Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej !

Var ute i skogen för ett tag sedan och fotograferade min lillasyster.
Så vacker.

Likes

Comments

Likes

Comments


​Bilderna är tagna för ett teag sedan, men jag hoppas att ni tycker om dem.
​De bilderna som kommer att komma ut nu tillhör, ja vad ska man kalla det...? Mitt arkiv ? Det är bilder som jag har tagit tidigare. Det kan vara alltifrån några år till några veckor sedan.
​Just de här bilderna, med frosten är tagna för någon/några månader sedan. Så de är inte så gamla.

Hope you'll like them !

Likes

Comments

Hej !

För att presentera mig rent fotograferingsmässigt tänkte jag att jag kunde bjuda på några gamla skogsbilder som jag har på datorn. Har tyvärr inga nytagna bilder för tillfället, då motivationen att ta några har varit lite grann på botten.

Men här har ni några skogsbilder.
Hope you'll like them.


Likes

Comments

Hej !

Elina heter jag.
Jag driver även en annan blogg, som är mer som en dagbok för mig själv eller vad man ska säga. Där kan man läsa mer om min vardag med jobb, plugg, pojkvän, vänner och lite annat smått och gott.

Det har bloggen startade jag för att jag vill ha någonstans att dela med mig av mina bilder. Egentligen mest för min egen del, men kan vara roligt att visa upp dem och kanske till och med få lite kritik och tips på förbättringar.
Har under en längre period nu haft lite, ja vad ska man kalla det? Fototorka? Har liksom inte riktigt haft någon inspiration eller fantasi för att få till nya bilder, eller ens ge mig ut och försöka. Men har nu börjat läsa andra bloggar som handlar om fotografering och har nu börjat få upp motivationen en del. Så ja, jag tänkte helt enkelt börja ta tag i mitt intresse igen.

Önska mig lycka till, och hoppas att du som läser tycker om mina bilder.
Kommentera gärna tips på förbättringar och liknande då sådant betyder väldigt mycket för mig.

Tack för mig.
Elina, over and out.

Likes

Comments