Header

God kväll hjärtan! Ligger nu hemma efter en toppendag. Började med lite pappersfix för jobbet och tog även vara på solen en liten stund. Åkte sedan in och tränade med Julia och Izabel. Blev ett bra axel och magpass som sedan avslutades med att vi satte oss vid vattnet med var sin sallad. Supermysigt att bara sitta och prata ikapp lite, verkligen välbehövligt!!

Hoppas ni haft en bra onsdag, puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God förmiddag på er hjärtan! Min första dag tillbaka i Sverige och har redan hunnit med en hel del. Har verkligen vart 2 helt fantastiska veckor med familjen och har fått sett och gjort otroligt mycket. Nu är jag som sagt hemma i Sverige men bara för ett tag. Har ju som sagt en del stora planer, förändringar och annat som kommer ske. Hade tänkt att skriva ett inlägg mer ingående om det då det kommer påverka mitt liv väldigt mycket. Men får se när jag får tid till de då det som sagt är extremt mycket fixande inför det just nu!!

Hoppas ni får en toppendag, puss

Likes

Comments

Godkväll på er! Har vart en toppendag idag med massa sol och bad. Äntligen lite behagligare temperaturer. Fick även tagit lite fina bilder vid stranden vid hotellet, så otroligt fint med alla bergen i bakgrunden och dom fina kontrasterna. Vi kom i varje fall tillbaka till hotellet för ett tag sedan efter lite shopping och middag vid hamnen. Supermysigt verkligen! Nu ska vi snart sova och innan dess blir det att kolla diverse bloggar!!

Hoppas ni haft ett bra avslut på veckan, puss

Likes

Comments

God kväll mina hjärtan! En solig lördag har gått och jag har som vanligt badat, badat, badat för att klara värmen. Lite lägre temperatur idag men ändå väldigt varmt. Började min dag med en tidig morgon och yoga på stranden under soluppgången. Väntade sedan på att familjen skulle vakna och åt därefter frukost.

Nu är det som vilken dag som helst lite vila innan kvällens middag och uppladdning inför en dag på havet imorgon. Skall verkligen bli så kul, blev ju så otroligt lyckat förra gången så hoppas på något liknande.

Hoppas ni haft en toppen lördag, puss

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra och ser fram emot en bra helg. Sitter som vanligt på balkongen efter en bra dag på hotellet. Varmt som vanligt så därmed säkert 20 bad men härligt är det verkligen. Ser även ut att bli lite svalare nu framöver vilket ska bli riktigt skönt. Om någon timma eller två blir det middag och en mysig kväll på stan.

Hoppas ni får en bra fredagskväll, puss

Likes

Comments

Kalispéra mina fina! Idag har vi vart ute på havet hela dagen med en båt. Vi åkte runt till massa olika vikar och öar och dagen har vart bättre än perfekt. Så otroligt fina platser och vattnet är sjukt! På vissa ställen turkost och på andra ställen nästan grönt som ni ser på bilderna. Vi stannade även till på en ministrand där vi var ensamma. Stenarna där va i rosa, beige och orangea och var superhäftigt. Blev mycket bad, snorkling, sol, salt, vandring på öarna, ja allt som gjorde dagen så bra.

Hoppas allt är toppen med er, puss

Likes

Comments

Hej hjärtan! Hoppas ni har haft en toppendag och mår bra. Är det någon som blir förvånad om jag säger att de va ännu varmare idag... Antagligen inte!! Till och med dom lokala som bor här har tyckt att de vart extremt. Förstår verkligen inte hur det ens är möjligt men vi har i varje fall tagit oss igenom dagen genom mycket badande. Sitter ute på balkongen och vilar nu en stund innan vi om några timmar skall äta middag. Tiderna för middag är nämligen runt 10 tiden här då man inte orkar gå ut tidigare då värmen dödar en. Men ska inte klaga, livet i bikini och flip-flops är som sagt allt väldigt bra!!

Ha en fin onsdagskväll, puss

Likes

Comments

Kalispéra mina fina! Nu är vi tillbaka på rummet efter en god middag, glass och lite shopping. Har vart om möjligt ännu varmare idag med värmeindex 42. Men största fokus har idag vart på att fira mamma som fyllde år, grattis ännu en gång! Har vart en riktigt bra dag trots värmen vid stranden och ska snart ta och sova för att ladda upp inför ännu en varm dag!!

Hoppas ni hade en toppendag och kväll, puss

Likes

Comments

Godkväll mina fina! Nu har vi kommit tillbaka till hotellet efter en god middag vid hamnen och lite småshopping. När vi kom fram tidigare idag var värmeindex 41 grader och kan säga att de för min del inte gick att vistas i solen, knappt ens i skuggan. Blev därför lunch i skuggan och sedan bad. Riktigt härligt och väldigt mysigt hotell och hoppas på en bra tid här. Men nu checkar jag ut för ikväll!

Godnatt på er hjärtan, puss

Likes

Comments

Kalimera hjärtan! Sitter nu på bussen efter en toppenvecka i Parga. Gårdagen spenderades på lichnos stranden och det var sjukaste värmen!! Har på riktigt aldrig upplevt sån värme innan. På eftermiddagen hyrde vi en trampbåt och tog oss ut till Afrodites grottor som var sjukt häftiga med kristallklart vatten. Avslutade sedan kvällen på castello, en resturang i gränderna i Parga stad som hade riktigt god mat.

Nu är vi i varje fall påväg till nästa hotell på Lefkas så nästa uppdatering blir där ifrån.

Hoppas ni får en toppenstart på veckan, puss

Likes

Comments