molly

Dom här odd moly koftorna! Jag tycker dom ser lite tantiga ut om ja ska vara ärligt själva mönstret och För priset inte värt det enligt mig! .. Sen så hade nästan varenda tjej dessa så blev lite uttjatat så nej jag gillar inte dessa koftor helt enkelt :)

​Här var lite olika tjejtrender! Jag tyckte till om, Om ni vill att jag ska göra fler såna här fast nästa gång vad jag tycker om olika killtrender så får ni jätte gärna kommentera i fall detta var ett roligt inlägg att läsa om! Kram på er! 

Likes

Comments

Asså jag är så himla tacksam till det nya året samtidigt som jag även är väldigt nervös för vad som mera kommer att hända detta år... Hitills har det hänt bra saker jag har träffat nya vänner , Och jag ska även börja jobba imorgon som jag verkligen ser fram emot + att jag har sov morgon och inte någ med det så när jag träffade min vän i förgår som hade varit i Amsterdam, så gav hon mig en liten present med chocklad och vin jätte fint inslaget! Assåå åh jag blev såå glad det är verkligen fint att man känner sig uppskattad! :)

Likes

Comments

Har glömt att visa mina nya nike air skor som jag älskar! , Fick dom i julklapp ifrån mamma super sköna och älskar färgen på dom tänkte ha dom att jobba i mest då jag börjar jobba på torsdaaag :)


Likes

Comments


Varför blev det så här?

Varför blev allt så svårt?

Varför föll jag till botten och landade så hårt?

sådär kan det låta fram och tillbakaVägar kan va krokiga och vägar kan va raka

Det är lätt att gå vilse i allt detta letande

Ibland blir det nästan lite skrattretande

Men hittar man inget så är man inte klar än

Jag lovar dig det blir bättre sen

Tidlösa stunder i en match man ligger under

Timmar och minuter som man önska va sekunder

Jag vet det är svårt i dessa stunder

Men du kan och du minns att du kunde

Du kunde övervinna känslan

Den där önskade rädslan

Du kanske känner att du inte klarar de

tMen du är stark och du måste bara inse

Verkligheten försvinner dig tyvärrVart du än går kommer den finnas där

Är det värt att tänka som du gör?

Öppna ögonen, lyssna, se och hör

VerklighetenTyvärrVerkligheten

Du minns när man var liten och hade inga bekymmer

Glädjen man hade var nästan lika stor som rymden

Försök nu att leva som när du var liten

Trampa på problemet och släng hela skiten

Motgångar kommer och motgångar gårMen du vet att tiden läker alla sår

Du kanske har glömt livet och dess handling

Du duger och det är bara sanning

Verkligheten försvinner dig tyvärrVart du än går kommer den finnas där

Är det värt att blunda som du gör?Öppna ögonen, lyssna, se och hörVerklighetenTyvärrVerklighetenVerklighetenTyvärrVerkligheten

- Låttext av linnea Näslund så jävla underbar låt får gåshuuud

Likes

Comments