Idag fick jag äntligen hem min glossybox. Wiho!!
Produkterna jag fick ser ni på bilden & var ett lipbalm, ett rouge men kan även används på läpparna, browgel, ögonskugga & 2 ansiktsrengöring!
Yay! Fick ett sms innan idag att dom börjat packa min oktoberbox idag också! Hoppas ni får en bra fredag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 25 readers

Likes

Comments

Hej!
Sitter nu påväg och har precis varit på ett pass på gymmet. Jag gymmar på Nordic Wellness. Dagens pass va vikt med skivstång. Man känner verkligen av de i armarna nu. Nu när jag kommer hem ska jag äta och bara ta de lungt man känner att söndags ångesten för jobb imorgon börjar komma nu, fy..
bara 5 dagar och sen ör de helg igen ;)

  • 42 readers

Likes

Comments

  • 50 readers

Likes

Comments

HEJ!
Nu var det ett bra tag sen som jag gjorde ett blogginlägg här. Haft en paus nu under sommaren, då jag varken haft lust, inspiration eller ork till detta. Men nu när de är höst känner jag för att köra igång igen.

Vad har hänt sen sist då? Jag har börjat jobba på comviq kundtjänst, började där en vecka efter studenten ungefär så vart där hela sommaren. Så har de ju varit både bal och stunden men båda 2 va dom värsta dagarna i mitt liv så dom behöver vi inte ens prata om. Som ja skrev i mitt senaste inlägg så har de också tagit slut med Simon. Dels därför jag inte orkat blogga under sommaren. Inget att vara ledsen för, hela förhållandet va en enda stor lögn & kunde jag gå tillbaka skulle vi aldrig blivit tillsammmans. Men inget att göra åt nu, bara att blicka framåt.

Nu ska jag åka iväg till jobbet! Ni får ha en fortsatt bra dag så kör vi igång med bloggen nu igen!!!
Puss

  • 64 readers

Likes

Comments

​Hej!! Nu har jag haft en ganska stor bloggpaus här. Mycket som har hänt så har inte haft någon blogglust just nu. Men nu är jag tillbaka för att stanna. Jag har b.l.a tagit studenten i fredags, jag tror den blev lyckad. hela fredagen fram tills kvällen är helt svart för mig. Blev lite mycket alkohol där. Det har blivit innan att jag inte alltid kommer ihåg allt som att händer när jag druckit men kommer jag kommer verkligen inte ihåg något alls ifrån min student, haha lite tråkigt kanske. Men jaja man tar bara studenten engång ;). Sen har jag även varit på bal den första Juni. Vilket sög.. tänker inte gå in på varför men de var de tråkigaste. Det har även tagit slut mellan mig och Simon, inte heller något jag tänker gå in på. Så därför kommer de inga bal bilder dåjag bara tog med mig och honom. 


Men nu ska jag köra igång igen, hoppas alla får en toppen sommar!! <3

Likes

Comments

​Tycker ni ska ta er stund & kollade på denna videon som "jocke&jonna" la upp på youtube. Viktigt, man blir så äcklad av vad som händer med mänskligheten. 

Likes

Comments

​ny video ute på kanalen, in och kolla och glöm inte av att prenumenera så är ni söta! 

puss och ha en fortsatt bra söndag! <3 

Likes

Comments

​4 snygga sommar outfiter ifrån nelly.com. 

som vanligt om du är intresserad utav någon av dessa klädesplagg så är det bara att tycka på länkarna ovan :D

ha en fortsatt bra dag, puss <3 

Likes

Comments