Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

Dagbok

Åh, idag är det ett helt år sedan vi fick reda på att vår lilla Hugo skulle komma till världen. Vilket magiskt ögonblick ändå. Man var skärrad, överlycklig och lite lost. För ett år sedan visades det ett + på min sticka. Och idag är vi här med vår älskade lilla son. Fantastiskt!

Gillar

Kommentarer

Dagbok

Och så lägger jag upp en bild på Hugo..
MEN, idag har jag hängt med Malin och Mathilda typ hela dagen. Vi började med en trevlig lunch på Tullen och därefter tog vi en promenad till Kungsmässan. Där strosade vi runt i några timmar och shoppade lite innan jag och Malin gick hem till mig. Efter det åkte vi och tränade (kors i taket!) och sedan hem hit igen för att äta middag med Johan. Idag hade de Premiäröppning på nya I Love Pizza, så det var man ju tvungen att prova. Fantastiskt gott måste jag säga! Bäst i stan!
Nu åkte Malin precis hem och jag har hoppat i sängen och ska nana omgående, så godnatt på er och sov så gott!

Gillar

Kommentarer

Mat & dryck

Det här var ju ett tag sedan jag la upp. Sommaren kom i vägen antar jag, trots att det kanske är då man dricker som mest smoothies😂 Här har ni denna veckans i alla fall.

Lite naturell kvargyoghurt
Nektariner
Morötter
Ananas

Gillar

Kommentarer