Header

Bra start på dagen!
E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 57 readers

Likes

Comments

​1 november är min halka inbokad! Efter det ska jag vara uppkörningsklar! 

E

Likes

Comments

Nästa helg är det lagfest och ja ni kan ju gissa vad jag ska föreställa?;)

E

  • 60 readers

Likes

Comments

E

  • 109 readers

Likes

Comments

Idag så gjorde jag något riktigt spontant! Jag köpte den här snygga och sköna bomberjackan! Jag är en väldigt snål person av mig och då menar jag att jag är snål mot mig själv så detta va riktigt wild and crazy men är supernöjd med den än så länge! 

Byxorna köpte jag på GinaTricots lager rensning, super sköna men dock lite stora så funderar på att sy in dem lite, men de funkar att ha på sig. 

E

Likes

Comments

Som ni ser på rubriken så är jag äntligen klar med teorin, det som återstår på den fronten är nu det slutgiltiga teoriprovet som man gör innan uppkörning!! Har suttit nu hela eftermiddagen och pluggat teorin då jag hade två tester kvar att göra, sista repetitionen och sedan sluttestet. Sista repetitionsprovet var svårt medan sluttestet var enkelt!

Annars så har jag inte gjort så mycket idag skoldagen var relativt lugn, morgonenslektion var teoretisk på 2 timmar och 40 minuter. Sedan så hade jag prov i religion på eftermiddagen. Slutade klockan 2 och var ledig från både träningen och jobbet så det kändes skönt att va hemma och få teorin gjord!

Hoppas ni har haft en bra dag! Imorn kommer jag att lägga ut ett par byxor och en tröja som jag köpte på Gina tricot utförsäljningen!!
E

  • 136 readers

Likes

Comments

  • 145 readers

Likes

Comments

Klänningen va väldigt skön och skorna super snygga! Rekommenderar starkt!!!
E

  • 146 readers

Likes

Comments

​Idag så var det en ganska så speciell dag, Det var nämligen så att prins Daniel (som jag hoppas alla vet vem de är) kom på besök till vår skola med flera andra som jobbar som entreprenörer. Jag och fem stycken andra som läser UF inom teknikprogrammet blev utvalda att efter "föreläsningen" i aulan till att sitta i smågrupper och diskutera. Som ni ser på bilden så var även prinsen med på diskussionerna. Detta var riktigt häftigt, att få träffa en kunglighet som har stor erfarenhet inom entreprenörsskap. En stor möjlighet. 

De andra inspiratörerna som kom på besök var:
Tradera grundaren, Jonas Nordlander (som även han var med i min grupp med disskusioner)
Spotify grundaren, Martin Lorentzon
Caroline Walerud som var med och startade, Volumental 

Sedan så presenterade sig även Henning Källqvist som är grundaren till klädsidan Care Of Carl.


Mycket intressant dag med mycket tips och råd som jag kommer att ta med mig till mitt UF-företag. Jag kommer att berätta mer om mitt UF när vi är igång med det, just nu håller vi på med registrering. Hoppas ni har haft en lärorik dag så hörs vi!

E


Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och känner mig sliten, förkylning på g så nu är massvis med te som gäller!!! Hade även körlektion idag och det gick riktigt bra, är på momentet som handlar om bakning parkering och vändningar :)

Dagens låt don't let me down
E

  • 177 readers

Likes

Comments