Alltså vilken skitdag det var igår. Så sjukt längesen jag kände mig så apatisk till livet, usch. Det vart bättre efter middagen men jäklar vad dagen blir lång ifall man inte är 100% on top.

Åt iallafall tacos med Maria och Emil och efter det vart det mello-mys!
Maria åkte på jobb och Emil pep iväg till sitt rum när alla bidragen var klara, så jag slängde på en film.
Somnade ganska så sent och vakande ett X antal gånger under natten på grund av att hundarna skällde.

Nu har dom varit ute och fått frukost, och jag har fått i mig mitt kaffe.

Vi hörs!

Likes

Comments

Alltså dagarna bara flyger förbi! Känns som denna ledighet gått så himla fort.. På måndag är det dags för jobb igen. Så lär väl vara första gången på länge som jag har måndags-ångest, spännande! 😉

Ska försöka organisera röran hemma i min lägenhet och lösa andra ångestframkallande ärenden. Tror dock inte trycket kommer släppa förens i slutet av månaden så det är bara att bita ihop och försöka ta en dag i taget. Och när det blir för jobbigt så får jag försöka ta en timme i taget. Nåja, ni vill jag inte tänka mer på det för tillfället.

Återkommer med ett annat inlägg snart nångång. Ni är bäst. Puss!

PS. Bjuder på två söta bilder på mig när jag var liten. På ena bilden är min saknade, älskade farmor med. ❤

Likes

Comments

Har suttit nu här framför datorn och skrivit ett cv. Har inte förnyat mitt cv på cirka 3-4 år.. Inte för att jag kommer ihåg det eller har det sparat det heller för den delen, haha.
Men för några pass sen hjälpte Paulina mig att sammanfatta ett så idag har jag skrivit rent det i ett Word-dokument. Känner mig väldigt motiverad!
Nu är det bara personligt brev kvar, som jag egentligen tycker är svårast. Ska låta Maria eller pappa (kanske både) kolla igenom CV;t och lämna synpunkter. Sedan måste jag ordna med referenser samt en bild. Pin att man bara har duckface-bilder! 😉

Nu ska jag fortsätta dricka min stora kopp kaffe och kolla lite på film. Vi hörs!

Likes

Comments

Sist jag bloggade så hurrade jag över att det äntligen var februari och att vi nog började ana ljuset. Och nu idag känns det äntligen som vår!
Gick på en skön med promenad med hundarna och jag hade varken vantar eller mössa, det har ju inte hänt på evigheter! Och jag kände mig nästan lite svettig också, wow. Efteråt satt vi ute på altanen en stund.. Så himla härligt.


Hoppas att det fina vädret håller i sig. ☺

Bild lånad ifrån weheartit.

Likes

Comments

Denna jävla januarimånad kändes ju som ett år!
Men nu är äntligen korta februari här och sedan kommer vi in på vårmånaderna! Nog om det. Men nu börjar vi ana ljuset!

Kom hem i förrgår I think och ska på jobb imorgon igen, så det vart en kort mellanlandning här hemma. Men ska bara jobba fyra dagar sedan har jag massa tid hemma att vila upp mig på, fantastiskt. Ska försöka att spendera så mycket tid som möjligt med Lukas då han åker hem snart...

Vi hörs!

Likes

Comments

Kom hem igår på förmiddagen och spenderade rätt så mycket tid i stallet med Maria och Agneta. Skönt att vars tillbaka och pussa på Lukas.
På kvällen vart det middag och efterrätt hos Håkan och Agneta innan vi tog kväll hemma.

Idag har vi varit i stallet, gått på promenad med hundarna och ätit frukost. Nu ligger jag i soffan och vilar lite. Är trött efter semestern. 😉

Kolla vilken söt kattunge!

Likes

Comments