Header

Hej på er! Var ett bra tag sedan jag skrev här nu. Har helt enkelt försökt att komma in i allt bäst möjliga och känns nu som jag vart här ett bra tag. Har gjort det mesta och känns så mycket bättre nu än vad de gjorde i början!! Nu kan man regler, danser, repliker och vad som gäller när det handlar om att besvara gästernas frågor. Har alltså vart här en månad och kommer vara här i ungefär en månad till vilket jag ser fram emot. Var på min lediga dag på en beachclub med en utav mina kollegor och det var så fint!! Blev sedan en middag på en supermysig resturang och ett perfekt avslut på den dagen.

Hoppas ni har det bra där hemma, puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej mina fina! Nu har vi lunch och tänkte därför passa på att lägga upp ett inlägg med lite bilder från dom senaste dagarna. Hade min lediga dag igår och fick några timmar på stranden och pratat med vänner och familj. Nu börjar en ny vecka och är laddad med ny energi.

Hoppas ni alla mår toppen och får en bra dag, puss

Likes

Comments

Hej hjärtan! Skall strax ta mig ner till hotellet för frukost och sedan peppa igång till ännu en jobbdag på soliga Kreta. Jobbar idag 13-16.30 & 19-23. Känns däremot skönt att inte ha ett lika späckat schema som under gårdagen då vi alla var heelt slut på kvällen. Men det är verkligen så kul!! Härliga människor, roliga jobbsysslor men helt klart en del att lära sig. Hade min första "host" igår på showen, var en del av step up and dance och avslutade showen med molly och två party dances. Riktigt kul och igår var det också beachparty!!

Hoppas ni har det toppen där hemma och mår bra, puss

Likes

Comments

Hej hjärtan! Sitter just nu på planet och flyget skall lyfta om ca 15 minuter. Allt har gått toppen än så länge så hoppas på att det fortsätter så. Är verkligen förväntansfull och detta skall verkligen bli en resa värd att minnas. Hoppas även att den ger mycket. Får se hur mycket uppdatering det kommer att bli framöver. Till alla nära och kära där hemma som jag kommer sakna sjukt vill jag bara tacka för all fin pepp så ses vi snart.

Hoppas ni får en toppensöndag, puss

Likes

Comments

Godkväll mina fina! Hoppas ni haft en bra vecka och att ni är taggade på helg. För mig har dagen bjudit på jobb, gym, promenad, fixande inför söndagen och vänner. Verkligen en riktigt bra dag men kommer helt klart sakna mycket här hemma. Nu på kvällen var det även kräftskiva på schemat och hoppas att fortsättningen av kvällen blir lika bra som den börjat!! Sista dagen hemma imorgon och ska verkligen ta vara på den.

Hoppas ni får en toppenkväll, puss

Likes

Comments

Hej hjärtan! Hoppas er torsdag börjat på bästa sätt. Jag hade en lugn morgon och slutar idag jobbet 17. Sen är tanken att jag ska träna och börja planera lite mer för vad jag ska packa. Åker ju om 3 dagar vilket verkligen är sjukt!! Men känns ändå som de mesta är under kontroll även fast de är en hel del saker planerade dessa dagarna.

Ha en bra dag, kram

Likes

Comments

Godkväll hjärtan! Hoppas ni haft en toppen tisdag. Jag har verkligen haft en riktigt bra dag. Började med en lugn morgon med morgonpromenad och en god frukost som ni ser på bild 2. Sen åkte jag in till stan för att äta lunch med mamma och hennes kusin, riktigt mysigt!! När Therese sen hade slutat mötte jag upp henne och vi åkte ut och satte oss vid havet och snackade. Verkligen några perfekta timmar innan vi hämtade upp Izabel för att därefter åka till gymmet. Blev ett toppenbra benpass och sa även hejdå till henne då det antagligen var sista gången vi sågs innan jag åker... Usch verkligen blandade känslor nu när det börjar närma sig att jag åker.

Hoppas ni alla mår toppen och får en bra kväll, puss

Likes

Comments

Om 5 dagar....

Kan knappt förstå att det är så nära nu!! Det som händer på söndag är nämligen att jag kommer att flytta utomlands. Skall börja jobba på Kreta och flyget går på söndag morgon. Sökte jobbet i våras och nu äntligen har jag kunnat tacka ja efter en massa förhinder med tidigare bokade resor.

Min tjänst är som underhållare och aktivitets värd och tror och hoppas att det kommer bli riktigt kul, givande och utvecklande. Imed detta vet jag inte heller hur mycket tid jag kommer kunna lägga på bloggen. Kommer lägga den lite på hyllan till en början och kanske uppdatera lite då och då. Vill lägga all min energi på det nya. Skall däremot försöka att uppdatera allt mer på instagram som ni gärna får följa mig på om ni vill se min resa. @elinulinder heter jag där!!

Hoppas att er höst kommer att bli toppen och att ni utvecklas!! Puss och kram

Likes

Comments

Godkväll mina fina! Hoppas ni har fått bästa starten på veckan och att ni som började skolan fick en lyckad dag. Jag och mamma spenderade några timmar på Ullared i förmiddags där jag fick köpt en hel del välbehövligt till helgen. Åkte sedan direkt in för att hämta mitt nya pass och fixa ett däck. Därefter blev det ett bra armpass innan jag äntligen fick landa hemma en stund. Pratade med Therese och har annars haft en lugn kväll.

Det inlägget som skulle kommit upp idag kommer därmed upp imorgon imed att jag knappt vart hemma idag.

Hoppas ni alla mår toppen, puss

Likes

Comments

Godkväll hjärtan! Sitter nu hemma efter en lång dag och helg. Igår började dagen med några dansklasser innan vi åkte på släktkalas och idag väntade en riktigt lång dag. Jobbade som sagt på konståkningslägret som danslärare och hade idag 8 pass. Blev verkligen tufft att hålla uppe energin så länge men hade bättre energi än vad jag trodde.

Efter en lugn timma med middag här hemma är jag nu laddad för en ny bra vecka och imorgon tänkte jag försöka lägga upp ett inlägg om vad min stora nyhet är. Flera utav er vet säkert redan men ändå!!

Hoppas ni hade en toppenvecka, puss

Likes

Comments