Header

För några dagars sedan så kunde jag äntligen ladda upp den senaste tävlingsloggen, från DISCO SM! Detta är då dag två som ni kanske förstår på titeln av videon. Den dagen tävlade vi par, om ni vill veta mer så får ni helt enkelt kolla på videon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag hade jag planerat att träna ben med min lillebror, tyvärr så blev det massa strul med bussen när vi skulle in till gymmet så det fick bli ett väldigt kort pass. Men för att vara ett ganska kort pass tyckte jag ändå att det brände lagom i benen, jag vill ju inte riktigt använda så höga vikter när jag tränar. Tänkte berätta mer om det i ett annat inlägg!

Här är iaf passet:

Uppvärmning: 5 min gång på löpband i lutning, vi gick i lutning 10.

Abductor-maskin: 12,10,8 reps, höj vikten för varje set

"Stå på motsatt håll i samma maskin": 12.10,8

Adductor-maskin: 12,10,8

Lårcurl: 10 x 3

Höftlyft: 12,10

Squats: 10 x 3

Sen stretch!

Skrivet igår

Likes

Comments

Jag står på mitt arbete i mina arbetskläder & gömmer mig, jag vill inte visa varken mitt ansikte eller min kropp. Jag står bakom disken och gör inget alls förrän ni har gått, jag återgår till mina sysslor skakig och nervös över att ni ska komma tillbaka. Därför gör jag fel, och gör arbetsprocessen mycket längre. Jag ser ditt ansikte igen, riktat mot mig och jag fryser till is. Vet inte vad jag ska göra och innan jag har återgått till ”normalt” så har du gått och jag är ännu mer skakig. Jag berättar för mina kollegor att du kom tillbaka. Efter bara någon minut står du där igen och denna gången springer jag bakom disken igen och berättar för min chef att du står där en tredje gång, jag blir så fylld med obehag över vad du har sagt om mig och börjar gråta. Min chef skickar iväg mig för att jag ska andas och lugna ner mig, sen kommer hon efter och säger att jag ska gå hem för att jag är så fylld av vad som har hänt. Jag kommer hem gråtandes och skakandes. Min kropp består nu av mer obehag än vatten, människans kropp består till 65% vatten ungefär. Jag faller ner i min säng, fortfarande gråtandes och undrar om jag ska säga upp mig, det är trots allt inte första gången det har hänt och jag har bara jobbat där i ett halvår.

DU har gett mig ångest, DU har gjort att jag inte vill gå tillbaka till mitt jobb för att jag är rädd att möta dig igen. DU har gett mig så många negativa känslor att jag måste gå hem för dagen för att ANDAS, för jag kan inte göra det samtidigt som jag jobbar pågrund av DIG. Tänk på allt detta innan du väljer att kommentera någons kropp nästa gång, det är inte en kommentar. Det är ett nervärderande och sexualiserande av MIN kropp

Likes

Comments

Dagens selfie

Är i det fina vädret påväg till jobb vilket tyvärr gör att jag inte kan njuta i det fina vädret då jag ska stå & servera burgare men det funkar också! Får tänka att nästa sommar är det jag som reser & alla andra som jobbar😉 Jag slutar vid 9 sen är det dags för att duscha & mysa med Sakke. Imorgon så åker Sakke och ska jobba vid 6 och på förmiddagen ska jag träffa min älskade mormor & lilla kusin. (Förtydligande: hon är 1,5 år yngre än mig)

Likes

Comments

Igår var den 17 juni, jag & Sakke hade två och ett halvt år så vi firade det med att gå ut & äta hamburgare på ett ställe i stan som vi har velat äta på jättelänge. För att vara helt ärlig så var jag inte alls sugen på hamburgare, men det var jättegott! Sakke åt en mexikansk 250 grams burgare som var lite starkare och jag åt en klassisk burgare med ost och bacon på 150 gram. Jag kunde inte ens äta upp min burgare men Sakke åt upp hela sin, det sista av min & mina pommes haha. Det var jättegott verkligen, blev positivt förvånad. Efter det köpte vi glass och gick ner till hamnen och satte oss, det var jättemysigt det också! Vi hade en supermysig kväll verkligen❤️

Likes

Comments

​Jag älskar att titta på videor där folk visar hur det bevarar sitt smink och har gjort det väldigt länge! Smink är en av mina hobbys och jag tycker att det är väldigt roligt att samla på smink, därför behöver jag även ha det någonstans. Denna videon är bland det bästa jag har sett, det var såå satisfying för mig att titta på att hon har det så himla organiserat och att hon har så mycket smink. Jag var bara tvungen att dela med mig av denna eftersom det är så himla skönt att titta på, jag har liksom mitt smink i en byrå som har fallit sönder pga att det är för mycket smink i den så det får inte plats.

Likes

Comments

Min bästis är bättre än din❤️

Lite innan 11 mötte jag upp Nathalie på gymmet för ett rygg & magpass! Tyvärr kände jag mig inte så stark idag, men jag är ändå ett pass rikare! Det var iallafall väldigt roligt att träffa Nathalie! Det som kändes bäst idag var faktiskt stretchen efter passet, jag var ganska vig idag trots att vi mest var varma i överkroppen. Jag ska stretcha ännu mer ikväll är tanken, ska börja stretcha mer överspaghat och splitt nu då spaghaten börjar bli mer stabil nu.

Dagens pass:

Pullups med gummiband 5x5

Latsdrag 10x4

Rodd med skivstång 10x4

Tabatha i trx band:
1. V-ups
2. Sidositups
3. Raka situps
4. Plankan

Omvända situps i kabelmaskin 12x4

Likes

Comments

Två supermysiga morgonar i rad! Jag vaknade med min älskling så gjorde jag frukost till oss sen gick vi en liten runda på 4 km, det var jätteskönt att starta morgonen så och det var väldigt skönt väder också. Resten av min dag ska spenderas med att städa huset & sen träffa pappa.

Likes

Comments

Jag började min dag med att följa med min mormor till väla för att vi skulle kolla på födelsedagspresent till mig, jag fyller ju år väldigt snart! Efter det gick jag själv ett tag för att kolla lite eftersom det är många som undrar vad jag önskar mig. Jag hittade lite vardagsglas, vinglas, tekoppar & sådär! Hade verkligen en supermysig start på dagen, älskar att umgås med min mormor❤️

Likes

Comments

I lördags var jag på Annies studentfest i hennes "stuga" som visade sig vara ett helt jävla hus haha. De bor egentligen i en lägenhet i stan men har det huset i skummeslöv, det var verkligen jättefint. Både huset & läget! Det var jättetrevligt & Annie blev väldigt glad för sin present, hon fick en mermaid filt av oss. Idag ska jag på årets sista student, Johanna!

361 dagar kvar för mig....

Likes

Comments