Contains affiliate links

inneholder adlinks

Se dette her da! - sinnsyke deilige mønstre og farger.

Jeg er en t-shirt-lover delux. Skapet mitt er fylt opp med det, og jeg har sikkert 30 ulike hvite t-skjorter. Hva er det t-skjorte ikke funker til? Her har jeg samlet litt saker jeg føler mangler i skapet mitt og som jeg gjerne skulle hatt - gjerne kombinert sammen.

Favorittene mine må vel bli øredobbene og skjørtet, hva med dere?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

inneholder sponsede produkter

Classic

bukse HER

genser HER

kåpe H&M // smykker JANE KØNIG // sko ZARA

Dette antrekket viser mitt vanlige valg av 'farger'. Jeg hamstrer alltid slike baseplagg - for jeg vet at jeg får brukt det til så mye! Denne kåpen har sikkert fått være med på 30% av alle antrekksbildene mine.

Nå skal jeg komme meg av gårde for en deilig lunsj med Pernille - før roomien og jeg skal på en visning.

Ha en flott onsdag, dere!

Likes

Comments

foto: Ole Martin Halvorsen

Hei dere!

En liten tur innom her for å invitere en av mine kjære lesere/følgere på en julemorgen i showroomet til Nina Jarebrink, sammen med insp-gjengen og meg på søndag.
Det blir prøving av Ninas kolleksjon, fotografering og gløgg! - skikkelig julesteming.

Om du har lyst til å bli med meg - send meg gjerne en melding på Instagram! - @madeleinelohne

Likes

Comments

inneholder sponsede produkter

ring HER

øredobber HER

halskjede HER + lovetag HER

Det er ingen hemmelighet at jeg er en Jane Kønig fan.. og det nærmer seg et år siden jeg kjøpte mine 'chunky hoops'. Jeg tror kanskje jeg kan telle dagene jeg har gått uten de på fingrene! - helt obsessed med designet og hvor lette de er for øret. Forrige uke fikk jeg noen nye favoritt øredobber i smykkeskrinet mitt - 'little sun'. Er de ikke sinnsykt søte?

Ser flere smykker fra Jane Kønig jeg gjerne kunne tenkt meg - hva med dere?

Likes

Comments

Ny uke, nye planer & enda nærmere jul.

MANDAG

Siste time med tekstillære på skolen før året er slutt. Eller kanskje ikke helt ferdig - en porteføljeoppgave i faget kom brått på, men skal ikke leveres før til våren! Jeg får nok begynne å tenke litt på den i hvertfall. Dagen avsluttes med kveldsvakt på Nadine!

TIRSDAG

Ser prikk lik ut som Mandag - bortsett fra andre fag på skolen, for så jobb! Som dere kanskje så i det forrige innlegget, endte jeg opp med buksen jeg snakket om at jeg skulle kjøpe på jobb forrige uke.. Ahh jeg elsker den!

ONSDAG

Lunsjdate, visning og en tidlig kveld står på planen!

TORSDAG

Tilbake på skolen - nest siste skoledag! Ellers har jeg kveldsvakt på Nadine - skikkelig julerush i butikken nå.

FREDAG

Starter dagen i Hegdehaugsveien 27B hos Undorn med Hosbjerg og Twinsisters Agency, for så en tur på After work hos Vass PR! Senere på kvelden står julebord for tur.

LØRDAG/SØNDAG

Planen er bare å bruke tid med de nærmeste, slappe av og få enda mer julestemning!


Likes

Comments

i samarbeid med Twinsisters Agency

genser HER

genser HOSBJERG // bukse FILIPPA K // smykker JANE KØNIG

Hei dere!

Neste uke er det duket for en skikkelig Hosbjerg-uke her i Oslo. Twinsisters Agency åpner pop up shop i morgen i Hegdehaugsveien 27B! Selvfølgelig skal jeg være der - hele dagen på fredag fra kl. 10. Kommer jeg til å se deg?

Forresten så er 2. advent kalendergaven i samarbeid med Twinsisters Agency og Hosbjerg - sjekk ut instagrammen min og meld deg på!

Les mer om pop up shopen HER


Likes

Comments

inneholder sponsede produkter

skjørt HER

ring HER

skjørt SAINT TROPEZ // smykker JANE KØNIG // genser HJEMMESTRIKKET

wow, så gøy med responsen på forrige innlegg! Tusen tusen takk.

Akkurat nå har jeg kommet meg på skolen og er klar for en dag med egenarbeid og senere besøk av Holzweiler. Nest siste skoleuke går mot slutten - og i kveld skal klassen samles for en skikkelig julefeiring!

Ha en super helg, dere!

Likes

Comments

i samarbeid med Acer

Som sikkert flere har fått med dere, er min store lidenskap mote og foto. Det var vel i 2. klasse på videregående jeg virkelig fikk øynene opp for fotografering, og begynte å utforske alt som var mulig innenfor kamera og redigering. Jeg valgte 'trykk og foto' som valgfag på skolen - og så begynte hele fotoreisen min. Ikke hadde jeg trodd på den tiden at jeg skulle sitte her og skrive om det, og hvertfall ikke på en blogg!

Bilde til venstre er et eksempel på utgangspunktet jeg har når jeg begynner å redigere. Sender det alltid via airdrop mellom mobil og pc for best mulig kvalitet! Bildet i midten er redigeringen jeg vanligvis bruker på bloggen - liker det lyst og så naturlig som mulig. Til høyre har jeg redigert bildet i VSCO med det filteret jeg føler passer instagramfeeden min akkurat nå. Fargene i feeden min endres jo litt fra måned til måned - men denne redigeringen liker jeg godt akkurat nå!

____________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________

Nå er det jo ikke slik at alle bildene mine redigeres likt hver gang, men tok et ganske greit eksempel her! Må ærlig innrømme at jeg liker å redigere på mobilen best - tar som regel mye lenger tid på pc. Tidligere hadde jeg en pc hvor man kunne snu om skjermen og bruke den uten tastatur (med touchskjerm) - herlighet så deilig det var!

Jeg har blitt ganske avhengig av å ha med meg pc hvor enn jeg er, slik at jeg kan få blogget og redigert bilder uavhenging av hvor jeg skulle befinne meg. Som jeg sa liker jeg best å redigere på telefonen, for jeg føler jeg har en mye bedre kontroll i redigeringen når jeg bruker touchskjerm og ikke musen på en laptop. Allikevel blir kvaliteten så sinnsykt mye bedre på pc enn på tlf. Tenkte derfor jeg bare ville fortelle dere litt om den nye Acer Switch 5! Dette vil jeg vel si er laptopen for sånne som meg. Avtagbart tastatur, touch skjerm, laaang batteritid (veldig viktig.. heh), god lyd, super lett og det viktigste; fantastisk skjerm. Noen av dere som har opplevd å redigere bilder på en pc og vært super fornøyd - for så å sjekke innlegget på en annen pc, og alle fargene er annerledes? .. Det har jeg.

Ta en titt på Acer Switch 5 - HER

Uansett, håper dere kom dere igjennom hele innlegget og at det falt i smak. Spør meg gjerne om det er noe mer dere lurer på, så skal jeg prøve å få svart!

Likes

Comments

inneholder sponsede produkter

t-skjorte HER

skjørt HER

smykker JANE KØNIG

En rolig dag hjemme i leiligheten. Onsdag er studiedag for klassen min - hvor vi ikke har forelesning eller obligatorisk oppmøte. Denne dagen bruker jeg vanligvis til skolearbeid jeg ikke får tid til ellers i uken, eller rett og slett å jobbe. Når jeg verken har skolearbeid eller vakt på jobben - sånn som i dag, er dette den dagen jeg kan få sovet lenge og satt meg ordentlig godt ned i sofaen og slappet av. Og ja, i dag har jeg bare gjort det.. Nå skal jeg sette på Snowman av Sia, lage meg en kopp te og skrive et innlegg om bilderedigering!

Ha en super onsdag videre, dere!


Likes

Comments

Teller de resterende skoledagene på fingrene nå. Er så sinnsykt klar for ferie!

MANDAG

Full dag på skolen med tekstillære, for så hjem og jobbe med siste finish av presentasjonen i entreprenørskap. Med andre ord: en skikkelig skoledag.

TIRSDAG

Rooolig morgen før en kort dag på skolen. Tenker jeg skal utnytte dette ved å ta meg en joggetur (kommer aldri til å skje, men hvis jeg skriver det her legger det litt mer press på det) eller knipse litt bilder. Etter skolen står kveldsvakt på Nadine for tur!

ONSDAG

Studiedag! Må utnyttes så mye som mulig..

TORSDAG

På skolen går dagen til fagene CV og søknadsskriving, og vi begynner med juss igjen! Ellers har jeg kveldsvakt på Nadine - og jeg vurderer sterkt å unne meg en ny jeans. Filippa Ks Ollie bukse er sååå rå!

instagram: @madeleinelohne

FREDAG

Enda en full dag med skole - før julebord med klassen! Tenk at jeg bare har et semester til med denne gjengen..

LØRDAG/SØNDAG

Helgen min blir rolig, med jobbing både lørdag og søndag. Egentlig litt deilig etter den hektiske uken som var!

Likes

Comments