View tracker

Hey guys! Quick update, nagellacket är borta från mina naglar. Gråter mentalt. Har alltid förlängning men fick jobb inom matbranschen så naglarna rök😞 Känner mig allmänt naken, life.

Hursomhelst, så kommer Linis snart! They are about to take off. Taggar!! Sorry för dålig uppdatering, men eleverna på Bäckäng får inte ha liv :))) strider mot de etiska lagarna.

That face, those eyes, those lips. Ai papi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

View tracker

Imorgon vankas det finbesök här hemma! Mamma har vänt upp och ner på hela huset, köpt livsmedel för 3000 kr och beordrat mig att "get my ass home direkt efter skolan imorgon". Min kusin, hans fru och vår ögonsten Elina kommer. Den ungen fascinerar mig, hon är så sjukt intelligent för sin ålder. Hon har precis lärt sig att säga våra namn dock så har hon (och resten av bebis-befolkningen) svårigheter med att uttala Edna. Det blir Na-Na istället, ey jag klagar inte. Tillbaka till Elinas utveckling, hon satt i bilen med sin fina mor och hennes fina mor klagade på vädret och Elina höll med och sa "Scheize" vilket betyder "skit" på tyska. This kid is like Edna, I love kids like Elina. We get along. Speciellt när vi sitter i en ring och svär :)) Fan vad jag älskar barn.Min kärlek❤

Likes

Comments

View tracker

On the playground was where I spent most of my days. Föddes såklart inte i west Philadelphia utan snarare i Borås, en liten skitstad som ligger 45 minuter ifrån Göteborg med bil. När någon frågar mig vart jag bor svarar jag glatt "I Borås, inte långt från Göteborg hehe" Önskar att jag var en småstadstjej som uppskattar små fik och de grundläggande affärerna som pryder stadens gator ... Men jag gör inte det. Jag vill ha action, go, go and go. Jag vill ha en stad som lever 24/7, en stad som aldrig slocknar, en stad där man aldrig är ensam. Jag vill inte att alla ska veta allt om alla. Har aldrig brytt mig om någon annans business, men det är för många som gör det i småstäder.

Innerst inne skulle jag någon gång vilja testa att bo någon annanstans, en annan stad, kanske till och med ett annat land? Inte för alltid, kanske bara någon vecka eventuellt månad. Tror jag ska skriva upp det på min to-do-list. Uppskattar dock att jag har min familj nära, mina mor och far päron bor endast tio minuter ifrån oss vilket är skönt.

Tänkte berätta om lite roliga minnen jag har ifrån Borås, nostalgiska minnen. Nostalgi är en av de bästa känslorna man kan känna och just nu, känner jag mig nostalgisk.

1. När jag spydde utanför Åhlens huset.
Jag är en sjukt pinsam person att vara med generellt sett, jag utsätter mig alltid för ytterst pinsamma event. Jag hade spenderat hela dagen i stan, jag var typ 14 år gammal. Hade köpt massa lakrits pulver som jag gick runt och överdoserade. Kände mig efter ett tag hungrig, så jag köpte en coca cola och cheeseburgare på Donken ... Fem sekunder senare står jag utanför Åhlens huset och spyr, jag spyr alltså utanför ett känt jävla hus i stan. Folk går förbi och gör äcklade grimaser och min kompis på den tiden fattade inte att jag behövde papper. Tack bästaste du for all your support, känner mig hedrad.

2. När min farfar bröt sin arm, pga MIG. 😂
Edna No Middle Name Saciragic är känd för sin skadeglädje, JAG rullar av skratt så fort någon gör sig illa. Så jävla kul. Det var ju som så att jag hade tvingat min farfar att gå ut en sväng till Ramnaparken med mig. En vanlig jävla park, men duvor och en konstgjord damm. Den här parken hade en uppförsbacke som jag envist skulle upp för en dag då det spö regnade. Farfar sa lugnt "Edna, min son det är ingen bra ide" (Alla Bosnier kallar sina barn för "son" oavsett du är pojke eller flicka) Jag ignorerade hans kommentar och tog mig upp för den jävliga backen med farfar hack i häl. Efter att jag stått där uppe i två sekunder bestämde jag mig för att gå ner i regnet. Man kunde gå ner på asfalt eller gräs. Vad tror ni en djävul som jag väljer? Jo, gräset. Farfar springer efter mig i panik, han är rädd för att jag ska ramla ... Inte en sekund senare ligger farfar på gräset. Gräsfläckar täcker hans byxor och jacka. Jag dog av skratt, farfar låg i sängen i två veckor efter det.

3. Atletisk var jag också.

Mammas och pappas säng på Göta väcker goda minnen, har kissat sönder deras madrass fyra gånger samt hoppat sönder sängen sammanlagt 97 gånger. Den sängen gav mig hopp, hopp om att jag en vacker dag skulle bli någon/något. Jag trodde nämligen att jag skulle bli någon atlet. Jag hade övat på min kullerbytta i månader och skulle såklart visa den för min kära mor. Först tog det tio dagar att få henne att gå med på att se hur jag fördärvar hennes säng sedan när hon stod där och skulle se mig framföra min kullerbytta så tar jag sats och utför min kullerbytta och tror, notera TROR att jag ska landa fint och mjukt på sängkanten. Dröm och glöm Edna, jag landade på golvet och mamma rullade ögonen och sa "Du är inte normal sine"

Man ser att den här ungen är djävulen själv.

Likes

Comments

Good god, man inser hur tragiskt ens liv är när man inte VET hur man ska bete sig utan plugg? Ärligt, jag vet inte hur jag ska bete mig om jag inte är begravd i inlämningar och stress. Plugget, inlämningarna och stressen boostar mitt självförtroende vilket är jävligt tragiskt. Om jag vet att jag skrivit en kick-ass inlämning så mår jag direkt bättre och styrkan jag sänder ut är sjuk. Jag blir som Zlatan. Zlatans självförtroende dödar när han gjort två mål och mitt självförtroende dödar när jag skrivit två kick-ass inlämningar. Hehe. Okej, mitt liv är tragiskt. Okej, jag lyssnar på en Balkan låt från 2005 där hon sjunger "Snälla snea på mig". Okej, jag svettas för jag sitter bredvid elementet. Okej, jag är mini Zlatan. Okej, det räcker nu.

Lika är vi också :)))

Likes

Comments

Fy fan va vi är bra. Just fucking kidding. Jag tjuvlyssnade på tjejerna bredvid mig och de snackar om hur det endast är 1,5 år (555 dagar) kvar till studenten och 205 dagar tills hon fyller 18. Kul för dig, grattis i förskott. Dagen idag startade bra, I dressed up guys!! Har inte sett bra ut på en måndag sedan 2001, det var ett jävligt bra tag sedan. Idag ska jag begrava mig själv i plugg och ska frivilligt stanna kvar och plugga matematik. Det kära barn är en bra elev.

Likes

Comments

Låt mig introducera er till Papiano Club, en unik klubb speciellt utformad för att ge mina läsare hopp och livslust på söndagar. Varje söndag kommer jag publicera ett gäng olika killar och NI ska få välja ut den bästa Papin. Nästa söndag utser jag vinnaren från den här söndagens kandidater. Förstår ni? Säg bara till om det är oklart, så förklarar jag såklart❤

Den här veckan har jag fått hjälp av mina fantastiska tjejer, ska ge de alla creds (Emelie, Anessa, Paulina, Kawthar, Selma, Malin, Elvira, Sanna, Nudeln, Annie och Hamdi) Ber till Gud att jag inte missade någon. Om NI har förslag på någon bra papi så är det bara att kommentera, hade blivit så glad.

Observera: Efter att man har sett dessa bilder är det vanligt att man drabbas av olika biverkningar:

-10/10 fall drabbas av en fontän ifyouknowwhatiamsaying.
-7/10 blir varma om hjärtat.
-9/10 drömmer verklighetstrogna drömmar.
-1/100000000000 gifter sig med just den killen på bilden. You can be that girl/boy.

First Sunday, round one.

Instagram: tonimahfud

Instagram: Iamgalla

Instagram: sandro

Instagram: nick_bateman

Instagram: Abbasmomo

Instagram: maxhamilton_

Instagram: coltonhaynes

Instagram: hmarcussen

Likes

Comments

Det är en ny månad vilket betyder en ny crush, just kidding. Ingen ny crush, månadens hottie är densamma som förra månaden. Men för er som inte var här förra månaden eller har glömt av snygg Daniel, let me refresh your mind 😏

Fakta om snygg Daniel:

-Han är från Tyskland och pratar obviously flytande tyska (me likey, visste att we are meant to be då jag själv pluggar tyska. Är inne på mitt femte år och kan endast säga "Du+jag+sängen=Real)

-Han är 28 år. (Killen passar bra in i klubben Papiano och ja, jag vet att det är 11 års skillnad mellan oss. Oroa er inte, jag är otroligt mogen för min ålder hehe)

-Han bloggar om mode och träning (Förutom att vara bloggare, min man och papi så är han också fotograf. Det ni!)

-Han älskar att gymma, uppdaterar ofta bilder på sina juicy muskler. (A-V-L-I-D-E-R)

-Han har tatueringar (DÖDEN)

-Han är fortfarande gift med mig, vi har fyra barn och vi bor i NYC. Punkt.

Ni hittar honom på Instagram: magic_fox

Likes

Comments

Wow vilken galen dag! Tre psykfall i Göteborg equals dramatiska händelser. Såpass dramatiska att jag måste berätta mer om de ... Är ni redo att ta del av vår galenskap?

Vapiano:

Nessa och jag hade höjt Vapiano till skyarna och Emelie har sedan länge tillbaka tjatat på oss att vi måste dra dit henne. Be careful what you wish for.

Först stod vi utanför restaurangen och granskade menyn, våra ögon sken starkare än solen när vi såg priserna. "Fan va prisvärt" säger Emelie. När vi går in och får våra kort så har Nessa och Emelie börjat tala flytande italienska "Cezare, grande pene, Spinacci" osv osv. Kärringen vid bordet brevid oss spottar ur sig en kommentar om hur dålig vår italienska är och därefter är blickarna från hennes sida brutala. Anessa drar ut sin mitraljez ur handväskan och skjuter kärringen. Jk, Nessa svär på serbiska och dricker sitt gratis vatten. "Jebem ti mater, mene ti izazivas. Jebem li ti sve" Ta det på google translate så förstår ni.

Anessa insåg också att servitrisen hade lurat henne och serverat flaskvatten från Italia ... istället för gratis kranvatten. Nessa hotade med att kontakta VD:n och få hennes röv sparkad.

Emelie stod vid det tillfället i kön till att beställa pasta, hon var sjukt taggad. Såpass taggad så att hon stod där i 45 minuter, jag höll på att svälta då min sallad serverades 30 minuter tidigare.

Allt gick bra, vi tappade tre knivar och var optimister på livet. Optimisten Emelie blev till pessimisten Emelie när hon insåg att hon behövde betala 171kr för lite pasta och en cola ... Emelie sitter nu brevid mig med ett stort märke på ansiktet ... Hon fick det när hon försökte rymma ut genom det stora fönstret. Aj.

Vapiano blev till Papiano:

Jag gick runt och dreglade över varje individ som bar en kostym :))) Papis hela högen, ai papiii.


Threesome:

Det blev en threesome ... i omklädningsrummet. Vi tre gick in i ett och samma omklädningsrum, fastnade i tre av fyra klänningar och svor på bosniska. Livet :)))

  • 137 readers

Likes

Comments

Och psykfallen (Nessa, Emelie och jag) är på väg till Götet. Jag vaknade av spam på sms, Emelie dubbelkollade om alla var vakna och Nessa har pistolhotat mig och sagt "Om du inte skickar bild på din outfit nu, då skaffar jag fan vapenlicens" i övrigt har det varit en het diskussion om vilka skor vi ska ha på oss. Keep in mind, vi ska inte till NYC ... Vi ska till ett ställe fullt av människor med namnet Glenn. Jiha.

Hursomhelst, så spenderade jag kvällen med psykfallen och teta. Vi käkade pancakes och avled av skratt. (Som vanligt) Sen skulle jag och teta hämta mamma och pappa som var hos några polare ... Teta körde fel och tappade bort sig. Slutade med mamma i högtalaren och teta "Tyst tyst Edna, jag hör inte" hehe.

  • 142 readers

Likes

Comments

Riktigt bra kombination, föredrar dock snygg Daniel, American pancakes och sprutgrädde😏 På tal om sprutgrädde så lovade Emelie att köpa sprutgrädde när hon slutat jobba, jag förklarade att hon inte får komma in utan the cream och Daniel. Stackars snygg Daniel, han måste gå runt med hicka ... konstant. Med detta sagt så kan man konstatera att mitt liv är tragiskt. #foreveralone


However, så kommer flickorna över en stund ikväll! Vi ska planera vår gbg tripp som sker imon med avgång kl 10.00 


Idag fanns det fredagsglädje i luften!!

Likes

Comments