Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

ny vecka , nya möjligheter.

Idag började man dagen i Skövde med syster och systerson för att köpa en ny mobil på Telenor butiken. Jag köpte mig en Honor 8, är SUPER NÖJD! Efter så åkte vi till Dollarstore för att handla inför min födelsedagsfest på lördag då jag fyller 23 år. Det blir grillning och förfest sedan in till skövde för lite dans med härliga vänner.

i fredags så åt jag mat med pappa och lousie sen vart det en lugn kväll. på lördagen så jobbade jag på dagen, senare så åkte jag och Antonia intill Skövde för att ta några öl. Vi träffade på alla den kvällen kändes det som. Men kvällen var trevlig men den gick väldigt fort.
Nu blir det jobb i två dagar innan sommarschemat för jobbet som drar igång på måndag!
ser framemot sommaren och var den har att erbjuda!

Likes

Comments

Gårdagen var man på info om utbildning som börjar till höst på falköping lärocenter. Tog 3 timmar, det bjöds på smörgås och kaffe. Tydligen är vi dem första som får den möjligheten! Känns ju otroligt bra, så nu kör man.
Efter det så tillbringa man hela dagen med holger, så man har saknat honom. Blev massa bus! Fick även banan på hela min svarta tröja så Idag har man gått med lite små fläckar här och där, haha men det är väl inte hela världen! Även skönt med LEDIG HELG!

Idag har man jobbat sen efter det så möte man upp syster Och holger i skövde. Vi åt sushi, första gången jag äter det och det blir fler gånger kan jag säga. Super gott, åt till och med upp systers mat. Efter det så shoppa vi loss en liten stund. Hitta lite nya underkläder, ett par jeans och en tröja som var på rea, jippi! Efter en stund så tog vi en glass på gräddhyllan och en liten mini festis. Dagen har varit jättebra! Nu blir det ett glas vitt ikväll sen imorgon drar man mot Stockholm för kryssning framtills söndag.

Ha en bra helg!

Likes

Comments

Nya vecka redan och det är tisdag.
I lördags så var man hos pappa framåt kvällen och förfesta med han och Louise lite innan man åkte till Skövde med antonia. Vi hade typ pub runda kändes det som men vi fastande tillslut på rådhuset. Satan vad mycket folk det var, fullt överallt. Kvällen slutade med att även man fick en hel öl över benen så det var tur att man hade lång tröja som man kunde skylla med. Sen inte nog med det så fick man även lite cider över sig. Men shit happens!

På söndagen så åkte jag och Pontus åt innan jag åkte till jobbet. Framåt kvällen åkte jag hem till Karlsborg för att på måndagen var jag ledig. Imorgon ska jag åka hem och packa väskan efter jobbet inför kryssningen på lördag med härligt gäng! Sen på torsdagen så kanske man ska äta mat med Pontus efter jobbet men får väl se. På fredagen så blir det stan med syster och Holger sedan lite mat. Sen blir det sova tidigt för på lördagen drar man 10.40 från Skövde mot Stockholm!

På söndagen åker man till Pontus för att stanna till på tisdagen och gå på bio eller åka och grilla vid sommarstugan ska bli skönt med lite lung och ro!

Likes

Comments