Ramona och hennes kompis hämtade mig, Nettan och Sandy på terminalen i fredags. Så himla lyxigt! Stannade vid donken, eller ja vi tog driven, och självklart spillde jag hamburgare på min blus. Haha alltså alltid jag, fat girl problems.
Vi var först i lokalen som Ramona hyrt så jag passade på att ta alla bilder när ljuset var på. Sedan släkte vi ner, satte igång musiken och väntade in dom andra som trillade in strax efter oss. Härlig blandning av människor faktiskt.
Och drinkborden fylldes på med mera, så där stod man och blandade en del drinkar. 😉Det var spel, dans och andra festligheter. En väldigt bra fest. ☺️

Jag vart full på kärlek och jag kan lova att jag delade ut en hel del kärlek också. Haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Käkade lite brunch till frukost med Fabbe, kollade lite på film och drack kaffe innan vi drog oss till centralen för att jag skulle ta tåget hem.
Jag är inte så fruktansvärt bakis, längre, men det var inte så farligt när det var som värst heller. Tack och lov!
Skriver mer om Ramonas fest senare. ☺️

Förstår inte varför jag envisas med att jag ska gifta mig på hösten, det är ju tvär blött och deppigt haha!
Men myser till det lite här hemma med ljus, film och chailatte! 😇☺️

Likes

Comments

Igår fick Paulina, Pernilla och jag till grill house och käkade middag. Åt en jättegod hamburgare och det vart en heldel tjejsnack och skratt. Helt underbart. ☺️ Sedan gick vi förbi taxfree'n och jag fick en säl av Paulina! 😍 Visar er den sen, den är så söt. 🙈

Likes

Comments

Kom hem ifrån båten igår och idag var det att hälsa på hemma och hos hästarna.
Hämtade även ut ett paket ifrån H&M (!) som att få en julklapp. 😄

Orkar inte skriva så mycket mer. Nu blir det te-drickande och lite tv-drama. Sen nanna kudden. 😴

Likes

Comments

Sa i söndags att jag skulle skriva om dagen och nu är det fredag och ja, det där inlägget kom ju aldrig.
Så tänkte skriva lite kortfattat bara.
Var i stallet och red på cocktail, en himla härlig häst! Sedan var det kalas hos Marias mormor, det bjöds på fika och tårta, och även smörgåstårta. Det var väldigt gott allihopa. ☺️

Vaxade mig i måndags och uträttade lite andra ärenden innan jag åkte på jobb. Så nu har jag varit ombord på Galaxy sen i måndags då, uppenbarligen.
Jobbet flyter på och nu blir det långhelg här, med specialkryssningar hit och dit. Men jag kliver av på måndag så jag får fyra dagar ledigt innan jag kommer tillbaka. Vi gjorde om i mitt schema lite, annars skulle jag åkt hem idag egentligen.. Men detta vart ju bra ändå. Får jag träffa både pappa och Nettan som kliver på idag! ☺️

Likes

Comments

Vaxade mig här på morgonkvisten. 8.15 hade jag en tid bokad på Hud & Hår. Jag går alltid till Anna-Karin, jag tycker att hon är helt fantastisk.

Hemma här tog jag en snabb dusch, satte igång en maskin tvätt och gjorde iordning frukost.
Började kolla på en ny serie här så har hunnit slänga in en tvätt omgång till och en till kopp kaffe.

Ska gå över till Åhléns sen och köpa en ny mascara innan jag börjar fixa mig och packa. Blir Stockholm och en annan galax idag!

Bilderna är tagna ifrån weheartit.

Likes

Comments