Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Perfekt nu när hösten är på väg, deckare av cilla och rolf börjlind. En deckar serie som handlar om mord där Olivia Rönning och Tom Stilton löser morden tillsammans med Rikskrim. Detta är den fjärde boken av bok serien, själv älskar jag deckare och denna serien är jätte spännande. Den första boken Springfloden finns som film serie och snart kommer den andra filmen i serien av den andra boken ut. LÄNGTAR SÅ DET KNAKAR!

REKOMENDERAR!

Likes

Comments

Snart redan fredag igen..och helgen är kommen igen. Det går ju fort, förra helgen var man på matfestivalen. Tyckte ärligt talat att det inte var något att ha i år. På krogarna var det dock inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara men jag har nog tröttnat en hel del på att gå ut på bogrens och dessa dans ställen. I veckan har man arbetat så sista dagen är imorgon, slutar 12.30 sen måste man till arbetsförmedligen och meddela att man äntligen börjar studera!
Ska bli så kul och spännade!

I helgen så ska man bada flyttbastu med far, syster, joakim, pontus, louise och hennes syster med flera. Ska bli roligt, senare sen så kanske man åker in till skövde jag och Pontus för att ta några bärs. Vi får se hur trötta vi blir av värmen.
Denna torsdagen får tillbringas i soffan med shamless och denna förbaskade magonten man har. Passar även på och vila när man är ledig, vila är något jag måste bli bättre på. Känns som jag måste hålla i gång hela tiden och hitta på saker men känner att jag inte orkar. Så bara börja vila! 

fest bild från i lördags med MALIN

Likes

Comments

Likes

Comments