Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Veckan har gått för fort nästan men det gör inget vill bara att denna månad tar slut. I veckan så har man varit ännu förskyldare så det att om vara frisk var fel. Men jag har jobbat ändå innan det tog stopp, så har varit hemma i 3 dagar nu och äntligen börjar det bli bra. Så imorgon blir de jobb, 5 timmar så det funkar allt. Efter jobbet så blir det nog att åka till syster och spendera kvällen med syster och systersonen som man älskar mest! Så tippar åt en lugn helg, vilket ska bli sååå skönt. Så himla trött att vara ute nu för tiden. Men det är väl kanske en period, vilket är perfekt. Man ska ta vara på lugna stunder tycker jag. Annars på tal om inte lugnt, så har man nu bokat kryssning den 1 mars nästa år med fyra härliga vänner. Det tycker jag ska bli roligt! Annars så längtar jag till december då ännu mer roligt väntar på mig, hihi. Så taggad kan man säga! 

Annars rullar utbildningen på och snart klar med 2 kurser redan kan man ungefär säga. Det går fort, vilket är bara skönt. I nog med det ska vi rulla i gång en till kurs nästa vecka. Så detta kommer gå fort! 

Likes

Comments

Äntligen onsdag och börjar friskna till, kvällen har tillbringats med mamma och gjort egen pizza som var jättegod!

Man har i alla fall hunnit plugga en del dessa dagar man har varit för svag för att gå utanför dörren. Så har man även gått igenom 3 säsonger av gossip girl, jag vet sjukt. Men älskar serien! I morgon blir det jobb till 16.00 så upp kl.04.30 för att hinna med bussen.

Tidigt, för tidigt men det går bra. På fredag så ska man ha idol kväll med syster, ska bli trevligt att få umgås med systeryster.
På lördag ska man till Malin för att sedan dra till Pinchos runt 21.30 för att gå ut och äta med ett gäng tjejer. Snart är det även julafton och planeringen är redan i gång. Lika bra förra året var det så oklart i december vart man skulle vara. Skönt att man börjar i tid i år!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Tisdagen har spenderats med Lexus och Rebecka med program på tv och man har spelet andra ord. Superkul spel verkligen man skrattar ju i hjäl sig! Stod "fläderbär" på ett av korten men det såg ut som det stod "fladdermus" så jag börja förklara det sen insåg man att jag såg fel. Det stod även "adele" på ett av korten och då sa Rebecka "detta är en svensk artist", så dumt det kan bli när man är stressad.

Sen fick man cykla hem i regnet och mörker, inte så härligt direkt! Längtar redan till helg då ska man fira HALLOWEEN ÄNTLIGEN! Blir Idas brygga med Josefine och Emelie hittills sen kanske någon mer. Så då ska man klä ut sig till en sjuksköterska med blod ska bli kul och fixa. Älskar halloween ! På lördag åker man till Göteborg med familjen för ännu mer halloween, Liseberg nämligen! Sen blir det hotell övernattning, ska bli kul och göra något annat och åka iväg. Så ska äta på Texas Long horn, maten den serverar verkar vara hur bra som helst!

Men först blir det arbete och skola innan helgen är här!

Likes

Comments

Likes

Comments