Mitt 2015 börjar :

Nytt jobb

Ny stad

Nytt land


Mitt 2015 slutar:

Köpt lägenhet

Ny bil

Bättre självförtroende

Mer vänner och kärlek än någonsin


Önska mig lycka till <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En sockerkaka och en sockerkaka med blåbär blev till i köket denna eftermiddag!


Likes

Comments

Igår eftermiddag fick jag veta att min autorisasjon har blivit godkänt. En autorisasjon är som en legitimation på min utbildning inom det yrket som jag har i Sverige. Eftersom att jag jobbar inom vården så måste jag ha en autorisasjon för att få jobba inom vården i Norge. Jag har betalat ca 2000 kr för detta, men det är så värt det då min månadslön nästan är trippel så hög än vad jag tjänar i Sverige!

Nu ska det sista göras sen blir det avfärd mot Norge!

I slutet av augusti började en kurs på Vikingarnas båtklubb. Igår kväll hade jag mitt slutprov och i slutet av september hade jag en båtpraktik. Provet som var igår började kl 18:00 och slutade strax innan kl 20:00. Men fick sitta kvar 1 timme då förhörsrättaren skulle rätta alla proven direkt efter. Haha har aldrig varit så nervös inför ett prov i hela mitt liv. Den timmen då jag fick sitta och vänta var hemsk!

När mitt prov äntligen var rättat och jag var godkänt så blev jag sååå lättad!

Ha en fin tisdag!​

Likes

Comments

Som sagt var det utgång igår. Var på Harrys hela kvällen, mötte upp lite vänner i stan sen gick vi till Harrys. Var förvånad över hur mycket folk det faktiskt var där. Jag satt i en fåtölj nästan hela kvällen och kacklade med massa vänner plus lite nya bekantskaper. Var hemma runt halv 4 på natten, jag var verkligen så trött, ni anar inte.

Idag vaknade jag med en fruktansvärd ryggvärk. Vet i fanken vad som har hänt, satt liksom i en fåtölj i princip hela kvällen. Den fåtöljen var verkligen inte bra för min rygg, då jag har haft lite problem med min rygg innan. Det brukar försvinna efter några dagar så får hoppas på det även denna gången.


Har under eftermiddagen pluggat.... och sovit.

Men ska fortsätta plugga nu så ha de fint!

Likes

Comments

Utgång nästa! Var en evighet sedan jag var ute sist. Började dricka för en stund sedan, har knappt druckit något men ändå börjar jag känna av det. Var länge sedan sist så kroppen är extra känslig, ska försöka ta det lugnt där ute!

Ska snart bege ge mig mot stan!

Ha en bra lördag, det ska iaf jag ha!

Likes

Comments

Igår blev det en liten lunchdejt med min otroligt saknade Emelie. 

Fick även mina fransar påfyllda av Sofie igår förmiddag.


Idag har jag varit på jakt efter fler julklappar, blir så trött av all julshopping. Sen har mamma och jag varit och tjuvat lite grankvistar...

Har precis pluggat på lite kurser, det börjar finally att sätta sig i skallen min.


En trött Linn ska nu ta en liten nappis innan kvällens bravader, tacofredag!

Likes

Comments

Mitt vanliga problem i december tiderna!

Det där med julklappar är inte alls lätt när man verkligen inte vet vad man ska hitta på. Men nu efter mitt tredje besök i stan så lyckades jag få tag i lite, det är i alla fall en början ^^


Nu är det plugg som måste göras!

Ha det fint!​

Likes

Comments

När jag är rastlös brukar det oftast bli så att jag bakar. Idag blev bara något enkelt. Choklad och vaniljsnittar. Det är både enkelt och det går snabbt att göra. Är väldigt smidigt om man ska få gäster eller helt enkelt är sugen på något gott och sött!


Likes

Comments

Denna tisdagen började hos tandläkaren. Jag har precis bytt till Holmgrens specialistklinik, det är en privat mottagning.

Hade fina tänder då det gick på under 500 lappen, det tycker jag var ett väldigt bra pris!

Bjöd sedan mamma på en lunch på Ikea!

I söndags bytte jag till vinterdäcken på bilen så idag tog jag avfettning på sommardäcken då dem nästan var svarta av all olja, så nu är dem blanka och fina till sommaren!


Ha det fint!

Likes

Comments

I fredags var planen att jag skulle träffa min saknade Malin men hon hade gått och blivit sjuk så det blev inte av. Istället ringde hon mig och vi pratade i över 1 timme.

Igår blev det en runda på stan med Lina, tanken var att vi skulle hitta lite julklappar men som vanligt hittade jag absolut ingenting, inte ens något till mig själv. Vi åt en lunch på 4 kök, då vi beställde var sin clubsandwich!

Alltid lika gott med gisses vad mättande det är!

På kvällen ringde Sara mig och vi pratade i ca 1 timme. Man känner då hur mycket man verkligen saknar sina fina vänner som man tyvärr inte hinner och kan träffa så ofta som man önskar!

Även denna söndagen spenderades ett par timmar på stan med Lina. Denna gången fick jag med mig en tröja hem.

Idag blev det en kroppkakssöndag med hela familjen plus mormor. Min fina mamma är så duktig på att laga kroppkakor, och snabbt går det också!

Ha det fint!

Likes

Comments