Pinsamt... Hejhej tre månader senare, haha.

Jag har tyvärr ingen ursäkt för att ha varit frånvarande så länge, men nu ska jag försöka igen. Jag tänker iallafall berätta att jag och Alex gjorde slut ca 3 veckor efter att vi blev officiella. Ja, så seriös var jag i det förhållandet.

Så jag är singel igen, vilket svider lite, men det är okej eftersom jag prioriterar skolan och det sociala livet väldigt högt! Och jag är hellre ensam än fast i ett förhållande som jag inte trivs i.

Halva juli och halva augusti sommarjobbade jag på Norra med de finaste kollegerna man kan önska sig. Direkt efter min sista dag, bokstavligen dagen efter att jag slutade, satte jag mig på flyget mot USA. Där spenderade vi 10 dagar i Kalifornien där vi åkte runt i en hyrbil. Så nu har jag sett Hollywoodskylten med mina egna ögon, badat i stilla havet och observerat klänningarna JLaw bar som Katniss i Hunger Games. Trots att jag njöt fullt ut, fick jag en stark hemlängtan mot slutet. Jag har ju till mitt försvar aldrig tidigare varit så långt hemifrån under så lång tid. Men kul var det iallafall!

Nu går jag i skolan som vanligt, med mina vanliga kompisar i min vanliga gamla stad. Nu har även solen börjat gå ner tidigare och börjat falla till marken. Så jag tar nu farväl av sommaren och omfamnar hösten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet är lite smått förändrat för mig nu.

Jag och Alexander har haft ett par roliga och mysiga dagar i Härnösand och umgåtts lite med bästa Felicia. Vi har bakat, myst promenerat och haft det världsbäst. Men bäst av allt är att vi är ett officiellt par! Vi må bara ha träffats två gånger, men i nästan ett år har vi känt varandra.

Jag har inte sovit speciellt mycket de senaste nätterna. För det första på grund av att jag klev upp klockan 04 för att åka till Alex i måndags. Men natten till tisdag var lite mer bisarr. Det grundas i ett misslyckat försök att övertyga Alex (enligt mig) strikta föräldrar att låta mig sova över. Jag ville verkligen inte åka hem, och Alex ville inte att jag skulle åka heller. Så det slutade med att jag sov på toaletten i tvättstugan i Alex lägenhetsbyggnad. Ja, det hände faktiskt. Utan internet också. Riktigt obekvämt och jobbigt, men ändå lätt värt det. Bara fatta vår bestämdhet! I do it for the love!

Jag har inte haft såhär kul på länge, och två dagar har passerat på en tid som känns som en vecka.

Jag hoppas på att få spendera många fler dagar med världens gulligaste! <3

Likes

Comments

Nu har jag lite mer att berätta sen senast!

Onsdag: Nu, hörrni, börjar saker och ting kännas på allvar! I onsdags träffade jag en kille från Härnösand som jag pratat med i över ett halvår. Han kom hem till mig, och oerfarna lilla jag var såklart nervös och visste inte vad jag skulle vänta mig. Men vi hade kul, allt gick väldigt bra. Så vi ska träffas igen nu på måndag. Efteråt var jag såklart snabb på luren, då där Ottilia fick ett och annat berättat för sig!

Torsdag: Jag träffade Ottilia och hennes mamma för att umgås på stan och Birsta. I Birsta träffade vi Lova för att sedan äta lunch på IKEA och gå runt i affärer! Sedan åkte vi hem till Ottilia och solade i hamnen i cirka en halvtimme innan solen gick i moln. Bra dag!

Fredag: Igår var det fredag och även Midsommarafton. Dunka musik. Träffa nytt folk. Äta gott. Gå ute i midnattssolen. Njuta av lovet. Detta var min första Midsommar hemifrån, utan min familj, Det kändes jävligt nice, även fast jag såklart älskar min familj, haha. Man kan gå lite mer crazy med sina vänner! Det enda negativa var att myggorna inte kunde sluta bita mig, vilket resulterat i ungerfar femton myggbett över hela min kropp. 


Likes

Comments

Kom ju på att jag borde göra en ordentlig självintroduktion! :)

Så nu kör vi:

Jag heter Edvin, jag är 17 år och bor i den lilla staden Sundsvall. Till hösten börjar jag andra året på Hedbergskas gymnasium där jag läser Estetik och media. Mina intressen innefattar alltså bland annat design, film och foto. Jag är en ständigt uppmärksamhetssökande teaterapa med den ambitiösa drömmen om att bli skådespelare när jag "blir stor" (bara tråkiga människor blir stora.)

Jag är feminist, för jag tycker det är viktigt att uppmärksamma mänskliga rättigheter även för dem utan kuk.

Jag är även VÄLDIGT singel, och inte minst sökande. När du ser mig kommer du tänka "Han verkar ganska gay." För det första: Lägg av, ditt fördomsfulla svin! För det andra: Ja, jag vet, det är svårt att undgå.

Så, nu vet du lite mer om mig. Herrå!

Likes

Comments

instagram@aprilskamt