View tracker

Foto, Livsstil, Resa, Throwback, Mat

Nu är det ju rätt uppenbart att sommaren sedan länge är förbi och över, och jag tänkte därför titta lite på vad som egentligen hände med tio-saker-jag-vill-göra-i-sommar-listan jag publicerade här.

...

Den första punkten var att simma i medelhavet. Den klarades av många många gånger om.

Jag klarar inte av hur klart och blått vattnet är, vill bara boka resa direkt.

2. Äta många smoothiebowls sommaren ut

Japp. Man skulle kunna säga att det var grunden i min kost under sommaren. Frukosten/brunchen varje dag, och oftast en hel del andra måltider också.

3. Ta många roadtrips, med fönstren nere och musiken på. Check på den med. Har åkt så otroligt långt sammanlagt, bland berg och på snabba motorvägar, ofta med vinden i håret och med bra låtar i högtalarna.

- Äta brunch ofta. Praktiskt taget varje dag - det är ju det bästa med att ha tid. Plus att smoothiebowls med massa toppings + kaffe + bra sällskap slår det mesta.

- "Se sommarmorgonen från en uteservering mitt i stan"

Och det kan jag lugnt säga att jag gjort, bara inte från den staden jag trott när jag skrev det första inlägget. Det är härligt hur mycket allt kan förändras på kort tid.

Den näst sista punkten var att läsa mer. Och njaa, det har väl gått sådär. Tyvärr

Den sista punkten var att hänga så mycket som möjligt med tjejerna, och det har jag definitivt gjort. Vilken jä-la sommar vi fick. Jag kan definitivt lämna den här sommaren bakom mig med nöje, för den var verkligen fullspäckad. Nu blickar jag istället framåt mot vintern, och inte minst jul och nyår. Förväntningarna är höga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är vi halvvägs igenom veckan mellan andra och tredje advent, och därför tänkte jag visa en favorit bland julgodisarna. Det är choklad rätt igenom, och kan helt enkelt inte bli fel.

Man skulle nog kunna säga att det är en variant på rocky road, då det egentligen bara är marshmallows som saknas.

Just den här batchen som jag visar är inte mjölkfri, då den innehållet diverse olika mjölkchokladsorter, men den kan enkelt göras veganvänlig / mjölkfri genom att man helt enkelt byter ut chokladen mot en mjölkfri sådan.

Det du behöver är:

- En chokladkaka eller två. Ljus eller mörk, det fungerar vilket som.

- Valfri choklad att "fylla" med. Jag använde här daim, twix, dumle och center

Smält (block)chokladen och en del av den övriga chokladen i vattenbad.

Hacka resten i småbitar, som du sedan blandar ut i den smälta chokladen. Den bör blandas i sist för att den inte ska smälta, man vill ju ha lite chrunch <3

Bred ut på plåt klädd med bakplåtspapper och låt stå i kylskåp under natten.

Skär sedan upp i små rutor.

Voilá! Bara att bjuda och adventsfikat är fixat

Likes

Comments

View tracker

Foto, Livsstil

Augusti. Sensommarkväll, värme och solnedgång. Det känns knappt som att det var i år.

Tiden går så fort, men samtidigt står allt still. Om ett år, eller kanske till och med en månad, kommer allt att var annorlunda igen, och det är både det bästa och det värsta.

Likes

Comments

Livsstil

Igårkväll åkte jag ner till Nackaområdet för att se Silvana Imam på Nobelberget, och det var som vanligt härlig stämning och hög energi under hela kvällen.

Scenen intogs av b.la. Dida, Beatrice Eli och Freja Lindberg. Så bra, så viktiga.

Akt tre

Likes

Comments

Slog oss ned på ett cafe efter gymmet, det handlar ju om balans :pp Skämt åsido, fika är gott, speciellt när man är klar med alla dagens åtaganden.

Jag valde utifrån "fritt från mjölk och ägg?"-kategorin som vanligt, och det resulterade i en knäckig mandel- och kokoskaka. Mums!

Och en kaffe. Såklart.

När jag någon timme senare var på väg hem var det till min förvåning fortfarande ljust ute. Allt reflekterade lila ljus och fick det att kännas som att man gått ut med tonade solglasögon en sommardag

Hur fint?

Nu ska jag kika på tågbiljetter och sedan öppna Netflix, och det var allt för mig ikväll!

Likes

Comments

Instagram@edinagoransson