Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

Dagbok

Äntligen fredag, och fredag på riktigt denna veckan. Johan jobbar dessvärre idag, men tror det blir halvdag. Hade ju vart något i alla fall. Helgens planer är spikade och det syns här hemma. Snart kommer mamma och pappa hit på en kaffe. Lugn och härligt start på denna dagen.


Okej nummer 1. Jag älskar min nya blus, så skön att bära och så snygg. Från H&M! Nummer 2. Jag behöver veeeerkligen gå till frisören asap. Jag hade ju en inbokad tid den 3 april, dagen efter att Hugo föddes, så det fick vi ju boka av. Och där jag går tar det minst en månad att få ny tid. Men, det bli bättre timing med bröllopet iaf! Nummer 3. What's going on with my greeeeens? Tomatjävlarna slutar aldrig växa?!


I veckan köpte jag ny almanacka. Räddaren i mitt liv alltså.


Fullspäckat schema är det vill jag lova! Trots bebis och grejer så är man uppbokad i princip var och varannan helg hela sommaren. Ganska skönt måste jag säga ändå, älskar ju det!


Gillar

Kommentarer

Dagbok

Okej vad händer med västkusten egentligen? Vart är värmen?! Maj bjuder ju alltid på bra väder! Idag kom det kanske fram lite sol, men fortfarande typ 13 grader? Jag håller mig dock på insidan ändå eftersom vår lille gaphals är inne i någon jobbig period. Tror han snart/nu tar språng 2, hehe. Ni som vet ni vet. Istället blickar jag tillbaka på några underbara dagar från förra sommaren. Titta och njut!

  • Postad i: Dagbok

Gillar

Kommentarer

Denna morgonen började med att jag vaknar och att Johan är vaken och uppe före mig? Kors i taket. Han kom in med en morsdagspresent som han och Hugo fixat och det var mammaträning på Crossfit Lådan där han tränar. Så tacksam, ska bli så kul!

Vid 12-tiden åkte vi till min mamma där vi hade lite morsdagsfirande och drack kaffe. Till mamma gav jag en valfri klänning från Nelly som vi beställde. Det tyckte hon skulle bli jättekul att få prova! Sist men inte minst åkte vi även till Johans mamma för att fira morsdag. Där bjöds det på grillade hamburgare och till henne gav vi en middag som vi bjuder på. Superbra morsdag måste jag säga att det blev och jag är så glad över att nu själv få vara mamma till världens bästa lilla pojk. Magiskt!

Gillar

Kommentarer