Bilder från så kul kväll på the Island festival

Onsdag, mitten på veckan klar och det blev såklart plugg efter skolan innan det blev soffläge med massa te framför tv. Imorgon väntas träning igen även om min träningsvärk har just nu tagit över mitt liv men det är så skönt att vara igång.

På fredag väntas räkfrossa med en vän efter skolan och älskar räkor så mycket så klagar verkligen inte på det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder från igår när vi fick bestiga tossebergsklätten för att se moster köra rally.

Idag har jag bara tagit det lugnt och inprincip inte gjort något innan jag åkte på Friskis och Svettis för ett bas pass och det var så sjukt varmt eftersom vi var väldigt många där idag. Just nu kollas det för fullt på hockey såklart innan träningen var det Färjestad som lockade och nu är det Sverige.

Likes

Comments

Igår slutade jag vid 11:30 eftersom en lektion var inställd så det var skönt eftersom det varit mycket i skolan denna vecka men känns som det är dax att vänja sig. Efter skolan blev det myslunch med Ida-Marie och Elin på fika och beställde såklart min favorit sallad, skojar inte när jag säger att jag älskar de för de är så goda.
Fick även med mig en palett med ögonskuggor och de var hur fina som helst

Likes

Comments

Idag börjar en ny vecka med att träna i mitt nya set från Kari traa. Alltså älskar träningskläderna därifrån så fina och vem blir inte mer motiverad av att träna i fina träningskläder?
Ikväll är det inga planer och heller inte så mycket under veckan men precis så jag vill ha det den sista veckan av sommarlovet. Hemskt att tänka att skolan börjar nästa torsdag men ska ändå bli skönt att komma in i rutiner igen för några rutiner har jag inte haft de senaste veckorna.

Likes

Comments

Nu lunch med hela familjen på fika innan det bär av för några timmar jobb. Inte det roligaste att jobba en lördag men man får helt enkelt ställa upp.

Hoppas ni får en bra lördag, kram!

Likes

Comments

Igår kväll spenderades med Felicia och Fanny som ledde till god mat,mycket prat och skratt. Hur längesedan som helst jag träffade dessa tjejer så blev hur trevligt som helst. Dessa kvällar behövs mer.

Likes

Comments

Gårdagens kvällsmat med mamma och Liza. Alltså jag måste säga att jag verkligen älskar räkor så himla gott.

Idag tog vi en snabb tur till Karlstad och fick då endast med mig en sport-bh och en blus, alltid något men hade varit roligare med mer nu när hösten strax är här. Eftermiddagen var jag bara hemma och tog senare ett träningspass.

Imorgon ska jag äta ute med Fanny & även Felicia kanske gör sällskap, alltid lika kul att göra något sånt med tjejerna.

Likes

Comments

Vet inte riktigt hur längesedan det var jag bloggade men absolut ett för långt uppehåll, men iallafall har hunnit med mycket sen sist. Direkt efter min sista jobb vecka denna sommar var jag på putte i parken i Karlstad på John de sohn och vi dansade såklart loss till det.
Blev sedan födelsedagsfirande för felicia med massa folk så blev en riktigt kul kväll/natt. Dagen efter åkte vi några dagar upp till älskade Borlänge & Falun som är absolut två av mina favorit ställen kanske blir så när man åker upp dit ett par gånger per år för att hälsa på släkten, så blev några mysiga dagar där innan det bar hem igen för att packa om väskan för nästa stad som denna gång blev Göteborg i tre dagar. Där blev det shopping & Liseberg med familjen och vem klagar på det?
Sedan blev vädret super så hade nästan en hel vecka då jag bara låg vid poolen hela dagarna just för att feber och förkylning var och härjade i min kropp som har suttit i ända tills nu.
Denna helg var jag i Sunne båda fredag & lördag natt på festligheter på fryksdalsdansen med fina Julia & Idamarie.

Likes

Comments

Startade dagen med kl på 07:15 för ännu en dag med jobb. Slutade då vid 13tiden och åkte då hem för att fixa till mig lite för att möta upp Ida-Marie för en lunch på fika. De absolut godaste salladerna jag vet finns där!!
Vi träffade senare på Felicia så fick bli en glassdejt med de innan det bar hemåt för att Felicia skulle kolla igenom min garderob efter något att låna. Alltid bra när man är trött på sina kläder att kolla i någon annans.

Imorgon väntar jobbet tidigt som 7 och slutar vid 13 tiden då också.

Likes

Comments

Årets krans var så himla fin, det är så att min mammas kompis är florist så hon har gjort mina kransar sen jag var liten.

Även denna vecka bestod av jobb måndag till torsdag då det vankades midsommar på fredag. Julia kom hit på torsdag kväll och stannade tills idag så midsommar firades med Julia. Vi startade dagen med att kolla borejoggen för att sen på kvällen äta god mat hemma med några familjevänner innan vi åkte in till centrum och avslutade där.
Idag behövs en riktig vilodag, kolla massa serier och bara vara för imorgon väntas jobb igen och upp tidigt på morgonen.

Hoppas midsommaren varit grym för dig, kram!

Likes

Comments