View tracker

Suddig bild a la snapchat klockan halv 8 på morgonen.

Sååå. Betygen är snart satta och nu jobbar jag in i det sista. Som rubriken lyder är det 2,5 veckor kvar sen är det lov och det ska bli obeskrivligt skönt. För honestly speaking har den här terminen varit riktigt jobbig. Prov och inlämningsuppgifter femton dagar i veckan och sen ska man tydligen ha ett liv däremellan. Just den biten har jag fått skippa. Hm. Jag lär spendera mitt lov med att ta igen tid med fina vänner som gått förlorad under dessa månader. Annars då? Slut på klagomålen, tack. I takt med att julbaket drar igång lite smått drar jag mig (lite smått) oftare till gymmet. Ekorrhjul är vad det är. Träna - äta lite lussebullar - träna dubbelt upp - pepparkakor. Men det är väl lite av charmen med julen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dom flesta har säkert redan sett/hört talats om den här norska omskrivna ungdomsserien men om inte - se den! Den är verkligen genuin och träffsäker och man får sig verkligen en tankeställare både en och två gånger. Det finns tre säsonger och jag har sett klart allihop.
På det stora hela handlar det om en grupp gymnasieelever och deras relationer till varandra och deras liv osv, men varje säsong är lite mer inriktad på en av karaktärerna;
Första säsongen handlar om Eva som misstänker att hennes pojkvän är otrogen mot henne. Man får följa hennes "väg" när hon hanterar detta och när hon träffar resten av den grupp som är seriens nav.
Säsong två är inriktad på Noora som har ett komplicerat förhållande med en sistaårselev som en av hennes bästavänner även är kär i.
Sista säsongen handlar om Isak som är Evas ex-pojkväns bästavän och som är osäker på sin sexuella läggning. Denna säsong handlar mycket om just det.

Likes

Comments

View tracker

Bloggen är en liten egoboost i vardagen, här får man liksom lägga upp instagrambilden x3 utan att känna sig narcissistisk.

& med det ville jag bara säga, jag tittar in ibland!

Likes

Comments

Likes

Comments

// Jacka här // Byxor här // Body här // Skor här // Clutch här //

Jag kanske har blivit totalt out of my mind när jag satte ihop plaggen ovanför men efter att ha kollat på en del Instagrams/Pinterests så har jag sett dunjackor till helt oväntade outfits. Speciellt Sarah Ellen gör den looken perfekt. Hon kör en skir spetsblus till en orange jacka. Det var så snyggt!! Bild finns på hennes Instagram (sarah3llen). Så ja, jag gjorde en egen variant på den & matchar sammet och väldigt tunna byxor till dunjacka. Lite vågat sådär. Alltid uppskattat av mig. Skorna & clutchen med djurprint är pricken över i:et för denna oväntade kombination!

Likes

Comments

Den inredningsintresserade som den här färgen har gått obemärkt förbi finns typ inte. Överallt ser man dusty pink. Och sen grått, brunt, guld, andra rosa toner till. Och det är ju drömmen. Alltså så fint. Tur för mig att jag redan har en del rosa och grått i mitt rum.. Måste definitivt få till lite sådan känsla som dessa bilder ovan ger. Lite sammet, lite trä. Det är det som behövs!!

Likes

Comments

Det är helt klart min favoritdoft alla kategorier, väldigt svårt att beskriva en doft men om jag ger mig på att försöka så skulle jag säga pudrigt & lite sött. Den är väldigt feminin & speciell. Finns ingen som doftar liknande. Men enda sedan jag kände den första gången har jag varit helt kär & det lär nog ta lång tid innan jag byter ut den. Det är min doft, haha, det säger folk till & med till mig. Finns bland annat att köpa här

Likes

Comments

Världens snyggaste Lea Seydoux är alltså modell för Louis Vuitton & hur stunning är hon inte på dessa bilder? Jag blev verkligen förvånad när jag såg dem för jag har tidigare sett henne i filmen Blå är den varmaste färgen som alla förövrigt borde se, ännu av mina absoluta favoritfilmer, den är otroligt bra (!!). Iallafall, i den har hon blått hår, inget smink & är allmänt sjavig men annat är det ju både på dessa modellbilder & i Spectre (dock har jag inte sett den, men jag har bildgooglat, haha. Är inget James Bond fan). Hon är verkligen någon jag ska hålla utkik efter framöver, för hon är verkligen inspo, haha. Ögonen, håret, sminket, allt!

Likes

Comments

Såå, nu är det redan tisdagskväll. Övergav precis en komedi med mamma, pappa & mormor för att kolla alla 25 (!!) bloggar jag läser & även skriva lite. Så nu vet ni det. Jag prioriterar er framför film med familjen, haha. Annars då? Igår var det Halloween & det spenderades med mina fina tjejer hemma hos Ella. Mysigt. Dagen idag har gått åt till att träna, kolla alldeles för många avsnitt AHS & bara vara. Det är typ så jag hoppas kunna definiera hela lovet, bara vara, för det är verkligen nåt man är i behov nu mitt i terminen. Sjukt mycket att göra & sjukt lite tid över till "sig själv". Ni förstår.
Lite uppdatering bara.

E

Likes

Comments