Header

// Alla bilder och mer info hittar du här //

Veckans hemnet är en 20-talspärla på 2,5 rum. Med en stor, härlig och insynsfri balkong i soligt läge med underbar utsikt över Stockholms takåsar. Snygga stuckaturdetaljer, fint parkettgolv och kamin...det kan inte bli mycket bättre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

...för idag är det Hectors födelsedag!
Haha, jaa idag fyller Hector hela 8 år och det firades med massa paket. Det är en utav de bästa sakerna han vet, att öppna paket! Om man sjunger ”vi gratulerar” så vet han att det betyder paket och blir såklart jätteglad! Mysigt med lite födelsedagsfirande!

Kom hem för ungefär 3h sen från Jönköping, har haft en så otroligt mysig helg med mina tjejer. Bilder från helgen kommer senare i veckan. Hoppas er helg har varit bra och att ni är taggade på en ny vecka!

Likes

Comments

Haha, jaa insåg i efterhand att jackan och väggen nästan är i samma färg. Väldigt matchy, haha!
Jeansen kommer från Gina Tricot (köpte i våras), svart T-shirt med vita detaljer från Zara, jacka från River Island, sneakers från Adidas och väska från Svensk Tenn.

Nu är jag & Nellie framme hos Eve, så nu ska ta vara på tiden här när vi entligen är alla tre igen! Så vi hörs imorgonkväll när jag är hemma.

Likes

Comments

// Skoluppgift Berghs SoC //

Lyckades bli klar med illustrationsuppgiften redan nu ikväll så att jag får en ledig helg! Imorgon åker jag och Nellie ner till Eve för att hälsa på och bara umgås. Skönt att slippa gå runt och tänka på plugg då. Men tänkte i alla fall visa lite vad vi har gjort de två senaste veckorna. För att sammanfatta lite kort har vi fått en beställning av ett "företag", så nu vet jag hur hela processen från beställning till leverans går till. Vilket såklart är superbra för framtiden!

"Företaget" ville ha 3 olika illustrationer som hänger ihop och går under temat frukost till deras nya frukostkampanj. Efter kundskisser, färgskisser och offert blev det till sist tre illustrationer med temat instagram-frukost. Smoothie-bolws med olika toppingar och olika uppdukningar. Riktigt roligt med en så verklig uppgift!

Nu med idol i bakgrunden ska jag börja packa lite för imorgon. Hoppas ni får en härlig kväll :)

Likes

Comments

Nu har snart halva oktober passerat och snart är det halloween. Jag personligen tycker det är jättefint med höstblommor och små pumpor som dekoration nu under hela hösten, men framförallt på halloween. Och för den som inte vill ha riktiga pumpor finns det andra alternativ. Danska varumärket Lene Bjerre har utökat serien Serafina med pumpor som passar perfekt nu till hösten. Pumporna är vita med detaljer i guld och silver och finns i olika former och storlekar.

Ni hittar dem här hos Royal Design.

Likes

Comments