Igår bokade jag & Sandra en resa till ön Paros som tillhör Grekland! Huur fint ser det inte ut liksom??
Vi fixade så vi fick samma semestervecka, underbart med en systerresa, bara hon och jag <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Okej.. så vad har hänt här på balkongen sen sist? Jag har köpt en ljusslinga som lyser såå fint när det börjar bli mörkt ute, sittkuddar och kuddar till vår bänk, nya plastväxter(från Ikea) och en plastmatta(också från Ikea). Tycker det börjar likna något nu!

Likes

Comments

Igår va det AW med jobbet, en såå rolig eftermiddag/kväll!

Likes

Comments

Contains affiliate links

- Hur tycker du det är att vara sambos?
Jag & Oskar har ju varit sambos i vår lägenhet nu i bara 2,5 månader ungefär, men vi bodde i stort sätt tillsammans i mer än ett år hos honom innan vi flyttade hit. Dock känns det mer på riktigt nu när vi är skrivna på samma adress och faktiskt verkligen är sambos. Det är helt fantastiskt. Man kommer varandra så nära på ett annat sätt än innan, man lär känna fler sidor av varandra, bra som dåliga. Man har någon att dela sin vardag med, någon att ha myskväll med varenda dag i veckan & man har ett gemensamt hem. Att vi har byggt upp vår lägenhet till vårt hem tillsammans är så fint på något vis. Han är väldigt bra, min sambo!

- Ett köp du är nöjd med?
Ett av mina bästa köp här i livet är faktiskt mitt täcke, haha. Säger de till Oskar minst en gång i veckan, "vet du va jag är sååå nöjd över..?" Och han svarar alltid "ditt frida-täcke...." Som jag kallar det, då jag jobbade på Hemtex och varje täcke heter ett namn. Det va ett jäkla tjat på mig innan jag köpte det om att jag så gärna ville ha det och Oskar tyckte det var så onödigt då vi redan har täcken, haha. Är iallafall så glad att jag köpte det, helt magiskt att få lägga sig i sängen på kvällen i ett fluffigt täcke, looove it! Köpte det HÄR.

Titta bara vilken fluffdröm?!

- Trivs du på ditt nya jobb eller saknar du Hemtex?
Både och! Jag trivs absolut på mitt nya jobb, men jag saknar verkligen Hemtex, saknar mina gamla kollegor framförallt, även om jag har otroligt bra kollegor idag(min syster och bästis tillexempel, helt fantastiskt). Saknar att jobba lite då och då och kunna vara ledig vissa vardagar samtidigt som det är skönt med ett måndag-fredag som jag har nu för rutinernas skull. Är väldigt kluven i detta, vad jag vill ha för slags jobb i framtiden. Kan ju säga att jag saknar helg-ob:n man fick när man jobbade inom handels, men älskar också att vara ledig helger. Finns ju för- och nackdelar med båda! Det jag gillar med jobbet jag har nu är att man kan slänga på sig mjukiskläder och lyssna på musik/poddar en hel dag och jobba samtidigt, väldigt skönt!
Jobbar alltså på ett lager för er som missat det.

- Vad betyder dina tatueringar för dig?
Jag har ju två tatueringar, en på insidan av överarmen som jag delar med Celina. Vi har tatuerat samma text "To infinity and beyond" och den betyder SÅ mycket för mig. Jag är så glad att vi tog beslutet om att göra den. Vi har sagt i alla år att vi skulle vilja göra en matchande tatuering, och jag är så glad att vi tog tag i det och att det blev så bra, även om beslutet om texten va väldigt spontant. Celina är en tjej som betyder så ofantligt mycket för mig och har gjort det i 11,5 år nu. Vi har varit klistrade vid varandras sida och jag tror ingen känner mig bättre än vad hon gör. Vi har liksom varit med och format varandra som människor och jag undrar vad jag hade varit för människa utan henne. Tatueringen står för vår vänskap, mot oändligheten och vidare.
Den andra tatueringen gjorde jag på samma dag och det är en text på mina revben "Be the best version of yourself" och jag älskar det citatet. Tycker verkligen att man borde leva efter det varje dag och det är något jag försöker göra! Är så himla glad att jag valde just det citatet(även om det alltid varit självklart för mig) och så tycker jag att revbenen är så fint att ha en tatuering på.


Likes

Comments

Godmorgon måndag!

Dags att kicka igång en ny vecka, en vecka som innehåller lite roligheter för min del! Bland annat AW med jobbet & födelsedagsfirande för mig. Hoppas ni får en bra vecka(med förhoppningsvis massa sol)!

Likes

Comments

Hallå gänget!

Dagen startade väldigt molnigt så lagade mat, städade lägenheten och tog en powernap på 1,5 timme. Men mot eftermiddagen sprack det upp och har varit soligt ute sen dess! Hann sola en stund och sen åt jag pastasallad ute i kvällssolen, premiär för i år! Det är något speciellt med att sitta ute i kvällssolen och äta, så mysigt.

Hoppas på många frukostar och middagar ute på vår balkong i sommar!
(Har förresten fixat lite till ute på balkongen sen sist jag visade er, här ovanför skymtar ni nya plastmattan, kommer ett inlägg om balkongen i veckan!)

Likes

Comments

En såå fin dag med en helt fantastisk människa!
Jag & Celina åkte ju som sagt till Stockholm en heldag igår och det blev en toppendag! SÅ glad att hon finns i mitt liv. Nu lämnar hon mig för att åka till Miami i 3 veckor, önskar henne den bästa resan & jäklar va tomt det kommer bli på jobbet de här veckorna. Bästa tjejen!

Likes

Comments

Såhär såg gårdagen ut i sommarvärmen! Slutade lite tidigare på jobbet & käkade grillbuffé + lite drinkar med Sofia, haha fantastisk tjej det där! Avrundade dock tidigt för just nu är jag och Celina påväg till Stockholm för en heldag med shopping och bara umgås! Det är nämligen en speciell dag idag... Celina fyller 20 år! Så önskar ett stoort grattis till min bästa vän, tänk att vi stått stadigt vid varandras sida i 11 år nu? Skulle inte byta ut henne mot nåt i hela världen! Glad för vår vänskap helt enkelt.

Önskar er en fin helg!

Likes

Comments

Instagram@eelinjansson