Har precis kommit hem efter en trevlig kväll nere på ABB Arena! Min Alex spelar ju hockey i VIK och ikväll hade föreningen ordnat ett julbord för laget + respektive, styrelse och funktionärer. Väldigt uppskattat! Själva julbordet var nere i en restaurang i arenan och lite senare gick laget, tjejerna och tränare upp till en annan lokal för mer festligheter. Jag hade faktiskt bara tänkt vara med på julbordet och sedan röra mig hemåt eftersom jag är nykter ikväll men jag blev kvar ganska länge. Trivdes helt enkelt! Helgen börjar bra. Nu är jag hemma i lägenheten, myser och ska snart sova/ladda om för nästa dag. Jag har nästan glömt bort att jag spelar innebandy efter uppehållet som har varit, men imorgon är det faktiskt dags för match igen. Jag är taggad och vi ska vinna! Sen är jag bjuden på ännu ett julbord mot kvällen, den här gången hos min svärfamilj. Det ska bli så himla mysigt! Nej men jag säger godnatt nu, börjar längta efter morgondagen lite. Puss och kram skumbanan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej och hallå! Jag ska börja blogga. Är inne i en period i livet där jag inom den närmaste tiden har många saker som jag ser fram emot, framförallt en långresa med destinationerna Australien och Nya Zeeland. Jag är glad och peppad! Därför tänkte jag att jag ska börja blogga lite nu när jag ändå är på gång med det mesta. Jag har faktiskt bloggat en del tidigare men mest för mig själv, som en liten dagbok ungefär. Nu tänker jag prova på att ha en öppen blogg istället, så det blir något nytt och förhoppningsvis lite roligare!

Jag tänker låter bli att skriva allt för mycket om mig själv i ett och samma inlägg. Utgår från att det nästan bara är ni som redan känner mig som kommer att läsa allt jag skriver ändå. Puss och kram på er! Och om någon annan skulle halka in här så går det nog att hänga med ändå. Om lite mindre än två månader blir det inlägg från Australien och Nya Zeeland. Fram tills dess mest från vardagen här hemma i Västerås. Åtminstone från det jag tycker är roligast i vardagen för tillfället vilket är träningen och min övriga lediga tid med pojkvän, vänner och familj. Börjar så, så får vi se hur det slutar!

Likes

Comments