Tobias och jag har varit på en jättehärlig ölprovning. Vi var på hans kompis ställe och det bästa bordet på hela uteserveringen var reserverat åt oss!
Vi fick prova på 5 olika ölsorter och fick olika passande "finger food" till ölsorterna. Den som är röd hade smak utav körsbär och var lite mer bubblig; spännande!

Vi uträttade lite ärenden innan vi åkte till ölprovningen och allt här hemma är fixat och klart, så snart åker vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kom precis hem ifrån en jättehärlig dejt-kväll/eftermiddag med Tobias. Först satt vi på en uteservering och tog en öl, sedan gick vi till ett annat ställe som var mycket bättre för det fanns uv-lampor och var mysigare inrett. Där åt vi även bitterballen som lite förrätt-isch.
Sedan åkte vi till en restaurang och hade en varsin kötträtt. Vi har varit där förut och vi åkte tillbaka för att se om våran lapp som vi satte upp förra gången fanns kvar men vi såg den inte... 😞

Nu ska vi mysa ner oss i sängen!

Likes

Comments

Igår kom jag till kära Holland igen! Tobias mamma och syster hämtade mig på flygplatsen med denna fina ballong. Den säger välkommen hem, hur fint?
Sedan köpte vi glass med jordgubbar, kiwi, karamell fudge och både vit och mjölkchoklad i. Så gott! Jag köpte även godis i samma butik där till Tobias och mitt fredagsmys. Självklart är det ett ord/begrepp jag har introducerat för honom. 😉 Vi köpte godis där en annan gång så jag visste att det skulle vara färskt och gott.

När vi kom hem så tog jag en power nap på typ en timme, haha. Sedan väcktes jag av att det var middag. Pasta carbonara stod på menyn! Och strax efter det kom Tobias hem. Sedan myste och skrattade vi hela kvällen och ända in på småtimmarna. Han är så fin, min Tobias. ☺

Likes

Comments

Lowis kom hit på fika och mys idag. Hon hade även med sig en försenad födelsedagspresent. ❤

Likes

Comments

Jag har lite svårt att formulera mig om detta och är lite rädd att jag kanske säger emot mig själv. Men tanken har precis slagit mig så det är lite mixed. Jag kände iallafall att jag ville få det ur mig. Först och främst så känner jag att jag är så trött på att ta hänsyn till alla andra. Hur andra känner, hur andra mår, hur andra ska reagera och så vidare. Ja, listan kan göras lång. Jag är så obeskrivligt trött på att leva efter er, på era villkor. Att hjälpa till att fixa ert liv och låta mitt få lida.
Jag har vridit hela min jävla kropp urled för att jag har trott att om jag alltid finns där och är snäll och trevlig och allmänt "perfekt" (vad fan det nu är) så kommer jag att få allt tillbaka. Jag kommer att bli behandlad med samma kärlek och glädje. Men nej. Ni har velat plockat ur mer och mer utav mig samtidigt som ni sorterat bort mig ur ert sortiment.
Och jag vet. Jag vet att jag stött bort er också. Jag har inte vart rolig, jag kanske inte ens har varit lätt att ha och göra med. Jag har slutat höra av mig.
Sanningen är den att jag orkar inte. Jag orkar inte lägga manken till längre för hur jag än gjorde så vart jag aldrig någons bästavän. Jag vart förfan knappt ens en vän. Jag är inte dum, jag vet vad som pågår runtomkring mig. Det räcker inte med att kalla någon för sin bästavän och tro att det ska räcka. Man måste faktiskt bete sig som en vän också.


Nu jävlar börjar Elin komma tillbaka.
Och PS. Jag är mycket medveten om dom fantastiska vänner och andra personer i min omgivning som uppskattar mig, vad jag har att erbjuda och min vänskap. Jag älskar er till döden. ❤

Likes

Comments

Bara så att ni vet så är det något fel på kopplingen mellan Facebook och Nouw, och det är därför i te mina blogginlägg hamnar på mitt/erat flöde. Det är skitdrygt för jag förlorar hundratals läsare på det. Facebook är helt klart mitt största område att nå ut till er.
Har försökt att vara i kontakt med Admin men dom kändes oseriösa..

Andra saker jag har upptäckt; det går åt sjukt mycket toalettpapper när man är två. Och om ena är förkyld också.

Tjing!

Likes

Comments