View tracker

Hihi jaha.. La undan bloggen helt denna vecka alltså även fast jag lovat vissa att hålla er uppdaterade. Det var inte med flit men nu när det gått nästan en vecka fullt med aktiviteter och andra höjdpunkter så kan jag inte skriva om allt i detta inlägg. Så jag tänkte att jag skulle ge er små inblickar istället. Och vet ni, har varit SÅ dålig på att ta bilder? Finns typ tre dagar som inte är dokumenterade alls..

Såklart man dricker öl från förmiddagen fram till kvällen och allra helst under den härliga solen. Oftast väldigt bra musik i högtalarna och en hel del ögongodis då det var typ 3-4 olika fotbollslag där.

Är så glad att Linus har kommit upp lite i ålder nu så man kan umgås på ett helt annat sätt, haha.
Dag nummer 2 så vart vi vänner med två utav killarna från ena fotbollslaget och dom bjöd in oss till resten av gruppen. Vart en hel del festande med dom och dom var så trevliga! Dom tog hand om både mig och Linus och var väldigt roliga. En helt annan mentalitet än svenskar, Love it.
Linus och jag spenderade väldigt mycket tid med ena utav dom två första som vi lärde känna.

Så nu har man träffat nya vänner och testat nattklubbar på Gran Canaria! 😉

Ena dagen åkte vi ner till stranden och stranddynerna var sååå häftiga! Och kolla bara in dessa sandskulpturer?! Häftigaste jag sett.
Tycker att naturen här var så himla fin. ☺

En dag åkte vi till Aqua land och det var såå nice. Kan tänka mig att Edvin och jag var lika exalterade. 😉

Likes

Comments

Kl 8 imorse gick flyget och det var en flygtur på 6 timmar så i slutet vart det rätt så segt.. Men maten och servicen var bra!
Vi kom till hotellet runt halv 3 så vi checkade bara in oss och så åt vi lunch direkt.
Efter maten satte vi oss vid poolen och drack kaffe, lite vin och öl. Jag råkade även tappa en hel kopp kaffe så att det vart kaffe överallt, det började bra! 😉
Sedan fixade vi i rummen innan vi fixade oss i ordning och bytte om. Jag delar rum med Linus så det är nice!
Vi gick på en promenad för att kolla in omgivningen lite innan middagen.

Nu sitter Linus och jag på balkongen och äter chips, en liten öl slinker ner också!

Ni får ha det bäst och så uppdaterar jag er vart efter. ☺

Likes

Comments

Älskar den nya funktionen som finns på instagram. Man kan gå in på sina följare, trycka på de tre små plupparna och sedan välja själv om personen får fortsätta följa dig eller inte.
Tycker det är så nice för hade så många random människor, fake-konton och människor som inte har något på min instagram att göra som börjat följa mig innan jag skaffade ett privatkonto. Så jävla skönt att slippa alla lösa människor. Vad fan ska dom ta del utav vad som pågår i mitt liv? Haha nej, pass på den va. ☺

Så ifrån cirka 640 till ynka (men så mycket bättre) 484! Känns som en befrielse haha.

Godnatt på er! 🌸

Likes

Comments

Idag ska jag åka hem till min saknade lägenhet. Där ska jag sätta på lugn, bra musik, dricka rödvin och förbereda allt inför resan.
Detta jobbpass har både gott fort och långsamt. Jag har varit på middag med Paulina och Pernilla, jag har haft tjejkväll med Paulina och skissat på ett cv. Jag har haft andra härliga kollegor runt om mig som gjort detta enkelt. Jag har sagt upp bekantskapen med en "kompis" och fått chockerande nyheter. Vinet kommer sitta fint ikväll! ☺ Dessutom fira att min satans halsont äntligen verkar ha gett med sig!

"Det är inte fören efteråt som du önskar att du hade blivit förbannad. Att du hade skrikit, svurit och bett honom dra. Det är inte fören efteråt som du inser hur mycket förödmjukelse du låtit dig ta."

Likes

Comments

Idag saknar jag dig lite extra mycket Jocke. Att fyra år kan springa förbi så fort.. Jag vill bara ha dig här.

Vi skulle röka, jag skulle beklaga mig, du skulle säga något klokt som du alltid gjorde och avsluta med ett skämt som fick oss båda att garva. Jag saknar ditt skratt. ❤

Du må ha varit helt galen men du var tamejfan den enda vettiga personen med det extra stora hjärtat på rätt ställe.

Likes

Comments

Efter lyxfrukosten följde jag med mamma till stallet för att rida ut i skogen. Fanny, som mamma hyr stallplats utav, var gullig och lånade ut sin häst Babsan till mig! Genom-go häst och denna tur var så härlig att rida. Det var mycket i skogen och det är nyttigt för hästen.

Nu är jag hemma i lilla Katrineholm igen och ska väl åka och pussa på min häst snart. Vi hörs!

Likes

Comments