Header

Gårdagens förmiddag spenderades på spa med bästa syster!
E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 9 Readers

Likes

Comments

Hejsan!
Har varit riktigt usel här det senaste men det har varit mycket fast ändå inte kan man säga. Jag har ju börjat jobba nu istället för att gå i skolan vilket känns superskönt, men detta innebär att jag jobbar en hel del mer än vad jag har gjort tidigare. Men inte bara det, jag har även blivit en av tre stycken, ansvarig för instagram för Ica city knalleland! Vilket är superkul då jag tycker om att fota och inspirera! Detta har då också tagit min tid. Sedan så har jag även fortsatt med att rida min kompis häst vilket jag gör 2 dagar i veckan så imorse var jag uppe och red. Verkligen medicin för kropp och själ!

Tanken är att jag ska komma igång med bloggen mycket mer men måste få in ett flyt så ska framöver lägga upp en plan för mig själv för att hinna med och få tiden att räcka till! Hoppas ni fortfarande är kvar och vill läsa om mig och min vardag trots uppehållet! :)
E

  • 29 Readers

Likes

Comments

Foton av Linnea Bergvall

  • 98 Readers

Likes

Comments

Efter ett förmiddags pass i delikatessen bar jag mig av till stallet för en tur på melody, var rädd att regnet skulle hinna ikapp mig på eftermiddagen men det blev en riktigt fin kväll.

E

  • 99 Readers

Likes

Comments

Hallå mina vänner, för er som besöker min blogg för första gången och för er som inte känner mig utanför bloggen vet kanske inte om att jag sen 6 års ålder har hållit på med hästar på olika sätt, allt från ridskola till medryttarhäst. Höll på med hästar fram tills sommaren innan jag började mitt första år på gymnasiet då jag kände att ridningen skulle bli för mycket. Mina tre år på gymnasiet har ju inte varit det lättaste om man säger så. Men har alltid pratat sen jag slutade om att börja igen.

Den hästen som jag rider på bilden är faktiskt min barndomskompis Filippas häst som just nu befinner sig i USA och ni kan följa henne via taggen @filippajenny ! Men som sagt så har jag börjat rida hennes häst och detta kommer jag göra 2 dagar i veckan ska bli så kul!

E

  • 122 Readers

Likes

Comments

För exakt en vecka sedan så hade jag och syrran en phitoshoot där vi fixade till oss för kvällens bravader och fotade! Supermysigt och det fick även bli en upate på instagram.

E

  • 118 Readers

Likes

Comments

Gårdagen spenderades med bästa på Vinci där vi delade på en charkbricka och tog varsin drink! Supermysigt!

E

  • 120 Readers

Likes

Comments

Idag spenderade jag dagen med min kära far på djurparken, supermysigt va det och vi fick se en massa djur som vanligtvis brukar gömma sig. Vi fick även uppleva parning mellan lejonen så förhoppningsvis blir det lejonungar nästa säsong. Sen fanns det redan elefantbebisar, vargungar och en apbebis. Men det var som sagt pågång fler ungar av andra sorter så som lejon tigrar och giraffer. Men det va mysigt oavsett och fick ändå till några bra bilder.

E

  • 131 Readers

Likes

Comments