Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

hejsan💕

Hoppas ni mår bra. Det gör jag. Igår var jag i Ystad med min bästis och några andra trevliga människor. Vi var i Ystad i tre dagar bara men vi ska dit nästa vecka igen. Är super taggad. Iallafall typ hela dagen idag har jag bara målat en massa tavlor. Så inget speciellt har igentligen hänt i mitt liv. Ha en fin kväll.

Likes

Comments

herregud vilken dag! Jag har haft kalas med släkten, varit på ute badet och cyklat ner till stan med mamma. Just nu har jag kalas och är väldigt tröt. När man har kalas så brukar man ju få lite presenter och lyckligt vis fick jag också det. Jag fick bland annat en Ralph Lorén kofta och en fjällräven ryggsäck. Jag lägger in några bilder på Ralph Lorén koftan. Ha en fortsatt bra kväll.

Likes

Comments

hejsan! Idag fyller jag år! Hela tolv år. En utav mina paket jag fick var en ny väska som kommer från Michael kors. Ta en titt på bilderna.

Likes

Comments

hej! Hoppas allt är bra. Jag mår hur bra som helst. Imorgon sticker jag till Åtvidaberg. För er som inte vet så ligger det precis utanför lingköping. Jag ska ditt för min mormors syster bor där.

Varje år så anordnar vi en golftävling. Det är jätte kul men jag får inte vara med för jag har inte grönt kort i golf men det är kul ändå för det är många som kommer tex. Mina sysslingar och andra som är roliga att umgos med. Min kusin kommer också det var väldigt längesedan jag träffade honom för han bor i Västerås. Men nu får vi träffas igen.

Ha en förutsatt bra kväll😊

Likes

Comments

hejsan. Som ni märkt så har jag inte bloggat på jätte länge. Jag har liksom inte haft intresse till det. Det har hänt så mycket roliga saker i mitt liv just nu att jag glömt och blogga. Men iallafall i söndags var jag och min familj och farmor på Liseberg. Jag tycker Värkligen om att åka berg och dal baner men är väldigt rädd av mig så den läskigaste jag åkte var Balder. Men skit samma jag hade väldigt tur att få med mig en 200g mjölkchoklad. Jippi. Dom senaste dagarna har jag varit på sommar kyrka i Maria kyrkan. Efterssom jag tar sånglektion där så blir jag bjuden på väldigt mycket anat. somar kyrka är typ som skolan fast vi gör inget skolarbete vi bara har roligt och träffarnya männikor.

Jag har inga direkt planer för idag så vi får se vad som händer.

Likes

Comments

Likes

Comments

1. Skölj  din borste under kranen upp och ner annars kommer det in vatten i borsten.

2. Klicka ut en liten skvätt shampo om borstarna är i riktigt Djurhår men om borsten är syntet så använd diskmedel.

3. Ifall borsten har torkat så kan du skölja borsten igen. 

4. Rör borsten i cirklar på handflatan. 

5. Pressa ut schampo ur borsten så det Värkligen inte finns något kvar. 

6. Låt borsten torka.  

Sen vill jag bara säga att detta sättet har jag lärt mig och detta kanske inte är det bästa sättet men jag gör det så här.

Likes

Comments