Hejsan, 


Idag har jag lyssnat på ett webbinar med Mats Christiansson, det var första gången jag lyssnade på honom. Och han var verkligen så bra. Alla som pratar på våra webbinar är jätteduktiga, men det är första gången jag hört en kille som pratar.  Han var toppen, superduktig, det var enkelt, gick snabbt men informationen var tydlig. Inget krångel. Det var precis som det som PM står för "Enkelt & Framgångsrikt!"

Det här ju verkligen världens absolut bästa jobb, iaf om ni frågar mig. Unika produkter som hjälper människor att må bättre än innan, att få en optimal hälsa. 

FitLine ligger tydligen 10 år före sina konkurrenter. Det är häftigt. Helt otroligt faktiskt. 

Tänk att mitt liv (vår familjs liv) kunde vända så här! Och dessutom bli så mycket mer fantastiskt än jag någonsin vågat drömma om. Och det bästa är ju att ALLA kan jobba med detta. Alla kan bli precis så framgångsrika som de själva vill och önskar. 

Varför tycker jag då att jobbet som självständig distributör för FitLine & BeautyLine är det bästa jobbet? Jo för att jag själv bestämmer vart jag jobbar, hur jag jobbar, när jag jobbar och jag sätter mina egna mål och jag VET att jag kommer att nå dom. Jag vet bara inte hur lång tid det kommer att ta. Men även där kan jag ju själv påverka. Lägger jag ner mer tid, så når jag mina mål fortare, lägger jag ner mindre tid så tar det längre tid. Men det häftiga är ju att bara jag fortsätter att prata om produkterna så tar jag ett steg i taget framåt, mot mina mål och drömmar. 

Jag får mer tid över till mig själv. Egentid är viktig tid. Det ska man inte underskatta. Egentid är tid för reflektion och återhämtning, men även tid för att sätta upp nya mål t.ex. 

Jag får mer tid över till min familj, mina barn, min man.  Det unika och allra mest fantastiska är ju att alla går samma väg, oavsett om det går fort eller sakta så om man bara fortsätter så tar det aldrig stopp. Man avancerar, man utvecklas på alla plan, månadsutbetalningarna står aldrig stilla som det gör på ett vanligt jobb, det händer saker hela tiden. Och så länge fortsätter prata om produkterna så fortsätter även utbetalningarna att växa. 

Och alla börjar vi från samma ställe, samma nivå - vårt eget optimalset, och att vi är utomordentligt nöjda. Och är man så nöjd, och känner så mycket resultat på ens egen hälsa, ja då vill jag ju prata om detta och berätta om det för andra.  Vi människor är ju sociala varelser, mår vi bra, eller har hittat nåt som känns toppen så vill ju de allra flesta dela med sig av sin upptäckt. 
Och mår vi bra av något så vill vi ju att våra nära och kära och alla andra också ska få må lika bra. 

Jag har satt mina egna mål, och allteftersom så uppfylls dessa mål och jag flyttar mina mål högre och högre upp. Och ändå har jag bara börjat. 

Ett av mina mål var att kunna jobba och komma ur sjukskrivningen.  För tack vare FitLine och PM som bolag så kan jag jobba trots EDS. Min sjukdom har förvandlats från en sjukdom och funktionshinder som begränsade mig i mitt liv, - till ett "tillstånd". 

Ni märker väl skillnaden va? Ordet sjukdom ligger det så mycket negativa känslor i, medan ordet "tillstånd" är mera neutralt. Det förknippas inte med ngt negativt direkt. 

Mitt "tillstånd" finns där, men det är inget "EDS monster" längre.  Jag är inte kontrollerad och hämmad längre. Jag behöver inte vara bitter och ledsen över att jag p.g.a en sjukdom aldrig kan tjäna de stora pengarna. Alla vill vi ju tjäna pengar. Dock är det sånt man "inte får prata om" för "vem tror du då att du är" men jag vågar nog påstå att det är lite dubbelmoral där, för ALLA vill vi ha mer pengar. Så att vi kan göra det vi vill. 

Som sjuk får man oftast vara nöjd om man kan jobba överhuvudtaget, och då deltid eller kanske arbetsträna med en begränsad summa pengar. Man siktar liksom inte ens på de stora summorna. De summorna som innebär frihet, frihet att kunna välja hur man vill leva. Välja att betala av sina lån, eller välja att åka på rehabiliterings resor, eller något annat man vill göra. Som sjuk har man redan lagt bort dessa tankar, för man vet att man aldrig kan nå dom. 

Men med FitLine finns verkligen ALLA möjligheter. Den enda som eventuellt sätter begränsningar är DU själv. Det bästa med FitLine är att OM jag bara fortsätter att prata om våra unika produkter, om jag berättar om mina resultat och hur nöjd jag är med mina produkter så kommer jag att nå mina mål. Det enda jag inte vet, är exakt hur lång tid det kommer att ta. Kanske kan jag räkna ut på ett ungefär hur lång tid det tar innan jag når en viss nyckelposition men allt beror på den enskilda människan. På dig själv. 

Enkelt och framgångsrikt. Vi behöver inget lager, det enda vi behöver är ett sätt att kommunicera. Om det är via tal, teckenspråk, skrift, dator och internet spelar egentligen ingen roll. Huvudsaken är ATT man kan berätta om det. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments