Så er der kun 25 dage til at vi tager afsted og ihh hvor vi glæder os. Vi glæder os især også til at skulle ned og smage nogle af de skotske gourmetretter som: HAGGIS. Den nationale ret, som er lavet af hakket lunger, hjerte og lever fra et får, som ligger i maven sammen med oksekød eller lam, løg og krydderier. Mums, det skal da smages ;-)

Udover det, må vi også prøve de skotske æg, som er hårdkogte æg rullet i mel, rasp, og pølse kød og derefter dybstegte. De ser egentlig også en hel del mere appetitlige og fristende ud, end haggis. Derfor får I lige et billede af denne ret, og hvis I så savner et billede af lidt haggis, kan det findes på Google

Byyee

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Vi, 2.n fra Gammel Hellerup Gymnasium, tager til Edinburgh d.7-12 oktober 2016. Vi skal bo på hotellet Cityroomz, som er beliggende i centrum af byen og som ser super fint ud, udfra billeder på deres hjemmeside.

 Vores uge står på en masse gode oplevelser og en lærerig studietur i godt selskab. 2.n består af 28 elever, samt de to bedste klasseledere, seje Suzanne og dejlige Dorthe, som har været så skønne at planlægge det meste af turen for os.

Rejsebloggen vil jævnligt blive opdateret, så I derhjemme kan følge med på vores eventyrlige rejse via billeder, videoer, blogindlæg og meget andet.

Udover dette vil vi gøre brug af hashtagget:

#edinburghg

for at I også kan følge med i de billeder vi lægger ud på instagram.

Vi glæder os til at tage jer med på vores tur til Edinburgh.

Byyeee


Likes

Comments