Header


hello babes!
jag har blivit kontaktad av försäkringsbolag, de har fått mina medicinska besvär av doktorn redan, dock ville de att jag skulle skicka en besvärsbeskrivning & foton på ärret. jag har precis skickat allt så förmodligen inom kort får jag kanske veta om jag får ersättning för sveda & smärta & kanske för mitt ärr inte är de roligaste att titta på får vi hoppas!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


min syn på droger & alkohol.
vi börjar med alkohol: jag har väl inga problem att folk dricker, jag dricker inte själv så otroligt ofta & mycket. jag har taggat ner vid den fronten. ofta vid fester är jag fyllechaffis eller vi har mini så har inte blivit av så ofta nu. men de gör inte mig något! dock tycker jag inte att barn ska få se sina föräldrar aspackade, att mamma eller pappa blir konstigare för hur längre kvällen går utav ett val dem gör.
droger: de är inget för mig, funkar inte i mitt system. jag skiter om andra gör de men så länge inte barn eller vänner omkring dig blir skadade. eller att just barn är i närheten, de är ingen bra miljö för ett barn.
enkelt!

Likes

Comments


godmorgon babes!
jag vaknade med värsta migränen så glasögonen är på & migräntabletter svalda! jag äter inte frukost så blev illamående på tunnelbanan hit. så jag köpte mig en kvarg & redbull för att pigga till! men migrän ska väl inte få stoppa mig så jag jobbar på & kämpar för att få ut mina inlägg!

Likes

Commentstre saker jag gillar med mig själv
1. Att jag är otroligt snäll, vill hjälpa andra
2. Att när jag sätter ett mål - så kämpar jag för de
3. Mina ögon - otroligt nöjd med min ögonfärg


tre saker jag ogillar med mig själv
1. Att jag vill hjälpa alla & kanske skiter i mig själv alla gånger.
2. En dålig förlorare
3. Jag har valt vägar i mitt liv som inte var för min skull

Likes

Commentshello babes!

mitt livs största misstag, den är svår. för jag skulle inte kommit dit jag är idag, varit den person jag är idag om de inte var för detta "misstaget". men om jag måste välja är att jag inte vände när jag såg varningsklockor hos mitt ex. att jag stannade kvar så länge, tog hans skit så länge, tills att de bröt ner hela mig! många tänker nog "men vem ångrar inte ett ex" - jag har ex jag inte ångrar som va väldigt snälla & rara mot mig. men han bröt mig från grund & botten, de tog mig så långt ifrån verkligheten. men hade jag inte träffat honom hade jag nog aldrig träffat den personen som jag lever ihop med nu! så på ett sätt kan jag inte se de som ett misstag - bara en lärdom!

Likes

Comments