Hoho! Idag blev jag klar med mitt projekt. Det är som en serie med 4 bildrutor som är ritade med tusch och färgpennor. Den första bilden visar två andra planeter som är glada för att dem inte har människor på sin planet som förstör dem. Jorden tänker på tre dåliga saker med människor: dem släpper ut avgaser, skjuter varandra och släpper atombomber. Den andra bilden visar hur jorden ser sig själv i spegeln år 2800, när han är helt grå och trasig. Den tredje bilden visar att det finns hopp om framtiden med alla miljöorganisationer som finns. Den fjärde bilden ber jorden oss människor att sluta förstöra honom. Budskapet är att man ska ta hand om planeten innan det är försent. Cykla istället för att åka bil och ät mindre kött. Jag blev minst nöjd med hur jag målade WWF, jag planerade inte ordentligt och den blev sne, ful och fel. Jag blev mest nöjd med mina bokstäver på den sista bilden. Dem blev kreativa och färglada. Jag satta fast bilderna med mina egna fjädrar som gjorde att bilderna börjar hänga när den sitter fast på en vägg. Det gav en fräck effekt. Hej och Då!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hoho! Idag har jag gjort klart bild tre och är halvvägs på bild 4. Jag hade ingen bra idè på vad den sista bilden skulle föreställa ( bild tre i serien ) men när Pernilla kom med idén om att det skulle finnas något hopp om framtiden fick jag en idé. Jag tänkte mig att flera miljöorganisationer är här för att rädda jorden. Det blir en motsats mot dem andra bilderna. Jag blev sjukt missnöjd med hur jag målade WWF, det blev fult och ojämnt. Men va gör det om 100 år? Jag blev mycket nöjd med den bilden när jorden ber människorna att sluta eftersom den blev kreativ och annorlunda. Min tanke var att hitta något som var dåligt för jorden och forma det till bokstäver, men jag ångrade mig. Jag bestämde mig istället för att blanda dåliga saker med kreativa saker. Hej och Då

Likes

Comments

Hoho! Idag hade jag flow med mitt projekt och kom längre än vad jag hade väntat mig. Det flöt på bra och resultatet blev bra. Nu har jag bara två små bilder kvar. Budskapet är att vi måste börja ta hand om jorden och att det är sjukt hur vi människor håller på att döda varandra. Jorden tänker i bild 1 på tre saker som förstör för henom: Atomvapen, vapen och avgaser. Jag ska använda tusch eftersom jag vill ha abstrakt, stilrent och tydligt budskap. Hej och Då! PS: Henom är hen i objektsform, vet inte om det är färdigt än men jag använder det för att inte kränka någon.

Likes

Comments

Tjena! 22 september 2016

Idag har jag har jag kommit på en idé. Jag tänker mig fyra bilder där jorden ser sig själv i spegeln, kollar tillbaka på sina bilder från gamla tider, diskuterar med sina andra planeter att ha människor på sin planet och en bild där jorden ber att vi ska sluta förstöra hen. Budskapet är att vi måste sluta förstöra våran egen planet. Jag ska måla den med tusch, akryl, vattenfärg och blyerts. Idèn fick jag väldigt sent så jag hann inte göra något vidare. Men nu har jag kommit på en idé som är 100 gånger bättre än den innan. Så dt var väl en investering i sig.

Likes

Comments