Ibland kommer det dagar då man inte känner sig så tuff, efter att ha varit hos gammel mormor/morfars (Ellah och Joesef Anderssons) hus i Varola hela veckan utan internett så satt jag tidigare idag och blev inspirerad utav en låt ifrån filmen Oh brother where are though, var lite rädd för att lägga ut denna först men som man brukar säga,

- efter regn kommer solsken

:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt nyårslöfte.
Vad fan ska man skriva?
Jag har varit i Skövde, var påväg hem och lyssnade på min musik lista från Spotify. Då kom det en riktig gammal låt som jag inte har hört på 7-8 år, I dont wanna be heter den. En låt som jag lyssnade hela tiden på sen högstadiet.
Började små le lite i bilen, sjöng med och började få upp en massa minnen. Då tänkte jag - vad har egentligen hänt i år?
Tänkte igenom en massa fina minnen jag har som kanske gjort att 2015 kanske har varit det bästa året i mitt liv.

Jag fick för första gången sjunga framför människor, två stycken i en liten buss i Åmål, senare ett halvår senare sjunger jag för 200 personer i Hjo.
Helt jäkla sjukt ändå. Jag gjorde något som jag på högstadiet eller gymnasiet aldrig vågade. Göra det jag tycker om.

Vad har jag gjort mer? Jag har tagit studenten, jag har fått jobbat för första gången, Jag har fått vara med i en film som statist en gång. Haha.

Men jag har även haft en flickvän, som jag älskar.

Nu när det är 5 timmar kvar på året så kom jag på, detta har fasen varit det bästa året. Önskar så mycket att jag fick leva om året 2015.

Men det fattar ju alla att det kan man ju inte

Jag var fortfarande påväg hem från Skövde och var alldeles strax framme. Då började jag tänka på en massa dåliga saker jag har gått igenom under året.

Som att för första gången jag sjöng för dom här två personerna sa den ena killen det första han gjorde - Du sjunger ganska falskt. -

Klart, ingenting som jag säger ifrån men dom orden satt kvar ganska länge innan jag vågade öppna min käft igen, men ändå hindrade det mig inte, jag sökte spontant till musiklinjen på Hjos folkhögskola med min vän och jag var beredd på att jag aldrig skulle komma in, att det skulle ta stopp där efter addition. Några dagar senare fick jag brev hem. Jag kom in :).Smiley smile

Klart att dom orden sitter kvar men det har bara fått mig att växa.


En annan sak som är betydligt tungt att ha med sig. Det är för några veckor sen att man blev singel. Känslorna krossades och detta skedes utav en anledning jag inte ska dela med mig. och detta gnager ibland och tar kål på mig. Att ha gått ner 13 kilo på en månad, från 71kl till 58, att man har tappat sin egen matlust.

Klart att detta kan vara sår som jag kanske alltid komma bära med mig. Även om hon krossade mig, så förlåter jag henne.Så nu när jag tittar tillbaka på året 2015 så har det varit ett speciellt år. Fått gå igenom saker som jag aldrig kommer att glömma. Både bra och dåliga.

Mitt nyårslöfte går ut på att all skit, all sorg jag har gått igenom 2015, det stannar i 2015. Det stannar där. För det ska inte med nästa år

Smiley smile

Gott nytt år på er!

Likes

Comments