Header


helluu darlings,
jag tar de lugnt i soffan innan jag ska köra i färgen i håret & sen fixa mig för att göra lite små ärenden. jag drog av mina byxor direkt när jag kom hem, så himla skönt.

Likes

Comments


hello babes,
jag åkte precis till jobbet trots min lediga dag för att göra en medicinutbildning så jag kan få delegering till läkemedel. jag känner att de va viktigt att få de gjort & jag lärde mig otroligt mycket trots att jag har haft delegering innan fast på Öland.

Likes

Comments


hello darings.
idag åkte jag till jobbet & insåg att jag har glömt att friskanmäla mig så jag åkte till jobbet & vände. ibland blir man så trött på sig själv. men så får de va!

Likes

Comments

View tracker


hello babes,
jag är i garaget & kollar på mina mekaniker (alltså min pojkvän & hans kompis) när de byter startmotor. jag är trött på denna bilen för det är sjukt irriterande när de kommer nya problem varje gång de andra problemet är löst!

Likes

Comments


hello darlings.
jag ligger fortfarande i soffan, jag är sjukskriven från jobbet i några dagar pågrund av hjärnskakning. jag svimmade och slog i huvudet, fick åka till akuten två dagar efter. men börjar bli på bättringsvägen men jag är trött hela tiden. ska försöka gå upp och inte sova tills på kvällen denna dagen så jag kan klara ett jobbpass.

Likes

Comments


hello beauties!

jag vet att de har varit ett uppehåll i mitt bloggande. jag har inte bloggat sen i mars & de har hänt så mycket i mitt liv sen dess. de har varit för mycket för mig och att hinna med bloggen i allt detta har inte varit möjligt! det har varit sjukt vad jag har åstadkommit dessa månader.

1. jag har sagt upp mig på mitt jobb på telenor!
2. jag har hittat en man som gör mig gladare än någonsin, kommer inte gå ut med namn för måste prata med honom om bilder & information om honom innan. om han vill vara med på bloggen eller inte. men vi är i ett förhållande & jag är så lycklig!
3. jag har flyttat från kalmar, upp till älskade huvudstaden, stockholm.
4. jag har hittat ett nytt jobb som jag trivs bra med uppe i stockholm.

så jag är otroligt stolt över mig själv att jag tog steget att lämna lilla kalmar & starta ett nytt liv här i stockholm. jag ska tacka min underbara pojkvän för detta som fick mig att våga & stöttat mig under denna perioden.

- nu kommer de en bildbomb -

Likes

Comments