Jeg gjør som regel alltid noe med håret og ansiktet før jeg går ut av døren. Det har rett og slett blitt en ond sirkel jeg bestemte meg for å bryte - nå i sommer. Først ut var foundationen! Den har jeg ikke rørt de siste ukene, og jeg kan omtrent høre huden puste (heh.. god hørsel). Brynene derimot er en tøff en. Har enda ikke kommet meg til å farge de, så litt finpuss på de hver dag har jeg ikke noe i mot - de setter så fryktelig preg på ansiktet mitt. Men alt i alt, ganske deilig å droppe alt annet.

Når vi kommer til håret, tørker det best (og finest) ute i solskinn. Da blir det glatt og blankt med litt fall, noe jeg i grunn liker. Har hele livet ønsket meg pinnerett hår, og det har ført til høyt bruk av rettetang. Kan med sikkerhet si at det har ødelagt håret mitt - for ikke å glemme all blekingen gjennom tiden. Nå skal rettetangen pakkes bort og håret forbli i sin naturlige farge - hvertfall for en stund..

Ja, jeg har virkelig fått sansen for det naturlige. Men om jeg går tilbake til full coverage og long lasting maskara vil tiden vise.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skjorte H&M // Bukse Malene Birger // Belte Designers Remix // Sko Primadonna

Akkurat nå er jeg der hvor inspirasjonen og kreativiteten skal være - som dere kanskje har lagt merke til etter alle innleggene som har kommet i det siste. Det har nok noe å gjøre med at jeg føler meg glad og lykkelig. Jeg gjør det jeg ønsker, prøver ut det jeg ønsker å lære og bryr meg svært lite om andre enn meg liker det eller ikke. Noen ganger er livet så fryktelig på topp, at det nesten skremmer meg.

foto // @lineleknesund

Likes

Comments

Fineste Helene, Karoline & Line!

I dag ble Line min lille linselus <3

ah, min favoritt fra Hosbjergs 'Officials ´92' SS18 kolleksjon.

Det er alltid så hyggelig å møte de søte jentene fra Twinsisters og Undorn igjen! - for ikke å glemme klærne. Helt betatt av neste års kolleksjoner, en som er skikkelig idretts inspirert og en jeg får lyst til å be venner og bekjente om å gifte seg - så jeg kan ha på kjolene. Digger det!

Tusen tusen takk for en herlig sommerkveld med dere!

Twinsisters Agency // Undorn

Likes

Comments

inneholder adlinks

BUKSE // SKJORTE // SKO

Bare jeg som skriker etter disse type buksene? Herlighet, tror jeg er forelsket.. i et par bukser.. Jeg er allerede en 'jeans-lover' - så jeg vet jeg får brukt det til så mye! Obsessed.

Likes

Comments

kjole HER (sponset) // genser Ganni // sko Superga

Endelig tilbake til hverdagen sånn skikkelig! Dro meg ut av sengen etter å ha slumret alarmen altfor mange ganger. Litt tungt, men deilig å få ordentlig fulle dager igjen. Denne sommeren har jeg vel sjeldent stått opp før i 9/10-tiden, og det kjentes i kropp og sinn.

Håper dere får en fantastisk uke, om det er på skolen, jobben eller på ferie!

Likes

Comments

Ingvild (@layers) og jeg har laget en felleskanal på Youtube, som vi håper å få lagt ut noe på innimellom! Denne gangen viser vi frem innkjøp vi har gjort denne sommeren. Håper det faller i smak! - og ja, disse blå stripene var fryktelig irriterende, men vi nektet å filme alt på nytt.. heh. Dette er veldig nytt for meg, så utsnitt, kvalitet osv. jobbes hardt med. Vi hadde bare så fryktelig lyst til å komme med noe nytt!

Ha en super mandag, dere!

Likes

Comments

cute!

Saks, fjær (var så heldig å ha litt liggende, ettersom jeg klippet det av en topp jeg hadde), lim for plast og selvfølgelig sko.

Klipp til fjærene så de passer over remmen på skoene og lim på - jeg klippet dobbelt for å få det tykkere.

Done!

Likes

Comments

Jumpsuit InWear // Sko nisjebutikk i Spania // Smykke Bud to Rose

God lørdag, dere! Jeg tilbringer min lørdag i denne herligheten av en jumpsuit. Kjøpte den faktisk i vinter, men den er virkelig helt perfekt til temperaturen vi har nå om dagen! Den er alltid et godt alternativ om jeg ikke finner noe å ha på meg, for den kan pyntes opp med heler - eller brukes til hverdags med flatform sandaler som jeg har gjort her.

Likes

Comments

T-skjorte Gina Tricot // Kjole H&M // Sko The White Brand // Øredobber Jane Kønig

Tilbake til hverdagen betyr; outfitbilder i Oslos mange gater - selv når det regner.

I dag har Ingvild og jeg jobbet med en videoblogg, som jeg håper er ferdig redigert til i morgen! Endelig får dere høre stemmen min også.. heh. Hele grunnen til at jeg ikke har laget det før nå, er rett og slett fordi det tar så fryktelig mye lenger tid enn å redigere bilder. Det ser så lett ut når man ser klipp på youtube, men fy søren altså! Har jo lyst til at denne skal bli knakanes bra også, så da tar det jo tid.

Likes

Comments

Denne sommeren har jeg vært innom Landskrona i Sverige, en svipptur innom København flyplass et par ganger, Mallorca, Kristiansand - og selvfølgelig Oslo. Har hatt et utrolig bra reisefølge alle steder, og virkelig kost meg hver eneste dag. Nå er det tilbake til hverdagen, og det ser jeg faktisk frem til!

Flere bilder fra ferien min - instagram: @madeleinelohne.

Likes

Comments