View tracker

Nu är provet i internationella relationer äntligen över. Berre fantasten hörde mina böner och valde fråga nummer 2 (har bett till 20 olika Gudar). Jag kan allt om ICJ, ICC, PCA, ICTY och då menar jag allt i detalj. Tror att jag kan påbörja mitt arbete som jurist i ICC och ta hand om bovar. Hiihi.

Någonting mitt zquad (Z som i Zayn hehe) är grymma på att göra är att döpa om individer vi;

1. Tycker om (tycker om i form av att jag-är-redan-gift-med-dig-och-vi-har-fem-barn)
2. Jobbiga ex som förstör ens dag bara man ser de (omg asså försvinn och sluta vara så jäkla manipulativ och inkompetent)

Let me give you some of the names 😏

1. The ones we actually like *ehm are married to* Tandläkaren, Evilspawn (trodde det stavades så ... found out att det heter devilspawn) Pelle, Nyckeln.

2. THE ONES WE CANNOT STAND *försvinn* Ganis (Åsnan kunde inte stava gains =)) Fetisch-Fredde (en såndär slisk som alla tycker om och har en väldigt unik fetisch)

Likes

Comments

Det var kvällens uppgift, att skrämma iväg the soon to be ungdomar från Bäckäng. Nä då, jag var riktigt trevlig.Använde mig av Emelies ordspråk när jag skulle beskriva en elevs prestation till föräldern "Även solen har sina fläckar". Förutom det så har min dag varit värre än Fredag den trettonde anledningarna finner ni längre ner.

1. Busschauffören bör kolla upp sin syn och gärna bli varslad för den delen också. Människorna som stod i bussens hallway (säger man så? Ni fattar den avlånga delen av bussen) kan fara åt fanders de med. Jävlarna ser att jag måste tränga mig ut men deras kompetens räckte inte så långt så att de förstod vinken för att flytta på sig. Sprang fram till dörren och busschauffören stängde den framför näsan på mig och sedan tryckte på gasen. TACK DIN JÄVEL. Summan av kardemumman ... Jag blev trettio minuter sen.

2. Jag tappade bort min skåpsnyckel, i mitt skåp fanns alla viktiga böcker, kvällens outfit, idrottskläder, MIN JACKA osv osv. Turns out att jag hade gömt den i min lärares bok, bra jobbat Edna ditt fanskap.

3. Matematiken med Rosett-skon var så svår så att jag fick näsblod och skolkade resten av lektionen. Blod brist.

4. Jag berättade om ett drunk moment till min mentor, life :))) Han berättade dock att alla lärare stalkar elever. Thanks for the information man <3

Likes

Comments

Halla! Bör sitta och lyssna på föreläsningen om finanspolitik blandat med ränta och moms, men min hjärna vägrar. Ekonomi och Edna är verkligen inte goda vänner. Tar en titt runt om i klassrummet och ser att majoriteten av alla ambitiösa elever sitter och skrollar på sitt nyhetsflöde på Facebook. Trodde jag var den enda rebelliska individen som "fejk antecknar".

Hursomhelst, så pratar jag endast norska these days. Skam febern håller fortfarande och den ligger fan över 100 grader. Är jag bra på att tala norsk? Nej. Varför knuste han flaskan i hode på den fyr? Ja du, mycket bra fråga. Är han från Balkan? ÄLSKAR MIN SAMHÄLLSLÄRARE L.T som är lika hypad som alla VI över SKAM. LOVE HER.


NU: Läsa ett texthäfte om ekonomi och dess teorier även krossa patriarkatet.
Om 20 minuter: SPRINGA HEM, jk halka hemåt. Skithalt ute.
Om några timmar: Är jag hos min privata lärare Nusko som ska lära mig allt om logaritmer, vet inte vad jag hade gjort utan honom då min current mattelärare är lika bra på att undervisa matte som jag är på att åka skridskor. Bambi på hal is.

HA DEE.


Likes

Comments

Dear lord, idag har jag känt mig som en blandning av Nappe (Napoleon) och Mr Bean. Jag är segare än segast fast samtidigt jävligt ambitiös och taggad på ett prov. Vem fan är taggad på ett prov? Det innehåller mycket research arbete och vi har fått ut tre provfrågor varav vi under provet endast ska svara på en (som Berre fantasten valt, läraren alltså). Detta tvingar ju oss att skriva uppsatser till alla tre frågor med tanke på att vi inte vet vad som kommer. Jag är taggad. Är inte ens sarkastisk.

Hursomhelst, så tror majoriteten av min familj att jag är en knarklangare som röker gräs i stadsparken. WHY? Well, min kära far fick reda på att jag feströker och tyckte att det var kul att säga till mormor och morfar. Mormor antog direkt det värsta och frågade om jag rökte brajj också. Nej mormor, det enda jag gör som är lite rebelliskt förutom att plugga är väl röka en gång varje kvartal.

Nu ska jag försöka överleva till halv fem för att sedan dregla sönder min kudde. HA DE.

Likes

Comments

*Markus och Martinus i bakgrunden* Ja ni anar hur mysigt det är för mina öron för tillfället. Riktigt charmiga gossar men The wanted var tusen gånger bättre. Jag gillar inte ens The wanted, de var One directions största konkurrenter. Dessa pojkspolingar (M&M) sjunger om att de förlorat sitt livskärlek at the age of 14. Ärligt, jag var redan gift at the age of 10. Ni ligger efter. Hursomhelst, så är jag hemkommen från Jönköping. Spenderade 24 timmar med min favorit familj inklusive psykfallen. När psykfallen är på ingång sker det alltid något som är mer än pinsamt.

-Adnan ville krama Emelie (som en gestaltning för att hälsa) killen backade ner för trappan och istället för att Emelie kramar honom går hon bara förbi. Jag sjönk genom jorden 30000 gånger om och muttrade "EMELIE" men hon fattade inte vinken. FAN.

-Jag bad Selma (vår deltidsanställda flickspoling) att ge mig ett par snygga mjukisbrallor och någon form av hoodie. Hon gav mig en outfit som transformerade Edna till Edwin. JA, jag såg ut som min not meant to be brother. TACK SELMA. Passa dig jävligt noga, du är endast provanställd. 😒

-Jag vann också mot Adnan på Skitgubbe, fatta vad stolt jag kände mig. Killen är så jäkla kompetent men I kicked his ass. Sorry Ado, du vet att jag älskar dig.

-Ado fixade cornflakes till sig själv men frågade tio gånger innan om det var någon som ville ha. Alla svarade bestämt nej. Så fort Ado gick för att walk his girl home så attackerade jag och Nessa hans skål med cornflakes. "Selma åt du upp cornflakesen?" Selma skakar på huvudet, mitt stora flin gave me away. Förlåt Ado, är så himla ledsen. JK, I'm not.

-Vi var på Ikea också för att käka de traditionella köttbullarna för 29 kr, vi uppgraderade dock vår meny så istället för 29 så blev en portion 39. Billigt och bra sånt gillar jag. Hursomhelst, så glömde jag och Selma säga till att vi inte äter gris och de serverade oss köttbullar av fel köttyp. Aja, det var bara att säga till. Vi fick vänta i 20 minuter, Anessa kastade stolar omkring sig och Emelie fick äta potatis istället för potatismos vilka problem dessa individer har. Herregud.

-Drack också mjölk på Espresso House. Lilla saten var ny och visste inte hur man gjorde varm choklad. Tror vi alla fick magproblem efteråt och längtade tills vi kom hem. Vår toalett var ockuperad i flera timmar därefter. Oj.

Likes

Comments

Åh klockan 08:03 anlände jag till skolans antika bibliotek, biblioteket är nästan ett reservat då det byggdes år 1432. Med självständiga steg gick jag mot ett bord, satte mig ned och började studera historia på väldigt hög nivå. Who are you kidding? Enda anledningen till VARFÖR jag sitter i biblioteket istället för att jag ligger i min säng har med "miss i kommunikationen" att göra. Vår lärare är spårlöst försvunnen, ingen vet vart killen har tagit vägen. Han vägrar att svara på meddelande. Finns tre alternativ; Han strejkar, är kidnappad eller så leker han svår. :)) Istället för att sova en timma extra så sitter jag här och fördriver tiden i skolans reservat av bibliotek.

För fem minuter sedan: Försökte förstå uppgiften i historia, smsade Emelie och gav upp.
Nu: Läsa bloggar (tipsa gärna om bra bloggisar) och hata på livet.
Om 40 minuter: Finner ni mig i församlingshemmet, de säljer billig fika. Det tar fan på krafterna att krossa patriarkatet.

HA DEE.

Likes

Comments

Jag anser att alla heterosexuella kvinnor behöver riktiga män honestly, vi behöver inte pojkspolingar som springer runt och behöver en extra mamma under skoldagarna. Det var dock inte huvudtemat at the moment. At the moment hatar jag MÄN som dissar mina good night snapchats, ilskan som växer inom mig är gigantisk. *Observera att kvinnor från Balkan är farliga vid irritation samt utbrott hetaste tipset är att gömma sig* Ärligt, ringer det inte någon klocka somewhere när man ser att jag lagt upp en fin snap på My Story att DU kanske ska skriva något till MIG? TYP "HELLO YOU SHADING BIATCH, MÅR DU BRA THIS WONDERFUL DAY DÅ STORMEN FRYSER BLODET I VÅR KROPP?" Bloody hell.

Anledningen till att jag skriver detta fantastiska hatinlägg har med minnet att göra, att jag om några dagar då han förhoppningsvis HAR SNAPAT TILLBAKA kan skriva "www.nouw.com/ednas" för att ge mig själv en reminder till VARFÖR jag kommer vara singel forever. HAAA DE!

Likes

Comments

Det här med att jag skulle ge 110 gick lite sådär då jag inledde årets första skoldag med ett nationellt prov i Engelska som gick lika bra som presidentvalet i USA 2016. Med det sagt så kan jag fokusera på annat, drog en nap i två timmar, åt fyra kiwi och har skrivit på min svenska essä som ska in på fredag. (Thank you babe <333 ) Gråter mentalt över faktum att jag måste skriva en essä om den dramaturgiska kurvan. Nej, jag är inte estet. Sen gråter jag också över faktum att jag spenderade 415 kr på månadskortet. När jag gråtit klart över allt ledsamt så gråter jag av skratt, tycker fortfarande att FBI bör anställa mig för mina stalking skills är farligt bra. If you happen to be an attractive man, word of advice; Låt mig inte märka dig, du kommer bli stalkad och jag kommer veta vad du gjorde 2013-03-21 klockan 21:34.

NU: Sova antar jag :)
Om några timmar: Ringer klockan och det är time att krossa patriarkatet med L.T.

Likes

Comments

Gud, tog verkligen i från djupet när jag skrek "SRETNA NOVA GODINA" och skålade med champagne (denna gång med alkohol i). Allt närmar sig, innan pratade man om att åka på road trips NU planerar man de. Jag får la njuta av att fortfarande vara ett barn så länge det bara går. TvåtusenEdna (2017) startade med influensa, fantastiskt! Har hostat ut mina lungor några gånger nu och min näsa ska vi inte tala om.

Nu: Hoppa in i duschen, duscha i tre dagar för att sedan umgås med Teta.
Sen: Transportera min sexy ass till Anessa där psykfallen -deltidsanställda Selma ska diskutera Berlin resan samt eventuella utgifter, kostnader mm. (Ser ni, är nästan vuxen)

Likes

Comments

Wow, helt sjukt att 2016 snart är över. Imorgon skrivs de sista meningarna på kapitlet och sedan kommer det för alltid att vara ett minne blott. 2016 har varit ett test år, jag har testat väldigt mycket som 14 åriga Edna aldrig skulle göra. Jag har utvecklats som person. Jag har gjort massa misstag men också jävligt bra grejer som jag är stolt över. Jag lämnar 2016 med ett leende och jag kan garantera att mina barnbarn kommer att få höra det ni strax ska få läsa.

Jag kan inte skriva "highlights of 2016" utan att tacka alla fina människor som dagligen fyller mitt liv med kärlek och glädje. Ni är fantastiska, every single one of you. Innan jag börjar gråta, är ni redo för mina highlights?

1. First sleepover with Emelie.Skedde år 2016, kommer ihåg att vi hade varit på någon fest. Vi hade delat varje cider för att inte bli fulla. Notera att jag var en good girl i början av 2016, okej. Så ja, vi dansade, hade det kul, käkade nuggets på vägen hem och somnade kl 04.00.

2. Ellie Bellie överraskade oss. Stod och städade toaletten, håret var uppsatt i en jävla boll och jag hade på mig ett par shorts som inte hade varit i tvättmaskinen på tre decennier när det ringde på dörren. Rätt som det var såg jag Elina och började gråta. Rest is history.

3. Cajnicko sjelo. Fråga inte, men folk från farsans hemtrakt har alltid en fest i mars. Så jag drog dit Emelie och Anessa, detta var Emelies första balkanfest. Stackarn kan alla låtar från 1943 utan till. Anessa vad fan har vi gjort av en så fin människa? Jebiga, crveni ruz och zamalo tvoj är ganska nya? :)))

4. Varberg med psykfallen -deltidsanställda Selma. Ja ni, vi drog en tur till Varberg också. Blev ganska besviken, trodde att Varberg som stad hade mer att erbjuda med tanke på att alla jäkla Boråsare spenderar varje dag av sin ledighet där. Restauranger? Vad är det? Det kan man glömma, där är det fik och dyra sallader som gäller. Hursomhelst, hade VI det som grupp sjukt kul. Vi snackade så mycket skit, år tacos och snackade lite till. Tror inte jag höll käft en enda sekund. Jag och Anessa delade säng, vi sov i en våningssäng. Jag är rädd för höga höjder. Anessa gick tillslut med på att jag fick sova längst in mot väggen. Ja, jag fick föra över 500 kr till henne. Fy fan.

5. Adnan& Sanela 18/40. Min kusin och bästa Sanela fyllde år, detta firades med en gemensam fest. Ja, Adnan är killen i bilden, sluta dregla nu. Det är pinsamt. PS, he is taken. Hursomhelst så åkte jag och Anessa till Jönköping några dagar tidigare för att hjälpa de med förberedelserna och gå på marknad. Sjukt kul var det. +Adnans snygga kompisar var också på festen.

6&7. Sexy seventeen. Sexy seventeen, min födelsedagsfest. To be honest, jag är ett planeringsfreak så festen var planerad in i minsta detalj. Shit asså, riktigt kul var det. Min crush var på plats, psykfallen och andra härliga människor. Tänker gärna tillbaka till min fest, finns mycket fina minnen. Dock, så tänker jag sällan tillbaka till hur psykfallens presenter. String, BH, sexiga strumpbyxor, handcuffs och kondisar. TACK :)))

8. Sanski Most 2016. Shit vilken sommar, festerna, umgänget och Italienaren. Italienaren är ett ständigt tema som diskuteras även här i Borås. Killen hade femhundra smeknamn. Fuckboy, Tumblr boy, Taliano, Italiano osv osv osv. Ärligt, visste inte ens vad killen hette förens i efterhand. Bra där Edna. Förutom att jag kommer komma ihåg Taliano forever, så kommer jag aldrig glömma Amela och Adi sötaste människorna ever. Also known as my parents. Det diskuterades ständigt när det var sängdags och vilket mitt favvo program var :)) Joke aside, så är detta mina vänner och vi har fortfarande kontakt. Ja, jag och Taliano snackar då och då också, calm ya tits.

9. Grekland med Emelie 2016. Jag beskriver alla event i Grekland,http://nouw.com/ednas/greece-kos-27734308 HÄR. Men det var en helt fantastisk resa, som jag aldrig kommer glömma. We made it och det är bara början ska ni veta. <333333

10. Belgrad med Anessa 2K16. Beskrev alla event här, http://nouw.com/ednas/serbia-belgrade-27770687 men även där en underbar resa med Nessie. Fler ska det såklart bli med psykfallen.

11. Hösten. Hösten har varit väldigt mörk och relativt tråkig. Har varit upptagen med skolan samt haft problem med prestationsångesten. Lite sugigt. Annars har vi festat, bokat en resa till Berlin och sett fram emot bravaderna som sker 2017. Året har varit riktigt bra, fått träffa mycket nytt folk och prövat på nya grejer. Nu samlar jag krafterna till 2017, ska kick some serious ass i skolan. Juristprogrammet är ett mål och jag siktar på "antagen" 2018. Med detta tackar jag 2016s bravader, misstag och läxor och skriver mina sista meningar. 2017, NU FUCKING KÖR VI!!!

Likes

Comments