Header

Vardagen

Hej fina!

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så har min systerdotter sovit över hos oss från fredag till lördag, och det har varit så mysigt! På lördagsmorgonen vaknade jag av att pappa lämnade över Ebba till mig när han skulle till träningen. Jag och Ebba mös i sängen och hon skrattade som bara den.

På fredagkvällen hade jag märkt en stor knöl på min katt Tess, och var hur orolig som helst. På morgonen såg jag och mamma att det hade blivit värre, och att hennes öga klämdes ihop på grund av knölen. Såklart tror man på det värsta, och jag var så säker på att det var cancer, eftersom hon också har kräkts upp hennes mat de senaste dagarna. Så mamma åkte snabbt in till djursjukhuset, medan jag försökte få Ebba att sova. Vi skulle också till farmor och farfar på förmiddagen så det blev väldigt kaotiskt med mamma på djursjukhuset och jag och pappa som försökte få Ebba att sova och äta. Vi fick i henne lunch och sedan tog vi bilen och hämtade upp mamma, och som tur var somnade Ebba i bilen.

Hos farmor och farfar åt vi lunch, och det var jättemysigt. Jag träffar inte de så jätte ofta men när jag väl gör så är det väldigt kul. Väl hemma igen var jag helt slut från den hektiska förmiddagen (småbarnsföräldrar - how do you do it? haha) så jag chillade med min dator i sängen. Sedan spenderade jag resten av eftermiddagen med att bussa med Ebba, vi satt i min säng och dansade till barnlåtar <3 Förresten så var allt okej med min katt, det var en böld på grund av ett infekterat sår, så nu går hon runt här hemma med en tratt och jag tycker så synd om henne. Men tur att det inte var något värre!

På kvällen beställde vi hämtmat, och sedan låg jag och pappa och kollade på James Bond men jag var så trött att jag somnade... det finns inget skönare än att somna på soffan en sen lördagskväll, man känner sig som ett litet barn igen.

Söndagmorgon började med en springtur i ösregn och sedan en mysig mysig lunch med min gamla SYV och min kompis. När jag och min kompis gick i nian hängde vi alltid med SYV:en på vår skola och när vi slutade sa vi att vi skulle träffas, men jag trodde bara det var något vi sa. Men vi har faktiskt lyckats träffas ca 4 gånger per år och det är så himla kul! Vi pratar om allt och inget och jag blir alltid på så mycket bättre humör.

Därefter tog jag igen det plugg jag skulle gjort på lördagen och lite mer. Vår första gymnasiearbetesinlämning ska vara inne på tisdag, det känns lite stressigt men också väldigt spännande.

Påkvällen städade jag upp lite i mitt rum och planerade inför kommande vecka. Måndag, tisdag och onsdag har jag mycket att göra men på torsdagen är det dags för första nedräkningsfesten och jag längtar sååå. Dagen därpå bär det av till England! Vad händer hos er denna vecka?

Kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments