Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag tänker jag norpa lite sol. Känner jag är värd de efter allt som ha varit nu ett tag! Har fått ny energi och vet att jag inte oroa mig mer för stunden iallafall! Bara ryggen kvar att få ordning på! Ett steg i taget! Men idag tänker jag bara njuta och känna att jag andas! ❤️

Likes

Comments

Vilka fina dagar vi har haft!

Äntligen kommer värmen och solen som har lyst med sin frånvaro.
Arbetspasset gick utan anmärkningar, kändes i ryggen en stund men de gick ändå att hantera! Himla tur jag ha världens bästa kollegor och arbetsplats!

Sömnen har ju inte varit den bästa senaste dygnen. Orolig om vad som komma skall med ryggen bl.a.. Sen hade jag fruktansvärt ont i benhinnorna igår kväll när jag skulle sova, hinner inte mer än somna så vaknar lilleman och har magknip. Himla tacksam en sådan gång att jag är hos mamma så jag ändå fick försöka sova korta stunder när Villford var som mest ledsen. Det är klart man blir frustrerand när man inte vet hur man ska kunna hjälpa honom. Ännu mer hjärtskärande var det att se att han blev så ledsen när han trodde de va Sebben som skulle komma in genom dörren i natt eftersom jag berättade att han är hemma och sover och att han snart ska få träffa honom igen. ( Villford brukar prata i telefonen med sebben när han jobba långa dagar så dom inte hinner ses, men igår hann vi inte göra det så Villford saknade nog sebben!! ) men snart är det måndag och då är världens finaste grabbar återförenade igen ❤️

Nu ska jag försöka sova en stund. Jobbar delad tur i morgon nämligen, sen efter det ska jag och mamma röja i förråden i huset så de också blir ur världen någon gång!!!

Likes

Comments

I morse pussade jag hjärtat hejdå för vi skulle åka ner till Nordmaling. Ha hunnit åka hiss på resecentrum ett trettiotal gånger med pojkarna!
Vincent ( äldsta sonen ) älskar hissar så vi fördrev tiden i en hiss för jag råkade va lite tidig till tåget!

Sen ha vi hängt i Nordmaling en stund, finns inte så mycke mer att säga än att det är en håla där alla vet allt om en, fått höra saker om mig själv som jag inte ens visste om mig själv 😂! Sen ha vi bara lekt ute på mammas gård och tittat på alla djuren!

Åkte och grillade hamburgare ikväll och jag passade på att visa huset ännu en gång. Jag hoppas någon nappar snart för det är ganska frustrerande att inte få iväg huset!
Men annars har det varit en kanon dag/helg så i morgon hoppas jag att mammas grisar kommer för då ha vi något att sysselsätta oss med i morgon när jag ha jobbat färdigt!

Kanske man ska ta och krypa ner hos Villford snart, ska ändå upp och jobba snart!
Hoppas ni ha haft en toppendag

Likes

Comments

Regnet som smattra mot rutorna tycker jag ändå är mysigt! Jag ha längtat efter regnet, trodde aldrig att våren skulle dyka upp! Ska bli så roligt att få se barnen plaska i alla pölar hos mamma, äntligen få va barn för en stund! Vi ska spendera vår helg hos henne och hennes man eftersom jag har tagit på mig jobb! Måste ändå se vad ryggen klarar av och inte efter skadan! ( mer ang detta dyker snart upp här med!)

Jag trivs att bo i lägenhet, har provat både och. Flyttade hemifrån i ganska tidig ålder, ingenting jag direkt ångrar men jag ha fått lära mig den hårda vägen också! Nog kan jag tycka att en 2:a är lite väl litet men det funkar ändå otroligt bra! Kanske är det för att jag ha inställningen att det bara kommer va så ett kort tag?


Jag hoppas bara att huset jag står och äger halva av kommer bli sålt. Huset där jag skulle bygga min framtid med barnen men det ändrades ganska så snabbt. Det är mycke kvar att göra där men ändå har jag någon slags hatkärlek dit. Men just nu ger det mig mest bara ångest eftersom jag inte vet om vi någonsin kommer att bli av med det.
Är väl inte världens finaste hus men det har sin charm ändå på sitt egna vis!

Likes

Comments

Då var man åter igen i bloggvärlden. Jag vet inte hur jag ska börja denna resa med er som nu är intresserade av att läsa!

Ja, men vem är jag då?
23 år gammal, har två söner. Ena är 2 år och 8 månader och den andra 1 år och 4 månader.
Sen har vi min sambo då, jämgammal med mig och är mitt livs stora kärlek, ja det kanske är tidigt att säga så men han är så lik mig och bra på alla sätt. Han är världens bästa förebild till mina söner även fast han kanske inte var så van att vara vid så små barn till en början. Men idag bor vi ihop och har väldigt svårt att låta bli varandra!

Återigen tillbaka till mig själv, vet inte riktigt hur man ska beskriva mig. 23 år gammal, liten och tanig men har skinn på näsan och står för det jag tycker och vill. För stunden är jag spring vikarie för att ha nyss lämna den trygga bubblan som föräldraledig! Studerar lite svenska också, ville utbilda mig till hösten men det kommer nog inte bli så. Ramlade i våras och skadade ryggen ganska rejält så när skolan drar igång så kommer jag mest troligt att opereras!

Jag kommer skriva om allt mellan himmel och jord. Mycke inslag om min vardag och allt som hör till!
Så nu har ni en liten kort presentation av mig!

Likes

Comments