View tracker

Isn't it crazy how we can look back
a year ago and realize how much
everything has changed? The amount
of people that have left your life, entered
and stayed. The memories you won't forget
and the moments you wish you did.
Everything.
It's crazy how all that happened in just one year.

Likes

Comments

Här är tre stora favoriter som spelas mycket i mina hörlurar just nu. Veckan börjar långsamt lida mot sitt slut och ser fram emot helgen. Avslutade förra helgen med att ta en promenad i mörkret, och steka "sodapöjsor" till familjen. Måndagen blev till skola och plugg hela dagen tills det blev dags för den första träningspasset denna vecka. I tisdags drog vi igång med scout igen och igår var det Zumba som gällde. Tycker att gymnasiet går sjukt långsamt frammåt nu och är riktigt skoltrött så hoppas verkligen det svänger snart med tanke på att denna termin just börjat.

Likes

Comments

Äntligen helg! Fick ut julbetyget igår och är riktigt nöjd, lite som jag hade förväntat mig. Flr en vända till stan för att hämta upp en gymnasie bok, slängde ihop tortilla till familjen och for till Bella för att mysa, spela playstation och äta.
En vända till stan och en promenad med syskonen har jag hunnit med idag bland annat, vädret har blivit så sjukt bra, vilket är en riktigt stor humör-höjare!

Likes

Comments

Oj nej inser nu att texten i förra inlägget inte har publicerats, suck. Och minns inte direkt vad jag skrev heller vilket inte gör saken bättre. Nåja vad kan man?

Skolan har dragit igång igen med pompa och ståt. Två dagar in i den nya perioden och tycker inte det är ett dugg jobbigt ännu, det rullar bara på helt enkelt. Har gått igenom mina tre perioder som jag har fram till sommaren, och inser att det är bara en av dessa perioder som kommer vara smått utmanande men vetcha e ska gaa! Det som jag bland annat nämnde i förra inlägget som inte kom upp är att jag har börjat på två kurser från vuxeninstitutet i korsholm, och igår började första kursen. Tränings kursen som började igår var så sjukt tung haha, men det är ju superbra i och för sig så att man kanske kan börja se resultat! Har suttit tillsammans med mina scoutledar kompanjoner och planerat vårterminen ikväll och imorgon kväll står den andra kursen på schemat; zumba!

En kort update om vad jag har för mig om dagarna

Likes

Comments