Header

ALDRIG mer obligatorisk skola, ALDRIG mer behöva läsa kurser som jag inte vill. ALDRIG mer skolungdom. Jag är påväg på den vuxnas stig. Som ni märkte så skrev jag bara "aldrig" om 3 saker, då jag kunde skriva "aldrig mer tidiga morgnar", "aldrig mer skola" osv. Men sanningen är den att jag kommer gå upp tidigt på morgnarna och vem vet kanske vill jag plugga vidare. Men jag kommer att göra det för min skull och för att jag vill. Studenten må ha varit den bästa dagen i mitt liv och varje gång jag kollar i min studenthatt så får jag samma känsla som jag hade hela den kvällen. Men den har fått mig att inse att jag inte är ett litet barn längre utan faktiskt vuxen. 

E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Balen var helt underbar, en kväll som jag sent kommer att glömma. Att få känna sig som en prinsessa med fixat hår och med en klänning som enbart existerar i mina drömmar. Detta är även en av anledningarna till att jag har tagit en stor paus från bloggandet men ska ge det en chans till nu när jag inte har någon skola att tänka på längre. 

E

Likes

Comments

Att det fortfarande snöar minskar stressen en aning måste jag erkänna. Även fast jag längtar grovt mycket till våren och sommaren. Både en längtan men även en rädsla, en hel termin med prov, inlämningar och redovisningar samt nationella proven. Den ljusa sidan är självklart studenten balen och en sista kortege.

Samtidigt får man ta vara på stunderna även fast man för tillfället avskyr de, är det faktiskt sista gången jag går i en obligatorisk skolgång. Efter studenten har jag inte direkt några planer på vad det är jag vill göra. Tanken är att jag ska studera vidare men har inte riktigt bestämt mig på vad jag vill studera till. Men jobba minst ett år iallafall så har jag tid att bestämma mig.

Nu är det veckan innan sportlovet så det blir väldigt lugn vecka! Hoppas ni alla har det underbart!

E

  • 160 readers

Likes

Comments

Idag införskaffade jag mig ett par brillor för att vara redo när våren kommer! Tog även en mysig lunch med en saknad vän! Today is a Good day

E

  • 166 readers

Likes

Comments

När man inte känner för musik så är dessa två helt underbara!

E

  • 181 readers

Likes

Comments

Äntligen så har jag hittat min balklänning!!! Mer än såhär får ni tyvärr inte se utan vi alla får stå ut tills den stora dagen helt enkelt!!
E

  • 186 readers

Likes

Comments

Helt slut just nu efter en super rolig och tuff träning med laget. Nej det var ingen vanlig fotbollsträning utan det var styrka så som springa på tjock matta, dipps, knäböj osv. Älskar verkligen sådana här typer av träningsupplägg där man får pressa sig till 100%!

När jag kom hem efter träningen och efter duschen så delade jag upp två avokadon med lite frön och salt. Super fräscht och väldigt gott.

Sedan har jag även en surprise surprise som jag kommer att avslöja någon gång nästa vecka! Så håll ögonen öppna!

E

  • 188 readers

Likes

Comments

Har börjat tänka en del på mitt rum och man har ju även börjat tänka på att flytta hemifrån, inte det att jag ska flytta om ett år eller två år. Men nån gång är det dags och det känns ändå som att det är dags att börja förbereda sig en del så att man ändå har något att stå på när man väl står där i sin egna lägenhet. Där jag får min mesta dels av inspiration och idéer är framförallt Pinterest. Här ovan ser ni fyra bilder från min mapp inredning.

HÄR KAN NI FÖLJA

E

Likes

Comments

​Dagen har varit bra idag, den började med skolan 20 i 11 och avslutades med en mys fika på stan med bästa vännen. Just nu har jag pluggat en del men även kollat runt på shoppingsodor så som balklänningar, studentklänningar men självklart också nelly.com. Det är nog den sidan som jag besöker flest gånger i veckan. Har alltid minst en eller två flikar uppe med en nelly sida. 

Snart kommer även pojkvännen så ska vi äta lite och bara ta det lugnt, kommer förmodligen att plugga lite till då hela helgen är uppbokad med jobb men även på fredag blir det tapas kväll med en saknad vän! Hoppas ni har det bra och om det är någon av er läsare som sitter i samma balkris som mig eller har gjort, har ni några tips på sidor där man kan hitta fina enkla balklänningar, där man får det som man ser på bilden om ni förstår vad jag menar!

E

Likes

Comments