Hej alla fina!
Jag har lovat er att jag ska öppna upp mig och att ni ska få lära känna mig. Men det är en sak jag tvekat lite på om jag verkligen ska berätta eller inte. Trots allt tvekande så bestämde jag mig till slut att det är f*n inget att skämmas över.
Som många andra så lider jag utav panikångest. Jag blev mobbad under hela min skolgång, jag har haft många dåliga förhållanden, kompisar har dött osv. Ja den ena saken efter den andra har försämrat mitt psykiska mående. En sak som alltid gett mig tröst och stöd är hästarna. Så när jag nu börjar känna att min psykiska ohälsa har börjat påverka hur jag gör mitt jobb i stallet så känner jag bara att jag borde ge upp. Jag har ingen motivation till något, ingen ork och allmänt less bara. En annan sak som gjort mig på bättre humör är träning. Att jag nu är så fysiskt & psykiskt sliten att jag inte ens orkar det gör mig så frustrerad.
Jag måste verkligen försöka få bättre rutiner och finna motivation till livet. Så när jag nu idag är ledig för en gångs skull så ska jag bara tänka på mig.
Såå nu ska jag göra mig en stor och uppiggande frukost, köra lite yoga och lite ”behandlingar”. ❤️ME-TIME❤️

Ha en underbar dag, puss & kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!
Hoppas ni haft en bra helg. Min helg har spenderats hemma hos familjen, så himla skönt att få komma bort från Stockholm ibland.
Igår var jag ut med några saknade kompisar och det uppskattades verkligen. Då jag flyttade till Stockholm för lite över ett år sen så träffas vi inte lika ofta längre. Så det var superkul att få träffas igen!
Idag bär det av hemåt mot Stockholm igen. Men först ska det bytas däck på bilen och ta en fika med en vän.
Har tyvärr lyckats ha sönder min mobil så jag har inga bilder från gårdagens utklädnad. Bättre lycka nästa år 🙊.

Puss & Kram! 💋

Likes

Comments

Hej alla fina!
Som jag skrev igår så var jag iväg och tatuerade mig. Är lika nöjd som alltid 😍. Som utlovat så ska ni ju självklart få se resultatet.
Hoppas ni tycker den är lika snygg som jag tycker 🙊. Lämna gärna en kommentar.

Ciao! 💋

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag är det dags för mig att fortsätta på min sleeve. Vad det blir idag vet jag inte riktigt ännu, då det är många motiv kvar som ska in på min arm.
Återkommer med bild på resultatet sen.

Ciao! 💋

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Idag är jag ledig, och för mig innebär det en massa fixande här hemma.
Jag och pojkvännen bor i en liten etta och att inreda här är inte det enklaste. Det är ett ganska så ”stort” projekt trots att det är litet utrymme och det tar tid. Så idag ska jag ta tag i det och försöka få lite hemtrevligt. För jag vet ju hur bra det kommer bli när det är klart.
Men först, frukost 😋

Ha en bra dag, puss & kram! 💋

Likes

Comments

Hej alla fina!
Då jag är ny här så kommer den första tiden handla om att ni ska få lära känna mig och veta mer om mig.
Något jag inte berättat ännu är att tatueringar är ett stort intresse för mig. Tycker det är såå himla snyggt. Vet att många har fördomar och tycker det är bortkastade pengar, samt att många lever kvar i det där tänket att bara kriminella har tatueringar. Nej nej NEJ! Utan att skryta, jag är en supertrevlig tjej med mycket vettiga tankar kring saker och ting. Så glöm det bara. Låt folk tatuera sig om dom tycker det är snyggt. Gillar ni det inte så behöver ni inte tatuera er. Men låt var och en göra som dom vill!
Nu blev det kanske lita långrandigt. Men, det jag egentligen ville ha sagt var att. Jag håller på och ”jobbar” på en sleeve. För er som inte vet vad en sleeve är så är det när man tatuerar flera motiv på armen. Antingen halv sleeve (halva armen) eller hel sleeve (hela armen). Mitt lilla projekt är att jag ska fylla hela min vänsterarm. Hittills har jag bara gjort ett motiv, men nästa tisdag blir det mer 😍. Kika in då om ni är nyfikna. Lägger in en bild så får ni se det jag redan tatuerat.

Ciao! 💋

Likes

Comments

Hej alla fina!
Då detta är mitt första inlägg så tänkte jag berätta lite vem jag är och vad ni kommer att få läsa här på min blogg.

Mitt namn är Elin, jag är 20 år och bosatt i Stockholm där jag jobbar som hästskötare. På fritiden så tränar jag, umgås med nära och kära, samt ”pluggar” väldigt mycket kostvanor. Jag har tidigare haft ätstörningar, men efter att jag bestämde mig för att bli vegan så har det nästan försvunnit helt. Så det är anledningen till att jag vill lära mig mer om sunda kostvanor och ett hälsosamt liv.
För er som inte vet så är hästjobb väldigt fysiskt krävande och det är därför viktigt att jag tänker på att äta rätt för att orka med.
Jag kommer därför att dela med mig av vad jag äter, mitt liv, hur mina dagar ser ut och mina intressen. För jag är ganska säker på att det jag kommer att dela med mig av är inget jag är ensam om, och jag hoppas att det kan vara till hjälp för många.
Häng kvar för att lära känna mig bättre och veta mer.

Ciao! 💋

Likes

Comments