Har nu börjat kolla på en ny serie som heter scream, Verkligen en beroendeframkallande serie och något jag verkligen kan rekommendera, har nu snart kollat klart på säsong 2 och väntar på att säsong 3 ska börja, den börjar någon gång 2017.

Likes

Comments

Avokado macka, de kan vara något av de godaste som finns. Eller vad tycker ni? Har ni inte testat detta så är de verkligen något ni borde!

Likes

Comments

Beställde boken ibland mår jag inte så bra, som Therese Lindgren har skrivit för några dagar sen. Jag läser verkligen aldrig, men denna boken kände jag att den va värld att läsa! Så får hoppas på att den är bra!!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas er dag är bra, idag slutade jag jobbet halv 11, så skönt! Efter de åkte jag bara hem och vilade, nu vid 3 ska jag åka på synundersökning eftersom jag har huvudvärk så ofta tyckte vårdcentralen jag skulle börja med en synundersökning. Ikväll ska jag ha sleepover hos en kompis, börjar inte jobba förräns 3 imorgon, så skönt!

Hoppas ni får en bra dag!

  • 112 readers

Likes

Comments

Känns som att vintern kom tidigt i år, Det kom snö för ungefär 2 dagar sen, det är is under snön också så de är så halt när man går ute, halkat flera gånger redan.. Mysigt när man ligger inne och kollar ut på snön, de fär de som att kännas som att de är jul snart, vilket de faktist är. 46 dagar kvar till julafton. Helt sjukt vad fort de gått, känns som att de va bal och studenten för några veckor sen bara men de va för snart ett halv år sen. Helt sjukt.

Eftersom julen börjar närma sig kommer en av mina favorit jul låtar!

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

View tracker

Therese Lindgren har gjort handkräm & lipbalm tillsammans med CCS, så idag köpte jag med mig handkrämen hem. Har inte testat dom en men förpackningen är jätte fin! Hoppas på att dom ska vara bra. Hoppas ni haft en bra helg!!

  • 127 readers

Likes

Comments

Igår och idag va jag i knalleland en liten stund & fick med mig lite nya saker hem. Älskar att shoppa, speciellt nya kläder och smink då de är stora intressen för mig, senare ikväll ska jag på en halloween fest, ska bli så kul, kommer på bilder på de imorgon!
Hoppas ni får en bra lördag!
Puss <3

  • 123 readers

Likes

Comments

Idag slutade jag jobba vid halv 12, så åkte hem och städa lite på mitt rum och sedan passade jag även på att gå ut och fotade lite bilder. Nu ska jag ta mig något att äta och fortsätta kolla på filmen EGO som jag kollade på igår kväll men jag somnade som jag brukar göra framför filmer på kvällen haha.

Likes

Comments

Em svart klänning som jag köpte på en bubbleroom utförsäljning för ca en vecka sen, plus svarta höga jonny bulls till de.

Likes

Comments

Woho!! För några dagar sen så köpte jag mig en ny MacBook, vad jag har saknat de efter att ha använd en asus i några månader nu.

  • 173 readers

Likes

Comments