Glömt väga mej idag, får köra på det imorron istället. Och hittar jag bara måttbandet ska jag mäta mej oxå. Tycker verkligen att jag är mindre, även om vågen kanske inte gör en nöjd.

Och sömnen, jisses vad bra sömnen är. I veckor har jag sovit utan att vakna flera ggr/natt, kommer inte ihåg senast det hände. Winwin ! =D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Glömde vägningen igår, så fick bli idag istället. 95,9. Som sagt, sakta neråt, men ändå neråt. Sen 27maj har jag tappat 2,8kg, inräknat den veckan vågen gick åt "fel" håll. Helt okej, vill inte stressa fram nått.

Just nu känns detta väldigt bra. Jag äter gott, sover bra och klarar dagarna utan hunger och blodsockertoppar/dalar. Det jag inte är så värst förtjust i är att jag fuskar. Inte mkt, men ändå lite...

Känns som att kroppen fattat galoppen på detta nu, så nu ska jag försöka ta tag i träningen igen. Gym & jogga, hade varit skönt att få igång det på riktigt igen.

Likes

Comments

Emellanåt är jag riktigt stolt över mej själv. Står över fika, skippar ris, om jag behöver ngt snabbt att få i mej från affären när jag är på vift tänker jag på vad jag kan köpa. Kurs i två dagar nu, frukosten var dag har blir en halv propud-smoothie, med lika mkt grädde i. Blir mindre sötsliskigt, och grädden håller mej mätt till lunch.

Sen ibland går det åt fanders. Lite som nu, är svullen och gnällig och grinig, har mensvärk och är allmänt kinkig. Men i förrgår kikade jag verkligen på mej i spegeln, där är skillnad ! Vågen visar ju inte alltför mkt (tyvärr, som tjej är det ju nästan det enda man tänker på), kärlekshandtagen och valkarna/utbuktningarna är betydligt mindre. Känns bra. Borde börja mäta mej istället. :)

Likes

Comments

Börjar gå in i lchf-livet på riktigt tror jag. Visst, det fuskas emellanåt, men jag mår otroligt bra och blir mindre ! Syns på låren och överkroppen, en del över höftbenen oxå. Lite i sänder gör inget, jag sover bättre än på länge och maten är emellanåt riktigt god.

Har smakat lite bröd ngra ggr de senaste 7-10 dagarna. Inte alls så gott som jag vill minnas att jag tyckte att det var. Och det är otroligt skönt !

Likes

Comments

Inget vidare bra på att blogga. Märks på veckan oxå, har fuskat i princip varje dag. Det är så sjukt, att man VET vad man inte ska äta, men gör det ändå. Så jävla dåligt, att man inte har bättre självbehärskning än så. :(

Men ändå, vägning idag, 96,3. Så gått ner 1,2 sen förra helgen. Konstigt... men det ska jag vara nöjd med, men får en att undra vad det kunnat bli, om man bara skött sej.

Likes

Comments

Ny vägning. 97,5.

Jävligt less på detta nu. Känner mej mindre, mår bättre, men inget händer på vågen. Blivit lite fusk, tyvärr, men man läser ju om så många som fuskar som fan och ändå går ner..

Det bästa är fanimej att jag inte "kräver" socker längre, så det är väl en liten vinst i sej.

Nu ska jag göra vad jag kan för att inte falla ner i ngt trösthål och äta skit hela helgen, bakslag när vågen ställer till..

Likes

Comments

Lördag. Vägning. 97,7. Vilket JÄVLA bakslag. Och så vägde jag mig ändå i torsdags morse, då var det på nedgång. Nu är inte självförtroendet på topp...

Fattat inte varför jag aldrig lyckas. Varför i hela friden jag inte kan hålla fast vid ngt, en diet, eller helst en livsstil.. är det verkligen carb-bomben natten mellan tor&fre som ställt till det så ? Sjukt. Ångest.. :(

Men, nya tag. Nu kokar ägg på spisen, och kaffet blev nyss färdigt. Vet dessutom med mej att lchf kan bra lurigt, man blir mindre men vikten står stilla.. dock, hör har den ju ökat.. jävla fetto.

Likes

Comments

Igår blev det rejält fusk. En hel drös kolhydrater, usch... som jag mådde efteråt, helt dåsig och när jag skulle sova snurrade hela sovrummet. Skulle beskriva för min sambo, kändes som när jag i ungdomen skulle lägga mej efter en fylla, så fort jag stängde ögonen snurrade rummet. :O

Så nä tack, den kolhydratsbomben håller jag mej ifrån hädanefter.... 😰

21:38


Precis kommit hem efter att ha varit på restaurang med ett par goda vänner. Beställde en hamburgare, utan bröd, och med ugnsstekta grönsaker istället för pommes. Till detta drack jag bara vatten, väldigt gott och väldigt stolt över att lyckas köra en välkomna ute på lchf-vänligt vis.


Borträknat maten så mår jag inte direkt bra. Riktigt tung i huvudet, molande känsla i bröstet och allmänt nere. Suger.

Likes

Comments

Precis slagit över till nationaldag, grattis Sverige ! Eller nått, inte direkt så att jag själv firar det, ingen jag känner heller.

Ibland tror jag verkligen att jag kan klara av det här, att köra LCHF, gå ner mina kilon, bli snygg igen. Men ibland tror jag oxå att det är helt värdelöst att ens försöka...

Knackelibrankelfnatt, liksom.​22.23 :

Dagen har gått, och den har varit bra. Stolt över att jag klarat ännu en dag, vet inte varför men det är jag. Sover för jäkla bra oxå, i flera år har jag vaknat ett par gånger / natt, inte så jag stört mig så mycket på det, men nu... nu sover jag hela natten, vaknar pigg och utvilad och det känns ganska fantastiskt. Fördelar med lchf ?! Tror minsann det !

Likes

Comments

Testade göra falsk mannagrynsgröt till frukost. Sjukt skeptisk, men eftersom jag saknar mannagrynsgröt så ville jag testa. Och det blev gott. En klick osötad sylt och en skvätt mjölk (borde vara grädde, men jag tycker inte riktigt om smaken...), så satt frukosten som ett smäck.

Vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på. Förhoppningsvis inga onödiga socker-lockelser.22.55

Inte riktigt gått så bra som jag tänkt idag. Deppig kring kvällskvisten, resulterade i några godisnappar och en liten pinnglass.. :( disciplin alltså, jag är tamejfan sämst på det. Men men, nya tag imorron.

Likes

Comments