Hej! Har ni varit inne på Junkyard & tittar på Adidas-plaggen? Hur snygga är de inte!

Hittade dessa två nedanför, helt klart mina favoriter! Vill så gärna bara klicka hem de 👇🏼 men, julafton om exakt två månader!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Och för andra gången, förlåt att jag inte bloggat någonting, men nu så tänkte jag köra på igen, som första gången.

Hur som helst. Klockan är alldeles strax halv ett, och jag & familjen, minus brorsan sitter i bilen med husvagnen bakom oss och är påväg upp till Kläppen där vi ska ställa husvagnen för tredje vintern (?). Ska alldeles strax stanna & stoppa i oss någonting. Tänkte iallafall bara checka in & publicera någonting litet, lär förmodligen komma upp fler inlägg senare.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu på lektion, och skriver på lektionstid. Men nu när vi har ''läs-timme'' som vi kallar det för, och en tredjedel av klassen har glömt böcker så får vi hitta på något eget att göra.

Hur som helst. Vi har ju skoldatorer, vilket är Macbook Air's, och på de har vi ju då något som kallas för ''Photo Booth''. Det använder vi alla jämt! Har även en egen Macbook, likadan hemma. Så kan det här med datorerna. Har iallafall väldigt mycket bilder på Photo Booth, och det finns ju då väldigt många olika effekter att mellan, utomjordingen är helt klart min favorit! Bjussar er på två stycken bilder.

Likes

Comments

Har idag varit på en begravning för Kjell, min pappas styvfar. Hade på mig detta! Skor från dinsko, jeans från Dr.Denim, Marinblå stickad frän H&M.

Likes

Comments

Hej! Jag & Sophie, har tidigare haft en period, som varade väldigt länge. Vi såg på skräckfilmer, varje gång vi var med varandra. Vilket var svinkul & obehagligt. Kollade bland annat på Scream-filmerna, som vart en stor favorit. Nu har det även dykt upp en Scream-serie på Netflix, som är en hel säsong. Hur bra är inte det då?

Ligger nu i sängen & kollar på serien, skulle kunna ligga här hela dagen. Men det ska jag inte! Skriver mer om det senare. Hade!

Likes

Comments

Hej! Jag var iväg en sväng med mamma & handlade på Ica Maxi häromdagen, fick med mig hem en Ben & Jerry, Fairly Nuts heter den. Satte mig nu, såhär en onsdagskväll i Oktober, och smakade den.

Har smakat de flesta Ben & Jerrys, men denna slår nog dem alla. Supergod, verkligen! Ni måste smaka, helt klart!

Likes

Comments

Hej! Istället för att ha en riktig, såkallad skoldag så hade vi sovmorgon till 09:30 och skulle samlas uppe på Brantbrink (brantan), för att springa ett lopp på 5,5km. Jag gick, dock. Med ett gäng till. För att vara helt ärlig, så är inte mi kondition det bästa, och.. jag är helt enkelt väldigt lat utav mig.

Slutade sen vid lunch, drog hem med kommunalt. Vilket tog lite mer än en timme, snarare en och en halv. År subway, med mor & far. Kom hem till familjen + Anna - pappas syster, som även är en fotograf. Hon har verkligen hjälpt mig en hel del, bland annat när jag tänkte fota crosstävlingen som hölls på Uringe, bilder hittar ni på min Facebook-sida under namnet "Eveline MX".

Lyckades iallafall korta ner inlägget en aning, gemfört med gårkvällens långa.. bättre?

Diggar leksakerna i bakgrunden, som är min lillasysters :-)

Likes

Comments

Idag är det tisdag, och igårkväll gick jag och la mig redan vid åtta-tiden då jag ställt klockan på 06 imorse. Dock, så somnade jag inte förrän tio/elva tiden som vanligt.

Hur som helst. Klockan ringde 06, steg upp och gjorde mig i ordning på fyrtiofem minuter, gick iväg till bussen och var framme i Tullinge 08. Började tjugo över med slöjd, en lektion som jag nu längtar efter att ha i drygt en vecka. Är egentligen inte ett så stort fan av det hela, men vad sjutton.. korsstygn, som det kallas - det jag håller på med är ju faktiskt riktigt roligt!

Till lunch drog jag & Sophie iväg till centrum, köpte oss en thailåda och satt där inne ett tag. Gick tillbaka när det var drygt en halvtimme kvar till tyskan.

Slutade efter en rätt seg dag, och tog bussen med Sophie hem till henne. Käkade, och sluddrade till. Fick sen ett samtal av pappa att han stod utanför & väntade på mig, då crossbanan öppnade 17. Drog iväg dit & körningen gick väl helt okej, då jag skaffade en lårkaka från senaste gången på Uringe, inte nå vidare skönt att köra med den. Men det fick gå. Har nu precis duschat, ska alldeles strax sätta på vattenkokaren & göra mig en kopp té, se på tv/serie med Sophie. Lär väl hinna slockna innan dess då jag är helt slut efter dagens. Vi hörs imorgon!

Suger på att skriva korta inlägg, ska verkligen bli bättre på det, då jag vet att väldigt många tröttar fort!

Likes

Comments

Var på Ica Maxi med mamma & Sophie häromdagen, gick förbi kläderna en snabbis och hittade bland annat denna skönhet. Det är en pyjamas med ett leopardtryck på där det står, I love my bed och.. hur sann är den inte då? plus att det gjorde hela T-shirten!

Likes

Comments