Header

Hej fina ni! Hoppas ni haft en bra fredag hittills och att kvällen fortsätter bra. Jag har haft en toppendag med Julia på stan. Gick runt och fick shoppat en del. Lunchade också innan vi efter några timmar åkte och tränade. Körde armar och blev ett riktigt bra pass trots att vi på slutet som vanligt får lite väl mycket energi av någon konstig anledning. Tur att vi i princip var klara i varje fall. Körde sedan stretch och lite dans som avslutning innan jag körde hem Julia. Nu är jag hemma och ska äta middag med familjen.

Ha en fin kväll, puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej hjärtan! Har vart hemma ett tag nu sedan gympasset. Blev rygg och körde ett riktigt bra pass på lite drygt en timma. Körde många olika superset då jag älskar kontakten jag lyckas få då. Har sedan jag kom hem ätit och tagit det lugnt. Tänkte ta mig ut få en löprunda nu och sedan en välbehövlig dusch.

Har även tittat runt på en massa träningskläder och älskar verkligen vårens färger på kläderna. Satte därmed ihop några collage med massa fint som jag gärna skulle klä mig i. Det finns ju iget bättre än nya träningskläder när man ska träna, då blir motivationen lite högre måste man ju erkänna.

Ha en fin torsdagskväll, kram

Likes

Comments

Hej på er hjärtan! Sitter nu på jobbet och har rast. Jobbar till 16 idag och ska sen bort till gymmet och köra rygg. Började min dag med en frukost på avokadomackor och islatte och har hittills haft en toppendag här på jobbet. Men nu blir det bara att ta det lugnt i 20 minuter till innan rasten är slut.

Ha en fin torsdag, kram

Likes

Comments

Hej mina fina! Denna onsdag har som vanligt spenderats på jobbet och på gymmet. Vädret var även helt sjukt bra idag så vi var nästan ute hela dagen på jobbet vilket var riktigt härligt. Jag och Julia körde ett axelpass och avslutade med mage. Riktigt bra kontakt likt gårdagen och träningsvärken i benen har idag varit sjuk. Men det är precis så det ska vara!! Väl hemma gjorde jag mig en smoothie på kokosmjölk, sojamjölk, fryst banan, fryst mango, proteinpulver och kakao. Blev verkligen supergott och kan starkt rekommendera de!!

Ha en bra kväll, puss

Likes

Comments

Hej mina fina och god kväll! Är nu hemma efter en vanlig dag med jobb och gym med Julia. Blev ett benpass med sjukt bra kontakt och blev riktigt skakigt på slutet. Kom hem för någon timma sedan och har ätit smoothie och melon. Ska nu bara ta det lugnt och ladda inför morgondagen.

Hoppas ni fick en bra tisdag, kram

Likes

Comments

Hej hjärtan! Här kommer lite bilder från gårdagens isshow som hade temat havet. Filmen som bland annat tolkades var hitta Nemo och var så kul att se alla fina kostymer och att se allt klart nu.

Idag har jag haft en lugn morgon och vaknade 10. Riktigt sent för mig och visade tydligt på hur mycket jag behövde det. Jag är även ledig från jobb idag så har bara suttit ute i solen en stund och får se vad jag hittar på.

Ha en fin måndag, kram

Likes

Comments

Hej hjärtan! Idag har jag verkligen haft det stressigt. Helt sjukt vad jag haft mycket. Började dagen lugnt med att ta vara på solen men sedan åkte jag till dansjobbet. Då det var sista gången på ett center hade vi även avslutning med dom minsta. Blev superlyckat och kommer sakna alla till hösten!! Efter mina klasser var slut 16.50 åkte jag direkt till isshowen som började 16. Däremot skulle inte jag vara med förrän i andra akten så hann med några minuter tillgodo. Mer bilder från isshowen kommer i ett eget inlägg då det blev en hel del.

Nu ska jag bara försöka ta och lugna ner mig lite efter denna vecka av, stress, press och planering. Ska bli skönt att vara "ledig" imorgon.

Ha ett fint avslut på helgen, kram

Likes

Comments

Hej hjärtan! Sitter nu i bilen och har denna dag både jobbat med dansklasserna och hann sedan knappt hem innan jag skulle in på genrep. Blev därför en smoothie och islatte i farten. Vi har nämligen isshow imorgon så var genrep inför den och nu känns det i varje fall bra då allt sitter. Ska strax bort till gymmet med Julia och sen ska vi ha gäster hemma under kvällen så det blir mycket idag.

Ha en fin lördag, puss

Likes

Comments

Hej hjärtan! Nu är jag hemma efter en toppen kväll. Vi hade nämligen afterwork med jobbet och var supertrevligt. Innan dess jobbade jag till 4 tiden och hade därefter en stund hemma innan jag skulle in till stan. Blev i varje fall en lyckad kväll och ska nu snart lägga mig då jag har mina dansklasser som vanligt imorgon så blir en tidig morgon. Dessutom är schemat fullspäckat som vanligt imorgon så behöver ladda med mycket energi.

Hoppas ni haft en bra fredag, kram

Likes

Comments

Hej hjärtan, denna onsdag stannade jag över på jobbet då vi var underbemannade. Slutade i varje fall 16.30 och åkte då nästan direkt till gymmet. Mötte upp Julia och körde ett ryggpass som blev bra. Åkte sedan hem och har fixat lite jobb, ätit och kollat Biggest loser. En riktigt bra dag helt enkelt. Har däremot helt glömt att ta kort idag då jag knappt haft någon ledig tid. Blev därför både en bild från Thailand och en från gårdagen.

Ha en fin kväll, kram

Likes

Comments