Godmorgon idag är jag uppe tidigt föe jag ska på min gruppterapi som varje torsdag.. Sen ska ja träna umgås lite med killen innan båda börjar jobba. Hur ser eran dag ut ?♥

  • 122 readers

Likes

Comments

Efter att varit sjuk i några dagar mår jag bra igen imåm blir det o jobba i kiosken har en låmg sovmorgon ämda till kl 3 ;) kommer att jobba i två timmar tilla att börja med för jag har ju varit utbränd så måste ta det lungt i början ... här är två bilder på mig med mina favorit linser som heter twillight love them

Likes

Comments

Tog fram ritblocket och började rita lite idag när jag har egen tid med mig själv. idag fick de bli två munnar och en bild som ska föreställa mig o babe ...

  • 132 readers

Likes

Comments

Gjorde ett smink collage för vad för smink produkter som jag kan rekommendera som är ett bra märke enligt mig själv som jag använder mest utav och det är Lumene's smink produkter jag älskar speciellt deras cc cream och smink borttagning... Klicka på länkarna för att komma till produkten du vill ha!

Likes

Comments

Hej alla fina bloggläsare ♥ igår blev det o åka in och rasta Zelda som jag brukar vara dagmatte åt. sen blev det möte angående att jag ska börja arbetsträna. Känns bra här kommer lite bilder ifrån dagen.

  • 176 readers

Likes

Comments

Gott nytt år 2017! 

xMin Nyår har varit jätte mysigt .. Jag spenderade min nyår med min älskling och mina två fina vänner hemma hos dom på en 3 rätters middag som vi blev serverade , först macka med skagenröra och sallad ,gurka , sen fläskutterfile med potatis sallad med rödvinssås till och pannacotta till efterrätt så himla gott var det .. Sen var jag nykter också drack ingen alkohol vilket var jätte skönt och ingen bakis dagen efter i love it!

-Hur var eran nyårsafton?Likes

Comments

- Kontakt linser twillight Ifrån hemma hallen200:-
- Blå ögon skugga ifrån märken glam 10:-
- Conceler ifrån glam 10:-
- Sjukt snygga klackskor med snörning ifrån skopunkten 349 :-
- Sen köpte jag ett blått glitter ifrån make up store som jag ej har bild på.149:-

Likes

Comments

Hjälpmedel för att lindra din ångest!

Idag tänkte jag ge lite tips på vad som kan lindra din ångest.. Som ni flesta vet här på bloggen har jag ångest och lidit och utbrändhet och panikattacker .. Så jag tänker dela med mig om lite erfarenheter inom det som jag fått ifrån sjukvården och psykologer´.

- Om du har svårt att somna och har mycket ångest eller till och med döds ångest? Mitt tips är att fråga din vårdcentral om ett tyngd täcke . Det är ett täcke med kedjor i finns olika tyngder på de det gör att du känner dig lugnare har jag hört och du får ett tryck på dig..

- Avslappnings musik sätt på en mindfulness låt eller nåt och lyssna bara på ljudet och så slutar du fokusera på din ångest..

- Gå promenader det har hjälpt mig så mycket gå i 20 min det blir alltid bättre med luft..

- Andas 3 djupa andetag genom näsan och ut ur munnen är min andnings teknik.

- Yoga detta ska jag testa avslappnings övningar är alltid bra för sinne och själen.

-Ring til någon och prata om nånting annat så du inte fokuserar på din ångest så mycket. Detta hjälpte mig otroligt mycket när min ångest var som värst...

-Våga be om hjälp istället för att ta ansvar för allting det underlättar ångesten så mycket..

-Mediciner jag var så anti mediciner men nu är jag så himla tacksam jag var tvungen att ta mediciner och domhar hjälpt mig så mycket.


Likes

Comments