Hej på er! Snart är det helg!! Va kul.
Igår va jag, Sara, Emma & Janina på bio för de biljetter jag fick på jul (måste använda dem snabbt så jag inte glömmer bort dem som de senaste gångerna, haha). Vi såg på "Hundraettåringen som sprang från notan och försvann" och jag skulle säga att första filmen var bättre men slutet på andra filmen var bättre. Det var faktiskt skönt att bara ta det lugnt lite och tänka på annat än skolarbete!

Bion slutade ca 19:45 och efter det hoppade jag på med Sara och körde runt lite. Tills Sara skulle vidare och jag åkte med Viktor, Jenna, Jesse & Tony, lika roligt som alltid hade vi. Kom hem ca 22.

(Jag tror det nya snapchat-filtret har blivit en favorit för många, även för mig!)

Idag vaknade jag upp med illamående och sjukt i magen. De senaste dagarna har jag haft så hett morgonhumör så bara av att någon tittar snett på mig så brakar helvetet löst. Jag vet inte varför och det försvinner ungefär en timme efter att jag vaknat.. så imorse så blev jag arg på mamma utan orsak och jag tänkte inte alls på att vara hemma från skolan för illamåendet, tur var!
Första timmen var lite plågsam men sen släppte det och jag började må bra. Andra lektionen hade jag håltimme så jag passade på att gå till biblioteket för att låna en finska bok som vi ska läsa under finskakursens lopp.
Sedan dess har timmarna bara rullat på och i skrivande stund försöker jag göra några historiauppgifter. Slutar 13:20.
Har inga planer för i kväll så får se vad vi hittar på☺️

Här får ni en gammal bild på mig och min vän Emma.

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag haft som ni ser en full skoldag vilket betyder från kl 09-15 men den har gått helt bra. Var lite trött mitt på dagen men det ordnade upp sig när Sara joinade mig i skolan. Bestämde mig också att vara med i Skolmusik 2017, för de som inte vet vad det är så är det massa körer som sjunger på svenska från alla håll i Finland. Brukar vara vart tredje år. Tror det kommer bli mäktit.

Efter skolan började jag städa i systers rum eftersom lillebror ska flytta dit. Det är så mycket i det rummet så det kommer nog ta en tid. Åt "italiensk pizza" som mamma hade lagat, supergod!

Sedan åkte jag med Jonne till abc för att träffa några vänner. Så nu under kvällen har vi bara umgåtts och snart blir det väl av hemåt.

Imorgon har jag mindre timmar, närmare sagt 3 lektioner, men de är lite längre. Har en håltimme näst sista lektion.... får se vad jag gör.

Likes

Comments

Hejsan! Imorse när jag steg upp va ja så jäkla trött trots skoldagen började 10:15.. Väl i skolan så gick den ganska snabbt framåt. Sköna måndagar i schema.
När jag kom hem kollade jag bara lite tv och spelade lite.
Alltså. Jag skulle säga att det går bra för mig i skolan, men i mitt huvud är allt kaos. Jag har lärt mig att ta en dag i taget annars kommer jag gå sönder av stress. Det funkar bra hittills, enda problemet är att jag är så himla trött hela tiden. Kanske det beror på att det blir så snabbt mörkt ute, hmm. Som någon en sade till mig "man gör det som man vill ha det" så vill jag att skolan ska vara "rolig" så gör jag den det. Om ni förstod, haha.

Likes

Comments

Hejsan! Hoppas ni haft ett bra veckoslut, jag vet att jag haft i alla fall!

Idag steg jag upp, åt frukost, åkte iväg till Köklot. Där gick vi ut på isen och tog upp nätet, och pilkade lite. Åt god lasagne som mamma lagat och vitchokladparfait till efterrätt. Efter att vi ätit åkte jag hem och började kolla på tv. Har inte gjort något annat idag, skönt!

Likes

Comments

Hej på er! Snart är första skolveckan av detta år över och vet ni vad? Fast hur skoltrött jag än är så känner jag mig "skolpigg" och vill försöka bättre och få en helt ny start, visa att jag kan fast jag vill. Får se hur länge detta håller i....

Hur som helst så har dagen gått ganska bra och jag hade håltimme mitt på dagen. Efter skolan åkte jag hem och började spela wii eftersom jag har fått tv:n upp på väggen och det är ju coolt.

Skönt med helg snart också! Har inga planer för helgen men kommer säkert upp något.

Ser helt sliten ut på bilden men det gör väl inte så mycket.

Likes

Comments