Header

Hej hjärtan! Onsdag och jag har idag vart ledig. Så skönt och har verkligen haft en toppendag. Lugn morgon, långpromenad, serier, fixande, lite småjobb och nu ska jag in och träna med Julia om en stund. Ben står på schemat och är taggad på ett riktigt bra pass. Innan nu fick jag gjort wokat ris med grönsaker och en nocco som jag börjar ladda upp med nu då jag är extra känslig mot koffein och inte kan dricka allt på en gång.

Ha en fin onsdag, puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en lyckad start på denna vecka. Min dag bestod till en början utav jobb från 7.45-16 och åkte därefter hem en stund innan jag åkte in och tränade. Blev ett riktigt bra armpass och var minst sagt slut i musklerna efter. Nu ska jag planera morgondagen innan jag lägger mig. Fastnade däremot på youtube en stund förrut då jag kollade på Nika kljun och Matt steffanina. Alltså dom är verkligen så sjukt duktiga och jag har själv lärt mig flera utav deras koreografier. Så kul verkligen och kan rekommendera om ni vill ha er en liten utmaning!!

Ha en fin kväll, puss

Likes

Comments

Hej hjärtan hoppas ni haft en lyckad helg. Jag har haft en lugn dag där jag satt ute i solen en stund och hade några timmar hemma innan jag åkte in till Kungsbacka. Blev lite shopping innan jag sedan åkte till gymmet för ett pass med Julia. Körde axlar och avslutade med mage.

Nu blir det att ladda upp inför jobbet imorgon och är inte långt kvar till semester nu. Ska bli riktigt skönt då jag jobbat mycket de senaste.

Ha en fin kväll, puss

Likes

Comments

God förmiddag på er! Jag har hittills haft en lugn morgon och bara tagit det lugnt. Tänkte även ta mig ut i solen nu då vädret faktiskt är helt okej. Annars är planerna väldigt oklara för dagen så får se vad jag hittar på.

Ha en fin lördag, puss

Likes

Comments

God morgon hjärtan! Vaknade idag runt halv 8 och har sedan dess haft en lugn morgon. Blev en melonfrukost och satte mig ute på altanen i solen. Helt sjukt vad varmt det är här just nu fast det ser dock inte ut som att de ska hålla i sig. Vill bara ha stabilt sommarväder nu. Som tur är ska jag ju snart iväg på resa så då får en i varje fall hoppas på att vädret håller sig stabilt.

Ha en fin midsommar, puss

Likes

Comments

Hej på er! En helt vanlig tisdag med jobb och gym stod på schemat idag och fick avklarat ett riktigt bra och effektivt axelpass. När jag kom hem svarade jag på lite mail och har annars bara tagit det lugnt och planerat morgondagen. Gjorde mig även nyss en riktig favorit nämligen islatte. Verkligen så gott!!

Ha en fin kväll, puss

Likes

Comments

Hej på er! Denna måndag jobbade jag 7-15 så en bra start på veckan då jag slutade tidigt. Däremot var det inte lika lockande att ställa klockan på 05.45 igår men de funkade. När jag kom hem spenderade jag en stund ute innan jag nu har fixat lite jobbsaker. Så nu laddar jag upp inför morgondagen och har planerat inför den. Ska även senare ikväll ut på en promenad och annars bara ta det lugnt.

Ha en fin kväll, puss

Likes

Comments

God kväll hjärtan! Sitter nu i soffan efter en riktigt bra söndag. Har som sagt spenderat en stor del utav dagen ute i solen och fick även kört ett riktigt bra benpass nu på eftermiddagen. Sedan blev det en dusch, smörjde in mig med after sun, bäddade rent i sängen, städade och fixade naglarna. Så nu känner jag mig redo för en ny vecka och har haft en välbehövlig ledig helg.

Hoppas ni fick en bra vecka, kram

Likes

Comments

Hej hjärtan! Hoppas er helg vart bra än så länge och att ni får en fin söndag i solen. Min dag började likt gårdagen med en lugn morgon och gjorde gröt med acaipulver i. Därmed blev också gröten lite lila. Har nu spenderat några timmar ute och ska strax ta och äta lunch.

Ha en fortsatt bra dag, puss

Likes

Comments

God förmiddag hjärtan! Lördag, sol och en lugn morgon va precis vad jag behövde och lika så det jag fick. När jag vaknade hade mamma gjort proteinpankakor som blev frukost och toppade med banan och blåbär. Så gott verkligen!! Nu har jag landat ute på altanen och ska ta vara på solen. Ska även kolla igenom lite beställningar och fixa lite jobbsaker nu innan solen har sin bästa tid på dagen.

Hoppas ni får en underbar lördag, puss

Likes

Comments