Jag försöker att mota min fulaste ovana i grind. Det är så svårt att inte hoppa ur kläderna vid sängen och låta dem ligga kvar där. Gärna i många dagar. Hade tidigare en vanlig krok, men då blev det att jag hängde enorma mängder kläder och annat på den som aldrig togs bort. Nu testar jag det här så får vi se. Många små krokar på ett galler. Är snyggare om inget annat.

OBS att jag är ganska bra på att städa badrummet och vattna pelargoner åtminstone. Plus väldigt rolig att leva med, så det väger förhoppningsvis upp.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Minns ni den supertjusiga postlådan vi fick? Tyvärr var kvaliteten usel och den klarade inte att vara utomhus. Den började att rosta efter bara ett par månader. Som postlåda var den också hopplös eftersom brevbäraren lätt fastnade med handen i det inre postfacket. För ett tag sen lossnade även locket och vi insåg att det inte gick längre; skiten måste ner.

Det blev en praktisk, men mindre snygg, paketpostlåda istället.

Sonen är dock nöjd med den nya leksaken.

Likes

Comments

Jag älskar det stället. Det är en handelsträdgård med pelargoner, café och pelargonmuseum. Så mysigt, fina blommor och kunnig personal. Åkte dit en sväng i dag. Svårt att välja, men det blev Mårbackapelargoner till slut. De fick bo i farstukvisten.

Svärföräldrarna är på besök och hjälper oss massor. Bland annat har sopstationen fått "snedtak" och farstukvisten har fått el. <3

Likes

Comments

Ni kanske vet hur det är? När man bara orkar göra nästan klart? Tur att jag blev gravid, för nu är det en del sånt som äntligen blir helt klart. Blandarbytet i tvättstugan/groventrén har väntat ett år, men nu så. Vi har gjort i ordning en hel skötstation där. Tänkt igenom var vi ska ha blöjor, salvor, skötbädd och så vidare.

Var sak på sin plats, som Alfons pappa skulle ha sagt.

Likes

Comments

Den där trappan var en riktig skamfläck. Men i dag har Josef byggt en ny. Jag tycker att det blev väldigt bra. Blir så glad. ❤️ Nu var det bara den där dörren som jag tänkte renovera då...

Likes

Comments

Vi hade en fin helg då vi bland annat målade utsidan av staketet.

Sen fortsatte vi med ett projekt som jag påbörjade förra sommaren. :) Vi fyllde en tidigare rabatt med grus. Där ska vi ställa en liten cafégrupp. Så kan man vila när man väntar på att vi ska komma hem. Vi kan dricka morgonkaffe där också för det är sol under förmiddagen.

Och så har vi planerat hur vi ska bygga däcket. Det ska ligga på framsidan, så trappan till farstukvisten kommer att sitta ihop med däcket. Vi har beställt utemöbler dit med! Båda grupperna kommer från Mio.

Men lite mer har blivit gjort sen sist jag skrev. Vi har renoverat ett rum till! Eftersom jag är gravid kommer gästerna framöver att få husera i kontoret så vi har anpassat det för ändamålet. Bytt golv och tapeter och så där. Det blev verkligen lyckat även om vi är sega på att ta bilder. Trappan, hallen och sovrummet är också klara. Bara det där nya barnrummet kvar inne då. ;)

Likes

Comments

Den här helgen har verkligen varit fin. Trots att vi båda vuxna dras med bihåleinflammation känner jag mig lycklig. Igår byggde min man en ny sänggavel. Jag kan inte ta åt mig äran för den för jag gjorde inte ens ritningen. Visst blev den bra?

Idag har vi varit på Ikea, städat och piffat. När jag var på semester med min mamma hade vi målare hemma som målade trappan, hallen uppe och sovrummet. Skönt!

Nu ska vi bara hitta fina sänglampor också...

Likes

Comments