View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Torsdag imorgon, en dag kvar till helg! Morgondagens planer är att åka in till stan för gott häng, samt en intervju. Mer om det framöver. Nu ska jag äntligen få sova, jag har hållit mig vaken de senaste timmarna för att inte somna allt för tidigt, det hade slutat upp med att jag vakna upp någon gång i natt utan att lyckas somna om. Nog om det, sov gott!

En sommarkväll <3

Likes

Comments

View tracker

Fredagen spenderade jag lite överallt och ingenstans, jag, Natalie och Bina började i stan och slutade upp kvällen hemma i Kullavik i alla fall. I lördags började vi föra ett gäng i stan innan några av oss drog till Örgryte. En händelserik helg helt enkelt och både igår och idag har jag varit totalt slut.

Nu ska jag dra på mig träningskläderna och springa en snabbis på löpbandet innan middag. Hoppas att ni har en mysig måndag!

Likes

Comments

1. Vad heter du? Charlie Edgren

2. Hur gammal är du? 19 år

3. Var bor du? Utanför Göteborg, Kullavik.

4. Hur ser din familj ut? Släkt? Mamma, pappa, lillebror. Mormor&morfar, farmor&farfar. 13 kusiner.

5. Singel eller upptagen? Singel

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Jag skulle spara det mesta inför framtiden, men också resa! Bjuda med en kompis eller två och leva life ;-)

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Mest: Att jag är sprallig och spontan för att hitta på galna saker, hihi. . Minst: Att jag kan ha svårt för att ta tag i saker som ibland bara måste göras.

8. Vem kan du berätta allt för? Mamma <3

9. Vad är det värsta du vet? Att bli sviken/besviken

10. Drömmar i livet? Wow.. hmm. Ha ett framgångsrikt jobb, en man och tre till fyra barn.

11. Vad är det bästa du vet? Att hitta på spontana saker med sina nära och kära!12. Är du beroende av något? Kärlek :)

13. Vad vill du ha just nu? Ett jobb jag trivs med!

14. Tränar du? Det händer, jag har ju nyss skaffat gymkort så jag ska försöka komma igång med det lite ordentligare framöver. Nu är det väl 1 till 2 gånger/vecka.

15. När går du och lägger dig? Från 00.00 till 04.00? Heh

16. Nämn tre saker/personer du saknar. Mallis med tjejerna, att kunna sitta på uteserveringar under varma sommarkvällar och studentvåren.17. Vad är du rädd för? Att känna mig instängd.

18. Vad ser du fram emot just nu? Julafton!

19. Favorit film? The Impossible

20. Vilken godis smak? Choklad

21. Vilka smeknamn har du? Charles, Challe, Lali

22. Vilken slags musik gillar du? All möjlig! Väldigt blandad smak.

23. Vilka personer umgås du mycket med? De jag nästintill träffar dagligen är Alex & Natalie!

24. Drömresa? Cannes med en massa tjejkompisar LÄTT


Likes

Comments


Jag går och väntar på helgerna alldeles för mycket.. Helst hade jag velat boka en resa eller liknande för att ha något större att se fram emot. Som det ser ut nu lär dagarna rulla på här hemma i kalla Sverige.

Jag kommer tillbaka inom kort och uppdaterar er mer om vad som händer i mitt liv, just nu så har livet kommit emellan så jag har inte haft tankarna på att aktivt uppdatera här på bloggen.

Likes

Comments

​En helg utan knappast någon vila eller sömn. Igår kväll somnade jag redan vid 21.00 vilket är väldigt olikt mig, då jag annars somnar runt 03.00..? Sömn var alltså välbehövligt för min del.

Min måndagskväll avslutar jag med godis och film. Jag börjar bli rätt trött nu igen, det hade ju varit skönt om jag lyckades vända tillbaka på dygnet.

Likes

Comments

charlieedgren@charlieedgren