Ni vet när man hittar ett bra selfie light och bombar bildgalleriet på selfies, det hände förra veckan för mig, hehe.

Hoppas ni haft en bra vecka! Jag har varit så trött så jag har inte orkat blogga. Det är endast en lektion kvar tills sportlov en vecka, behövs verkligen! Jag tänkte laga ett schema åt mig hela veckan för att jag inte ska sova bort hela lovet. Kanske är skönt då men efteråt börjar jag alltid få ångest över att jag inte fått något gjort. Hoppas det lyckas.

Idag har jag inga planer förutom att städa. Jag hade just håltimme så jag gjorde de uppgifter som återstod. Har bara matematikuppgifter att göra över lovet. Skönt.

Igår var jag, J & T ute och körde en stund och vi for ut på isen. Det var jättekul när det hade kommit så mycket snö.

Haha riktig anka på högra bilden.

Likes

Comments

Dagens planer: skola, städa och umgås med vänner. Sportlooov snaaart

Dagens funderingar: vad jag ska hitta på på sportlovet, hur jag ska få pengar

Dagens humör: trött

Dagens borde: städa och laga undan uppgifter

Dagens kläder: jeans med hål på knäna, randig tröja, bomber jacket från H&M

Dagens tråkigaste: Har ännu två lektioner kvar

Dagens smink: foundation+concealer, ögonbryn, bronzer

Dagens väder: hiimla massa snö, men ljust annars

Dagens motivation: efter dessa två lektioner får vi sportlov en vecka!!

Dagens bästa: vi ska börja tänka på vart vi skall på klassresa nästa år

Dagens jobbiga: fattar ingenting på psykologitimmen

Dagens mat: smörgås, köttsoppa hittills


Likes

Comments

Hejsan! Bloggen har lämnat åt sidan då jag har haft fullt upp men såklart ska jag berätta vad jag har sysslat med!

I onsdags hände inte så mycket, i skolan hade vi prov. Jag hade fysikprov vilket är ett svårt ämne för mig för jag har aldrig förstått det, krävs kanske mer iQ än vad jag har, haha. Första delen på provet gick bra (tror jag), men resten var nog svårt.


I torsdags var det bänkskuddardagen/penkkis då abina fick läsledigt. Måste erkänna att jag var lite nervös därför att det var första penkkis i gymnasiet för min del. Jag kom till skolan ca 08:15 men gick och till skolbussarna för att vänta på några andra vänner så jag inte skulle ha behövt bemöta plågeriet helt själv.
Det började med att vi skulle hoppa i "mullhagan" en stund och sedan fortsätta med ens grupp till ett klassrum "labyrinten" där man kröp på golvet i mörker. Mellan varenda klassrum dansade vi en dans som jag tror alla kommer komma ihåg läänge. Det fanns ett sminkrum, myntrace, matrace, ett rum där man skulle vidare föra en gurka och ett papper utan händer tror det var alla rum och aktiviteter.
Sedan var det nomineringarna och blacklist. Jag hamnade att dricka en shot gjort av tabasco, varmt kaffe och krossade spenatplättar. Efter den började jag må så skit så jag åkte hem...de lyckades bra.

Här är en bild på mig och mina vänner.

På kvällen åkte jag, Linus och Emil till Karperö Strandlid där abiturienterna hade sin sitz. Vi hade som uppgift att servera och se till så de hade bra typ. Började kl 17 och slutade med allt städande kl 00.

Fredagen lämnade jag hem för att sova, hela kroppen var slut och sjuk. Mot kvällen åkte vi ut och körde lite tills vi for till karperö och sedan hem.

Idag har jag inte gjort mycket alls, sminkade mamma och mig själv och åkte ut.

Likes

Comments

Vi har firat syster som fyllde 23 år den 11.2. På dagen hade vi kaffe och på kvällen intog vi alkoholhaltiga drycker, riktigt trevlig dag och hoppas syster tyckte det också!

Dagen efter (söndag) var vi ut och körde på isen. Provade också ha rattkälken efteråt men det förblev ett misslyckat försök. Att enbart sitta på med isen var också kul!

Igår var jag och Emma till YA för att träffa Janina som var ensam i frisörsalongen. Hon klippte topparna åt både mig och Emma, toppen! Och så blev det en schamponering innan vi åkte hem.

Idag hade jag skola 8:50-15:00. Ja säger bara, fyfasiken vad jag är skoltrött å haar rikti lejdon. Sämsta tiden för det nu när proven har kommit igång. Fick redan ut första provet och det gick absolut inte bra... jag måste försöka men jag förstår inte, hela kroppen och själen är slutkörd. Väntar bara på nästa lov nu.

Vi ska inte glömma bort att det är ju vändagen idag! Hoppas ni alla haft en bra dag och spridit glädje!

Likes

Comments

Hejsan! Ååh snart är det helg, så skönt. Nackdel med det är att det kommer prov veckan efter, fuck. Hur som haver så ska man ta vara på helgen medan den varar och än så länge har jag bara planer för lördagskvällen.

Denna eftermiddag och kväll slutade så att jag och Jenna åkte till Botniahallen och gymmade lite, pratade och hade allmänt kul. Åkte sedan ut en liten stund med pojkarna tills vi åkte hem. Är så himla trött så efter en lång dusch ska det bli skönt att få sova nu, gonatt!

Likes

Comments