YouTube
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla fina bloggläsare!

Idag blir det att Åka till Ullared med min älskling. Och shoppa massa inredning till nya lägenheten bland annat så snart kanse vi blir sambos ;) Åter kommer med inlägg vad man har handlar där kram på er!

Likes

Comments

View tracker

Dessa saker har jag fått hem ifrån wish än så länge:

* Ett par jätte söta och sköna vantar som man kan även använda på mobilen! 30:-


'*Höga fejk converse skor' endast 149 älskade dom!

* Mobil plånbok med fjärilar endast 10:-

Älskar wish har såklart klickat hem lite mera saker där ifrån bland annat julklappar.Likes

Comments

Till alla er som känner eller vet att någon som lider av phykisk så som ångest m.m Kom alltid ihåg att personen mår dåligt bara att det inte syns... Jag tänkte skriva lite viktiga punkter på vad Ni absolut inte ska säga till nån med phykisk ohälsa!!!!

1. Ryck upp dig (Har fått höra detta så många gånger och man blir inte bättre för att nån säger detta)

2. Du ser inte sjuk ut ju?! (Nej bara för man inte ser det och det är det som är det värsta för det som känns inom en är en helt annan sak...)

3. Vad gråter du för det finns ingenting att vara ledsen för?(Om du visste hur min ångest psykar mig hade du kanse fattat...)

4. Tänk inte på de.... ( Seriöst tror du att jag inte försöker de varje dag varje sekund minut?)

Det finns självklart fler saker man inte ska säga.... Men detta är dom vanligaste jag bland annat fått höra. Det du kan ge är en kram , lyssna , prata med personen , fråga hur du kan göra för att det inte blir jobbigt för den som mår dåligt. Svårare en så är det inte visa bara att du finns där för personen ovasett vad googla på det läs om det så du kan sätta dig i den personens dagliga kamp. Ta hand om varandra kram-

Likes

Comments

Bild ifrån i förgår när jag var ute på promenad med min älskling och älsklings vovven Wilma :)

Likes

Comments

Igår köpte jag tavel ramar i en seconghand butikoch målade om ramarna till den färgen jag ville ha väldigt kul och roligt pyssel. Sen gjorde jag även nya tavel bilder till som kommer upp i nästa inlägg då allting har torkat så här kommer en före och efter bild:

Likes

Comments

Gjorde en ny målning för ett par dagar sedan och idag min min söta lilla räv klar så nöjd!

Likes

Comments

Har du dålig självkänsla?

Ser du ner på dig själv tycker du är ful äcklig etc?

Du är inte ensam allt fler tycker ner sig själv och lider av phykisk ohälsa jag är en av alla om som varit elak mot mig själv kastat skit på mig själv... Men nu är de slut med detta jag har gått i terapi ett tag och jag har byggt upp mig själv sakta men säkert för att älska mig själv... Hur undra ni?

En övning som jag gör varje dag innan ja ska på toan är att kolla mig i speglen o säga jag älskar dig till din egen spegelbild... Låter kanse töntigt men jag lovar det hjälper tänk på att din hjärna tjuv lyssnar på allt du säger om dig själv känn känslan ju fler gånger desto bättre!

Va snäll mot dig själv

Likes

Comments

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt..

Som lite tidsfördriv så Testade jag lite olika sminkningar. Bland annat en djur sminknin Bambi makeup som jag använde ansiktes färger lätt som en plätt blev väldigt nöjd med dessa två jag gjorde!

Även så gjorde jag mig till en Cartoon figur!

Kommentera gärna om ni vill se fler sminkningar! :)

Likes

Comments