View tracker

Någon gång då och då får jag hybris. Typ som idag, idag har jag hybris. Jag älskar när jag blir sån, jag tar mig själv i kragen, löser allt som legat och blivit ogjort, är 110% säker på att jag ska lyckas den här gången och att jag är bäst i världen. Den här känslan kommer ungefär en dag i månaden. Resten utav månadens ca 30 dagar vill jag bara dra täcket över huvudet och avskyr allt. Vill inget annat är ligga och lyssna på musik och drömma mig bort till ett liv jag inte lever.
Men idag är ingen sån dag. Idag är jag drottning i min värld och idag ska jag passa på att lösa problem som jag tidigare knuffat åt sidan. Idag ska jag visa framfötter, om inte annat för mig själv, och idag ska jag bli framgångsrik om så bara för en dag. För imorgon kommer jag inte ha samma vilja längre. Imorgon kommer jag inte svara i telefonen, på mail och troligtvis inte skriva inlägg här. Imorgon kommer jag ge upp igen och tycka allt är förgäves.
Så jag passar på idag! Idag ska jag bli stor! För nästa gång är inte förrän om någon månad. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

View tracker

Igår fyllde min systerdotter Zion 10 år! Jag och A följde med till det nya snabbmatsstället Chopchop som precis öppnat här i Norrtälje för att fira henne. Personligen tyckte jag det var gott för att vara snabbmat! Jag äter sällan sånt, eftersom att vi praktiskt taget bara har McDonalds här i Norrtälje och jag avskyr donkens mat. Men den här gången blev jag positivt överraskad. Kan absolut tänka mig att besöka Chopchop igen.
Dessutom har dom lyckokakan som vinnande koncept, och jag tror definitivt på min! ;)

(Barnen som är omöjliga att ta kort på!)

Likes

Comments

View tracker

Blev bjuden på frukost/brunch ute på byn idag utav @plekk . Bästa vännen, right? Hon bjöd inte bara på frukost utan även många goda skratt och en trevlig mysstund, barnfri sådan. Efter det gick vi hem till mig och slängde oss på soffan och slösurfade. Trots alla måsten. Det är sånt man kan göra vardagligen med henne utan att tröttna. Bara ligga tysta i varsin ände utav soffan, i flera timmar, stirrandes i mobilen och halvsovande. Trots lite produktivt, mycket uppskattat. Tack för det Angelica! xoxo


Likes

Comments

....Eller?
Själv har jag sovit mestadel utav dagen. Jobbat långpanna (som det så fint "heter" när man kör heldag på restaurangspråk) Fredag och Lördag så jag var helt slut. Samt att Adrien har haft jättemycket feber just dom två dagarna, så stackars Stefan har fått tagit hand om honom själv. Dock har jag tagit över på nätterna, så jag har sovit sammanlagt ca 3 timmar/natt. Man kan säga att jag var rätt så lost på jobbet, lite zombieaktig. Jaja, nog om de.
S & våran inneboende J har smitit iväg på bio. Skönt tycker jag, då jag inte fått titta på Tv sen J flyttade in. Dom har kört all in med grabbkväll o Tv-Spel varje kväll sen dess! Så för mig får dom gärna smita ut på egentid allt oftare.
Nu måste jag tyvärr avbryta här, då jag praktiskt taget skriver i sömnen. Lovar att återkomma imorgon med snäppet roligare inlägg, kanske.
Hoppas ni haft en superhelg! xoxo

Likes

Comments

Det verkar inte spela någon som helst roll hur jag än vrider, vänder och försöker med den här början på året. Det vill bara inte gå min väg! Och jag försöker allt hårdare och hårdare att vara nöjd med nuläget men så fort jag börjar närma mig så dyker någonting annat upp som skjuter ner mig till den där botten jag var på tidigare.
Vad jag behöver just nu är en helomvändning, ett glatt besked kanske eller bara en förändring i livet. Det har varit så många mindre bra grejer som tagit fokus nyligen, och dom fortsätter dyka upp och stjäla till sig mina små, sista gnistor. Det är dags att sluta fokusera på det negativa, men lättare sagt än gjort.
Gud, ge mig sinnesro.
Dritt!

Likes

Comments

Förlåt, men jag är minst lika besatt utav skam som resten utav Skandinavien. Fan oxå....
Visste ni att det ska göras en amerikans version utav serien? Att en serie kan ta så många med storm, jag som själv är ett fan förstår inte ens vad som är så bra med den. Haha. Ser iallafall fram emot vad den versionen har att leverera. Och som rubriken avslöjar, så hoppas jag på att sluta tänka på Norska snart.

Fjällenresan var iallafall jättekul. Vi hade det jättemysigt och det var inte alls lika kallt som vi trodde det skulle va. Jag tog totalt 5 bilder på hela resan, så jag är måttligt besviken över mig själv. Men det var så svårt att finna tid, jag var mestadels ensam med Adrien och drog runt honom i en pulka så att plocka fram kameran när man var kitad med så mycket ytterkläder kändes inte alls ultimat. Och om inte annat hade Addo hunnit sprungit ifrån mig ett antal gånger innan jag hade fått fram den.
De andra hängde i backen och åkte brädor/skidor så jag och A hade mysigt för oss själva mestadels. Sista kvällen lämnade jag över honom till våra kompisar och så fick jag åka några åk. Trots att det var hela 7 år sen jag stod på en bräda kände jag att det fortfarande satt i mig och jag blev positivt överraskad utav hur duktig jag var. Längtar supermycket till nästa gång jag får åka, vilket tyvärr verkar bli först nästa år :(
Adrien fick haka på på afterski en dag, men mestadels var jag helt slut och gick och lade mig tidigt varje kväll. Det tar så sjukt mycket på krafterna att ha med en 2 åring till fjällen! Inte nog med alla hundra plagg man ska dra på sig själv, sen ska man även tvinga på hundra plagg på den lilla. Och att dra runt på pulkan hela dagarna är sjukligt jobbigt. Jag var helt död när vi landade i stugan på eftermiddagarna.

Nu måste jag packa upp alla väskor som fortfarande ligger i vägen på golvet i hallen, och sen titta klar på säsong 3 utav Skam. Isak i mitt hjärta. Xoxo

Likes

Comments

Betyget är satt, väskorna är packade. Nu ska vi få avnjuta en helg i Sälen. Fantastiskt!
Jag ser NOLL fram emot det där rysskylan som är påväg. Blir det under -15 går inte jag utanför dörren. Men i vilket fall så ser jag fram emot att få mysa i en stuga med en massa kompisar. Kommer få så himla kul tror jag!
Pengar får jag dock vara utan, då det tar några dagar för csn att lägga om "beslutet". Tack för det...
Kameran är packad, men vi har tyvärr inge wifi så jag ska försöka vara så aktiv här som möjligt utan det. Kan bli lite glest alltså kan man väl säga.
Hoppas ni får en underbar helg så ska jag ösa på med bilder här så fort jag får chansen! xx

Likes

Comments

Natten har varit hemsk. Precis när jag var påväg att somna började grannarna festa. Kl 01 på en måndag? Vi lät det låta ett litet tag då dom inte alltid håller på så länge. Det sjuka är att dom bor inte ens i huset bredvid oss, utan det är ett hus emellan (som det tack och lov inte bor någon i för tillfället) och trots det så låter det som att dom står i vårat vardagsrum och festar. Efter ett tag lessnade Adrien på att försöka sova då han legat och kikat i nån timme så då skulle han upp och leka. Förgäves försökte vi få tag på grannarna, via telefon då vi inte hade stor lust att gå ut i kylan. Tillslut kl 04.30 när Addo lekt med paddan hela natten stängdes musiken av och vi fick till svar att vi måste ha något fönster öppet för ingen annan har ju nånsin haft problem med hans musik tidigare. Respektlöst svar tycker jag. Och sen är det ju så att vi alltid hör dom ha fest, men tidigart har volymen varit tillräckligt låg så att iallafall Adrien kan sova, och då brukar vi vara snälla och nöja oss.
Tvingade upp mig själv kl 08 imorse för att ringa och avboka min tandläkartid som jag inte har några pengar till att gå på. Nu börjar det bli riktigt jobbigt att vara fattig bara för att min lärare aldrig är nöjd. Har jag otur hinner dom stänga av mitt telefonabonnemang innan jag får dom där pengarna. Suck.
Känner hur det ligger en dålig vibb över den här dagen, jag har inte ens vågat gå upp ur sängen för att läsa mina lärares svar på gårdagens mail. Troligtvis har han väl gjort allt han kan för att göra mig ännu mer frustrerad över pluggandet. Skulle inte förvåna mig.
Nu ska jag laga oss en god lunch och hålla tummar och tår för att den här dagen ska vända. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Ursäkta mitt milslånga inlägg igår som säkert var, för er utomstående, väldigt invecklat och svårt att förstå. Men jag blir bara så frustrerad så jag var tvungen att få ur mig lite.
Vi hade iallafall en toppen nyårsafton men massa vänner och sjukt mycket god mat. Lite för mycket god mat så vi får äta pizzaslicear och ost och kex ett bra tag framöver. Adrien sov som en stock trots mycket stök från nedervåningen, grannarna och utanför. Som nyårs present sov han fram till kl 11 dagen efter, hur snällt som helst! Och sen vaknade jag utav att han låg och borstade mitt hår med sina fingrar, som han vanligtvis gör när han vaknar på morgonen.
På torsdag åker vi och några vänner till oss till Fjällen och jag har panik! Jag har fortfarande inte fått några pengar från csn, och jag har två uppgifter kvar att komplettera vilket jag inte kan göra just nu då jag inte förstår vad det är han vill att jag ska göra. Jag har mailat honom nu, ett rätt argt mail där jag skrev att han måste börja bli tydligare. Anledningen till att jag gjorde det nu var för att jag fick tillbaka en feedback idag där han lång historia kort, vill att jag ska arbeta i en mall som han aldrig tidigare nämn eller som aldrig har varit ett krav. Detta innebär att jag måste göra om ännu mer. Och kurstiden är ute för länge sen så det är bara idiotiskt av honom att komma med det nu.
Jag håller iallafall tummarna för att jag har något att leva på när vi åker till Fjällen. Jag är redan tillräckligt stressad över att hinna packa och plugga och sen över att åka så långt med Adrien. Jag har heller aldrig åkt till fjällen med en tvååring så jag har ingen aning om hur det är. Skulle suga att vara pank under resan oxå, bara för att man har en lärare som är dålig och otydlig.

Avslutar inlägget med en bild på Addo från nyårsafton. Han är inte den lättaste att de kort på den lilla virvelvinden. 

Likes

Comments