Hejsan! Hoppas er måndag börjat bra. Det har min i alla fall, jag kom ju till skolan i tid för en gångs skull.

Jag tänkte visa er min sminkning som jag hade på lördag. Jag har mina vanliga Ardelll Black Wispies och ögonskugga från Makeup Revolution Flawless 2 palette där jag använt färgerna Impeccable och Overcome. I mitten av ögonlocket har jag Jeffree Star's Siberian Gold highlight som jag fick av min pojkväns syster. På läpparna har jag NYX Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi.

Jag är ganska nöjd över resultatet, känner att den är ganska naturlig och häver fram mina gröna ögon ganska passligt. Jag gjorde inget speciellt dock på kvällen förutom att köra runt, eftersom jag fick körkortet på torsdag! Så skönt, äntligen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad gillar du mest med hösten?

Naturen förändras, den egentliga mystiden startas, det börjar skymma om kvällarna, m.m.

Vilka färger bär du helst under hösten?

Hmm, mörkrött, vinrött, beige, brun, mörkgrönt, jag försöker att undvika tråkiga färger som svart och grått i alla fall, även om de också är snygga.

Bilderna från We Heart It.

Vilken dryck är din favorit under hösttiden?

Varm choklad ofc! Och varm svartvinbärs saft hehe

Vem myser du mest med under hösten?

Min pojkvän och min katt

Ditt favoritplagg under hösten?

Jag har inte något speciellt favorit-plagg, men igår hittade jag en tröja som jag sannerligen kommer gilla!

Kollar du hellre film, läser en bok eller lyssnar på en bok?

Jag kollar nog helst film, skulle kunna prova på att lyssna på en bok, men att läsa en bok kommer jag bog inte göra.

Lyssnar du på annan musik under hösten, om hurudan?

Jo, musiken ändras och jag börjar lyssna på mer lugna låtar och ballader.

Det är lättare att hamna i deppigare tider under hösten, hur gör du för att undvika det?

Jag gör det jag gillar mest med de personer jag älskar mest. Dock glömmer jag inte bort min egen-tid, den är viktig!


Likes

Comments

Hejsan! Hoppas ni har det bra. Själv är jag väldigt trött och orkar just ingenting, dessutom regnar det och blåser mycket här... Har inga planer för dagen heller, eller tja dagen börjar ju ha gått. Alltid då jag har tråkigt eller är sjuk eller dyl så kollar jag igenom nätsidorna och tidningar och drömmer mig in i en värld där jag har all världens pengar. Då slutar det med att jag alltid beställer hem något och idag körde jag stort och beställde hem allt ni ser ovan i bilderna. Nejnejnej, skojar bara. Så mycket pengar har jag inte....ännu. Just nu är dessa saker de jag vill ha mest, men behovet varierar ju hela tiden. Jag ska nu inom den närmaste framtiden lära mig att spara pengar istället för att slösa. Får se hur bra det faktiskt går.

Hoppas ni har bättre väder än vad vi har här! Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har det bra. Jag har fått hem min första Sigma borste någonsin faktiskt! Har längtar så och mera ska det bli! Som fattig studerande blir det inte så mycket smink man önskar, haha, därför tar jag lite i taget hehe.

Jag gillar denna E35 väldigt mycket, funderade mycket på E40 också, men bestämde mig för denna. Den är så lätt att hantera och gör allt jobb åt dig! Denna fick jag för ~18€ med frakt från Cocopanda. Jämförde med Eleven.fi och där var borsten billigare, men frakten dyrare så det blev slutligen Cocopanda.
Den har alltså en lite längre och avsmalnande spets och funkar så bra i globlinjen!

Likes

Comments

Hejsan! Dagarna rullar snabbare än vad jag hänger med känner jag. Jag hänger inte alls med just nu, inte med skolan och inte med saker utanför skolan... vet inte vad som sker.

Idag hade jag skola från 10:15 till 13:20. Efter skolan åkte jag till pappa där jag har bilen och övade lite på backstarter. På gården går det hur bra som helst, men i trafiken går det mindre bra, eller det känns så i alla fall. För er som inte vet fyllde jag 18 år den 20.8, men håller ännu på med körkortet. Väntar nämligen på halkbana den 12.9 och sen är det bara uppkörningen kvar. Så nervös redan! Men om andra klarat det varför skulle inte jag då också.

Det kan ju också vara en faktor på varför jag inte hänger med någonstans, jag tänker på så mycket annat hela tiden. På hösten brukar jag alltid sjunka in i någon deppig period, så jag hoppas det inte blir likadant denna höst. Det är ju så mysigt med höst!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har det bra och mår bra för den delen. Jag är sjuk och har varit sjuk jättelänge. Blir så less på att vara sjuk, haha.
Det hela brakade loss under helgen, wohoo. Men jag ignorerade det mest och var ute ändå. På lördag firade vi min vän Jenna som fyllde 18 år! Jag åkte inte till baren dock. En trevlig kväll.

Igår åkte jag, Heli och Natte på en roadtrip till Kristinestad och det var så kul! Känner att jag umgås för lite med mina vänner..

Idag har jag varit hem från skolan eftersom jag hostar konstant, mest på morgonen och eftermiddagen så skulle jag ha skola på kvällen skulle det vara okej. Vi vet ju alla hur störande det är om någon i klassen sitter och hostar konstant under timmen så det vill jag helst skippa.
Hoppas på att jag kan åka till skolan imorgon i alla fall!

Likes

Comments

Hej på er! Omg, guys denna highlighter!😍 fick den av en vän som födelsedagspresent. Den är mot det billigare priset och absolut riktigt bra! Pigmenterad och fina färger. Själva förpackningen är skitsnygg och inte alls mycket fallouts. Vill verkligen rekommendera den!!

Likes

Comments

Hejsan! När vi skulle fira att jag fyllt 18 så skulle jag bestämma dagen före vad jag skulle ha på mig. Det var då jag insåg att jag har ingenting att ha på mig! Snabbt som fan hoppade vi i bilen och körde till GW där jag hittade dessa två klänningar på H&M riktigt billigt. Den silvriga var på rea för 7€ och den blåa på normalpris för 10€, vilket kap alltså! Älskar dem. Väskan fick jag av mina vänner. Skorna är också från H&M.

Som ni ser är den silvriga väldigt mycket V-ringad så jag använder nog en bandeu under. Den är också lika mycket V-ringad på ryggen.

Den blåa är en riktigt basic klänning och riktigt skön faktiskt!

Likes

Comments

Nya inlägg

REVOLUTION HIGHLIGHTER

Mode och skönhet

THE 2 DRESSES

Mode och skönhet

ON REPEAT ♪♬♫

Musik

Höstlistan

Allmänt

IF I WAS A MILLIONARE

Mode och skönhet