I går ble nok en høstkveld avsluttet på Løkka med Insp Love-jentene. - vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det nå, men for en gjeng altså!

Denne gangen hadde vi workshop med Le Coq Sportif - et skikkelig sporty klesmerke! Det jeg kanskje fant mest interessant var hvordan de har holdt produksjonen gående i Frankrike i alle år, og bevart både stilen og kvaliteten igjennom periodene. Synes det er så spennende å høre om og se klær som var moderne for en del år tilbake, og som kommer tilbake og er like moderne i dag! - elsker den sirkelen. Ooog som vanlig fant jeg noen plagg som den 'litt-under-middels-sportye' meg digget!

Hallo! stilig?

Fikk også med noen godbiter jeg gleder meg til å vise dere!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

inneholder sponsede produkter

Ukene går fortere og fortere, og det er så vidt jeg henger med om dagen. Det hjelper meg så veldig å skrive det ned og få en oversikt, men også for å kunne gå tilbake og bli påminnet om hva jeg faktisk gjorde..

MANDAG

Eksamen begynner 09:00 - og varer helt til torsdag. Jeg har bestemt meg for å sitte så lenge jeg klarer hjemme i dag, i håp om å få skrevet så mye som mulig. Hjemmeeksamen er jo tross alt ganske greit, men det er veldig viktig å disponere tiden riktig, slik at jeg ikke sitter med alt den siste dagen.

TIRSDAG

Eksamen fortsetter, men jeg har tenkt å avslutte dagen - ta en pause, med å dra på Insp! Nå har jeg ikke vært der på tre uker og føler jeg har gått glipp av så mye. Jeg håper at jeg har kommet såpass langt med eksamen til å unne meg en liten pause på kvelden. Kanskje kommer det noe innputt i løpet av kvelden, som jeg kan bruke?

ONSDAG

Også her fortsetter eksamen utover dagen, og jeg blir nok sittende med det neeesten hele dagen. På kvelden er jeg nemlig invitert på workshop/middag med Nina Jarebrink x The Moon - noe jeg gleder meg til, ettersom jeg er så heldig å ha blitt Ninas ambassadør!

TORSDAG

Eksamen avsluttes kl 15:00 og så er det tilbake på jobb! Det blir deilig å bli ferdig - og kunne stå på jobb med god samvittighet. Nå håper jeg jo selvfølgelig at eksamen gikk bra - og jeg kan nyte kvelden på Nadine!

FREDAG

Tilbake til en vanlig skoledag, etterfulgt av kveldsvakt på Nadine! Håper å kunne få satt av litt tid til blogging, i og med at jeg forsvant litt helgen som var..

LØRDAG/SØNDAG

Lørdagsvakt på Nadine - for så bursdagsfeiring av flere både lørdag og søndag! Dette blir braaa.

vekse ZARA // hatt MAISON SCOTCH // skjorte HER (sponset) // jakke WEEKDAY


Håper dere alle får en kjempe fin uke!

Likes

Comments

inneholder sponsede produkter

"killer skirt"

skjørt HER (sponset) // tee CHRISTINA LEDANG // solbriller ZARA

En avslappende, men innholdsrik dag går mot slutten.

I dag har jeg ikke vært lenger en 200 meter utenfor døren, men allikevel gjort en hel del. Det er så deilig å ha alt i nærheten - selvom det muligens har gjort meg en smule latere enn det jeg var før.. Selvfølgelig avslutter jeg også dagen i sofaen. - får se om jeg kommer meg videre til sengen etterhvert. haha. Men er det ikke sånn helgen skal være noen ganger?

God helg, dere!

foto: Ingvild Sjåstad Evensen (@layers)

Likes

Comments

"Insp er et sosialt nettverk for motebloggere, instagrammere, youtubere, følgere og lesere. Alle jenter fra små og store steder rundt i hele Norge kan dele sin stil og sine antrekksbilder på Insp."

Dere har kanskje sett en del bloggere, inkludert meg selv - ofte nevne 'insp' her eller på instagram. Jeg tenkte å utdype litt mer om det, ettersom vi hele tiden ønsker at flere skal ta del i denne fantastiske verdenen! Dette er et sted hvor moteinteresserte jenter kan dele sin 'passion for fashion' - som man sier, møte og kommunisere med andre som deler samme interesse. Det meste foregår gjennom den fantastiske appen 'insp love' hvor man legger ut antrekksbilder av seg selv, gir og får kommentarer på bildene med et hint av motefaglighet! På workshopen vi har en gang i uken får vi besøk av ulike brands som forteller om seg, veien dit de er og litt generelt om hvordan det virkelig er på markedet pr. dags dato. - Jeg synes jo dette er over middels interessant i og med at jeg studerer industrien, og er avhengig av å vite så mye som mulig, ettersom jeg en dag skal søke jobb innenfor feltet!

I tillegg til app og workshop lager vi også litt videoer, hvor vi bruker appen - her kommenterer vi antrekk som blir lagt ut, og prøver å fremme de vi virkelig skulle ha stjålet et eller to plagg fra! - haha. Legger ved en av de første videoene vi lagde, så dere får et bedre innblikk enn denne lange teksten her:

Last ned appen & bli med! - HER

Likes

Comments

inneholder sponsede produkter

bukse & genser HOSBJERG (twinshop)

Dette settet er perfekt til været vi har nå. Et skikkelig kose-sett, men som allikevel kan brukes utenfor leiligheten. hah. Utrolig at en joggedress kan være så komfortabel og stilig på samme tid!

Nå er det straks på jobb, ettersom jobbvakten gikk fra kveldsvakt til dagvakt.

Snakkes!

Likes

Comments

Contains affiliate links

​inneholder adlinks

En skikkelig miks av høstplagg og tilbehør jeg gjerne skulle hatt denne måneden. Selvom stilene er ulike, er jeg en fan av å kombinere på kryss og tvers etter humør og inspirasjon. Noen dager føler jeg for skikkelig "dress up" og andre dager er en oversized denim jakke med en joggebukse-liknende underdel midt i blinken. Det finnes ingen fasit her. - 'don't always dress to impress'..

Ha en strålende tirsdag!

Likes

Comments

MANDAG

Tilbake på skolen etter en ukes ferie, ser i grunn litt frem til det - bortsett fra at eksamen nærmer seg noe voldsomt. Etter en full dag på skolen står kveldsvakt på Nadine for tur.

TIRSDAG

Ser i grunn lik ut som mandagen - litt kortere skoledag bare, så har fylt opp dagen med litt foto-jobbing før kveldsvakt på Nadine. Såå hyggelig å bli kontaktet ang. fotografering, setter fryktelig pris på at dere vil bruke meg!

Som jeg har sagt før, er det bare å ta kontakt.

ONSDAG

Studiedag - lesing til eksamen og skrive ferdig et portrettintervju jeg hadde for noen uker tilbake. Spent på om det blir så bra som jeg håper på, i såfall skal dere få lese det!

TORSDAG

Cezinando konsert! - og det er det.

FREDAG

Fra kl. 16 tar jeg meg helg med god samvittighet. Forhåpentligvis er jeg godt nok forberedt til eksamen på mandag, og kan slappe av og nyte fredagskvelden hjemme på sofaen. Om ikke, sitter jeg for harde livet og leser..

LØRDAG/SØNDAG

En venninne av meg kommer hjem fra Trondheim, og vi samles en liten gjeng for en etterlengtet jentekveld.

Likes

Comments

ENDELIG!

Har tatt meg tid til å filme litt av klesskapet mitt, - for å vise dere litt hva som befinner seg der. Kvaliteten på filmen er noe jeg fremdeles sliter med, men håper dere liker denne lille snutten allikevel!

Likes

Comments

Contains affiliate links

inneholder sponsede produkter/adlinks

bukse HER // genser LINE OF OSLO // smykke PILGRIM

Denne buksen har jeg lenge hatt et ønske om å ha i klesskapet mitt. I hvit og sort gjør den seg enkel til alt annet jeg har av overdeler. - og med gul stripe innvendig kan jeg rett og slett velge om jeg vil ha litt farge i antrekket!

Nå skal vi straks ut og spise, min kjære roomie fyller 21 år i dag!

Ha en super kveld, dere!

foto: Ingvild Sjåstad Evensen (@layers)

Likes

Comments

i samarbeid med Twinsisters Agency

bukse HER // jakke CULTURE // genser GANNI // solbriller MANGO

Twinshop feirer høstferien med salg på sweat/bomullsprodukter fra ss17-kolleksjonen!

I denne anledning har jeg fått lov til å dele dette salget med mine kjære lesere - så klikk dere inn HER og sjekk ut godbitene som er satt ned (denne buksen jeg har på meg her, er noe av det)!

Bruk koden "SWEAT" og få 40%!

foto: Ingvild Sjåstad Evensen (@layers)

Likes

Comments