Idag har jag varit i Karlskrona tillsammans med Sara, Hanna, Tilda och Erika. Vi har haft en massa att prata om medan vi ätit i parken på en fin resturang. Sedan gick vi en kort runda på stan innan vi tog oss en fika på espresso house. Det var en bra förmiddag. Men nu sitter jag på tåget hem för att snart få träffa Rasmus igen efter att han varit iväg en vecka i Kroatien.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag tog jag, Sara och Tilda en spontanare in till Karlskrona och åt lunch, shoppade och fikade. Det var en måndag i sin bästa kvalité. Vi hade supertrevligt som vanligt när jag träffar dessa tjejer.

Likes

Comments

I fredags tog jag studenten, det var en gryyym dag som jag hade gjort vad som helst för att få göra om 1000 gånger. Allt var perfekt, maten, sällskapet, dansandet, Karön, mina vänner, allt! Jag vill tacka alla som uppvaktade min student, ni är guldvärda. Jag vill även tacka världens bästa klass, ni äger, SA13 jag kommer aldrig glömma er.

Likes

Comments

Detta är bilder från Lådbilsrallyt, det gick väl ganska bra för vi kom 3a. MEN vad vi va ännu bättre på var att showa. vi vann en stor pokal för att vi vann bästa showen och detta är för att vi är kungar, hela SA13!!!!!!!!

Likes

Comments

Detta är några få bilder från balen som var i tisdags. Men detta är dock endast mobilbilder men när jag får tag i data kommer fler bilder från kameran.

Likes

Comments

Tjena! Det är söndag och jag är trött. Men vad gör det när det är en ledig dag imon också. Jag har tyvärr inte hunnit skriva något på bloggen i fredags och lördags för jag har haft fullt upp. I fredags hade vi skattjakt med skolan, det var riktigt roligt. På kvällen drog ut på Statt, jag och Tilda med förfest hos jujju.
Lördag morgon skulle jag upp tidigt för att jobba vid 10 till 2. När jag kom hem vilade jag mig lite innan jag skulle på personalfest. Det var en väldigt mysig kväll och jag trivdes så bra. Sedan blev jag hämtad och vi drog ut och sov i båten.
Sedan idag har jag ätit lunch ute vid havet, solat lite, satt upp tältet inför kommande vecka. Och sen ska jag ut i båten senare igen! Vi hörs imon, puss!

Likes

Comments

Tjena! Idag har jag varit i skolan och lärt mig om vett och etikett till balen. Har även lärt mig att dansa vals så jag är proffs på det nu. Efter skolan så cyklade jag till frisören. Där gjorde hon mig väldigt fin, jag blev mycket ljusare än jag någonsin varit och jag blev av med min utväxt. Det kändes skönt och nu luktar håret supergott! Ikväll händer inte mycket. Jag slappar just nu i vårt uterum tillsammans med pappa och snackar lite skit.

Likes

Comments

Mitt första inlägg kan då handla om min fantastiska helg som jag spenderade i Göteborg. Tillsammans med mina underbara tjejer hade vi grymt roligt. Vi var 8 tjejer som bodde i en trång lägenhet men vad gjorde det när humöret var på topp. Under dagarna var vi runt och shoppade och bara slappade. Sedan på fredag och lördag kväll drog vi till summerburst. Det var riktigt bra artister och en härlig publik. Jag hade gärna åkt tillbaka så snart som möjligt igen för det var en grymt bra helg!

Jag tog väldigt många foton denna helg och ni får ta del av vissa.

Likes

Comments

Amen tjena allihopa!
Jag tog en lång paus från bloggandet på grund av att jag hade så mycket plugg att jag drunknade. Men även för att jag tröttnade på det. Men nu känner jag faktiskt för att komma tillbaka ett tag igen. Så jag hoppas ni vill följa med i min blogg igen. Puss

Likes

Comments