Header
View tracker

Världens finaste stad som jag efter tre visiter verkligen vill återse snart. Den liknar verkligen ingenting annat.

Likes

Comments

Alltså den här dagen har verkligen inte varit bra alls. Har 156362 saker att göra tills typ efter helgen och har exakt ingen tid att plugga då. Kan dessutom inte träna pga världens förkylning och det är vidrigt.

Annars då? Ska strunta totalt i alla saker jag måste göra imorgonkväll & fira Alva som fyller 15 <3 lär bli bra.

Likes

Comments

...Oslo!
Om mindre än en månad ska jag spendera ett par dagar i Norges huvudstad & det blir min första gång där. Är väldigt spänd på att se arkitekturen, operan & givetvis shoppingen.
Detta är en följd av att till & med mamma blivit liiite för inne på Skam, haha.

Likes

Comments

En middag i Åre by blev på en restaurang kallad Bombom där man beställde in små dishes och delade. Vi tog dumplings, lobsterroll, crabcake, hamburgare och koreanska ribbs. Lobsterroll och crabcaken var precis såna rätter som kändes som typiska grejer att testa i New York i höstas men på grund av att en nära släkting blev sjuk blev resan avbokad i sista sekund. (Tror aldrig jag skrev om detta?) hur som, sjukt trist att sitta där och ba "åh det här skulle vi ätit på ett riktigt amerikanskt ställe". Buhu. Aja får bli en annan gång. Tillbaka till ämnet (jag är så sjukt duktig på att hitta avkrokar att skriva/snacka om) var restaurangen riktigt mysig & bra. Tipppps.

Likes

Comments

Det här stället var precis lika bra som jag förväntat mig. Om jag ska åka tillbaka? Ja. 

Likes

Comments

View tracker

För typ två veckor sedan kom min efterlängtade Lexington jacka som jag beställt. Alltså den är dröm. Jag som fryser så extremt lätt är totalt safe i denna, haha. Och det roligaste av allt är typ att det är en visselpipa på den så vi går runt och säger att jag ej kan vissla med den här i fjällen för då kanske jag kallar till mig ett helt hundspann. Men iallafall. Den räddar mig från att bli blå från topp till tå. Övriga bilder då (som förövrigt är askass kvalitet på): Åre torg som glimmade och glittrade i bästa vinterstil och förgyller kvällarna. Finns typ 163772 restauranger och skidbutiker. Love.

Likes

Comments

Likes

Comments

... och det var precis så magiskt som det ser ut. Efter en trång tur i kabinbanan var det här riktigt nice att mötas av.

Likes

Comments

Även en stressad person som jag blir frälst varje gång jag kommer in på ett sådant här ställe. 

Likes

Comments

Likes

Comments