Header

Världens mysigaste lunchplats på försommaren
måste ju ändå vara den lilla oasen vid Centralbadet, <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​"Dagens"; ljusblå ärmlös klänning, som jag improviserade och knöt en scarf från Hermés i midjan på för att markera den lite mer. Halsband från Marc Jacobs.

Likes

Comments

Jag har haft ett extremt blogguppehåll men har verkligen inte haft tiden. Nu är det lov iallafall och igår natt kom vi hem från en Prag-resa som verkligen blev lyckad; första dagen var det 22 grader och de övriga lite sämre väder men fortfarande behagligt. Det var verkligen en fin stad dessutom, som jag velat besöka länge! Och mina förhoppningar blev verkligen sanna.

Hur som, idag är det påskafton och det firas med familj & släkt!
Puss

Likes

Comments

En helg i Stockholm som innefattade lite shopping, Dramaten, tid med familjen & då ingen fotboll för hon som väljer bort premiären för ännu mer shopping, bästaste jag - som alltid ångrar sig sedan.
Men men, en vecka kvar till påsklov nu & då är det Prag för min del, pussar.

Likes

Comments

Så jag blev "spontant" blond idag; hade i åtanke att bli ljusare men hade fått höra att det skulle bli svårt att få mitt ganska mörka hår ljust på en gång men oj va ljust det blev!! Resultatet blev en chock, men verkligen ingen dålig sådan.

Likes

Comments

Takashi Murakamis utställning som vi såg (utforskade?) på Astrup Fearnley Museet var amaz. Bilderna var otroliga i all sin färg och bakomliggande tankar och skulpturerna (som ish var erotiska mangafigurer skapade i människostorlek) fick iallafall mig verkligen att backa ett steg och bli lite uppriven; det blev verkligen vulgärt - men coolt. Verkligen värt ett besök.

Likes

Comments

Så vi "hittade" en restaurang (den låg vägg i vägg med hotellet vi bor på) som är rekommenderad av Michelin-guiden x2 & jag förstår varför. Det va väldigt gott. Och fräscht. Och efterrätten innehöll kombination av salt lakrits/hallon, enough said. Rekommenderas om nån ba råkar vara i Oslo och står utan middag.

Likes

Comments