Jag är på sånt humör just nu där jag känner mig arg, men samtidigt glad vilket ofta resulterar i att jag blir lite poetisk och vill prata/skriva om djupa saker. Detta ska jag dock inte göra nu utan nu ska jag ta en sekund och försöka förklara min kärlek till Ed's album som släpptes i fredags och faktumet att jag har biljetter till hans konsert.
Ed är en sån artist som sätter ord för mina känslor och jag kan berätta att just nu relaterar jag starkt till låten save myself från hans nya album Divide. Tidigare idag när mina humörsvängningar bestämde sig för att vara glada så dansade jag sjukt mycket till Nancy Mulligan, vilket är världens mysigaste "irländska dansbandssång" typ. För att vara ärlig så försöker jag bara komma på något att skriva om och då kom Ed till mitt huvud, ovanligt, I know.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fans, i detta blogginlägg ville jag bara be om ursäkt för att jag inte bloggat på länge, I'm sure you all care so much, anyways so är jag back nu och vill ge extra cred till Ellen P som är ett av mina största fans

Love u all, ciao

Likes

Comments

Äntligen slut på veckan, bara fredagen kvar!
Inte planerat så jätte mycket för helgen, blir att kanske träffa Ellen imorgon om vi nu båda inte är allt för sjuka! På lördag ska jag träffa Macs mamma för första gången.. Är sjukt nervös! Vet inte ens varför men aah vill göra ett gott intryck.
Sen blir det att plugga deluxe denna helg och verkligen foka på det!
Men nu är det dags för denna tjej att "hit the bed".
Puss, ciao

Likes

Comments

Jag gör en liten busig sak just nu. Bloggar på jobbtid... Lite rebelliskt jag vet, spänning i vardagen.
Vet egentligen inte varför jag bloggar just nu, är trött, sitter på jobbet och har sjukt ont i huvet. Man kunde tro att man skulle få njuta av påsklov, men nej... Icke sa Nicke :-)
Påsklovet har iaf varit bra tills nu. Har varit mycket med kompisar, Mac och min familj och bara myst. Festade även i fredags och lördags, det var roligt att träffa folk men drack nästan inget. Var helt enkelt inte på humör!
Elin min gäri från Lysekil kom även hem så har spenderat mycket tid med henne!
Och ja som sagt, nu sitter jag här på en pall och har absolut inget att göra... Ha det gott! Ciao

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var jag och åkte skidor med mina tjejer i Romme, det var hur urmysigt som helst och vädret var helt otroligt fint!! Älskar verkligen att åka skidor, wow
+ att det är rätt bra träning, det kan mina ben intyga
Puss, ciao

Likes

Comments

Nouw Magazine
  • Blogkeen
  • Nouw