Hejsan! Igår när jag var ut och cyklade var himlen så fin!

🔥🔥🔥💥
Igår var en bra dag! Jag fick mycket gjort och stressen börjar småningom avta och jag får längta till sommarlovet. Vädret har varit på topp de senaste dagarna förutom igår då det regnade en skvätt, men det gjorde inget för mig. Jag åkte ut med Tony och Viktor och vi hade det riktigt roligt.

Ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Så skönt att sitta på bussen på väg hem! Resan har varit riktigt kul och det var nog tur jag åkte med. Men placeringen i stafetterna jag var med och sprang i ska vi inte tala om.. mina skills är tydligen inte lika bra som i lågstadiet haha noshit ..
Vi är hemma vid 12-tiden och snart ska vi ha första pausen på hemvägen.

Som man säger, borta bra men hemma bäst!

Som sagt, resan har varit riktigt kul och med bra sällskap! Maria fyllde igår och Jessi har fyllt för några dagar sedan så vi firade på hotellrummet med kaka. Före det hade vi gått omkring omi storstan, åt chinese food buffé som var riktigt god! Köpte en concealer borste som jag har tänkt beställa hem.
Och hotellfrukosten var lika underbar som de brukar vara.

Likes

Comments

Hejsan! Hoppas ni har en bra fredag. Och att vädret skulle va bra!
Steg upp trögt idag och sminkade mig snabbt innan jag hoppade in i bilen och åkte till skolan. Hann bara med en finskatimme och en kort klassamling tills vi var tvungna att gå till maten för att hinna äta före bussresan ner till Helsingfors och för de som inte vet varför så är det Stafettkarnevalen 2017! Yey! Jag var senast med år 2010 om jag minns rätt, jösses. De senaste åren har inte konditionen varit en prioritering så man kan ju gissa sig fram hur detta kommer gå, haha, skämtosido.. jag tror nog det kommer gå bra and besides inte dör man ju heller om det misslyckas!

Vi åkte ca 11:15 och hade just paus vid Juustoportti, ska ännu ha en till paus innan vi är framme. Vi bor på hotell i H:fors och springer i Esbo. Jag ska delta i masstafetten och svensk dubbelstafett. I den svenska stafetten ska jag starta och för andra stadiet är det obligatoriskt med startblock(!!) jag har aldrig startat med ett sådant och på den lilla träningstiden kan jag säga att det inte alls gick braa, gaahh. Hur som haver så försöker jag se på videor nu och lär mig utav dem.

De har lovat sol och 20 grader och ikväll har vi några timmars fritid så det ska bli så skönt! Här hemma ska det regna med låga grader, hehe

Likes

Comments

Hej på er! En tid sen sist... just nu är det väldigt mycket som pågår. Uppgifter ska inlämnas, vårstädning, stafettkarnevals nervositet + träningar, prov, få bilen fixad färdig att börja övnibgsköras... osvosv

Under tiden jag varit borta har jag hunnit med att vara med Jonne då han köpte hmm vet inte vad man ska kalla det, en vattenskoter med båtmotor? Och det var såå fint väder den dagen!

Varit till Nabben och ätit med gott sällskap!

På morsdag var vi på hotellfrukost till stan. Så gott! Mot kvällen kom moster och mormor, så glad att se dem eftersom vi inte ses lika ofta mera.

Ja och så har vi varit ut och kört med min bil! Hihi

Igår var det så fint väder så när jag kom hem satt jag ,och Sara var på besök, ute en lång stund! Efter maten åkte jag och några andra till Smedsby för att spela frisbee golf, och tja... inget mirakel har hänt ännu så jag är lika dålig på det än. Haha
När vi kom hem tvättade jag bilen och städade inredningen eftersom bilen har en skum lukt och jag hoppas den försvann för fasiken vad jag skrubbade och städade!

I helgen är det Stafettkarnevalen och jag ska springa svenskstafett och masstafett. Riktigt nervös eftersom i svensk stafett startar jag och för andra stadier är det obligatoriskt med startblock och jag har ju aldrig använt en sådan.. när vi tränade idag gick det inge vidare med det, men allt annat gick nog bra bortsett från att jag är riktigt trög, haha.

Idag är det så himla dåligt väder så jag kommer somna direkt jag kommer hem!

Kram

Likes

Comments

Nya inlägg