Header

Vi var ju få på Thorpe Park idag, det är typ som 2 liseberg och ett lalandia. Det var skiitroligt! Alla vi fyra (Jag, Emma, Emelie och Alva) älskar bergochdahl-banor. Och det var så jäkla kul! Vi tog dock inte några bilder alls typ, men ah


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Glömde skriva om London igår hehe. Shoppade inte så mycket, sjukt mycket mindre än förväntat iallafall. Men det var så långt mellanrum mellan alla affärerna vi ville till och det var så jääävla mycket folk, tänk Oxford street en lördag, vi ville typ bara till Victorias Secret och Forever 21, och dom gick vi till också. De andra affärerna finns redan i Brighton typ. Men kom hem med en hel del påsar ändå..


Likes

Comments

uppe med tuppen idag eftersom idag ska vi till London för att shoppa!! Såna shopaholics jag och Emma är, så kommer vi bli pank denna dagen skulle jag tippa på. Men iallafall, vi ska ta bussen 20 över 8 (tror jag). Vädret idag är kassare än någonsin, det spöregnar och blåser, men detta är första dagen det faktiskt regnar, annars har vi gått i shorts och linne varje dag.
Ett inlägg kommer ikväll eller under dagen om vi för wifi.


Likes

Comments

Idag har vi inte gjort så mycket mer än att gått i skolan, sovit i en park, ätit på subway och shoppat. Ikväll vet jag inte vad vi ska göra men vi skulle iväg til stan vid 8 iallafall.
höres ikväll eller något


Likes

Comments

Eller nä, i själva verket sitter bi just nu på devils dike långt upp åt helvete. Vi fick två timmars fritid och ska jag vara ärlig är det sjukt tråkigt. Underbar utsikt, men det finns inget att göra. Idag är de student party igen, men vi ska åka lite senare än banligt, min ledare sa att jag (Emma) behövde ta det lite lugnt. Jag har sån sjuk hemlängtan och jag saknar min pojkvän så sjukt fruktansvärt jävla mycket. Har kommit lite tårar ibland. Därmed har jag haft svårt att sova och har inte sovit ordentligt så jag är typ utmattad.
Vi hörs sen, hejdåå


Likes

Comments

Vi har nog köpt något varje dag (((shopaholic))), och så ska vi shoppa idag igen :D, men iallafall, igår gjorde vi inte så mycket mer än att gick i skolan, shoppade och var på student party, alltså student party är sååå kul (snygga killar)!! Dock var det inte de igår, för vi bytte lokal och DJ, och den nya DJ'n sööög. Hoppas det blir bättre imorgon iallafall, för då är det studentparty igen.
Här kommer lite bilder från student party.
Likes

Comments

Ja det är tekniskt sett så det ser ut för båran del, iallafall igår. Vi fick fri tid från 2 till 8 idag. Så jag och elin gick på en shoppingsväng. Jag köpte en present samt lite underkläder. Vad det är får ni se några dagar efter att jag har kommit.
Jag veeeet att Elin har missat att visa vad hon har köpt, men hon får ta och skärpa sig lite hehe ;)

Imorgon har vi varit här halva tiden. Känns så sjuukt och det har gått jäkligt fort må jag säga. Nu taggar jag bara tills helgen för då ska vi på shopping i LONDON(!!!!!) same ska vi till en thorepark tror jag det stavas. Det är som Liseberg och Lalandia tillsammans, så jävla sick så kul.

Nu ska vi ner och äta fruktost, uppdaterar mer när vi har wifi, pussokram!


Likes

Comments

Vi bloggade svindåligt igår, men det var för vi var i London hela dagen och kom hem sent på kvällen, men här är lite bilder sen igår :)
Likes

Comments

Värdfamiljen skickar alltid med lunch, såhär kan det se ut.


Likes

Comments

Vi har ju som sagt varit i Hastings idag, skittråkigt då vi inte hittade till köpcentret, så vi gav upp med letandet. Vi har då suttit på en bänk i 3 timmar i sträck ":)" Men vi hade väl kul ändå :)
Kom hem för ett tag sen, har ätit och köpt godis, så nu ligger vi bara i sängarna och vilar upp oss tills imorgon då vi ska på London sightseeing, ska bli kul att se London osv, men kommer bli riktigt jävla jobbigt eftersom vi ska gå hela tiden, menmen..


Likes

Comments