Header

Måndag: kort skoldag sen ska jag träna & kanske shoppa lite grann.

Tisdag: dessvärre en längre skoldag innan en kväll av träning, så ser alltid mina tisdagar ut.

Onsdag: ser ut precis som tisdagar.

Torsdag: skoldag sen ska jag ha en körlektion innan en lugn kväll som antagligen enbart kommer bestå av plugg.

Fredag: förutom skola så är planerna för min fredag helt tomma vilket känns fantastiskt skönt! Det var över en månad sen som jag hade en ledig fredag!

Lördag: Sofie har planerat in lite fest här vilket ska bli väldigt kul, det är det enda jag har planerat på lördag så jag får se vad som händer annars.

Söndag: Träningsdag, sen får vi se vad som händer på kvällen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon allihopa, jag vaknade faktiskt upp på rätt sida av sängen idag vilket jag är väldigt förvånad över för måndag morgon brukar inte jag vara som trevligast😉 Men det känns bra för då blir detta nog en bra vecka! Dessutom är måndagar en väldigt kort skoldag för mig så jag ska passa på att träna lite extra & kanske även shoppa lite smink som börjar ta slut. Men jag hoppas att alla ni får en superbra måndag & vecka!❤️

Likes

Comments

Söndagsångest? Ohja.
Idag var första gången på väldigt länge som jag faktiskt har fått sova eftersom jag har tävlat de tre senaste helgerna så jag ser väldigt mycket fram emot nästa helg då det enda som är planerat är festlighet. Resten av helgen är tom och ska fyllas med lugn. Men efter storhandlingen så har vi massor med mat hemma och därför blev min frukost helt okej så att säga😇

Likes

Comments

Dans

Dagen började med att jag & Nathalie fixade oss tillsammans på vårt hotellrum, såhär glad var jag för det😜

Sen var det tävlingsdags och jag väntade ganska länge eftersom jag inte tävlade singel vilket var väldigt skumt, men jag kollade på andra som tävlade och sprang bakom dansare & smygtuperade deras hår haha! Men när singel & grupp var över så bytte vi om till pardräkterna och det var dags att dansa.

540 var inte vårt turnummer direkt, men vi kom inte sist iallafall.

Hiphopdags & jag var sååå nervös! Så mycket ångest & tårar som låg bakom den minuten jag dansade, men så jävla roligt det var! Jag hade jätteroligt på golvet och mina vänner sa att det syntes, alla var såå peppande och gulliga när jag hade dansat och det var välbehövligt! Så fina dansvänner jag har❤️

Och när det var dags för prisutdelning hade jag redan fällt så många glädjetårar att jag inte brydde mig om hur det gick, men när jag då vann så brast det totalt!!! Jag var så jävla lycklig och att få hoppa av pallen med den största pokalen och krama alla mina vänner var en helt fantastisk känsla. Dessutom var detta första tävlingen jag dansade hiphop iår för jag har haft ett års paus, och det var allra första gången jag freestylade på tävling. Det var så jävla roligt & jag är så glad för denna tävlingen❤️

Likes

Comments

Dans

Lite screenshots från en video när jag och Nathalie dansade par idag. På första träningen så hoppade vi massa och körde tävlingsrundor, det var så himla roligt idag och nu när vi hoppar så är det extra roligt för att jag ser min utveckling! Sen segade jag till under pausen och på andra träningen gjorde vi styrka och jag kände mig så himla svag och inte taggad. Men det blev bättre under tiden. Nu har jag bara duschat och tagit ett lager med brun utan sol inför tävlingen❤️

Likes

Comments

När jag skrev min veckoplanering i måndags så hade jag helt missat att jag har studiedag idag, så himla skönt verkligen! Jag vaknade innan mitt alarm imorse utvilad & på bra humör, hur skönt? Sen spenderade jag närmsta timmen med att prata i telefon med Nellie medans jag gjorde & åt frukost. Superhärlig morgon verkligen, önskar alla morgonar var såhär lugna.
Sen påbörjade jag ett jävla projekt, nämligen att städa mitt rum.... Det är långt ifrån färdigt men nu ser jag mitt golv iallafall. Nu ska jag åka till danshuset för de sista träningarna inför tävlingen. Förresten, vilket fint väder det är idag😍 Är på så bra humör verkligen!!

Likes

Comments

Alicia är en youtuber som gör väldigt bra videor för dansare, gymnaster eller vemsomhelst som vill bli vigare! Hon gör massa videor om hur man blir vigare, både generellt och även för specifika stretcher. Jag kollar på alla hennes videor och tycker att hon är jätteduktig. Hon gör också träningsvideor, jag rekommenderar verkligen hennes kanal.

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna veckan händer det inte så mycket, vilket känns väldigt skönt då helgen kommer vara lika händelserik som de två förra helgerna...

Måndag: Inget alls, skriva blogginlägg för kommande veckan. Städa garderoben och ta en promenad.

Tisdag: Skola och dansträning inför kommande tävling.

Onsdag: Min onsdag kommer i princip se exakt likadan ut som tisdagen, skola & dansträning.

Torsdag: Efter skolan kommer jag att ha min första körlektion med min körlärare på trafikskolan! Annars blir det plugg och förberedelser inför helgen.

Fredag: Fredagen kommer att bestå av en kort skoldag innan jag åker iväg till Degerfors för en regiontävling där jag ska tävla disco duo och hiphop solo!

Lördag: Tävlingsdag!

Söndag: Packa upp efter tävlingen, träna! Och antagligen städa mitt rum för att det lär vara sjukt stökigt efter en tävlingsvecka.

Likes

Comments