Ledsen för lite uppdatering. Har haft fullt upp.
Jag tänkte berätta att i helgen ska jag och min mamma hälsa på lite kompisar i England, nära London. Jag ser fram emot det väldigt mycket. Vi ska bo i en liten ort utanför London hos våra kompisar. Jag ska bara vara där från fredag till söndag så jag slipper ta ledigt från skolan. På lördagen ska vi kolla på en musikal och så ska vi till min favoritstad i England, Guildford. Där ska vi mest shoppa och lite så. På söndagen ska vi nog in till London.
Jag skriver nog ett inlägg efter jag varit där för att berätta vad jag köpt och gjort.

Kram Edith <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vädret denna veckan har varit jätteskönt. Äntligen kändes det nästan som vår. Detta gjorde att jag blev väldigt ivrig på att beställa lite sommarkläder.
I onsdags beställde jag både toppen och kjolen från ivyrevel. Jag borde få kläderna på måndag, jag kan knappt vänta. Jag tänkte ha på mig det på kanske skolavslutningen eller någon studentfest. Man kan ju kombinera kjolen med någon annan topp eller toppen med en annan underdel.
Jag tycker verkligen att ni ska in och kolla på ivyrevel nu. De har rea på på mycket. Rean har nog ökat ännu mer nu än när jag köpte.
Jag funderar på att köpa en jeanskjol till sommaren också. Jag har sett några fina på hollister .

Kram Edith <3

Likes

Comments

​Just nu känns det som att det aldrig kommer att bli sommar. Det är så grått och kallt hela tiden. Jag är lite sjuk hela tiden och jag är inomhus nästan hela tiden. Allting blir liksom tråkigare.

Bilderna är från Frankrike i somras. Det var en jättemysig vecka. Jag, hela min familj och min brors flickvän hade hyrt ett hus ungefär en timme från Nice. Det var jättestort med pool. Nästan mitt dröm hus. Det var varmt och allting var helt perfekt. Saknar det så mycket nu.

Detta blev ett litet tb inlägg, hoppas att ni gillar det.

kram Edith <3

Likes

Comments

På sportlovet v 8var jag med mina föräldrar, 2 av mina bästa kompisar och deras familjer i Champoluc i Italien.

Det var en jättemysig vecka med afterski och väldigt mycket skidåkning. Det är jag i mitten av bilden.

Enligt mig ärsportlovet ett av de roligaste loven på året. Varje år sen jag föddes har jag åkt skidor på sportlovet. Jag har varit mycket i sälen och österrike, det var första gången jag var i Italien på skidsemester faktiskt.

Jag och och Josefin och Sarah hade längtat så mycket. Enligt mig blev skidresan till och med bättre än jag trodde.

Skidåkningen var underbar, nästan ingen kö till liften och långa pister. 

På kvällen åt jag och Sarah som bodde på samma hotell (Josse bodde på ett annat) middag på hotellet med våra föräldrar. En väldigt god trerättersmiddag. Efter vi åkt skidor gick jag och Sarah ibland upp på rummet och badade i badkaret tillsamans. Det var väldigt mysigt På morgonen innan vi åkte skidor åt vi furkost bufé också på hotellet.

Jag trillade inte så mycket, jag skadade mig bara en gång, på höften efter en rejäl vurpa.

Jag och mina kompisar är väldigt nöjda med resan till Champoluc.

Jag hoppas att ni tycker att det kan vara kul att läsa om mina resor, kram Edith <3

Likes

Comments