Header

kände att jag ville ha en nystart, så numera hittar ni mig på nattstad.se/emmal

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Har spenderat hela min dag hos mormor och morfar då mormor fyller år. Mycket mys och lek med småkusinerna som blir lika överförtjusta varje gång de får vara med Sheldon. Nu iallafall ska jag bege mig till Matilda för myskväll, ha en bra lördag people!

Likes

CommentsJohanna och jag förra året

Kort dag i skolan och efter ett kort träningspass på sjukhuset så kom Johanna hit och jag spenderade eftermiddagen med henne. Det var väl ungefär så mig dag såg ut i korta drag. Orkar faktiskt ej skriva nånting mer, för nu ska jag sova och bara njuta av att inte ha någon läxa och få lägga mig tidigt<333 godnatt folket

Likes

CommentsFår bli en bild från naturkunskapen idag då jag verkligen har bildbrist just nu.

Har varit en super stressig dag idag, med först skolan sedan en snabbträff med elin följt av ett träningspass på sjukhuset och sedan direkt till tandläkaren. Jag hade tydligen någon konstig form på två tänder som de bestämde sig för att göra något åt, har äntligen nu efter 6 timmar fått tillbaka känseln.. Sen dess har jag akutpluggat då vi har både prov och läxor tills torsdag och kan ju inte direkt påpeka att jag kan något av det. Har dessutom spanska redovisning i morgonbitti. Please give me höstlov snart??

Likes

CommentsKänns som det regnar nästan varenda dag nu, men vad gör det när man ändå måste sitta inne och plugga hela tiden? Nee så mycket plugga har jag väl inte fått gjort idag även om det hade behövts, jag ska ta tag i det nu innan jag måste sova då min efterlängtade sovmorgon är inställd för någon obligatorisk "don't drink and drive" grej på skolan. Så nu är det dags att ta tag i pluggandet, ha det bra så länge!

Likes

Comments
Startade dagen med en träff med mina UF kompanjoner och fixade lite. Senare gjorde jag mig i ordning och for till Alice och var där med ett gäng andra härliga människor i några timmar innan vi åkte vidare till the party. Hade en lyckad kväll och fick dessutom sova ut imorse och vakna upp till nybakat bröd och min älsklings hund.

Idag har jag inte hunnit med mycket mer än en runda på sjukhuset och har precis sett senaste avsnittet av tvd som kom för några dagar sedan. Ha en bra söndag people!

Likes

Comments

Äntligen är älskade fredag här (eller om man ska vara riktigt petig så har den redan passerat). Kom iallafall precis hem från Johanna där jag har spenderat min fredag med idol, godsaker, en massa prat och mycket skratt. En äkta slapparkväll, vilken kan behövas då båda av oss ska upp relativt tidigt imorgon. Hursomhelst så ska jag nu fixa mig så jag kan sova, ögonen går i kors så trött jag är. Godnatt!

Likes

Comments

Har varit ganska mycket för mig sen senast, så kände att jag behövde en lite paus som numera är över!

Likes

Comments
Då jag har verkligen nada bra bilder för tillfället, så får det bli en mängd totalt random bilder från de senaste veckorna.

Idag fick vi sluta tidigt (lyckaaa) och fick komma hemma till min ivriga hund. Kolla igenom nellys varenda klänning och klacksko i några timmar, drömde mig bort tills dagen jag äntligen får mitt studiebidrag. Jag hittade ett par klackskor som jag tänkte beställa, behöver jag dom? nej. har jag några pengar att köpa dem för? nej inte det heller. Men kan inte hålla mig själv utan måste ha dom, ska därför jobba imorgon för att kunna köpa dem inom snar framtid iallafall.

Kvällen har spenderats hos ullis med ett gäng andra härliga människor, kollat på idol och bara chillat. Sånna fredagar behövs dom med!

Likes

CommentsMedans alla andra i tvåan på skolan springer ute i skolan och orienterar ligger jag här hemma och ser på one tree hill och har det bra. Kan ju inte vara med på orienteringen p.g.a mitt knä, så fick en ledig dag istället. Jag måste dock om någon timma börja göra mig i ordning för att dra mig iväg för rehab övningar på sjukhuset för mitt knä. Men nu ska jag fortsätta kolla och får snart även ta kryckorna och gå en lite promenad med shelleman.

Likes

Comments