Hej jävlar! Allt bra med er? Jag utförde precis (precis och precis för cirkus 4h sedan) ett matematikprov. Jag vet inte hur det gick, var nonchalant som fan då jag satt där och svettades. Det tog först trettio dagar innan vi kom igång då formel blad skulle delas ut och miniräknare flög hejvilt. Stina gav klassen ett pepptalk innan vi körde igång och Rosett-skon gav oss ett leende i form av "You idiots are bound to fail".

Hursomhelst, så var det rosutdelning idag! JIHA. Fick sammanlagt sex stycken rosor. Måste säga att det var en som stack ut lite extra. Det var nämligen en läsare som tagit sin tid och skrivit ihop ett rim. Väldigt sexuellt. Det lyder såhär;

"Jag läser din blogg varje dag, hoppas du nån dag vill bli min sexslav. Jag vet att du vill bli jurist men först ska du få pisk. Du kommer bli en bra mamma kan jag få testa att på dig amma".

Ednas tankar;

1. HAHAHAHAHAHAHAHA.
2. Ser jag ut som Anastasia från 50 shades of Grey?
3. Det gick från bloggerska till jurist och sedan mamma?
4. Vem har sagt att jag vill amma?
5. Allt som allt väldigt roligt rim, hör gärna av dig ;)

Likes

Comments

Cirka hundra dagar kvar av matema-fucking-tik. Ska ha prov om två veckor, har försökt plugga lite men ska till min privata lärare senare ikväll. Han KAN förklara till skillnad från Rosett-skon som faktiskt får betalt för att undervisa men gör det ändå halvdant då halva klassen ligger på F-nivå. Oh happy day, var garanterat inte en happy day för framtiden då hon blev examinerad.

Ska snart ha företagsekonomi, massor med matematik. KUL. Enda positiva är att det finns eyecandy i den klassen dvs en- kille-som-har-världens-finaste-ögon-omg. Måste finna inspiration för att överleva.

Vill inte kugga matteprovet - kuggar jag matteprovet= Måste göra nationella - vill inte göra nationella.
4x - 6 = 2x - 2

Lösning:

4x-6= 2x -2

4x-2x= -2 +6

2x/2 4/2

x= 2

Dvs jag kommer kugga. Ha en fruktansvärt bra dag.

Likes

Comments

Hei.

Kan vi diskutera faktum att jag igår åkte till tre affärer för att köpa en jävla semla. Först åkte jag till Ica Brämhult, det var lika fullproppat med semlor som i ett kylskåp när man är på semester. Sedan åkte jag till Ica Maxi tro fan att jag fann någon semla? Nej. Blev så jävla arg. Höll på att få utbrott på grund av semle-brist, det är lika jobbigt som blodbrist. Hamnade till sist i ICA Knalleland, där. Stod det kvar två semlor med vaniljkräm. Fan vad glad jag blev. Åkte hem, åt upp halva och mådde illa hela kvällen :)))) Jk, mådde inte så illa.

Hursomhelst, så är detta en hatisk vecka. Tror jag även dömer insekterna. Skrev med Emelie på Norsk, enjoy.

Kjæreste min, du er som solen

Du utstråler glede og du er bare forbløffende

Jeg er sikker på til du er den stjerne som lyser over natten

Du er min Noora til William og Wilhelm til Noora.

Alt du gjør stiler meg i transe.

Av og til blir jeg glad og kjenner kroppen danse.

Jente min, jeg hadde fulgt med deg til Tenneriffe og solfaktorn femti’n hadde vært på.

Men deretter jeg så deg med en andre fyr

Du knuste hjertet mitt som William knuste flaskan i hode på den fyr.

Derfor hooka jeg med din beste venn.


Likes

Comments

Nu är provet i internationella relationer äntligen över. Berre fantasten hörde mina böner och valde fråga nummer 2 (har bett till 20 olika Gudar). Jag kan allt om ICJ, ICC, PCA, ICTY och då menar jag allt i detalj. Tror att jag kan påbörja mitt arbete som jurist i ICC och ta hand om bovar. Hiihi.

Någonting mitt zquad (Z som i Zayn hehe) är grymma på att göra är att döpa om individer vi;

1. Tycker om (tycker om i form av att jag-är-redan-gift-med-dig-och-vi-har-fem-barn)
2. Jobbiga ex som förstör ens dag bara man ser de (omg asså försvinn och sluta vara så jäkla manipulativ och inkompetent)

Let me give you some of the names 😏

1. The ones we actually like *ehm are married to* Tandläkaren, Evilspawn (trodde det stavades så ... found out att det heter devilspawn) Pelle, Nyckeln.

2. THE ONES WE CANNOT STAND *försvinn* Ganis (Åsnan kunde inte stava gains =)) Fetisch-Fredde (en såndär slisk som alla tycker om och har en väldigt unik fetisch)

Likes

Comments

Det var kvällens uppgift, att skrämma iväg the soon to be ungdomar från Bäckäng. Nä då, jag var riktigt trevlig.Använde mig av Emelies ordspråk när jag skulle beskriva en elevs prestation till föräldern "Även solen har sina fläckar". Förutom det så har min dag varit värre än Fredag den trettonde anledningarna finner ni längre ner.

1. Busschauffören bör kolla upp sin syn och gärna bli varslad för den delen också. Människorna som stod i bussens hallway (säger man så? Ni fattar den avlånga delen av bussen) kan fara åt fanders de med. Jävlarna ser att jag måste tränga mig ut men deras kompetens räckte inte så långt så att de förstod vinken för att flytta på sig. Sprang fram till dörren och busschauffören stängde den framför näsan på mig och sedan tryckte på gasen. TACK DIN JÄVEL. Summan av kardemumman ... Jag blev trettio minuter sen.

2. Jag tappade bort min skåpsnyckel, i mitt skåp fanns alla viktiga böcker, kvällens outfit, idrottskläder, MIN JACKA osv osv. Turns out att jag hade gömt den i min lärares bok, bra jobbat Edna ditt fanskap.

3. Matematiken med Rosett-skon var så svår så att jag fick näsblod och skolkade resten av lektionen. Blod brist.

4. Jag berättade om ett drunk moment till min mentor, life :))) Han berättade dock att alla lärare stalkar elever. Thanks for the information man <3

Likes

Comments

Halla! Bör sitta och lyssna på föreläsningen om finanspolitik blandat med ränta och moms, men min hjärna vägrar. Ekonomi och Edna är verkligen inte goda vänner. Tar en titt runt om i klassrummet och ser att majoriteten av alla ambitiösa elever sitter och skrollar på sitt nyhetsflöde på Facebook. Trodde jag var den enda rebelliska individen som "fejk antecknar".

Hursomhelst, så pratar jag endast norska these days. Skam febern håller fortfarande och den ligger fan över 100 grader. Är jag bra på att tala norsk? Nej. Varför knuste han flaskan i hode på den fyr? Ja du, mycket bra fråga. Är han från Balkan? ÄLSKAR MIN SAMHÄLLSLÄRARE L.T som är lika hypad som alla VI över SKAM. LOVE HER.


NU: Läsa ett texthäfte om ekonomi och dess teorier även krossa patriarkatet.
Om 20 minuter: SPRINGA HEM, jk halka hemåt. Skithalt ute.
Om några timmar: Är jag hos min privata lärare Nusko som ska lära mig allt om logaritmer, vet inte vad jag hade gjort utan honom då min current mattelärare är lika bra på att undervisa matte som jag är på att åka skridskor. Bambi på hal is.

HA DEE.


Likes

Comments

Dear lord, idag har jag känt mig som en blandning av Nappe (Napoleon) och Mr Bean. Jag är segare än segast fast samtidigt jävligt ambitiös och taggad på ett prov. Vem fan är taggad på ett prov? Det innehåller mycket research arbete och vi har fått ut tre provfrågor varav vi under provet endast ska svara på en (som Berre fantasten valt, läraren alltså). Detta tvingar ju oss att skriva uppsatser till alla tre frågor med tanke på att vi inte vet vad som kommer. Jag är taggad. Är inte ens sarkastisk.

Hursomhelst, så tror majoriteten av min familj att jag är en knarklangare som röker gräs i stadsparken. WHY? Well, min kära far fick reda på att jag feströker och tyckte att det var kul att säga till mormor och morfar. Mormor antog direkt det värsta och frågade om jag rökte brajj också. Nej mormor, det enda jag gör som är lite rebelliskt förutom att plugga är väl röka en gång varje kvartal.

Nu ska jag försöka överleva till halv fem för att sedan dregla sönder min kudde. HA DE.

Likes

Comments

*Markus och Martinus i bakgrunden* Ja ni anar hur mysigt det är för mina öron för tillfället. Riktigt charmiga gossar men The wanted var tusen gånger bättre. Jag gillar inte ens The wanted, de var One directions största konkurrenter. Dessa pojkspolingar (M&M) sjunger om att de förlorat sitt livskärlek at the age of 14. Ärligt, jag var redan gift at the age of 10. Ni ligger efter. Hursomhelst, så är jag hemkommen från Jönköping. Spenderade 24 timmar med min favorit familj inklusive psykfallen. När psykfallen är på ingång sker det alltid något som är mer än pinsamt.

-Adnan ville krama Emelie (som en gestaltning för att hälsa) killen backade ner för trappan och istället för att Emelie kramar honom går hon bara förbi. Jag sjönk genom jorden 30000 gånger om och muttrade "EMELIE" men hon fattade inte vinken. FAN.

-Jag bad Selma (vår deltidsanställda flickspoling) att ge mig ett par snygga mjukisbrallor och någon form av hoodie. Hon gav mig en outfit som transformerade Edna till Edwin. JA, jag såg ut som min not meant to be brother. TACK SELMA. Passa dig jävligt noga, du är endast provanställd. 😒

-Jag vann också mot Adnan på Skitgubbe, fatta vad stolt jag kände mig. Killen är så jäkla kompetent men I kicked his ass. Sorry Ado, du vet att jag älskar dig.

-Ado fixade cornflakes till sig själv men frågade tio gånger innan om det var någon som ville ha. Alla svarade bestämt nej. Så fort Ado gick för att walk his girl home så attackerade jag och Nessa hans skål med cornflakes. "Selma åt du upp cornflakesen?" Selma skakar på huvudet, mitt stora flin gave me away. Förlåt Ado, är så himla ledsen. JK, I'm not.

-Vi var på Ikea också för att käka de traditionella köttbullarna för 29 kr, vi uppgraderade dock vår meny så istället för 29 så blev en portion 39. Billigt och bra sånt gillar jag. Hursomhelst, så glömde jag och Selma säga till att vi inte äter gris och de serverade oss köttbullar av fel köttyp. Aja, det var bara att säga till. Vi fick vänta i 20 minuter, Anessa kastade stolar omkring sig och Emelie fick äta potatis istället för potatismos vilka problem dessa individer har. Herregud.

-Drack också mjölk på Espresso House. Lilla saten var ny och visste inte hur man gjorde varm choklad. Tror vi alla fick magproblem efteråt och längtade tills vi kom hem. Vår toalett var ockuperad i flera timmar därefter. Oj.

Likes

Comments

Åh klockan 08:03 anlände jag till skolans antika bibliotek, biblioteket är nästan ett reservat då det byggdes år 1432. Med självständiga steg gick jag mot ett bord, satte mig ned och började studera historia på väldigt hög nivå. Who are you kidding? Enda anledningen till VARFÖR jag sitter i biblioteket istället för att jag ligger i min säng har med "miss i kommunikationen" att göra. Vår lärare är spårlöst försvunnen, ingen vet vart killen har tagit vägen. Han vägrar att svara på meddelande. Finns tre alternativ; Han strejkar, är kidnappad eller så leker han svår. :)) Istället för att sova en timma extra så sitter jag här och fördriver tiden i skolans reservat av bibliotek.

För fem minuter sedan: Försökte förstå uppgiften i historia, smsade Emelie och gav upp.
Nu: Läsa bloggar (tipsa gärna om bra bloggisar) och hata på livet.
Om 40 minuter: Finner ni mig i församlingshemmet, de säljer billig fika. Det tar fan på krafterna att krossa patriarkatet.

HA DEE.

Likes

Comments

Jag anser att alla heterosexuella kvinnor behöver riktiga män honestly, vi behöver inte pojkspolingar som springer runt och behöver en extra mamma under skoldagarna. Det var dock inte huvudtemat at the moment. At the moment hatar jag MÄN som dissar mina good night snapchats, ilskan som växer inom mig är gigantisk. *Observera att kvinnor från Balkan är farliga vid irritation samt utbrott hetaste tipset är att gömma sig* Ärligt, ringer det inte någon klocka somewhere när man ser att jag lagt upp en fin snap på My Story att DU kanske ska skriva något till MIG? TYP "HELLO YOU SHADING BIATCH, MÅR DU BRA THIS WONDERFUL DAY DÅ STORMEN FRYSER BLODET I VÅR KROPP?" Bloody hell.

Anledningen till att jag skriver detta fantastiska hatinlägg har med minnet att göra, att jag om några dagar då han förhoppningsvis HAR SNAPAT TILLBAKA kan skriva "www.nouw.com/ednas" för att ge mig själv en reminder till VARFÖR jag kommer vara singel forever. HAAA DE!

Likes

Comments