Jag har en ganska känslig hy, speciellt när jag är sminkad under för lång tid så huden inte får andrum. Jag blir röd & torr osv. För att motverka att min hy blir så och för att återfukta den & hålla den i skick har Kiehls Ultra Facial Cream fungerat hur bra som helst för mig. Den gör att huden känns len och fräsch innan lägger på sminket men även när jag tagit bort det. Den fungerar som ett förebyggande/återställande hjälpmedel mot min känsliga hy. Stort tips. Finns här

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För ett tag sen fick jag en otroligt fin tröja från Soft Goat i kashmir. Jag har aldrig beställt någonting därifrån innan men blev verkligen hur nöjd som helst med den här tröjan. Materialet är väldigt komfortabelt och färgen är så len. Haha, kan man kalla en färg len? Isåfall är denna det! Den är vit/rosa & bilderna är inte riktigt rättvisa mot färgen, i vekligheten går den mest åt rosa. Iallafall superfin tröja som funkar lite när som.

Likes

Comments

Bild 1: Jag levde livet i Stockholm & hade kvalitetstid med mamma & pappa & gick på Fotografiska. Bild 2: Hämtade egenodlade bär i trädgården till en efterrätt, Swe-goals, haha. Bild 3: Åt en riktig god lunch och njöt av sensommarn när den är som bäst. Bild 4: Köpte en fin bukett precis innan säsongen var över. Bild 5: Det vankades kalas i bästa på-landet-stil och vi "fikade i bersån". Bild 6: Var solbränd i både hår & hud & livet var allmänt bra. Bild 7: Åt en god smoothiebowl ute i solen toppad med svenska jordgubbar.

Svårt att inte sakna sommaren & speciellt sensommaren, den är allra bäst.

Likes

Comments

Hej på er & hej ännu en avklarad måndag!!
Jag som brukar gilla måndagen för den känna som en fräsch nystart har haft en riktig dålig sådan. Allt blev fel från start när mitt hår ej ville samarbeta haha, sådana grejer, ni fattar.
Här är iallafall lite färgstark inspiration inför veckan, jag gillar idén att när ljuset på himlen tonar bort mer & mer och färgerna i naturen likaså kombinerar man det med en något starkare färgskala i garderoben (säger hon som älskar svart, haha). Hur som, en liknande päls som den på bilden lär jag införskaffa snarast, dock blir det nog en svart ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag som inte är nån smyckesfantast försöker hålla mig med enkla sådana när jag väl använder det & två nya favoriter har jag helt klart hittat från Lily and Rose!! Det ena är ett tvärfint armband & det andra ett par matchande örhängen. Hur fina som helst & ett bra pris för så stilrena grejer.

Likes

Comments

Senaste på instagram, @editlindells följ mig.

Likes

Comments

// Menswear - The 1975 // Intro - the xx // Nights like this - LP //

Har varit lite osäker om jag ska lägga upp ett inlägg som innehåller musik jag lyssnar på haha. För musiksmak säger väl ganska mycket om en som person I guess?
Hur som, här får ni 3 låtar jag spelat en del de senaste dagarna & som faller mig i smaken precis.

Likes

Comments

//Kappa - Stockhlm // Jeans - Levi's // Väska - Longchamp //

Likes

Comments