Instagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarssonInstagram malinedvarsson

Dagbok

Hej på er! Tisdag idag, men känns som fredag. Det är ju Valborg, men vem bryr sig om det? Hugo har gnällt en hel del idag, måste vara för att han har så mycket gaser i magen, så har fixat en pysventil nu äntligen som förhoppningsvis hjälper. Nu sover han i alla fall efter några timmars gnällande och jag ska passa på att fixa mig lite. Vill ta lite bilder och ändå känna mig fin någon dag, hehe. Ikväll blir det en lugn grillkväll här hemma, mycket mer än så är det inte planerat och det känns ändå skönt. Vi har ju trots allt vår älskade lilla son här med oss i år, vilket är 100 gånger bättre än någonting annat. Hoppas alla ni andra får en fin kväll också!


Gillar

Kommentarer

Throwback

2012

Det här var mååånga år sedan nu. Minns att jag, Jennifer och hennes kompis Linn drog ut till Vallda? på något förkrök och därefter hamnade vi i Åsa och gjorde vad vet jag. Haha!
2013

Kul att kunna kolla tillbaka på bloggen vad man gjorde. Här käkade jag middag med Frida och Jennifer hemma hos mig innan vi mötte upp Jeffa och grabbarna uppe på festplatsen där vi spenderade resten av kvällen.
2014

Det här kommer jag ihåg var en väldigt trevlig Valborg! Jag och Julia förberedde mat och bakade en stor tårta inför kvällen. Vi blev ett stort tjejgäng som käkade och drack gott, spelade kubb och bara hängde!
2015

Kommer ihåg att vi hade en mycket bra kväll på Henriksberg med hela dåvarande gänget. Sedan blev det liiite för mycket alkohol för mig och det var den kvällen. Nej, den här Valborg kan vi lägga på hyllan.
2016

2016 blev en desto lugnare Valborg än tidigare året. Grabbarna Grahns hade dukat fint i deras uterum där vi åt middag med vänner, spelade beer pong och lekte lite dricklekar senare på kvällen.
2017

Detta året hade jag bokat date med Julia. Tanken var att vi skulle in till Göteborg och kolla på Chalmerscortègen, men vi hamnade på Hard Rock och drack drinkar och åt supergod mat istället. Mycket mer värt tycker jag ändå!
2018

Förra Valborg var första året som jag faktiskt inte brydde mig ett dugg om hur kvällen skulle bli. Enligt bloggen hade vi tacokväll och spelade sällskapsspel med gänget hemma hos Josefine och Carl. Har inte ens några bilder från den kvällen, så ni får 3 stycken andra bilder på en go kväll hemma hos Josefine och Carl tidigare i April.

Gillar

Kommentarer

Dagbok

Oj oj oj vad ambitiös man kände sig igår. Det var Tough Viking inne i Slottsskogen och jag har vart inne och kollat på det 5-6 år i rad och kände att jag givetvis var tvungen att göra det i år igen, trots att det regnade som satan. Men det var bara till att dra på sig regnstövlarna, regnjackor, på med regnskydd på barnvagnen och bege sig. Det är ju liksom inte jobbigt om man har rätt kläder? Jag, Johan, Hugo och Simon åkte in och mötte upp Louise och de andra för att kolla lite på Viktor när han sprang. Han tog sig i mål på 1.09, superbra ju!

Sedan begav vi oss hemåt eftersom det regnade så mycket, och Frölunda skulle ändå spela, så det blev en lagom stund i Slottsskogen!

Gillar

Kommentarer