View tracker

Firade vår kära Manda som nyss fyllt 16 år i fredags, måste erkänna jag har de bästa vännerna på detta jordklot! Prövade även att ha lösögonfransar som satt ihop på en enda rad, har förut kört på singel lösögonfransar men jag hade ett par hemma, men tycker nog ändå att singelfransar är lite skönare att ha på sig. Lördagen gick åt att umgås med min familj. Vi tände massa stearinljus, spelade julmusik och bakade pepparkakor, mys deluxe. Har inte alls behövt stressa över skola vilket har varit så skönt, gymnasiet är ganska bra ändå. Minns så bra de första veckorna, tog powernaps varenda dag när jag kom hem för var så slut, men har börjat komma in i rutinerna och tempot så nu flyter allt bara på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hon jagar vulkaner för att få känna lite värme

söker upp orkaner i hopp om att bli tagen med storm.

Hon dras till jordskalv fastän de lämnar henne i ruiner

drömmer om snöfall men tvingas bara fly undan laviner.

Hon åtrår vågorna trots att de bara vill dra henne under

längtar efter en evighet men uppvaktas endast av stunder.

Hon frestas av vindar för de lovar att ta henne någonstans

dras till risker i hopp om att i de kunna se nån typ av chans.


Världens bästa Javier Ramos

Likes

Comments

View tracker

Ögonlocken känns som bly och det dunkar i både huvud och öron. Så har det varit nu i några dagar...

Känns bra att nu passligt till prov-friheten som vi har nu och en vecka framåt att bli sjuk. Pluggade hälso hela dagen i måndags. Under tisdagen hade jag hål i hela 3,5 timme, lite finska och en halvtimmes provskrivning så extremt chill dag. Myste med scouterna i missian hela tisdag kväll med en liten egen julavslutning och filmkväll. Har gått på stan de två senaste dagarna och köpt presenter och julklappar och även ett par så sjukt fina skor som jag fyndade på h&m för lite över tio lappen, så sjukt nöjd! Helgens planer är spikade och nu ska jag mysa ner mig i sängen efter att jag har läst religion. Försöka bli frisk och kolla skärgårdsdoktorn, så nostagliskt!

Bloggmotivationen ligger lite nere då det enda jag gör om vardagarna är att plugga, gå och längta efter jullov. Samma sak dag ut och dag in, vilket kanske blir lite tråkigt att läsa om i längden...

Likes

Comments

Fysikprovet gick som förväntat, helt åt skogen. Lär väl få ett godkänt vitsord, men aja. Bion som var planerad blev inte av, blev familjemys istället. Lördagsmorgonen stod det brunch på schemat igen, och medans min lillasyster hade kompis-kalas satt jag och min andra syster bänkade i min säng med brunchmat och en disneyfilm på datorskärmen, denna gång blev det svärdet i stenen, så sjukt bra faktist! Efter ett ex antal timmar plugg och efter som att dagen till ära var lillajul blev det sedan tomtegröt hos mina morföräldrar med närmsta släkten, jätte mysit.

Idag stod scoutjulfest på schemat, samma runda som varje år. En vända till stenhaga i snöyran med min twin, och nu har jag precis gjort klart min hälso-sammanfattning. Ska fixa klart mina läxor, hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kolla modern family som jag började se igår igen. Skulle egentligen se klart "Lost", har bara ett enda avsnitt kvar och känner på ett sätt att jag inte vill se klart det. Avsnittet är över 1,5 långt så måste hitta ett bra tillfälle!


I väntan på Jul och jullov bjuder jag på denna från förra årets julfest, sista i grundskolan!

Likes

Comments

Tänkte plugga hela måndagen, men for med till sjukhuset och fick sitta där 2.5 timma. Så dit for hela den dagens plugg-tid. Igår ställe vi in scout för att vi behöver plugga. Kollade paradise och satt med näsan i boken halva kvällen.
Startade dagen med en 2.5 km promenad i stan på gy-timmen och lektionerna idag har varit riktigt sköna. Idag blir det plugg åter igen...usch har verkligen ingen motivation över huvud taget. Tycker verkligen fysik är jätte svårt...

November har verkligen inte varit en bra månad över huvudtaget, blir så sjukt trött då det är mörkt då ja far till skolan och mörkt då man kommer hem. Hinner aldrig vakna till. Hoppas verkligen att det kommer snö snart för så här kan vi ju inte ha det!

Likes

Comments

Satt och kollade på gamla bilder i sängen i morse. Fick en hel del skrattattacker, nästan så man saknar tiden när man va liten och att leva i ovissheten om vad som senare skulle ske i framtiden. Allt var så enkelt, men jag ska inte klaga. Har de finaste vänner på jordklotet och den bästa familjen, och tillsammans har vi klarat många motgångar och det är bara bra erfarenheter att ha i bakfickan även om allt inte gick som på strömsö.

Denna helg har jag bara tagit det lugnt. Kollat ikapp serien "Svartsjön", ett stort tips till dig som gillar övernaturliga händelser och spänning. Och Lost har jag kollat en del, har inte ens en hel säsong kvar, oohh. Dagen har gått åt att plugga till fysikprov och räkna massa matte. Ser fram emot denna vecka, knowhow mässa på torsdag och högst antagligen blir det bio på fredag på den nya "harry potter" filmen!

Likes

Comments

Dagarna har rullat på som vanligt. Umgicks med mina farföräldrar hela gårdagen, åt middag, sprang iväg på scout och sedan tillbaka för att äta glass och kolla tv. Startade morgonen med gym från 8-10. Bodycombat och spring blev det för min del. Fick ut periodsbetyget, skrev matte förhör och var på promenad till ämbetshuset.

Likes

Comments

1. Vad heter du på instagram?

@ edlablomqvist, in och följ vettja!

2. När skaffade du instagram?

Någonstans mellan 2012 och 2013. Sjukt ändå hur länge man har "orkat" ha instagram. Men det är faktiskt en riktigt bra app, och lär nog inte sluta på länge!

3. Första uppladdade bilden5. Bild som fått flest likes

Det är faktiskt denna!

6. Varför skaffade du instagram?

Säkert för att alla mina vänner skaffade det och det blev en trend, som sitter i än idag. Skulle jag skapa ett konto idag skulle det mest vara för att dela med mig av olika roliga händelser som sker i mitt liv och bara vanliga bilder som jag gärna tycker att andra ska få ta del av så att jag inte bara har dem för eget bruk.

7. Vilka typer av konton följer du?

80 procent av alla jag följer är vänner eller bekanta. Resterande 20 procentarna består av olika humor, inspirations och text konton.

8. Är din instagram öppen eller privat?

Min "vanliga" är öppen, men har ett annat konto som är privat och där bara mina närmsta vänner får följa

9. Vilka typer av bilder lägger du upp?

Oj det är nog en salig blandning det. Vardagsbiler, naturbilder, selfies, bilder från roliga händelser m.m

10. Favoritbild?

Har ingen specifik, men här är några i alla fall!

Likes

Comments

Snön har äntligen hittat hit, så kul då allting är så mycket ljusare och härligare och inte lika rått och kallt som innan det vita duntäcket lade sig. Angående den nya perioden i gymnasiet...hmm det kommer bli riktit tungt innan jullovet. Men klart det ska gå! Under gårkvällen firade vi en nybliven sextonåring och idag är det farsdag. Läxläsning och mat med släkten inkluderas i listan på vad som ska göras denna söndag :)

Likes

Comments

Vintern har kommit hit till österbotten också, fast någon snö har vi inte fått. Under en tid av tre dagar har det varit runt -9 grader vilket är svinkallt nu då man är van med att det är runt 2grader, men man vänjer ju sig förhoppningsvis. Skrev finskaprov idag, har ingen aning om hur det gick men det duger! Imorgon står åtminstonde ett varv till stan på schema för att köpa två nya skolböcker, för imorgon börjar period tre i gymnasiet. Riktigt taggad faktist!

Inatt sker även presidentvalet i USA som har blivit en väldigt stor snackis världen runt, för en gångsskull är jag riktigt intresserad av vem som vinner, tror inte ens jag var så här intresserad när vi själva hade presidentval i Finland. Så det blir det första att checka imorgon när telefon alarmet ringer. Håller mina tummar för Clinton!

Likes

Comments