Header

Höstlovets sista dag är snart över och vardagen drar strax igång igen. Blev inte lika mycket bloggande som jag hade tänkt den här veckan men jag har hunnit med mycket annat. Har precis skickat in skisserna till den pågående illustrationsuppgiften. Under veckan har jag även fixat lite med E.E Design, städat och rensat här hemma och fotat med Nellie.

Bilderna ni ser ovan är foton från då, vi bestämde oss för att fota i hamnen mot graffitiväggar. Jag tycker att det är riktigt kul att fotografera i olika miljöer och testa på olika saker. Resultatet blev riktigt bra med en väldigt enkel outfit mot en färgglad vägg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

// Kuddfodralen hittar ni här //

Hur fina är inte dessa sammetskuddar från HM?!? Tycker verkligen att deras Home avdelning bara blir bättre o bättre och jag vill bara ha mer o mer saker för ifrån! Dessa tre fick i alla fall pigga upp höstmörkret hemma hos mig. En ljusrosa, en blå/grön och en gul nästan guldig! Var till en början tveksam på färgkombon, men det blev riktigt bra!

Så om ni är sugna på lite nytt tycker jag att ni ska klicka er in på HM Home.

Likes

Comments

Sista oktober idag vilket betyder halloween, här hemma betyder det också mammas födelsedag och här på bloggen betyder ju varje tisdag ett nytt hemnet-inlägg. Fina bilder från en tvåa i Vasastan just denna vecka. Badrummet är ju hur drömigt som helst! Mer info och fler bilder här.

Likes

Comments

Måndag och ny vecka! Ny vecka som för mig betyder höstlov, Yeaayy! Så skönt med lite ledigt, så tänkte att detta är ett perfekt läge att komma tillbaka från mitt lilla "blogg-uppehåll". Hade så mycket plugg under den här tiden så det fanns varken tid eller inspiration till att blogga. Så jag är riktigt taggad på den här veckan och hoppas ni också är det, bjuder på lite peppade citat. Veckans planer är i alla fall att:


  • Skicka ut CV & Personligt brev till olika praktikplatser.
  • Fira mammas födelsedag och köpa present.
  • Plugga veckans Berghs uppgift.
  • Skicka iväg massa kläder via Sellpy.
  • Rensa och städa.
  • Fixa en pärm där alla illustrationspapper ska sättas in.
  • Träna
  • Fota och förbereda massa blogginlägg.
  • Fixa visitkort och lite annat med E.E Design

Hur ser er vecka ut? Lov? Plugg? Jobb?

Likes

Comments

// Alla bilder och mer info hittar du här //

Veckans hemnet är en 20-talspärla på 2,5 rum. Med en stor, härlig och insynsfri balkong i soligt läge med underbar utsikt över Stockholms takåsar. Snygga stuckaturdetaljer, fint parkettgolv och kamin...det kan inte bli mycket bättre.

Likes

Comments