Igår mötte jag upp Angelique för lite middag på takterrassen, gamla Nybergs. Hörde nämligen att dom bytt både namn och ägare för typ två månader sedan men dom har inte ändrat skylten ännu, haha.
Vi började med en varsin öl, sedan lite vitlöksbröd, mer öl och sedan huvudrätten. Sen vart det ett par cider efter det.
Fördelen med att inte setts på länge är att man har så himla mycket att prata om, och prata gjorde vi! Tror vi satt där i lite mer än 4 timmar. Det var kul och trevligt, det gör så mycket för själen att göra ett avbrott i det "normala" under veckan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allt ska bort inför flytten! Kontakta mig hur ni vill ☺
Är ni intresserade i fler än ett plagg så ordnas givetvis paketpris. Samma gäller med skorna och väskorna i mitt tidigare bloppis-inlägg.

Likes

Comments

Allt ska bort! Alla storlekar är 38/39. Har ni några specifika frågor kontakta mig gärna hur som helst. ☺
Priserna är ifrån 50-200 kr (enbart ett par som kostar 200, annars kostar inget par mer än 150)

Det som inte säljas skänks bort till återvinning eller bättre behövande.

Likes

Comments

Idag har jag kollat på 3/5 syskons skolavslutningar. Måste säga att vi hade tur med vädret, för det regnade inte och det var inte kallt!
Var så kul att träffa dom minsta syskonen för det är så längesen sist. Måste planera in ett besök hemma hos familjen snarast!

Sedan var jag hemma och sov i cirka en timme eftersom jag bara sov 4 timmar under natten..
12.15 var jag reda på Tallås-aulan och 12.30 började Lowis skolavslutning. Hon gick ut 9:an idag! Vilken grej. Nu har hon bara 3 år kvar i skolan och det är faktiskt inte så himla mycket även fast det kanske inte låter som någon tröst i hennes öron. 😉
Efteråt vart det fika hos hennes mormor och mormor, och deras hus har ju typ det perfekta läget. Så vackert! Och fikan var mycket god.

Malin (Lowis mamma) körde mig till både Biltema och Rusta så nu har jag införskaffat mig flyttlådor, en strykbräda och lite andra grejer.

Nu ligger jag i soffan helt slut! Kan nog vänta lite till med middagen med tanke på all tårta och jordgubbar man ätit.. 😇

Likes

Comments

Somnade runt klockan tre inatt så jag vart helt överlycklig när klockan ringde klockan sju. ":)"
Hoppade in i duschen och äter frukost i skrivande stund. Borde bli upphämtad strax..

Vi hörs!

Likes

Comments

Lowis kom till mig mellan 4-6 (?) kanske, minns inte riktigt haha.. Men vi gick iallafall direkt till Stadsparken och käkade pizza. Så gott och miljön där är fantastisk.
Vi satt där ett tag i det skönt vädret och bara snackade och njöt. Sedan gick vi förbi affär'n innan vi gick hem till mig. Här hemma håller jag på med en utrensning utav mina kläder och Lowis fick med sig två påsar kläder hem. Kul! Resten får jag sälja/skänka. Samt skor, väskor, sjalar osv..
Sen testa vi en ny ben & jerrys innan det var dags för lilla Loppan att traska hem.

Kollade precis klart på en film och kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra nu.. Kanske lägga fram kläder inför skolavslutningarna som jag ska på. ☺

Likes

Comments