View tracker

Hej på er! Gårdagen slutade med att Jenna kom hit och vi pratade om allt möjligt samt kollade Idol finalen, jag hade faktiskt ingen skillnad vem som vann, båda var värda att vinna.

Idag vaknade jag kring 10 och låg med telefonen i hand och youtube på i kanske en timme innan jag steg upp och åt frukost. En stund på dagen kollade jag på film tills jag började storstäda mitt rum! Så nu förhoppningsvis är det dammfritt och fräscht. Har fixat och sminkat mig klar. Väntar nu på att Emma ska komma och hämta mig så får vi se vad vi hittar på!

Jag måste bara tillägga att jag har börjat äta grodd, det är så jäkla gott! Passar till allt. Därför att jag inte är någon salladsmänniska precis så ersätter det ju nästan salladen.

Hoppas ni får en bra lördag och ta hand om varandra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan finisar! Hoppas ni får en bra helg!

Min började på så vis att jag låg hemma från skolan pga huvudvärk och illamående, ååh jae så trött att ständigt ha något problem...
Hur som haver så blev det bättre mot dagen och jag började plocka och diska. Till sist blev jag så hungrig så jag bara yrade omkring därmed konstaterade jag att jag har tur som har en mamma som ser till att vi får mat så mycket vi vill!
Har plockat och dansat till musiken nu nästan hela kvällen, tills huset blev tomt och kvar lämnade bara jag och lillebror, har jag suttit i soffan och bara tagit selfies haha.

Jag tror jag ska smätta på en film och ha lite mysis!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan hörni! Har ni haft en bra onsdag? Jag har haft en ganska bra onsdag bortsett från att jag har varit supertrött.
Dagen började med lucia körövning och timman efter det hade jag tydligen håltimme. Sedan fortsatte dagen normalt.
När jag kom hem tog jag det bara lugnt. Det var meningen jag skulle göra massa skoluppgifter på datan men fick inte det att fungera. Så det slutade med att jag somnade en timma.

Jag har legat och myst med Tusse en stund. Kolla på hand tassar! Såå söta

Likes

Comments

Hej på er! Bloggen har stått tom ett tag men det har inte hänt så mycket märkvärdigt förutom de ni ser på bilderna.
Vi har haft mycket snö och fint väder! Jag har hunnit vila upp mig ganska mycket.

I helgen var jag med mina vänner och på lördagen hjälpte jag Emma och Natte att dela ut reklampost och sedan sent mot kvällen for vi ut och drack några.

Igår var det ganska chill dag. Skoldagen började vanligt till kl 12 och jag gick och åt lite tidigare eftersom jag var med i skolkören som skulle sjunga kl 13 i kulturhuset.
Efter att vi ätit gick vi till kulturhuset och vi övade det sista innan resten av publiken kom. Vi hade inte bara självständighetsfest utan också en dimission och skålade för att skolans rektor går i pension. Det blev en lyckad fest!
På kvällen hade familjen bokat bord vid Frans & Nicole (förr kallad Fransmanni) och gud så gott det var! Jag åt en 'French burger', burgaren var supergod och klyftpotatisarna var också bra!
Efter maten hoppade jag på med Tony, Vicke och Jonne. Vi körde runt och slutade med att vi for till Vörå en sväng och sen hem.

Tack till ni som orkade läsa allt! Hoppas ni får en fortsatt bra vecka!

Likes

Comments

06.12

Idag firar vi Finlands sjävständighetsdag och vi tänker på mycket. Jag är stolt att vara finlandssvensk!

Detta videoklipp har blivit en tradition på bloggen! Haha

Likes

Comments