Sitter just nu och kollar på Tjuvarnas Jul (tidernas bästa julkalender) på jobbet samtidigt som jag dricker kaffe och äter Paradis. Detta är sista dagen här för mig tyvärr så blandade känslor. Kommer sakna barnen mycket, de är så söta😍 Men ikväll kommer Michelle till Helsingborg och imorgon åker vi till Köpenhamn, kommer bli en fullspäckad helg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blir mycket bilder på mat, sorry för det haha. Men nu är det bara 2 dagars kvar på mitt job här i Helsingborg. På måndag flyttar jag hem till Linköping igen. Ska faktiskt bli tråkigt, barnen är så söta här😍 imorgon har vi julfest vilket ska bli så mysigt, tomten kommer på besök också🎅

Likes

Comments

Har idag klarat av veckans längsta jobbdag och avverkat ett par avsnitt av Bron. Efter jobbet åkte jag förbi Apoteket för att köpa 2 olika nässpray och ipren. Nu jävlar ska jag bli frisk!! För i helgen flyger Michelle ner hit då vi ska till Köpenhamn på lördag. Vi ska gå runt på stan och på kvällen ut och äta middag och dricka öl. Vi ska också kanske planera in en till grej på lördag, men mer om detta på söndag om det kommer ske! Nu är det dags för mig att sova och hoppas verkligen jag kan somna pga förkylningen. Vaknade nästan varje halvtimma inatt så snacka om att jag har varit trött idag...

Likes

Comments

Har aldrig gett tid till att titta på serien Bron, men nu äntligen har jag gjort det och fan vad bra! Bästa kriminalserien som har gjorts, den har allt, humor, spänning, drama, action. Ni som inte har sett den borde göra det!

Likes

Comments

Bestämde mig för en resa till Linköping även denna helg och har just nu ätit middag hemma hos mig med Emma! Så mysigt, men nu ska vi dra ner mot stan och dricka ett eller två glas vin. Vi höres!

Likes

Comments