Hej på er! Hoppas dagen har varit bra för er. Min dag började 10:30 då ja steg upp och åt frukost. Direkt efter åkte jag och J för att hämta Tony, därför att vi skulle åka och köpa fälgar åt Jonne. Det tog ca 1h innan vi var hemma igen. Väl hemma började jag spela wii med min lillebror.

Ca fyra tiden fick vi matgäster och vi påbörjade mammas trerätters middag. Så gott verkligen! Nu väntar vi på kaffe och ikväll ska vi på bio!

Jag var klädd såhär eftersom jag skämtade med Jonne. Han sa efter efterrätten att han skulle hem via och byta kläder så skämtade vi tillbaka med att han skulle ta kostym och slips till biografen. Medan han var borta klädde jag upp mig och när han kom tillbaka (i mjukiskläder!!👿) så fick han en chock och jag frågade var kostymen var, haha. Det var roligt vid stunden iafl. Jag kommer alltså inte att åka på bio klädd sådär.

Ha en bra kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag. (På första bilden ser ni lillebror som var utklädd till påskhare)n Min dag blev helt underbar hittills i alla fall. Brunchen blev riktigt lyckad! Så roligt att få träffa Emma, Natte och Heli. N & H kom ca 11:30 medan Emma kom till 12 så maten blev lite försenad haha, vilket var mitt fel. Efter att vi ätit oss riktigt mätta så satt vi bara i soffan länge. Flyttade sedan våra bakdelar till mitt rum där vi spelade lite wii och bara njöt av varandras tillvaro.

Ikväll finns det många möjligheter och ska se vad som sker. Har två brasor jag skulle vilja till, men Karperö-brasan är nog första. Ha en bra kväll!


Likes

Comments

Hej på er! Mina planer för påsklovet sket ju sig första dagen.. Hade sett framemot att åka på fika och liten shoppingrunda med syster, men tydligen hade hon något annat som var mer viktigt. Dagen gick åt att städa i stället. Så på kvällen åkte jag, Tony och Jonne till Orvas en snabb sväng, typ en liten roadtrip kan man säga. Där åt jag min favoritsallad som ni ser på de två första bilderna.

Idag fortsatte städningen inför kvällen då vi skulle få gäster. Jag och Jonne stannade dock inte hemma därför att vi skulle åka med Jenna, Tony och Simon till Bergö för att testa på Skäribarens hamppare. Det var riktigt gott! Alltid lika roligt när Jenna är med och ser henne allt för sällan!

Imorgon kl 12 kommer Heli, Emma och Natte på brunch. Ska bli så roligt att se dem också. Hoppas allt annat i planeringen går som planerat...

Hoppas ni haft ett bra påsklov hittills! P&K

Likes

Comments

..får vi snart! Har planerat påsklovet ganska mycket vilket är bra tycker jag. På torsdag ska jag vara med syster på dagen och på kvällen vet jag inte ännu. På fredag ska jag hitta på något på dagen, lördags dagen ska jag ha brunch med mina vänner och på kvällen är planerna ännu i funderingsprocessen. Söndag hade jag nog något, men minns inte vad. Måndag ska jag ta tag i skolarbete och checka så att allt är ok från period 5.

Idag började dagen ganska bra, vaknade tidigt och började kolla YouTube. Tills jag insåg att klockan var för mycket och jag steg upp. Blev så bråttom så jag skippade frukost, drack ett oboyglas och gick ut till vespan som inte startade.....först efter 10 min fick jag igång den och jag var på väg till skolan. Första timmen var konst och min uppgift gick ganska bra och jag kom ganska långt. Efter det hade jag hål från 10:20 tills 12:45 med matpaus inkluderat. Har gjort undan matteuppgifter som skulle inlämnas och nu väntar vi på att få gå till maten 12:10.

Igår åkte jag och älskling och åt pizza, så gott! Gjorde inte så mycket mot kvällen.

Likes

Comments

Nya inlägg