Header

tror jag ska börja blogga igen asså!
typ saknar det en anning, men jag tycker samtidigt jag har inte så många läsare och shit, så kanske inte håller i mängden. Har as ont i halsen och förkyld, så har inte varit i skolan under hela veckan. men ska gå på fredag eller måndag, vet fan inte. Men nu ska jag kolla film och sen sova, godnatt folket.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

börjar blogga igen, nu ska jag försöka hålla det. men kanske ska börja blogga med patricia sen, men iaf. imorgon är det studie dag men ska kolla film nu, orkar ej skriva. ahahha. godnatt folket!

Likes

Comments

nu kör vi igen tycker jag, ska börja blogga igen. ska försöka sprida bloggen så mycket jag kan.. och det får gärna ni hjälpa till med. får se hur länge jag bloggar nu innan jag slutar, för det är fett tråkigt när man har så lite följare. men ah.. så försök hjälpa till och sprida bloggen. tack. 

åh har så jävlans ont i magen och huvudet just nu. :(
 Likes

Comments

livet är så fuckat just nu.. orkar verkligen ingenting. allt bara rasar samman. sorry, men kommer nog inte att blogga på ett tag. ha det bra. 

Likes

Comments

Likes

Comments

till er som har problem med finnar.. testa dessa! Dom hjälper fruktansvärt bra.

finns och köpa i vanliga mataffärer.

Likes

Comments

tipsar verkligen om den här håroljan. håret blir så leeent. kan inte sluta känna på mitt hår efter jag lagt i detta. Amazing känsla! denna kostade 80 kronor på Konsum.. Finns säkert billigare på Ica eller någon annan stans. Men skit i priset vill du ha extra mjukt hår? Köp denna. finns dock en nackdel.. den håller inte så länge. man kanske ska ta mer? venneh. Jag tar ungefär 4 droppar av den och tar i håret. står att man ska ta 2. sen står det att man ska ta den innan schampo men det tycker jag verkligen inte. den hjälpte inte för mig iallafall om jag tar det före dusch. så ta den när håret är nyduschat eller när det är torrt!
vad jag tycker om hårförpackningen kommer i ett annat inlägg. Hade inte den här och orkar inte springa och hämta den. haha. men stort tips! den luktar jätte gott också.Likes

Comments

fett bra program om du gillar att göra collage och sånt. Finns hur mycket som helst!
Likes

Comments

helt ärligt fml. Varför är allt så rörigt och jobbigt för mig? känns som det är en sån stund just nu.. eller några sånna dagar. känner mig fett ensam och åh. gråtit hela dagen sen efter skolan. varför kan inte livet bara rulla på, som vanligt? denna dagen är skit rent ut sagt, vi är lediga imorgon. och jag sitter här helt forever alone. thats not what i wanna do, när jag väll är ledig. Mitt liv suuuuuuuuuger. 
ifrån allt tråkigt, idag när jag cyklade ner till stan typ 10 minuter efter jag kommit hem. mamma skulle inte komma hem förrens klockan 7, och katterna hade ingen mat så jag stack ner och köpte det. lämnade mitt fönster öppet oså på rummet då ( inte alls mycket öppet men en bit. ) cyklar ner till stan då och kommer tillbaka, ser min kattunge fanny sitta utanför dörren.. wilma går på taket och alfred sitter på fönsterbläcket! jag bara kastar cylen åt helvete och kutar upp för trappan med fanny under armen och klättrar ut på taket och tar tag i wilma och alfred. asså fan. dumma katter. mitt hjärta gick så jävligt fort. Lite mitt fel också men fan.. tänk om någon dumunge tagit min fanny. men nu vet jag att jag inte ska lämna fönstret öppet när kattungarna är så små och nyfikna. 
kommer även lite bilder snart ifrån dagen typ. och jag har inte glömt att skriva vad jag tycker om dom hårgrejerna jag köpte, det kommer. 

denna dagen asså, suck my dick. va sociala på kik: ellinorlove12 
puss

Likes

Comments