Fredagskvällen spenderades hos bästis med ett gäng super saknade vänner, slutade med att vi båda somnade i hennes säng lite efter två. Vaknade upp efter en skön nattsömn, drog hem och åt middag med familjen och farföräldrarna och pluggade lite. For en vända till villan och gick runt på området och isen med min kära faffa, jätte mysit. Söndagen gick åt att bara läsa en bok som hör till modersmålskursen och plugga ännu mera! En riktigt bra helg har jag bakom mig och nu är en ny vecka på g, denna vecka är ganska lugn men när nästa vecka drar igång har jag två riktigt intensiva veckor framför mig. Jag fyller bland annat 17 år, och har riktigt mycket på gång i skolan som prov och en hel del inlämningar med mera. GUTEN NACHT!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilket sjukt härligt väder korsholm bjöd på denna dag! Två timmar språk, essäskrivning och valbart på gy-lektionen. Denna vecka har varit helt okej, tråkiga lektioner, sköna träningar och en regnig kväll ute på scout. Ska om en stund sätta mig ner framför tvn och kolla på kommunalvals debatt och sedan försöka läsa lite på de två böckerna jag har att läsa ut under denna period. Imorgon är det äntligen fredag igen, planerna är spikade och klara, hoppas alla får en superbra helg, det ska jag försöka att ha åtminstone!

Likes

Comments

Hittade dessa fina bilder från när vi byggde vårt hus för 15 år sedan.

When I was younger i'd put my arms in my shirt and told people I lost my arms. I would restart the video game whenever I knew I was going to lose. I would sleep with all the stuffed animals so none of them would get offended. I had that one pen with 6 colors and tried to push all the buttons at once. I poured my soda in the cap acting like I was taking shots. I would wait behind a door to scare someone, but soon leave because they were taking to long or I had to pee. I would fake being asleep so my dad would carry me to bed. I used to think that the moon followed my car. I would watch those two drops of rain roll down window and pretend it was a race. I used to swallow fruitseeds and get scared to death that a tree was going to grow in my tummy. Remember when we were kids and couldn't wait to grow up? What were we thinking.

Likes

Comments

Hela denna vecka har sett ut precis som alla andra veckor just nu, skola, träning, scout och sova, inte så intressant att läsa om det kanske. Gårdagen spenderades i skolan och hos bästis. For en vända till stan med min mamma och syster i morse för mathandlas och ett varv via biblioteket och gallerian i stenhaga, och hem kom jag med ett par superfina svarta kostymbyxor. Ska sätta mig i sängen och läsa lite ur en bok och sedan kolla något avsnitt av The Last Ship som jag började se igen för andra gången i morse. Far till smedsby för melodifestivalen mys ikväll!

Likes

Comments

Spenderade pengar på loppis och gw gallerian i fredags tillsammans med syster och mamma för att sedan återvända hem och göra home made nuggets och ha filmkväll med familjen medans Vi På Saltkråkan visades på tvn.

Besökte en väns nya lägenhet i stan igår och på kvällskvisten stack jag till Koskö med några flickor för mello mys.

Idag har hela familjen umgåtts tillsammans utomhus i ett ex antal timmar där vi pulkade, lagade tacosoppa på trangian och grillade pinnbröd över öppen eld medans vi satt och hade så ska de låta och sjöng. Sportlovet lider mot sitt slut vilket jag tycker är lite ledsamt, skulle mer än gärna ha en vecka till för att vila ut ännu mer. Men det har varit en superbra vecka och blickar frammåt mot påsk och vår nu.

Likes

Comments