Header

Takashi Murakamis utställning som vi såg (utforskade?) på Astrup Fearnley Museet var amaz. Bilderna var otroliga i all sin färg och bakomliggande tankar och skulpturerna (som ish var erotiska mangafigurer skapade i människostorlek) fick iallafall mig verkligen att backa ett steg och bli lite uppriven; det blev verkligen vulgärt - men coolt. Verkligen värt ett besök.

Likes

Comments

Så vi "hittade" en restaurang (den låg vägg i vägg med hotellet vi bor på) som är rekommenderad av Michelin-guiden x2 & jag förstår varför. Det va väldigt gott. Och fräscht. Och efterrätten innehöll kombination av salt lakrits/hallon, enough said. Rekommenderas om nån ba råkar vara i Oslo och står utan middag.

Likes

Comments

Bättre ljus och nu har jag även bestigit taket. Häftigt. Atm äter jag söta björnar och norsk choklad inne på Operan (moget). Turen fortsätter starkt genom att museet vi skulle besökt idag var stängt - vi hoppas på bättre lycka imorgon. Annars då? Tio centimeter klackar resulterar i avbrutna fötter och jag är pås-lös hittills. Olikt mig. Mycket.

Likes

Comments

Oslo dag 1; vi såg otroligt "fin" graffiti vilket är liten som en röd tråd genom staden - "husmålningar" som ser ut att ha tagit extremt lång tid att färdigställa, en väldigt god mexikansk middag på Mathallen och sedan diverse snygga fotovänliga platser som jag stannade vid.

Likes

Comments

Sååå jag är i Oslo. Och Operaen. Det är så fint så man smäller av. Tyvärr sviker ju vädret något otroligt just idag men vi ska tillbaka och få bättre bilder. Vi hade då också tänkt att gå på en opera när vi spontant bokade resan men den var ju såklart totalt slutsåld alla dagar. Heja oss!! Men familjegänget pratar redan här bredvid mig om att åka hit i samband med mamsens födelsedag igen för att avnjuta en opera; problemet är att AIK-premiären är precis vid hennes födelsedag - så vilket går först liksom? Haha sådana diskussioner <3

Likes

Comments

Blanda nytt & gammalt är allt. Jag får ofta panik på ny musik och då är man skapligt glad att man inte raderar gamla listor <3 men XX:s ish nya album är outstanding. Jag trodde att deras förra album var toppen liksom men nae detta slår det utan problem. Tipppps

Likes

Comments

Tyckte att jag fick till en bra "foto-location" när spegeln stod framför Kate men dessa blixtbilder...
Annars då? Kom nyss hem från 1 h pass på gymmet och ska antagligen plugga spanska tills ett prov på fredag. Mina dagar är sinnes tråkiga just nu men att det snart är lov & Norge samt Stockholm med bästis får mig att iallafall försöka hålla humöret uppe dessa två veckor som återstår!!

Likes

Comments

Liten pre-vår investering för det här är ju ändå värsta årstiden.

Likes

Comments

Nej detta är ingen permanent comeback - men ändå; jag gjorde en XL bokbeställning häromdagen och voilà(!!) tredje boken finns nu i min ägo. Absolut den bästa delen av paketets innehåll. Förövrigt ska jag läsa prosa, klassiker och böcker med starka kvinnliga gestalter.

Likes

Comments