*Stirrar på en fågel som sitter på altan stolen och funderar på hur jag ska inleda dagens inlägg*

Hej, hola, hey. Insett att American pancakes är det bästa som finns. Så har stuffed my face with two of them. Ni vet den känslan när man blir sååå hungrig så att man mår illa? Fick den precis. Lukter omkring började störa och jag var säker på att jag skulle spy. Sprang till vardagsrummet och gav en order till A. "Juice i ett glas, nu". Nu tre minuter senare finns det inga pannkakor kvar och glaset med juice står stabilt framför mig.

(12h senare)

Började må illa när jag skrev inlägget, typiskt mig. Skulle bara vila lite, slutade med att både jag och A somnade. Istället för att laga dinner och mysa till Idol somnade vi. Vi sov i 3 timmar ?!?!?!. Bloody hell. Vi firade vår anniversary genom att sova. Sounds legit. Därefter blev det grocery shopping till kvällens taco-night! Har en lektion idag, blir lite plugg och sedan fix inför tonight. Yeeey😍Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Morgonen började lika bra som morgonen efter USA:s presidentval. Vaknade av ett samtal av min faster, de hade ringt från Västtrafik. Glömde min väska på bussen igår, märkte inte ens att jag glömt den :))) Min ursäkt är att jag bar på två tunga böcker, en dator och mina jeans och min kappa var nerblodad. Thank you mother nature.

Sedan var jag helt emotionell, hade inga nycklar och hade nageltid i Skene hos bästa Carro. Som tur är blev jag räddad av bästa Teta❤️ På tåget grät jag tills en tjej kom fram och gav mig näsdukar, thank u sistah.

Nu: Chilla hos nana
Sen: Titta idol med A och mysa.

Hepp hepp b-läpp.

  • 103 Readers

Likes

Comments

Varma hälsningar från dagens historia lektion, istället för att diskutera skolans ordningsregler och fokusera på Gandhi så sitter jag här och försöker formulera ihop ett inlägg. Min dag har varit lika positiv som Sveriges sommarväder :))) Har haft ont i min kära livmoder, blev såpass illa att jag var på väg till skolans tredje våning. Väl däruppe insåg jag att det saknades handtag på fönstren. Perfekt :)) Blev istället en Ipren hos tant röda korset istället, tack.

Nu: Försöka fokusera på Gandhi och alla hans fina bravader.
Sen: Bära hem tunga böcker, sova i två timmar, spamma A och sedan "plugga" geografi.
Imorgon: Införskaffa mig nya klor hos Carro. Har hamnat i konflikt med min nagelkille på grund av dålig service och kvalité.

​Bild: ​Ett ställe där inget regnar bort :)))

Likes

Comments

12 mars 2017 kl 02:55 skrev jag mitt första känslomässiga inlägg här på bloggen vilket även blev mitt sista på ett tag. Jag skrev om hur jag blivit grundlurad och i det momentet då inlägget publicerades förlorade jag hoppet om att någon gång bli kär. Kär på riktigt. NU 12 september 2017 kl 00:39 är jag tillbaka. Tillbaka med nya livserfarenheter och framför allt med en kärlek. Det hoppet som försvann 12 mars 2017 fick sin glöd 14 maj. Den dagen fann jag min kärlek. Jag har fått lov att nämna honom här på bloggen men jag väljer att låta hans namn vara privat. Folk vet säkert vad han heter men de som vet de vet 😉


Härligt med en dramatisk inledning va? Lät nästan som en ytterst seriös blogg kruxet med en seriös blogg är att det inte speglar mig som person. Så vi tackar nej to me being serious (all the time) och återgår till den vanliga jargongen här. Vad har hänt under tiden då jag spårlöst försvann från bloggen?

  • Helvetet (med andra ord tvåan) fortsatte att förstöra mitt liv. Två veckor innan sommarlov fick vi tio inlämningar, en podcast och ett tal att göra. Har aldrig konsumerat så mycket alkohol i hela mitt liv :))))
  • År 1998 föddes det otroligt många barn vilket i år resulterade i 6 studentfester. Jag klagar inte men måste erkänna att jag var en aning (läs jävligt) avundsjuk för att det inte var min tur, än.
  • Jag har fyllt arton. Var så jävla hype innan. Insåg dock att jag måste ansvara för mitt egna sparkonto vilket känns för jävligt då jag är en arbetslös shopaholic och det är lika kul som att äta lera.
  • Jag har införskaffat mig en pojkvän. Sedan dess har jag läst böcker och romaner som handlar om "how to be a good girlfriend". Teorierna i böckerna har uppenbarligen funkat då han fortfarande är vid min sida, hehe.
  • Jag har varit på semester, kul va? Förutom att sola och bada har jag sett på kossor som slåss? Intressant va? För mer information kontakta mig.
  • Jag har påbörjat mitt sista år på Bäckäng och jag räknar ner dagarna till studenten för to be honest så vill jag helst redan arbeta som utbildad socionom, bo i en trea med A och ha två porslinskatter som står på fönsterbrädan.


Likes

Comments

Jag intalar mig själv att allt är okej, det är ju okej eller? Vi var ju aldrig ihop? Vi var ju endast flörtiga och normalt cheesy mot varandra. Att det högg mig i hjärtat är inte hans fel, eller? Vi var ju aldrig något. Faktum att man nuförtiden kan få känslor för en person man aldrig träffat är sjukt. Helt sjukt. Jag vet inte hur det är att få känslor för en riktig människa som står framför mig. Jag har liksom alltid dragits med i "the social network" strömmen. Den här gången hade jag börjat få känslor på riktigt, hade bodde inte så långt bort ... endast några mil. Han var riktigt smart. Väldigt attraktiv. Bosnier. Han hade allt det jag söker efter hos en partner, trodde jag i alla fall.

Jag och han snapade flitigt under ett par veckor, det blev en vana. Jag blev van vid honom. Nästintill beroende. Han var skön, intelligent men framför allt mystisk. He gave me bits and pieces men aldrig allt. Det kanske var det som fick mig att stanna kvar och faktiskt fortsätta prata med honom. Han var en sådan som betedde sig äldre än vad han var, jag gillade den mogna sidan. Ikväll rasade allt. Man kan tycka att Snapchat är en blessing som kan hjälpa dig att kicka igång ett förhållande men det kan också förstöra ALLT på tio sekunder. Alla dessa sekunder, minuter, timmar och dagar förstördes på grund av en snap. Vi pratade om de nationella proven i matematik när jag fick en annan snap av honom, en snap som inte var menad till mig. En snap som var menad till en annan tjej. Inte mig. Jag vet inte vad det var som äcklade mig mest? Hans sätt att hantera situationen efteråt eller hans sätt att skriva till henne. Han skrev ju precis likadant till mig, precis likadant. Det hugger till i magen då jag skriver det. All these fucking names he called me, kallar han henne för nu i just det momentet.

I confronted him, direkt. Han insåg först inte att det var jag som hade fått snapen, när han förstod det skrattade han och skrev lite arrogant "I can explain" jag frågade om det ens var värt en förklaring och han svarade "Nää dunno" MEN det äckligaste av allt var när jag skrev att jag var besviken. Hans svar var simpelt men så jävla äckligt. "Förstår dig, samtidigt har jag inget ansvar gentemot någon". Inte ens "Fan, det måste suga för dig. Förlåt. Men det är som det är" NOTHING. Jag svarade endast kort "Alright. That's it then" Som svar fick jag en block på både Snapchat och Instagram. Hahah, vad trodde han att jag skulle göra? Skriva en roman i hans kommentarsfält? Snälla någon. ÄCKLIGT.

Hoppas att det var värt det iaf.

Likes

Comments

Hej jävlar! Allt bra med er? Jag utförde precis (precis och precis för cirkus 4h sedan) ett matematikprov. Jag vet inte hur det gick, var nonchalant som fan då jag satt där och svettades. Det tog först trettio dagar innan vi kom igång då formel blad skulle delas ut och miniräknare flög hejvilt. Stina gav klassen ett pepptalk innan vi körde igång och Rosett-skon gav oss ett leende i form av "You idiots are bound to fail".

Hursomhelst, så var det rosutdelning idag! JIHA. Fick sammanlagt sex stycken rosor. Måste säga att det var en som stack ut lite extra. Det var nämligen en läsare som tagit sin tid och skrivit ihop ett rim. Väldigt sexuellt. Det lyder såhär;

"Jag läser din blogg varje dag, hoppas du nån dag vill bli min sexslav. Jag vet att du vill bli jurist men först ska du få pisk. Du kommer bli en bra mamma kan jag få testa att på dig amma".

Ednas tankar;

1. HAHAHAHAHAHAHAHA.
2. Ser jag ut som Anastasia från 50 shades of Grey?
3. Det gick från bloggerska till jurist och sedan mamma?
4. Vem har sagt att jag vill amma?
5. Allt som allt väldigt roligt rim, hör gärna av dig ;)

Likes

Comments

Cirka hundra dagar kvar av matema-fucking-tik. Ska ha prov om två veckor, har försökt plugga lite men ska till min privata lärare senare ikväll. Han KAN förklara till skillnad från Rosett-skon som faktiskt får betalt för att undervisa men gör det ändå halvdant då halva klassen ligger på F-nivå. Oh happy day, var garanterat inte en happy day för framtiden då hon blev examinerad.

Ska snart ha företagsekonomi, massor med matematik. KUL. Enda positiva är att det finns eyecandy i den klassen dvs en- kille-som-har-världens-finaste-ögon-omg. Måste finna inspiration för att överleva.

Vill inte kugga matteprovet - kuggar jag matteprovet= Måste göra nationella - vill inte göra nationella.
4x - 6 = 2x - 2

Lösning:

4x-6= 2x -2

4x-2x= -2 +6

2x/2 4/2

x= 2

Dvs jag kommer kugga. Ha en fruktansvärt bra dag.

Likes

Comments

Hei.

Kan vi diskutera faktum att jag igår åkte till tre affärer för att köpa en jävla semla. Först åkte jag till Ica Brämhult, det var lika fullproppat med semlor som i ett kylskåp när man är på semester. Sedan åkte jag till Ica Maxi tro fan att jag fann någon semla? Nej. Blev så jävla arg. Höll på att få utbrott på grund av semle-brist, det är lika jobbigt som blodbrist. Hamnade till sist i ICA Knalleland, där. Stod det kvar två semlor med vaniljkräm. Fan vad glad jag blev. Åkte hem, åt upp halva och mådde illa hela kvällen :)))) Jk, mådde inte så illa.

Hursomhelst, så är detta en hatisk vecka. Tror jag även dömer insekterna. Skrev med Emelie på Norsk, enjoy.

Kjæreste min, du er som solen

Du utstråler glede og du er bare forbløffende

Jeg er sikker på til du er den stjerne som lyser over natten

Du er min Noora til William og Wilhelm til Noora.

Alt du gjør stiler meg i transe.

Av og til blir jeg glad og kjenner kroppen danse.

Jente min, jeg hadde fulgt med deg til Tenneriffe og solfaktorn femti’n hadde vært på.

Men deretter jeg så deg med en andre fyr

Du knuste hjertet mitt som William knuste flaskan i hode på den fyr.

Derfor hooka jeg med din beste venn.


Likes

Comments

Nu är provet i internationella relationer äntligen över. Berre fantasten hörde mina böner och valde fråga nummer 2 (har bett till 20 olika Gudar). Jag kan allt om ICJ, ICC, PCA, ICTY och då menar jag allt i detalj. Tror att jag kan påbörja mitt arbete som jurist i ICC och ta hand om bovar. Hiihi.

Någonting mitt zquad (Z som i Zayn hehe) är grymma på att göra är att döpa om individer vi;

1. Tycker om (tycker om i form av att jag-är-redan-gift-med-dig-och-vi-har-fem-barn)
2. Jobbiga ex som förstör ens dag bara man ser de (omg asså försvinn och sluta vara så jäkla manipulativ och inkompetent)

Let me give you some of the names 😏

1. The ones we actually like *ehm are married to* Tandläkaren, Evilspawn (trodde det stavades så ... found out att det heter devilspawn) Pelle, Nyckeln.

2. THE ONES WE CANNOT STAND *försvinn* Ganis (Åsnan kunde inte stava gains =)) Fetisch-Fredde (en såndär slisk som alla tycker om och har en väldigt unik fetisch)

Likes

Comments

Det var kvällens uppgift, att skrämma iväg the soon to be ungdomar från Bäckäng. Nä då, jag var riktigt trevlig.Använde mig av Emelies ordspråk när jag skulle beskriva en elevs prestation till föräldern "Även solen har sina fläckar". Förutom det så har min dag varit värre än Fredag den trettonde anledningarna finner ni längre ner.

1. Busschauffören bör kolla upp sin syn och gärna bli varslad för den delen också. Människorna som stod i bussens hallway (säger man så? Ni fattar den avlånga delen av bussen) kan fara åt fanders de med. Jävlarna ser att jag måste tränga mig ut men deras kompetens räckte inte så långt så att de förstod vinken för att flytta på sig. Sprang fram till dörren och busschauffören stängde den framför näsan på mig och sedan tryckte på gasen. TACK DIN JÄVEL. Summan av kardemumman ... Jag blev trettio minuter sen.

2. Jag tappade bort min skåpsnyckel, i mitt skåp fanns alla viktiga böcker, kvällens outfit, idrottskläder, MIN JACKA osv osv. Turns out att jag hade gömt den i min lärares bok, bra jobbat Edna ditt fanskap.

3. Matematiken med Rosett-skon var så svår så att jag fick näsblod och skolkade resten av lektionen. Blod brist.

4. Jag berättade om ett drunk moment till min mentor, life :))) Han berättade dock att alla lärare stalkar elever. Thanks for the information man <3

Likes

Comments