Header

Äntligen slut på veckan, bara fredagen kvar!
Inte planerat så jätte mycket för helgen, blir att kanske träffa Ellen imorgon om vi nu båda inte är allt för sjuka! På lördag ska jag träffa Macs mamma för första gången.. Är sjukt nervös! Vet inte ens varför men aah vill göra ett gott intryck.
Sen blir det att plugga deluxe denna helg och verkligen foka på det!
Men nu är det dags för denna tjej att "hit the bed".
Puss, ciao

Likes

Comments

Jag gör en liten busig sak just nu. Bloggar på jobbtid... Lite rebelliskt jag vet, spänning i vardagen.
Vet egentligen inte varför jag bloggar just nu, är trött, sitter på jobbet och har sjukt ont i huvet. Man kunde tro att man skulle få njuta av påsklov, men nej... Icke sa Nicke :-)
Påsklovet har iaf varit bra tills nu. Har varit mycket med kompisar, Mac och min familj och bara myst. Festade även i fredags och lördags, det var roligt att träffa folk men drack nästan inget. Var helt enkelt inte på humör!
Elin min gäri från Lysekil kom även hem så har spenderat mycket tid med henne!
Och ja som sagt, nu sitter jag här på en pall och har absolut inget att göra... Ha det gott! Ciao

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var jag och åkte skidor med mina tjejer i Romme, det var hur urmysigt som helst och vädret var helt otroligt fint!! Älskar verkligen att åka skidor, wow
+ att det är rätt bra träning, det kan mina ben intyga
Puss, ciao

Likes

Comments

Tänkte göra en TMI tag, vilket står för som säkert alla vet, too much information tag. So without further a-due... 

Vad har du på dig? Atm har jag bara på mig ett par trosor. No judging. Klockan är 01.16 på natten och jag ska sova efter detta.

Någonsin varit kär? Denna fråga tycker jag är så svår att svara på eftersom att det är svårt att veta var går gränsen mellan att vara riktigt kär jämfört med att tycka om någon. Jag har ju haft pojkvänner, men om kär räknas som den här "wow jag älskar verkligen den här killen"-känslan. Då är svaret nej, jag har inte varit kär.

Någonsin haft ett jobbigt break up? Har ju bara haft ett par få breakups (Typ 3) och dem har varit helt "okej"!

Hur lång är du? Jag är 163 cm lång, (egentligen 162 men jag tycker den där sista cm gör mkt så brukar ljuga om det).

Hur mycket väger du? Jadå, brukar undvika vågen ;-) Nej men typ 60-65 kilo! Är inte riktigt helt säker... beror ju också på hur mycket godis man ätit under kvällen ;-)

Några tatueringar? Svar nej, men skulle gärna vilja ha tatuera in min systers namn någonstans!

Några piercingar? Ett hål i vardera örat, men har funderat på att ta hål i naveln sen jag va typ 13...

OTP? Hade ingen aning vad det betydde, så googlade. Det stod tydligen för "one true parning" vilket då ungefär betyder vilket par jag "shippar" mest. Typ Angelina Jolie och Brad Pitt eller Toby och Spencer från PPL. Men mitt favorite couple of all times är Glenn och Maggie från The Walking Dead (serien).

Favoritprogram? Kollar inte på "program" men min favorit serie är nog.. eller asså vet inte om jag ens kan välja! Jag har sammanlagt kollat på 27 serier i hela mitt liv, vissa är avslutade och vissa är fortfarande igång men min favorit serie någonsin, som jag bara önskar att jag kunde kolla om för första gången måste nog vara Grey's Anatomy.

Favoritband? Call me old fashion but definitivt Wham!

Någonting du saknar? Just nu i denna stund, att vara helt frisk och kunna göra enkla saker som att sitta upp rakt i flera timmar och plugga, eller typ andra saker som att träna eller gå ut med mina tjejkompisar och ha en askul "vild" kväll!

Favoritlåt? Hmm, hatar att välja favoriter men antingen Give Me Love av Ed Sheeran, Carless Whisper med George Michael (från Wham) eller typ Empty Rooms med Gary Moore

Hur gammal är du? Jag är 17 år, fyller 18 den 22 september.

Stjärntecken? Jungfru

Någonting du letar efter hos en partner? Hos en respektive letar jag nog framförallt efter en kille som är väldigt framåt, rolig, trevlig och bryr sig om min familj och mina vänner.

Favoritmotto? Man lär ju hålla sig till det man har sagt sen man var en liten skit. "Fake it until you make it".

Favoritskådespelare? Denna är enkel! Ryan Reynolds, han har en sån fantastiskt karaktär i alla filmer. As rolig och ironisk hela tiden. Såg faktiskt Dead Pool ikväll med mina päron och den var så himla bra. Lätt en ny favorit!

Favoritfärg? Lavendel! Vilket typ är en ljus lila.

Extremt Hög eller väldigt låg musik? Högt ska det va! + en bra bas.

Vart går du om du är ledsen? Till min mamma. Vi har en väldigt öppen relation och jag berättar allt för henne! Nästan iaf...

Hur lång tid tar det för dig att duscha? Duscha är skönt men det tar nog faktiskt bara ca 10-15 minuter för mig oftast! Är mer av en "bad"-tjej!

Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen? Ca 1 timme och lite till.

Någonsin varit med i ett slagsmål? Nope, inte fysiskt i alla fall!

Turn on's? Mörkt lite ruffsigt hår, en snygg klädstil och självförtroende.

Det var allt för denna gång. Det finns ju typ 25 frågor till så tänkte att jag fortsätter med dem en annan dag i en part "II" för nu är jag jätte trött och vill sova </3 - ciao

Likes

Comments

Nouw Magazine
  • Blogkeen
  • Nouw