Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

Geiranger 2019

Sista morgonvyn över Geirangerfjorden
Precis vid toppen innan man åker ned för serpentinvägen mot Geirangerfjorden så låg denna sjön. Den var så fantastiskt blå att det var helt magiskt!
På väg mot Lillehammer som skulle bli vårt stopp över natten, så stannade vi här och käkade lunch. Vilken fantastiskt söt och bra liten restaurang! Där fanns allt från hemmagjorda hamburgare, stekpotatis och pannbiff, sallader, hemmagjorda baugetter, club sandwich, ja allt! Man fick mixa och välja precis vad man ville ha i också. Absoluuuut ett stort tips om ni ska till Geiranger och behöver ett stopp på vägen!

Gillar

Kommentarer

Geiranger 2019Vår sista kväll stod aktiviteten mellan två grejer. Antingen hyra kajak och åka ut på vattnet eller hyra en Twizy-bil och åka upp till Dalsnibba. Vi hyrde bilen och det var bra trångt men väldigt kul! Tror den gick i typ 65 km för oss som snabbast i en nedförsbacke, men man vågar ju inte dra på alldeles för mycket på dessa vägar, hehe!Stup rätt ner mot kringelikrokvägen man åkte upp för.Vi stannade till uppe vid toppen och smakade på det färska och rinnande vattnet. Smakade väldigt kallt och gott, precis som hemma i kranen, fast kallare.

Det var fräckt att åka upp till Dalsnibba och det var bra mycket kallare också. Tog ungefär 40 minuter trots att vi hade vår lilla snabba och smidiga bil. Det var 2,1 km upp dit, men jättemycket kringelikrok och dessutom uppförsbacke hela vägen. Nu i efterhand så ångrar jag att vi inte paddlade kajak istället, tror att det hade varit en roligare aktivitet egentligen, men vi var väldigt trötta efter förmiddagens vandring.


Gillar

Kommentarer