Idag har jag haft en härlig dag med mamma i Örebro! Vi var och kollade på en häst hon blivit kär i. Och på vilket ställe dom bodde på! En jättesöt gård, hästar och ett föl, hagar över allt, världens mysigaste hund och så bjöd dom på fika efter ridturen/promenaden. Jättegoa människor! ☺

Kvällen avslutades med världens bästa tacos!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träffade Linus och några andra sköna sörping-folk igår och hade en sååå bra kväll/natt! Kom hem runt 4-5 och däckade direkt. Tack alla inblandade. ☺ Känns så skönt att vara tillbaka i Norrköping!


Mamma hämtade mig imorse och jag har spenderat hela dagen ute på landet mer död än levande. Har spytt och sovit om vartannat och mår fortfarande inte bra nu kl 21.23.. Uech!
Åt middag med gästerna och kunde faktiskt vara social och åt givetvis födelsedagstårta med dom. Lilla Edvin fyller hela 9 år imorrn nämligen. ☺

Likes

Comments

Det här med att saker och ting går bra är inte något jag är van vid, jag måste ha gjort något djävulskt i mitt tidigare liv som för denna otur med sig.
Det är ju egentligen ingen nyhet att det enkelt blir strul med mobiler men detta tar fan i mig priset!

1. Blir utloggade ifrån alla appar
2. Får inga notiser ifrån någon app längre
3. Kan ej prata i högtalartelefon
4. Swish och BankID har slutat fungera.

Det började för några veckor sedan att swish eller BankID inte funkade och det kunde ta upp till 24 timmar innan jag kunde använda mig utav apparna.
Så förra veckan så måste jag börja om hela proceduren med swish, som att fylla i mitt nummer, aktivera via banken osv. Och ja, det är väl inget större problem. Om BankID hade funkat. Fick ett meddelande att jag skulle radera appen och ladda ner på nytt. Okej, inte några direkta problem heller, egentligen. För har kvar ett kod-kort
Raderar appen. Laddar ner den. Har inte rätt kod. Kan inte betala några biljetter, kan inte betala några räkningar. "Bankdosa" tänker ni då, ja, men den har jag tydligen lyckats slarva bort.
Ringer Swedbank för kundservice. Måste legitimera mig med BankID. Som jag inte har tillgång till.

Ska det verkligen vara så jävla krångligt att få hjälp? Ska man verkligen behöva vara så jävla beroende utav tekniken så att inte ens mitt personnummer räcker som legitimation när jag ringer kundservice på banken? Jävla nötter.

Likes

Comments

Skrev att jag var tillbaka och så var jag visst inte det iallafall.. Förlåt! Tanken var god men det vart aldrig handling. Förberedde inlägg i mina anteckningar och idag när jag kollade så låg dom kvar där.

Jag tänkte iallafall slänga upp ett gäng härliga bilder ifrån min senaste vistelse i Holland hos mitt hjärta. Alla dagar är inte dokumenterade och det får vara så, men lite kan jag dela med nig utav iallafall.

Likes

Comments

Gissa vem som är tillbaka! Har inte bloggat på en månad eller så, och det har varit skönt. Jag bloggade inte ens när jag hade något kul eller intressant att blogga om. Jag har väntat ut mig själv tills jag skulle sakna att skriva igen.
Jag vill ju dela med mig och visa bilder men det vart ett sådant tvång till slut och vissa dagar passade det sig inte att sätta sig med bloggen och skriva och så sköt jag upp allt istället, sen kändes det dumt att posta inlägget för att det inte längre kändes aktuellt för att det kunde ha gått 1-2 dagar ifrån när det hände.. Kanske borde jag sadla om och ändra konceptet på bloggen?

En kort text och mer bilder.
Aldrig lova när nästa inlägg kommer utan bara blogga när det faller mig in och när tiden finns.
Jag är ju inte Kissie, jag har ett jobb och detta är mer en hobby. En hobby ska inte vara stress och press. Oftast vill man bara njuta av nuet. Inläggen på bloggen kan komma sen.

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Angelique för lite middag på takterrassen, gamla Nybergs. Hörde nämligen att dom bytt både namn och ägare för typ två månader sedan men dom har inte ändrat skylten ännu, haha.
Vi började med en varsin öl, sedan lite vitlöksbröd, mer öl och sedan huvudrätten. Sen vart det ett par cider efter det.
Fördelen med att inte setts på länge är att man har så himla mycket att prata om, och prata gjorde vi! Tror vi satt där i lite mer än 4 timmar. Det var kul och trevligt, det gör så mycket för själen att göra ett avbrott i det "normala" under veckan.

Likes

Comments