Gott folk! Dags att aktivera sig! Vi i Sverige har möjligheten att gå i skolan utan att själva bekosta en viss summa varje år. Tyvärr, finns det många länder som inte ger barnen den möjligheten. Följ @projektzimbabwe för att göra en skillnad. Snart kommer det finnas "Right to education" armband till salu! Håll ögonen öppna! #righttoeducationzimbabwe


FOLLOW! ​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hello peeps!

Oj oj vilken vecka det har varit. Började med att min kusin och morbror från Kanada kom och överraskade oss! Jättekul, vart helt chockad. Kusinen var hos mig i en vecka och ikväll så är det hennes sista kväll så det blir lite sushi på Springrolls. (Det är tanken i alla fall. )

Känner att det snart är dags för nya naglar. Jag har under två månaders tid förlängt mina naglar. Måste skaffa nåt nytt (Utväxten dödar mig tbh) Om ni har några förslag för fina designer är det bara att säga hello liksom :))))

Likes

Comments

​Hello peeps!

Något som är sjukt jobbigt är när personer runt omkring en ska lägga sig i, i ens förhållande. Ett förhållande angår bara de personerna som är inblandade. Blir så sjukt trött på att höra "Men har du testat honom? Skrivit från en fejk profil?" Men hallå?! Vart försvann tilliten till sin partner? Helt sjukt ... 

Nä men dags att cheer up a bit, the family is over :)) Love that. 

Likes

Comments

Hello peeps!
Idag är den en så kallad mysdag, hade inga lektioner idag så det blir helt enkelt en rest-eat-repeat-dag. Mamma är också ledig idag så får hitta på nåt skojsigt med henne.

Jag fick paket från Nelly igår! Blev väldigt glad eftersom jag har väntat relativt länge.

Nelly-159 kr. 👍 mkmkxkxm

Likes

Comments

​Vi förstår inte hur bra vi har det i Sverige med utbildning, våra föräldrar måste inte lägga ner 60 000 kr/termin. Just nu håller vi på med ett projekt som känns så bra, vi ska betala ett års utbildning för minst fem tjejer i Zimbabwe. Ett år i skolan i Zimbabwe kostar ca 1000kr. Så vi har nu bestämt oss för att samla in pengar. Vi håller just nu på med att bolla ideér samt starta konto osv. 

​Vi kommer att finnas på Facebook och Instagram. 

​-Vi kommer att pärla armband med "Right to education" motivet
-Ha insamlingar via skolan, Facebook, Instagram, centrum. 


​Om ni vill skänka pengar så kan ni kontakta mig via bloggen än så länge, kommer meddela så fort Facebook och Instagram är uppe vilket är om några dagar! 

We can't do everything, but we can always do something. 

Likes

Comments

Höga stövlar är ett stort JA till hösten, passar prima till jeans och även klänningar! OOOH dör så snyggt.Matt läppstift är också ett stort JA x3, riktigt fräscht nu till hösten. Jag själv införskaffade mig en Velvet teddy från Mac, rekommenderas starkt!

Måste börja med att dissa butiken Tessie. Väldigt otrevlig personal och deras kläder är tyvärr väldigt tråkiga. Det skriker "attention" ... Tummen ner. Jag börjar med att dissa deras mönstrade byxor, försökte de vara lite unika? Ogillas.Likes

Comments

Hello peeps!

Dagen idag har varit otroligt seg och grå, vilket får mitt optimist hjärta att gå i tusen bitar. Jag spenderade hela förmiddagen och eftermiddagen på att skriva min historie inlämning. (when school hits you, it hits you hard) *Remember that kids*
Kvällen var definitivt mycket roligare, det blev en dinner på Springrolls med mina girls, massor med gött talk och energi! Tack flickor <333

Avslutar söndagen med en fin bild som jag tillägnar till Z (mitt hjärta <3)


Likes

Comments

1. Two dorks getting our lives together.
2. Two drama gurlz.
3. "Men flygvärdinnorna visar ju lampor på golvet" (uhmm...)
4. Mellis och jag leker fina. (we are)
5. Jag och Linis.

Likes

Comments

​Idag är jag lite extra glad för det är ju faktiskt Halloween (Yesss) Idag så blir det lite fest, vilket känns skönt efter en arbetsvecka. 
Jag har funderat hela veckan över vad jag ska ha på mig (man ska tydligen inte vara fööör utklädd hehe) så jag beslöt mig för att köra på en svart jumpsuit, klackar och plattat hår (vi får se om jag ångrar mig) Bilder kommer definitivt imorgon! 

Nu är det dags för lite städning och fix, för mina brudar kommer över ikväll. Tagga, tagga, tagga. 

Bild nr 1: Anessa och jag 
Bild nr 2: Malin, Emelie and moi.

Likes

Comments

En väldigt bra första fråga, vem är du? Jo, vem fan är jag?

-Alltid positivt (ibland föör positiv)
-
Talar definitivt mer Engelska än Svenska (det funkar utmärkt att bland både och)
-
Är väldigt social. (nästan lite för social ... Kan aldrig hålla mun)
-
Har världens finaste och coolaste familj ever.
-Älskar svart och grått. (no comment needed)
-Black is a happy color (in-fkn-deed)
-Jag har världens finaste kompisar (kärlek till er <3333)
-
Jag har världens bästa pojkvän (Z)
-Jag är allmänt glad (kul.)
-Jag har den bästa humorn (tycker jag... Ingen håller dock med,synd.)


Me and Mrs getting her life together with me.

Likes

Comments