Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då är snart denna 7 dagars a​rbetsveckan över och jag är sjukt trött känner jag. Annars har veckan gått fort och vill bara att denna helg ska vara över så det kan bli nästa för då är det MATFESTIVALEN och då är man ledig!

Så på fredag åker man dit med antonia för att äta go mat och dricka bärs. Sen på lördag så är det förfest hos malin och då åker jag och pontus dit. Blir tre dagars arbets vecka då, känns skönt då man har jobbat 7 dagar i streck nu. På måndag ska jag träffa syster och mosters lille pojk. Sen åker vi och gratulerar mormor också för hon fyller år.

Ikväll så ska jag umgås med pontus så får se vad vi hittar på, känner mest för att käka god mat och kolla på Shamless. Rekomenderar defenetivt den serien, går inte sluta kolla! Imorgon blir det kvälls jobb så blir absolut en lugn kväll vilket som.

Likes

Comments

Likes

Comments

äntligen är snart dubbel passet klart och snart har jag ledig dag. denna månaden blir det mycket arbete innan jag börjar studera nu till hösten.

sommaren är snart över och man har lärt känna nya vänner och haft roliga kvällar. men nu får det ta och bli lugnare när hösten drar sig in. fokusera på jobb och pluggandet. nästa vecka blir det mycket jobb samt åka till fritsla och äntligen tatuera mig. blir att skugga armen samt börja på nästa och göra en mandala. ser framemot det!

annars i sommar så har man äntligen fått meta, resultat blev inte ett ända napp.. väldigt besviken men man fick ett jack i benet och ett uppsvullet ben då man cykla in i bensinstation för att met spöt åkte ur. själv cykla man på en herr cykel som du nu kallas. så jag hann inte få över benet.

men ikväll blir det ölar kväll med antonia, jessica, viktor, peter och pontus förmodligen. blir hem rätt så tidigt för imorgon ska man träffa syster och lille systersonen. happy!

nu ska jag vila, snart börjar man igen 

Likes

Comments

Likes

Comments