Godmorgon!! Måndag idag, yay ny vecka nya möjligheter eller, haha! 😉
Iallafall legat vaken sen halv sju men funderar på å traska upp nu, idag blir de till å åka till Alingsås, har lite jag ska handla å sen blir de väl en å en annan lång promenard med bille, tråkigt väder bara? ☁️💧 Sen vid fyra börjar jag jobbaaaa💰 å när jag kommer hem 22:15 ikväll så är annie här, myyyyysdååårå 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åh, inatt drömde jag en sån otroligt hemsk dröm va. Drömde att jag va ute i skogen och gick med bille, jag hade honom lös å helt plötsligt så va han spårlöst borta? Jag letade i flera timmar men tillslut blev de mörkt å ingen Billbo va hittad.

Jag gick tillbaka till skogen varje dag i flera veckor å bara skrek å letade efter honom men de va helt tomt å mörkt i skogen. Jag hade ju verkligen förberett mig på att bille va död, han va borta å de va sååå himla hemskt fy fan vad jag grät i drömmen va.

Men sen! Efter några veckors letande så gav jag upp, men gick tillbaka en sista gång å bara ställde mig mitt i skogen å skrek en gång på bille å sen vände jag ryggen till, så hör jag något bakom mig och väder mig om, å där stod bille å tittade på mig! Som precis samma hund som jag hade förlorat några veckor innan, alltså jag va så lycklig va, haha!

Helt sjukt vilka konstiga drömmar man kan ha! 😁 tur att de ENDAST va en dröm!! Min lille bille ❤️

Likes

Comments

Idag är de min jobbiga jobbtorsdag som står på schemat, bara å gilla läget tyvärr!
Efter jobbet så är de bara en dag kvar sen helg igen, å snart fyller jag? Herregud. 😳 i helgen ska jag till Mio i Göteborg å hämta hem mitt köksbord. Äntligen!! Har ju inte haft något sen jag flyttat in för jag är så jäkla kräsen, hehe.. Jaja! De kommer bli sjukt fint här hemma iallafall!

Likes

Comments

Nu har jag precis varit å hämtat bille hos marina, efter att ha jobbat idag! Så nu ska jag å Billbo hämta upp Astrid så ska vi gå i skogen! 😍 myyyyys

Likes

Comments

Jag tänker skriva denna texten, just för att jag vet hur nyfikna många av er är samt att folk spekulerar så sjukt mycket? (!!) jag kommer troligen ha denna i utkastet ett bra tag innan jag känner att "idag kan jag faktiskt lägga ut detta" de är ingen stor grej men samtidigt så tycker jag inte att folk egentligen har rätt å veta? De är ändå MITT privatliv å jag tänker la mest varför ska jag berätta för er om de, men! Som ni ser i inlägget så har jag fått några kommentarer om mig å albin å varför jag flyttat å lalala.

Anledningen till detta är rätt enkel, å lätt att förklara såsätt. Jag å albin träffades när vi båda precis hade fyllt 15, alltså 2011 å nu är de ändå 2017, så ni kan ju räkna ut själva att man växer ifrån varann, andra saker prioriteras å man kanske tappar känslorna, å så va de för oss, vi orkade inte kämpa mer å vi kände inte så mycket mer för varann än som vänner, å så är de med de.

De va liksom i ca oktober förra året som jag å albin va på de klara med att vi kanske inte längre ska va tillsammans, men sen "gick vi inte ut" med att vi va singlar förens jag flyttade nu i slutet på januari, så där har ni den spännande historien😘 Vi ville helt enkelt olika saker i livet å vi båda kände att detta var de bästa.

PS. Finns alltid två sidor av myntet, så man ska aldrig tro på de första man hör, de säger bara mer om er som människor, så våga fråga istället!


Likes

Comments

Hallllooooj! Min helg va bra, i lördags stack jag å några vänner ut till Göteborg å drack en del tills de blev alldeleeeees för mycket, haha! I vanlig ordning tyvärr😁 men! I söndags så chillade vi runt bara å spelade bingo sen på kvällen, så jag har haft en riktigt trevlig helg, helt sjukt att jag va ledig hela helgen, känns som om de va ett tag sen!

Sen nu, ja ännu en jobbvecka på g, bara 94 dagar kvar till min semester nu, L Ä N G T A R❤️

Strax ska jag ringa till MIO å fråga vart sjutton mitt köksbord är någonstans! 😂 sedan blir de en långpromenad i solen!

Likes

Comments

Hatar mina torsdagar, blä. Men när jag kommer tillbaka efter rasten så är de "bara" fem timmar kvar åh! Jaja håååålll ut! Snart helg 😄☀️

Likes

Comments