Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


hello babes!
jag är påväg mot jobbet, jag älskar mitt jobb & dags för en ny vecka för att tjäna pengar! för er som inte vet så är jag försäkringsförmedlare & jobbar med provision så att vara på jobbet och hjälpa folk att få försäkringar ger mig pengar så jag är supernöjd med mitt jobb! hjälpa folk & tjäna bra är en dubbelbonus för mig! så jag hatar aldrig på måndagar!

Likes

Comments


hello babes!
jag & min kära sambo gjorde våfflor till brunch idag. vi brukar alltid lyxa till söndagen men godare frukost/brunch. så vi hade lite grädde, sylt & färska jordgubbar, bättre än så blir de inte. städning är avklarad, har varit & handlat, ska snart åka ut & lämna av ett brev & ett paket med kläder som ska tillbaka genom ångerrätten, kläder som va förstora & kläder som inte såg ut som de gjorde på bilden. och ska förbi apoteket också. men jag ska kolla klart på filmen som är igång.

Likes

Comments


Hello babes.

Det var länge sen de kom ett inlägg men jag har haft otroligt mycket i mitt liv just nu. But I'm back!

Jag fick vakna riktigt tidigt för att hämta min mamma på Viking Line's terminal. Jag lämnade hemmet vid klockan 06.00 och körde in mammas bil så hon kunde åka hem med sin vän. Men självklart stannade vi en snabbis på Scandic för lite hotellfrukost & tog jag tunnelbanan tre hållplatser till jobbet. Nu sitter jag på jobbet en & en halvtimme innan jag börjar, nog med att jag är alltid tidigast på jobbet med en timme innan start men de blev lite överdrivet kanske. Men det var självklart värt de pågrund av den goda frukosten + träffa mammi som bor 45 mil ifrån mig.

Jag ska snart gå och ta mig en kaffe och en cigarett på taket.

Likes

Comments


hello babes!
jag har blivit kontaktad av försäkringsbolag, de har fått mina medicinska besvär av doktorn redan, dock ville de att jag skulle skicka en besvärsbeskrivning & foton på ärret. jag har precis skickat allt så förmodligen inom kort får jag kanske veta om jag får ersättning för sveda & smärta & kanske för mitt ärr inte är de roligaste att titta på får vi hoppas!

Likes

Comments