Jag har drömmer precis som alla andra, har funderat länge på och dra utomlands och jobba. I ett varmt land såklart. Känner själv att ingenting lockar mig till och stanna kvar i Sverige. Om man åker bort bara ett år och ser sig om, själv är jag bara 22 år och har inte bråttom med något känner jag. Om man ska väl passa på när man är ung!

Tänk själv att lära känna nya människor och få mer erfarenhet och dessutom bo där det är varmt största delen av året. Passar mig in så bra, för själv hatar jag kylan och grå dagar. Tänk vad mycket man får se och vilka minnen man skapar!
Har själv en kompis som har rest utomlands och arbetat och jag vill verkligen göra det med. Så nu tänker jag ta steget och kolla vilka möjligheter som finns. Jag har kollat runt förut men hittar inget, dem som läser min blogg om ni har förslag så kom med dem bara, skulle vara super bra.

Det hade ju varit sjukt nervöst men samtidigt så spännande att bara dra!

  • 3 readers

Likes

Comments

Veckan började ju inte lika bra, feber och massa annat men börjar bli bättre. Så får kurera mig hela dagen idag med massa filmer.
Annars blir det jobb hela resten av veckan, så hoppas febern försvinner tills imorgon så man kan jobba. Saknar redan arbetet!
Imorgon ska man även på möte inför ett jobb så blir tidig in till Skövde imorgon. Hoppas på bra respons!
Annars så är ju vädret helt kaos, tycker snön kan upphöra i flera år nu så kan det vara vår och sommar ännu längre. Det är ju snart maj!
Alla på snap bara snö i morse, jag blev inte förvånad alls men som sagt vädret är ju helt förvirrande just nu.
Annars var helgen väldigt rolig. Hamnade på glädje med Antonia, Josef och John sen även så möte vi upp Tobias och någon kompis till honom plus några fler och dansade ungefär hela kvällen, precis vad jag behövde. Men nu blir det äntligen en lugn helg om man inte drar in till funky town? på fredagen en sväng får väl se.
Nästa helg fyller Antonia år, så hon ska firas med lite fest och utgång.
Vet exakt vad som ska köpas i present. Kommer bli bästa presenten 🎉

  • 6 readers

Likes

Comments

Då är påsken snart över och allting går tillbaka till vanliga rutiner igen. Så nu blir det jobb famtills fredag. Förra veckan så fick jag och Antonia en liten spontan feeling och gick till mikes pub och tog en skärtorsdags öl. Senare så kom även John och Josef och gjorde oss sällskap, kvällen var i alla fall trevlig!. Under hela påsk helgen så jobbade man men bra tider ändå. Så i fredags efter jobbet så färgade Antonia mitt hår rosa, men det var bara toning så nu är håret tillbaka till vanliga hårfärgen igen. Men fan vad bra det blev, blev sjukt nöjd! Kommer defenetivt göras om.

På lördagen så jobbade man dag till 15.15 sen var det bara att och åka till jenny på 24 års födelsedagsfest. Kvällen var rolig och trevlig! På söndagen så var det kvällspass på schemat, Idag har man haft sin lediga dag så då har man varit hos mormor och hälsat på. Sen så åkte man till Emmelie och snackade skit över en kaffe. Tog även en lång promenad vid vättern i det fina vår vädret. Framåt helgen har man sin lediga helg, så då blir det lite sällskaps tid med vännerna. Fredag så ska man pimpla lite vin med Emmelie sen en utekväll med Antonia på lördagen. Blir nog en bra helg!


please, listen sooo good.


Likes

Comments

I går fick man förlängt vikariat i yttligare 1 månad till ungefär, känns super bra! Så nu ska det slitas som aldrig för, hehe. Annars så arbetade man till 15.00 igår, hade en tid på 11.00 men det blev förlängt men det är ju bara positivt när man trivs som getingen gör med honungen eller vad man säger. När man äntligen var hemma så kom helt plötsligt mamma, mormor och även min systerson in genom dörren. Dagen blev ju så mycket bättre och det första man får av lille systersonen är världens gulligaste kram. Mitt hjärta smälter varje gång!

Så under kvällen så kollade man på babblarna med Holger, man kan låtarna utan till nu.

Idag vaknade man med något jävla virus i kroppen, är täppt och halsen är så torr av sig. Och nu börjar även febern komma fram, men jag gråter inte för det utan snart blir det Skövde med syster en liten stund innan tåget beger sig till Borås. Men då hinner jag även fixa presenten till födelsedagsbarnet haha. Paket har inte kommit, så lär väl få åka utan det BUHU..

Aja, inga sura miner nu är det faktiskt helg!

Likes

Comments

Gårdagen började med att jag satte mig med alla gamla kort och skulle lägga dem i ordning. Jag gav upp tillslut för jag tröttnade helt enkelt. Vid 16:00 så möte jag upp Emmelie och gick en lång promenix med henne, senare sen tog vi med oss Smokie och gick till kanalen för en glass. Så det blev ju min första glass detta året faktiskt och det smakade braa! Framåt kvällen så satt jag och mor i soffan för att deklarera, låter inte så kul nej men det tog mindre än 10 minuter så det funkade faktiskt.

Idag gick man upp kl.05:00 för att åka iväg och vara barnvakt åt sin lilla systerson till syster kom hem från jobbet. Nu är man redo för en trip till Skövde för att ta en fika med Malin sen vidare för ett kvällspass på jobbet. Annars så är det äntligen snart helg igen, så då bär det av till Skene på fredagen för då är nog mitt paket här och det måste jag ha med mig för där i ligger min tröja! Får inte glömmas. Nu ska jag dra mig mot bussen snart, så ha en väldigt solig onsdag allihopa för jag kör med solbrillorna på idag.

Likes

Comments