När man väntar på att klockan ska bli tillräckligt sen för att smyga ut i trädgården och se om den nya belysningen funkar. ❤️

Likes

Comments

Jag försöker att mota min fulaste ovana i grind. Det är så svårt att inte hoppa ur kläderna vid sängen och låta dem ligga kvar där. Gärna i många dagar. Hade tidigare en vanlig krok, men då blev det att jag hängde enorma mängder kläder och annat på den som aldrig togs bort. Nu testar jag det här så får vi se. Många små krokar på ett galler. Är snyggare om inget annat.

OBS att jag är ganska bra på att städa badrummet och vattna pelargoner åtminstone. Plus väldigt rolig att leva med, så det väger förhoppningsvis upp.

Likes

Comments

Minns ni den supertjusiga postlådan vi fick? Tyvärr var kvaliteten usel och den klarade inte att vara utomhus. Den började att rosta efter bara ett par månader. Som postlåda var den också hopplös eftersom brevbäraren lätt fastnade med handen i det inre postfacket. För ett tag sen lossnade även locket och vi insåg att det inte gick längre; skiten måste ner.

Det blev en praktisk, men mindre snygg, paketpostlåda istället.

Sonen är dock nöjd med den nya leksaken.

Likes

Comments

Jag älskar det stället. Det är en handelsträdgård med pelargoner, café och pelargonmuseum. Så mysigt, fina blommor och kunnig personal. Åkte dit en sväng i dag. Svårt att välja, men det blev Mårbackapelargoner till slut. De fick bo i farstukvisten.

Svärföräldrarna är på besök och hjälper oss massor. Bland annat har sopstationen fått "snedtak" och farstukvisten har fått el. <3

Likes

Comments

Ni kanske vet hur det är? När man bara orkar göra nästan klart? Tur att jag blev gravid, för nu är det en del sånt som äntligen blir helt klart. Blandarbytet i tvättstugan/groventrén har väntat ett år, men nu så. Vi har gjort i ordning en hel skötstation där. Tänkt igenom var vi ska ha blöjor, salvor, skötbädd och så vidare.

Var sak på sin plats, som Alfons pappa skulle ha sagt.

Likes

Comments