Header

På SM dag ett, dvs fredag så var det singel för de flesta av mina vänner inklusive mig. Jag hade min första rond i nummer 4, det var en normal och tyvärr krockade jag med en annan tjej som skadade foten men hon kunde dansa ändå så det gick nog bra. Jag var inte så bra men jag gick vidare med tre kryss ändå till semifinalen där jag var mycket bättre och därifrån gick jag vidare till finalen också med tre kryss. För er som inte vet så är det så många kryss man kan få. Det tog flera timmar innan finalerna började men när det väl var dags var jag så jävla taggad. Det kändes skitbra också. Vi var sju stycken i finalen och fyra stycken fick prick så för att jag skulle gå upp i Star så behövde jag slå tre personer. Det var dags för prisutdelning och JAG VANN?? Det var såå himla sjukt, jag grät och visste typ inte vart jag skulle ta vägen. SM 2016 tävlade jag min allra första tävling i guldklass och detta den sista. Jag är sjukt stolt över mig själv som på 4 terminer har tagit mig till starklass.


Även Nellie vann sin klass och fick prick. Johanna kom på en fjärdeplats & Nathalie på en tredjeplats i deras klass, jag är så glad för deras skull och stolt över mina vänner.❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det här är bilder från i måndags när vi var lediga, då passade jag & Nathalie på att träffas eftersom vi ofta annars är väldigt upptagna. Vi lyssnade på musik & stenade våra pardräkters ryggar, det blev verkligen jättefint! Sen fikade vi på ananas, min favoritfrukt. Jag älskar det så himla mycket.
Efter det så kom min pappa och hämtade mig så körde JAG (!!!) hem Nathalie, hon kom faktiskt hem helt oskadad. Förutom mentalt :-)

Likes

Comments

Nu sitter jag på en buss påväg hem från min dansskola där jag har fritränat. Jag är svag i kroppen idag så det blev inte så hård träningen men jag tycker ändå att jag fick lite gjort! Jag stretchade och det gick sååå mycket bättre än vad jag trodde att det skulle, är i princip helt nere i spaghat nu det är bara det att jag inte alltid är det. Men någon gång i veckan är jag helt nere iallafall. Jag övade även på hopp, fick till en del men de flesta gick sådär. Men jag märker förbättring och det är vad som räknas!

Sen har jag även börjat träna lite grann på legspin, jag är ju inte så vig men man måste börja någonstans.

Likes

Comments

Jeans - Hollister | Tröja - Tiger Of Sweden | Bomber - Only |

Idag var en bra dag, har haft massa dans. Som jag har saknat dansen när jag har varit borta! Vi har gjort en del på koreografin som vi ska visa upp på showen nästa helg. Jag har helt missat att vi har show då hahah, frågan är bara hur jag missade det?

Likes

Comments

Jag är inte såhär glad över att vara tillbaka i skolan, tyvärr.

Idag är första dagen tillbaka i skolan, jag har bara haft en lektion änsålänge och ska strax ha min första danslektion på två veckor! Det har jag faktiskt längtat efter så det ska bli väldigt roligt. Och det var såå skönt att få tvätta håret i svensk vatten, mitt hår känns äntligen som mitt eget igen❤️ Det är sjukt egentligen att det kan göra sån skillnad!

Grå polo - Gina Tricot | Grön bomber - H&M | Svarta jeans - Gina Tricot

Likes

Comments

Hon lämnar ett stort, gapande tomrum efter sig som hon alltid gör när hon går någonstans. Det är så med vissa personer. De tar stor plats och lämnar stora hål efter sig när de går. Med mig är det raka motsatsen. Jag gör inte så jättemycket väsen av mig, om jag skulle resa mig och cykla hem nu skulle det nästan inte märkas. De andra skulle bara kunna fortsätta som innan. Så är det inte med henne.

Likes

Comments

Igår åkte jag direkt från flyget till min kompis Felicia som hade fest för att hon för en-två veckor sedan fyllde tjugo! Det var trevligt folk även om jag bara kände tre personer på hela festen haha, men folk var skittrevliga. Jag & Annie gav henne shotglas med led-ljus i, när man hällde i vätska så började de lysa. Tre olika glas med tre olika färger, rött, blått & grönt. Sen cyklade vi hem och Annie skjutsade mig till Sakke där jag var vid tre och somnade gott❤️

Likes

Comments

Godkväll, idag har jag legat vid poolen hela dagen och rostat min kropp ännu lite till! Har ganska ont nu faktiskt.. Efter middagen så gick vi ut och jag handlade present till både Nathalie & Sakke, det känns väldigt skönt ändå😇 imorgon är sista heldagen vi har här vilket känns ganska sorgligt, jag längtar inte det minsta efter skolan kan jag ju säga men jag saknar mina vänner.

Likes

Comments

Idag har jag haft solfrossa, eller mamma sa det iaf så jag tror på henne haha. Så jag mådde inte alls bra i förmiddags men jag hällde i mig massa vatten och mådde bättre sen så jag lade mig vid poolen ändå och fortsatte dricka vatten. Jag läste ut min ena bok och har börjat på nummer två. Sen har jag plockat en citron, det är vad ni ser på bilden😉

Likes

Comments

Bilder från poolen idag

Idag har vi legat vid poolen hela dagen och det har varit så himla härligt! Jag har bränt min näsa litegrann tyvärr men annars är allting hur bra som helst! Jag har inget att klaga på, förutom maten som jag inte älskar överdrivet mycket haha.

Likes

Comments