Header

Nu börjar stressen igen... Sista terminen har börjat och det som väntas är nationella prov, kortege, bal och STUDENT! Men har aldrig riktigt tänkt på hur svårt det faktiskt är att hitta en balklänning. Men det är svårare än vad man tror. Därför ligger jag här nu i sängen och kollar för fullt på nätet efter bra sidor där det finns balklänningar. Har även börjat kolla lite smått på student klänning men eftersom den ska vara kort och vit så är det inte lika svårt. Sedan jobbar jag nu för fullt på city, har den här veckan tre arbetspass och nästa vecka 4. Cash is king.

E

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge men har haft mycket plugg i skolan och jag har tagit....KÖRKORT!!!!!!!

  • 88 readers

Likes

Comments

E

  • 121 readers

Likes

Comments

E

  • 125 readers

Likes

Comments

Äntligen fredag, tiden går så himla snabbt! Det är bara 6 veckor, eller som jag brukar säga, 6 måndagar kvar till jul.. det är helt sjukt för det är så mycket som ska göras nu under dessa veckor, skola jobb och körkort.

Jag tatuerade mig även i onsdags för er som missade detta. Nu är även plasten borta och jag kommer att lägga ut en bra bild med Alice där vi står bredvid varandra så ni kan se bådas tatueringar bredvid varandra.

E

  • 126 readers

Likes

Comments

Nu har vi äntligen gjort det!!! Jag och Alice vi två va alltid de som snackade om tatueringar och nu efter mycket längtan så har vi äntligen gjort det! En sol för mig och en måne för henne! Är supernöjd med den!

E

  • 214 readers

Likes

Comments

Hej på er! Kom precis hem från mitt fotbollslag halloween fest! Första gången jag verkligen har gått all in för en halloween med sminkning osv. Det jag gjorde va att göra relativt mörka ögon då jag skulle ha röda linser. Sedan tog jag inspiration från vanpire diares (för er som inte har sett den serien GÖR DET) iallafall det är där ifrån jag har fått målningen under ögonen. Sen målade jag röda läppar och tog sedan fake blod och lät det rinna från min mun (såg bättre ut i början av kvällen). Hoppas ni har en trevlig halloween!
E

  • 179 readers

Likes

Comments

Bra start på dagen!
E

  • 255 readers

Likes

Comments

​1 november är min halka inbokad! Efter det ska jag vara uppkörningsklar! 

E

Likes

Comments