Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hallå babes!
snart är de studentdags för många av er, så roligt att se och jag önskar att alla kommer ut med bra betyg & glada leende. jag tog min student 2014 & kom dessvärre inte ut med toppenbetyg men de biter mig i arslet nu. och min student var inte så lyckad så jag hoppas verkligen eran blir så mycket bättre.
jag var tillsammans med en kille just då, som var "överbeskyddande", lät mig inte göra saker, prata med vilka jag ville, fick inte bli full eller gå ut trots om han var med. så jag var otroligt besviken på mig själv att min student förstördes pågrund av honom. så jag säger de nu, låt inte den chansen försvinna! studenten ska vara eran, ingen annans!
men enough about that, här har jag tagit fram de klänningar jag tycker skulle passa perfekt för eran student, alla klänningar kommer från chiquelle & är ett rimligt pris för alla som inte har värsta budgeten att luta sig mot!

Likes

Comments


hallå babes!
shopping stod på min lista efter jobbet & mitt hjärta valde då att köra mig till massa affärer och kom med åsikter om vad han tyckte va fint eller inte. min plan var egentligen att köpa två par leggings men helt plötsligt kom jag ut med två påsar, oops, så kan de gå.

Likes

Comments


hello babes!
jag är påväg mot jobbet, jag älskar mitt jobb & dags för en ny vecka för att tjäna pengar! för er som inte vet så är jag försäkringsförmedlare & jobbar med provision så att vara på jobbet och hjälpa folk att få försäkringar ger mig pengar så jag är supernöjd med mitt jobb! hjälpa folk & tjäna bra är en dubbelbonus för mig! så jag hatar aldrig på måndagar!

Likes

Comments


hello babes!
jag & min kära sambo gjorde våfflor till brunch idag. vi brukar alltid lyxa till söndagen men godare frukost/brunch. så vi hade lite grädde, sylt & färska jordgubbar, bättre än så blir de inte. städning är avklarad, har varit & handlat, ska snart åka ut & lämna av ett brev & ett paket med kläder som ska tillbaka genom ångerrätten, kläder som va förstora & kläder som inte såg ut som de gjorde på bilden. och ska förbi apoteket också. men jag ska kolla klart på filmen som är igång.

Likes

Comments


Hello babes.

Det var länge sen de kom ett inlägg men jag har haft otroligt mycket i mitt liv just nu. But I'm back!

Jag fick vakna riktigt tidigt för att hämta min mamma på Viking Line's terminal. Jag lämnade hemmet vid klockan 06.00 och körde in mammas bil så hon kunde åka hem med sin vän. Men självklart stannade vi en snabbis på Scandic för lite hotellfrukost & tog jag tunnelbanan tre hållplatser till jobbet. Nu sitter jag på jobbet en & en halvtimme innan jag börjar, nog med att jag är alltid tidigast på jobbet med en timme innan start men de blev lite överdrivet kanske. Men det var självklart värt de pågrund av den goda frukosten + träffa mammi som bor 45 mil ifrån mig.

Jag ska snart gå och ta mig en kaffe och en cigarett på taket.

Likes

Comments


hello babes!
jag har blivit kontaktad av försäkringsbolag, de har fått mina medicinska besvär av doktorn redan, dock ville de att jag skulle skicka en besvärsbeskrivning & foton på ärret. jag har precis skickat allt så förmodligen inom kort får jag kanske veta om jag får ersättning för sveda & smärta & kanske för mitt ärr inte är de roligaste att titta på får vi hoppas!

Likes

Comments