Förlåt här nu men just nu så känner jag bara mig rent irriterad och vill kunna skriva av mig min energi.

Jag vet varken hur eller vart jag ska börja men nu har det gått över gränsen! Det började som en skämt grej i U.S.A tills det gick över styr här i Sverige. Det spelar ingen som helst roll vilket sorts sociala medier du väljer att gå in på för det står överallt och då menar jag ÖVERALLT. Och det jag skriver om är CLOWNER! Hur orkar dom egentligen? Att få folk att känna sig skrämda för att gå utanför dörren, att få folk att inte vilja ta bussen hem från jobbet, att få folk att vilja låsa både dörr och fönster med säkerhets lås, att få folk att känna sig o trygga att man knappt vågar gå hem efter jobbet utan att reagera runt omkring sig och framför allt att skrämma små barn!! Jag har aldrig under hela mitt liv varit så irriterad och ledsen som jag är idag. Att skrämma ett litet barn? Skämtar dom med oss nu eller? Barn ska inte behöva få vara med om något sådant, att få en rädsla efter clowner som kommer att sitta kvar i tankarna resten utav livet och att man aldrig ska våga visa sig på gatorna. Ska det verkligen vara så? Polisen gör inte något åt saken då dom fortfarande inte vet om det är ett slags "halloween" skämt eller på blodigt allvar. Seriöst? Sådant måste man ju ta på blodigt allvar som polis när folk ringer in och är vettskrämda, har blivit hotade och till och med blivit kniv skurna. För mig så är det inget sådant "roligt" skämt som man bara gör för att väcka liv ur andra. Man blir ju skrämd till döden! Att det har gått så långt nu att folk börjar skämta om det hela genom att ta en bild på en GB glass gubbe.

Det känns som att polisen inte tänker ta tag i det här fast å andra sidan så kanske dom håller på för fullt med utredningar och tar på sig varför det här händer? Men vad jag fick höra utav en person var att polisen fick tag på en clown men därefter sa att den här clownen "var full och var inte medveten om vad han gjorde ute vid den här tiden", för mig är det rent skit snack. Det här är ingen lek! Sedan att folk tycker det är roligt att gå på clown jakt för att dom vill bli lite små rädda och kunna få känna den känslan men någon dag kanske det inte finns någon där som kan hjälpa dig. Det är väl klart att dessa "underbara" clowner tycker om att folk vill komma ut och leta, det gör ju dom uppspelta. Du kan lika gärna gå in på Youtube för att se en clown. Gör något åt saken nu innan det är försent!!

Inlägget om gårdagen kommer lite senare idag i och med att jag har haft fullt upp hela dagen med en massvis ärenden hit och dit så har inte kunnat pusta ut något alls. Jag hoppas att ni har det bra och kan sova bra inatt utan en massvis med förhinder så ses vi i nästa inlägg :)

Likes

Comments

Hej på er! Mår ni bra? Jag mår fint, tack. Vädret var inte alls på min sida idag, jag hörde utav en hel del människor att det var snö moln och att det kanske skulle börja snöa, IDAG? Men så borttappad och fel man kan ha ibland. Gu´va konstigt det känns att blogga här igen när det liksom var ett antal månader sedan sist, men ändå så fräscht och uppfriskande då min design är stilren. Att man inte har kommit på dessa knep förut?

Kvällen igår var inte alls på topp för min del, jag hade ont i magen, nedre partiet utav magen och kunde knappt somna om natten efter smärtorna. Men som tur var så var dom lindriga och jag tror själv att det bara var en lätt magknip jag hade då. Efter att ha sovit i bara 2 timmar så var det att hetsa upp ur sängen för att fortsätta till jobbet. I och med att jag bara jobbar 50% om veckorna så betyder det att jag jobbar tre dagar i bara några få timmar. Men det är skönt att få komma ut i verkligheten lite, nu när det behövs som mest. Är det bara jag som är oändligt seg om måndagarna? Troligen inte! Efter jobbet så bar det av till körskolan och sedan kalas för mitt lilla kusinbarn Wilgot.

Mamma knäppte en hel del bilder på mig ute hos min kusin och hennes två barn men jag är helt inne i fel vecka nu så jag blev inte nöjd med några bilder som min mamma knäppte på mig trots att hon sa att dom blev hur bra som helst. Men jag såg mig själv som uppsvullen, finnig och smutsig, vilket är helt fel att tänka om sig själv. Men vad är det som är bra när man har fel vecka? Inget alls blir som jag vill eller tänkt. När jag väl kom hem efter alla ärenden för dagen så åkte träningskläderna på och jag gjorde några få hemma övningar men så småningom så vill jag satsa på gymmet igen tillsammans med min bror och hans flickvän, kanske? Men målet inom en månad är att komma iväg till gymmet och satsa till 110% nu. I helgen besökte jag och mitt fina umgänge en krog som ligger upp mot strömmen här i Norrköping, den var hur fin och stor som helst. Jag minns inte riktigt vad den heter men jag rekommenderar den varmt. Om du är 18+ och vill besöka en krog så rekommenderar jag att gå till den och ta en titt bara, du kommer inte ångra dig för fem öre. Men sök då på (Norrköpings krogar, strömmen). Men nog prat om krogar nu, jag tänkte hoppas in i en snabb dusch lite fort nu för att sedan sova då jag är galet trött.

Godnatt :)

Likes

Comments

Hej och varmt välkomna hit till min blogg här på Nouw. Jag har ägt min tidigare blogg på samma portal som nu men den har blivit borttagen i och med att "någon" har hackat sig in på den och till och med satt lösenordsskydd på själva bloggen, tråkigt nog!

Vad det känns som just nu är "en enda röra", "stress", så med lite tid så tänkte jag försöka importera en bra header samt profilbild som är mig själv och som verkligen visar vem jag är som person. En bild förklarar ALLT, brukar man inte säga så oftast? I alla fall så tänkte jag försöka mig på att fotografera lite nu till veckan. HOPPAS!

En beskrivning om mig kommer att finnas på min profil, lite längre upp. Så jag tänker inte skriva något här då jag har gjort det på mina förra bloggar, vad är det som är nytt egentligen? Samma gamla kontaktuppgifter om mig själv samt att jag också uttrycker mig på samma vis. Nu ville jag hitta på något nytt och förnya min blogg lite, därför får det endast stå i min profil. Sedan kanske ni medvetet stör er på mitt skriv val, att det är rader längst under själva texten men säg till i så fall, om det nu stör er? Som sagt så ville jag bara testa på något nytt.

Jag hoppas att ni kommer stanna här för att följa mig. Vi kommer att ha skoj! Vi ses i nästa inlägg :)

Likes

Comments