Vardag

Hallå vänner! Hoppas ni mår bättre än mig för tillfället, ligger under täcket i soffan dunderförkyld med huvudvärk & halsont. Ska dricka lite c-vitamin & försöka ta mig in i duschen innan jag åker till affären för att handla lite mat, men först ska jag kolla på serier en liiten stund till. Puss!

Likes

Comments

Vardag

Behöver verkligen den här resan igen, huur härligt ser det inte ut??

Likes

Comments

Vardag

Igår va jag & Sandra hemma hos pappa för att käka & umgås med honom. Jag köpte den här byrån till honom för nån vecka sen (världens bästa dotter kanske? ;)) nej men jag vet att han har tittat på den här byrån och tänkt köpa den själv och så va jag på Ikea med Sofia och fick för mig att jag skulle köpa den till honom, sagt och gjort! Min pappa är världens starkaste & bästa människa, jag är stolt över honom och kände att jag ville ge honom något. Han blev iallafall jätteglad & det va ju det som va meningen!

Hur som helst, jag va så seg hela dagen igår (och idag vaknade jag upp dunderförkyld..) men när vi kom hem till pappa och skulle inreda & fixa i ordning blev jag helt lyrisk och pigg, haha! Jag och inredning liksom.. Blev hur fint som helst & vi alla blev väldigt nöjda över resultatet! Sjukt hur mycket skillnad det kan bli med bara en möbel och lite fin inredning. Puss!!

Likes

Comments

Inredning

Tittar såå ofta på inredning nu tills vi flyttar och jag kan lova att vi kommer handla mycket från Mio. Både jag & Oskar tycker dom har såå fina grejer! Här ovanför hittar ni mina favvisar! Klicka HÄR för att komma till deras hemsida.

Likes

Comments

Vardag

Igår kväll va jag, mamma, Sandra & Oskar på Pinchos och käkade, väldigt gott & mysigt!

Likes

Comments

New in

Har tidigare skrivit ner saker i anteckningar på mobilen så önskade mig en almanacka i julklapp & fick den jag ville ha av mamma, så skönt att kunna ha allt samlat i den! Allt ifrån jobbpass till to do lists. Behöver lite struktur i vardagen, haha.

Tack mamiii <3

Likes

Comments

Vardag

Nu är hela familjen påväg hem från Örebro där vi har tittat på vår blivande familjemedlem! En såå liten och gosig ulltuss som vi hämtar hem i slutet på februari. Nu ska jag bara försöka övertala Oskar om att vi också ska skaffa katt, hehe..

Alltså hur söt är inte katten?!

Likes

Comments

Vardag

Alltså huur fräscht & gott är det inte med en sallad??
Lunchade & shoppade lite med Sofia idag innan jag åkte hem för att rensa ur lite gamla lådor hemma inför flytten & åt tacos med familjen. Bor ju i stort sätt bara hos Oskar så uppskattar verkligen familjemiddagar hemma!

Likes

Comments

Instagram@eelinjansson