Igår bokade jag & 2 andra tjejer från klassen biljetten hem, redan idag. Vi som egentligen skulle va här i två månader. Men denna gången slutar äventyret nu istället för i mars.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej, inte skrivit här på två dagar. Tyvärr har jag åkt på någon skit här nere. Skulle jobbat igår & idag, men har bara legat i sängen & sovit hela dagarna. Har kramper i magen som vägrar gå över, samt ibland även illamående. Kramperna blir värre när jag äter, därför äter jag dåligt. Vätskeersättning, melon & vatten & någon proteinbar är min kost....

Imorse var jag hos läkaren. Då läkaren var spansk fick en annan tjej översätta, så det löste sig. Fick två sprutor och recept till 3 olika mediciner. Har nu precis varit nere på Apoteket och hämtat ut recepten som jag ska knapra på i några dagar.

Sen på grund av omständigheterna och lite krångel på hotellet samt andra förväntningar kommer jag kanske att åka hem. Vi får se om jag jobbar imorgon och vad som händer. Ska försöka uppdatera här när jag orkar och kan. Ha det bra!

Likes

Comments

Idag var vi som sagt lediga alla tre. Vi sov länge allihopa & insåg att vi missat frukosten. Vi har bland annat varit & pratat med holländskorna i receptionen då vi hade lite frågor om allt. Vår dusch är fixad nu, vet inte om jag nämnde det igår. Men vår dusch funkade inte alls igår men idag var den fixad.

Vi även har varit nere vid stranden & kikat & känt på vattnet som förövrigt var svinkallt. Vi fick även handlat lite påvägen hem. Vi låg vid poolen en bra stund innan med, somnade även till en stund.

Nu är vi på rummet & ska duscha & ta det lite lugnt. Ska sedan se vad hotellet har att erbjuda till kvällsmat, i värsta fall går vi ut & käkar om det inte går att äta, haha!

På dagarna är det cirka 23 grader varmt, som svensk sommar. Det är kyligt på kvällarna, men jag ska inte klaga.

Likes

Comments

Vid 14 kom vi fram till hotellet vi skulle bo på. Fått en rundvisning runt här på hotellet som är meeega stort. Även fått mitt schema för veckan ut. Är ledig de två kommande dagarna & sen börjar jag min första dag i receptionen på onsdag. Vi har väl tyvärr fått en dålig start här nere då allt inte riktigt stämmer. Det som vi trodde & fått veta om praktiken & allt runt omkring, har inte riktigt stämt in med verkligheten.

Hotellet är dock jättefint & stort. Sen vi kom till hotellet har vi hunnit gå runt i flera av alla gångarna & hissarna här. Hotellet är så extremt stort & just nu känns det som att jag inte kommer hitta överhuvudtaget. De två holländskorna som bor något rum bort från oss är supertrevliga. Visar oss runt & hjälper oss så gott det går. Vädret är också bra, precis som svensk sommar. Varmt på dagen men lite kyligare på kvällen.

Har precis kommit tillbaka till rummet. Vi gick ner till stranden och käkade mat & gick sedan hem. Alla är lika trötta efter natten/dagen, så troligtvis en tidig kväll idag. Ska även försäkra hitta bort till gymmet här på hotellet, får se om jag hittar dit dock.. Vågar knappt gå själv då man verkligen inte hittar på detta stora hotell. Men fint är här.

Likes

Comments

Första inlägget om just Gran Canaria. 04:15 & bilen är full av resväskor, tre förväntansfulla tjejer & pappa som kör. Mycket blandade känslor, men när vi väl är framme kommer nog det mesta ordna sig.

Som sagt, så är det jag & 7 tjejer från min klass som idag 3 januari beger sig ner mot Gran Canaria för att spendera två månader där. Vi kommer jobba på tre olika hotell & några av oss kommer jobba i restaurang & några i reception. Jag själv kommer jobba 8 veckor i receptionen på mitt hotell. Alla tjejer kommer bo på respektive hotell man jobbar på. Hotellet just jag ska bo på ligger i San Agustin & där ska jag som sagt bo med två andra tjejer från min klass.

Ska försöka uppdatera här om livet där nere så ofta jag kan då många nära & kära är väldigt nyfikna. Flyget går hem om exakt 2 månaders, alltså 3 mars. Troligtvis åker vi hem med många minnen & fler erfarenheter.

Nedanför här är bilder på hotellet jag ska bo på.Likes

Comments

Var som sagt i Barcelona med min klass i mars på en "weekend". Vi gick runt och åkte runt i bokstavligen hela Barcelona. Riktigt mysig och fin stad, med mycket sevärdheter och nära till stranden. Dock var inte vädret hundra när vi var där och vi  råkade tyvärr ut för många regnskurar, men kul hade vi ändå. Njuter av bilderna och drömmer mig bort till ett soligt Barcelona.

Likes

Comments

Hade helt glömt av att jag inte heller lagt upp bilder från London när jag var där i början av mars med Olivia. Var där på en weekend alltså 3 nätter & 4 dagar. Absolut en av de bästa resorna jag varit på. London + bästis, kan det bli bättre?

Likes

Comments